[REPLY]
Har boet hos HD Ejendomme i Vordingborg i 2 år og har kun godt at sige.
De gjorde et stort arbejde for at få tingene til at fungere for os.
- Græsset blev slået.
- Sneen blev ryddet ... før vi skulle på arbejde
- Affaldet blev fjernet .... også de evindelige flyttekasser, tv kasser og hvad folk ellers ikke gad køre ned på genbrugspladsen med.
Altid flinke naboer som man kunne snakke med.
Ved flyttesynet var synsmanden ærlig og fair, der var et gulv der skulle laves men også her formåede HD Ejendomme at gøre det så billigt som muligt til fordel for mig.
Kan absolut anbefales!
Hej,
Tak for din anmeldelse af HD Ejendommme.
Vi er glade og tilfredse med at du har oplevet at HD Ejendomme har levet op til dine forventninger i den periode du har boet i byggeriet. Ligeledes at fraflytningen har foregået fair og konstruktivt. Det er vores mål med hver eneste fraflytning.
Brian Conradsen
Udlejningschef
HD Ejendomme
Hdejendomme er en boligforening for sig selv en boligforening man kan stole på
jeg har selv boet i en lejlighed adminstrert af Hdejendomme
fremviseren er positiv ved hvad han snakker om og gøre en inspireret
lejekontrakten er overskuelig og kommer i et flot grønt bogbind
lejligheden følger trop med sans for kvalitet som også tydelig fremgår på boligforeningens hjemmeside
indskudet er vil mange syntes er dyrt men for en lejlighed af Hdejendommes kvalitet vil få andre foreninger til at skamme sig
det fremgår tydelig i lejekontrakten at lejligheden stiger i husleje i følgende fremgangsmåde beløb ændres 2011-2012-2013 osv altså man går ikke forkert af noget inden man skriver under
lejligheden vi valgte havde komfur-opvaskemaskine-emhætte Køleskab skulle vi så selv medbringe maan 3000kr for et køleskab så er man også godt kørende:) til lejligheden er der skabe i værelse bryggers badeværelse og køkken
ligeledes var der stor dejlig have med flot anlagt græsplæne og en dejlig skælhæk.
på siden af lejligheden var der et stort rummelig skur med plads til både plæneklipper og have redskaber
i vinterperioden døjede vi med vand på græsplænen jeg kontaktede derfor Hdejendommes anlægsgartner som så mente var kommunens fejl som jeg også mener er
Hdejendomme gjorde så deres stig ren og lavede dren i græsplænen.
efter noget tid måtte vi desvære flytte pga økonomiske årsager også alle ved kan det være en dyr affære og forlade en lejlighed det er det ikke ved Hdejendomme de forlanger ingen dyre regninger og kontrakten overholdes til punkt og prikke
som i ser er der ingen form for kritik og jeg kan heller ikke tillade mig det for der er intet at brokke sig over en lejlighed ved Hdejendomme gåes der ingen fejl et boligselskab jeg varmt kan anbefale
vi flytter selv snart tilbage i en lejlighed igen da servicen er i top
forsæt jeres gode arbejde :)
Hej Daniel,
Tak for din anmeldelse af HD Ejendomme. Vi er glade for at du har oplevet vores service og serviceniveau som både reelt og informativt. Din feed-back bliver givet videre til alle respektive afdelinger.
Vi håber at blive dit naturlige valg af lejebolig igen.
HD Ejendomme
Brian Conradsen