We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Haveparkdele anmeldelser

Haveparkdele Logo
Kunderne om Haveparkdele : »Verdensklasse« »God oplevelse« »birger 9560 5stjerner« 82
Godt
8.7 af 10

82 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (82)

Eminent

De rigtige varer til den rigtige pris.Leveret dagen efter bestillingen.
God information med track+tracenr undervejs

Udvalgt anmeldelse om Haveparkdele

Haveparkdele

Fin oplevelse, hurtig levering og god kommunikation

Som på alle reservedels sites kunne udvælgelsesfunktion af reservedele godt gøres bedre, men søgefunktion virkede fint og jeg fandt uden de store problemer de nødvendige reservedele.
Priserne er OK efter danske forhold, men det er uhyggeligt, at se hvor billigt man kunne have købt varene til i USA ;-)
Levering var hurtig.
Alt helt efter bogen og jeg handler der gerne igen.
Eneste lille problem, var at jeg modtog en mail fra uidentificeret afsender, hvor der blot var et link man skulle klikke på for at acceptere, at man ville modtage nyhedsmail. Først efter forespørgsel på mailen, fandt jeg ud af at den kom fra haveparkdele.dk. En identifikation på mailen, at den kom fra haveparkdele.dk ville nok have været rigtig smart.

• Kim Slot
  • Holstebro, DK
  • 8 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Mangelfuld oplysning om uoriginale reservedele

Købte olie og luftfilter, forfilter samt "Gator"-knive til Craftman havetraktor. Søgte delene frem via "Kohler" - valgte luft- og oliefilter ud fra en forventning om, at det var originale reservedele. Ligeledes knivene...
Men ved modtagelse konstaterer jeg, at der var tale om uoriginale dele - samt knivene ikke var fra Oregon og deres "Gator" - men et andet fabrikat.
Alt sammen sikkert OK - men jeg ville gerne på forhånd vide, at der var tale om uoriginale dele.... og ikke bare via en notits på forsiden. Især når der søges frem via mærke... Men hurtig levering.... ;-)

• Anders
  • Anders
  • Stenlille, DK
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Verdensklasse

Skulle bruge information, for at være sikker på at få den korrekte vare. Ringede, fik svar og modtog varen dagen efter.

Det er god stil.

Helt i orden

Har købt en kilrem til min plænetraktor...OK
- samt 2 nye klinger 48 cm. Disse klinger er bedre end noget andet, jeg har prøvet...virkeligt hårdt stål, der holder skæret.

vanskeligt at komme i kontakt telefonisk med firmaet...dette trækker 2 karakterer ned.

Besvarelse fra Haveparkdele

hej Jesper
telefonen er åben fra kl 8 hver dag, men der er mange der ringer. Så kan man ikke lige komme igenmen til mig så skriv en mail med telefon nr, som vil blive besvaret hurtigst muligt.

carsten lyckegaard

fik mine dele efter en uge der var godt nok også en helligdag , 80 kr i gebyr ødelægger indtrykket lidt , men det er jo nemt bare at gå på nettet

God oplevelse

Bestiller om formiddagen og modtager varen næste dag med posten.

Gaskabel til havemaskine

Meget utilfredsstillende på alle - i det her tilfælde gældende - punkter:

. Kvalitet.
. Pris.
. Leveringstid.

Kvalitet. Kabelet, som er et gaskabel med z-ender, skulle ifølge hjemmesiden være brugbart til modellen. Men produktet er ikke i nærheden af at være stærkt nok. De nævnte z-ender er alt for små og svage til opgaven.

Pris. Ekspeditionsgebyr på - hold fast - 80 kr. til et kabel til 65 kroner.

Leveringstid. Jeg bestilte kabelet på nettet den 10.10 og modtog det efter tre uger.

Sum. Jeg har betalt 145 kroner for et 65 kroners kabel, jeg ikke kan bruge til noget. Og ventede tre uger på det.

birger 9560 5stjerner

haveparkdele delene er til rimelige priser og hurtigt fremme

Mindre ordre

Selv en lille ordre blev behandlet hurtigt og effektivt - fuld tilfreds

Reservedele i alle afskygninger

Dejligt sted at handle. Hvis de er i tvivl ringer de til en, super.

Reservedele

Købt reservedel til havetraktor, delene bestilt i weekend og modtaget først på næste uge. Helt i top!

Reservede til starter på Murray havetraktor fra 1982

Dejlig hjemmeside for gør det selvmanden, du finder reservedele til rep. af alle havemaskiner. Jeg har handlet på siden flere gange.
Hurtig og præcis levering.
Kan anbefales.
Flemming Rasmussen, Sjælland

topkarakter

nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering, god pris...topkarakter herfra

• lars
  • Rønne, DK
  • 4 Anmeldelser

Super

virker bare... har handlet flere gange utrolig god service 5 * fra mig

• Stig
  • Taastrup, DK
  • 21 Anmeldelser

Havde det jeg skulle bruge

Pris ok (fragt lidt dyrt). De havde det jeg skulle bruge, bestilt en onsdag men kom først frem mandag (det kan gøres hurtigere andre steder). Men et sted jeg godt vil bruge igen.

• Tage
  • Frederikshavn, DK
  • 1 Anmeldelse

Tage

Rigtig hurtig levering
man får de varer man har bestilt til en ok pris

Hurtig levering.. Lækkert

Købte 2 stk lejer og 26 fejeringe til min fejemaskine.

super hurtig levering

Super god betjening, ringede til mig for at sikre at jeg fik det helt rigtige tilsendt. Kunne ikke være bedre.
Og det var heller ikke så dyrt som på visse andre hjemmesider, tingene var der allerede dagen efter det kan man da kalde hurtig levering.

God og hurtig service

Pakken var der dagen efter det blev bestilt, alt var som forventet.

Alt perfekt hurtig lev.

Bestilte nogle dele til min have traktor og fik det lev hurtigt ingen problemer

Super hurtig Webshop

Haveparkdele.dk er et godt og hurtigt sted at handle - thumbs up herfra

Reservedele til stiga 46 bio klipper

Jeg manglede 2 fjedre til hjulophænget på klipperen. De lå ikke på siden så jeg ringede til haveparkdele.dk og spurgte om han kunne skaffe det. Imeden vi snakkede i telefonen lavde han dem på siden og jeg kunne derfor bestille hvad jeg manglede med det samme.
Super service til fornuftig pris.

Reservedele

Reservedele til gammel stiga villa.
Skrev en forespørgsel pr. mail om hvorvidt de havde de dele jeg skulle bruge. Der kom svar senere samme dag, hvorefter jeg kunne bestille. Så det var som det skulle være for at få topkarakter.

Lille ordre kørte 100% perfekt igennem

Delene blev bestilt søndag aften og kom tirsdag formiddag.
Perfekt.

God handel

Vi fik hurtigt de bestilte dele leveret, og til en okay pris, vi er godt tilfredse.

• Peter
  • Hørsholm, DK
  • 2 Anmeldelser

Hurtig og korrekt levering.

Jeg modtog den bestilte reservedel til en Stiga motorklipper to dage efter bestilling. Behagelig telefonservice. Jeg handler gerne på haveparkdele.dk igen.

God service og leveringsevne

Bestilte div. remme til havetraktor. Fik god information pr. telefon. Bestilte derefter og levering straks herefter. Køber gerne igen.

Preben Madsen

Bestilte en vare, viste sig jeg havde set forkert, sendte modtaget varer retur til Haveparkdele og den nye del som blev sendt var rigtig, alle dette skete inden for 6 dage inkl. weekend, det kalder jeg god service

Hurtig og korekt levering

Nemt at bestille vare online, varerne var der 2 dage senere med posten. Fin service og fornuftige priser

Haveparkdele

Hurtig levering - modtog varen dagen efter bestiling

men kunne godt bruge at der blev sendt en mail da varen var blevet afsendt.

Haveparkdele

Fin og hurtig levering men uden følgeseddel

Beskrivelse af varen og levering var meget fin. Der manglede faktura og følgeseddel sammen med varen. Den er ret vigtig, hvis det viser sig at der er tale om en fejllevering og at varen skal returneres.
Det kan I nemt gøre bedre!

Levering som forventet

Efter telefonisk vejledning med venlig og kompetent betjening kom reservedelenr som forventet og passede perfekt. De bedste anbefalinger herfra.

Godt og hurtigt

Nemt at finde de reservedele man skal bruge.
Hurtig ekspedition og levering.

oki handel men

Hjemme siden er oki at finde rundt i, og det er nemt at finde dele og tilbehør og betailng osv. går også fint og delene kommer rimelig hurtigt, men mangler en faktura. Pakken kom bare, selvfølgelig med modtager og afsender navn på, men delene var ikke pakket inde og der var ingen faktura med. ellers et oki sted at handle

alt iorden

tingene kom til tiden og var de rigtige..

Fin og hurtig service

Hurtig tilbagemelding. Modtog min drivrem til min Stiga Garden helt uden problemer. Min eneste indvending er, at jeg synes, at kr. 80.- for ekspedition og forsendelse er lige i overkanten.

Haveparkdele

Reservedelene blev leveret meget hurtigt,det var et start relæ der var galt med og den var lagervare ,jeg fik også et luftfilter samt et tændrør med i samme forsendelse , efter denne hurtige forsendelse kunne jeg igen få slået græsset.. tak for det.

hurtig modtagelse

hurtig svar på spørgsmål og derefter hurtig levering af det bestilte - kan ikke ønskes bedre

Karsten Sønderborg

Ringede en weekend og fik god rådgivning

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk