We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Havekompagniet anmeldelser

Havekompagniet Logo
Kunderne om Havekompagniet : »Som aftalt... og lidt til« »Meget professionelt, og med et smil« »Fuld tilfredshed« 3
Godt
7.7 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Udvalgt anmeldelse om Havekompagniet

Havekompagniet

Som aftalt... og lidt til

Kaldte på Havekompagniet's hjælp i forbindelse med en borydning - og det klappede som det skulle. Jeg fik endda ryddet mere ud i tingene end forventet og så gik de til et godt formål.

Hej Allan,

tak for de pæne ord, og fordi du tænkte på os, selv om borydning ikke lige er noget vi skilter med at kunne.

Fuld tilfredshed

Havekompagniet har fået min vildmark, til at ligne en have igen. Nu er den overskuelig og let at gå til, når foråret kommer igen.
Mine varmeste anbefalinger.

Hej Pernille,

tak for de pæne ord. Din "vildmark" var nu ikke så slem endda, men det krævede da at vi knoklede igennem en dag. Det glæder mig at du både er tilfreds med kvalitet og pris.

Havekompagniet

Meget professionelt, og med et smil

Jeg har haft Claus fra Havekompagniet tilkaldt et par gange, og hver gang har han sat sig grundigt ind i mine ønsker og forventninger. Priserne er helt i orden, og der er god vejledning om fradragsmulighederne.

Arbejdet er blevet udført til tiden, meget professionelt, og med et smil hver gang. Og det er lækkert at vide, at der bliver taget hånd om de haveprojekter man ikke lige har tid eller overskud til, selv om man gerne vil have en pæn have.

Jeg anbefaler Havekompagniet til alle haveejere på Fyn. Det er solidt arbejde, og man støtter en god sag (krigsveteranerne og deres familier).

Hej Lars,

tak for den fine anmeldelse, og anbefalingerne til andre. Jeg håber vi kan komme på banen igen, når pilehækken skal beskæres i højden.

HAVEKOMPAGNIET

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk