We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Heidishobbybutik anmeldelser

Heidishobbybutik Logo
Kunderne om Heidishobbybutik : »KANON SERVICE« »God hjemmeside, fin butik« »Flot butik, -1 stjerne for priserne« 4
Godt

• HG
  • Odense sv,
  • 15 Anmeldelser

Fin butik

Fin butik , hvor man kan få alt i perler til grønlandsk perlesyning. Hurtig levering,

Udvalgt anmeldelse om Heidishobbybutik

KANON SERVICE

Det er en ren fornøjelse at handle med Heidishobby på nettet, utrolig hjælpsom, ved spørgsmål. Meget hurtig ekspedition, bestilte det kl ca 18.00 og varerne var der næste dag med posten, kanon service. Gode til at lægge ordre sammen selv i sidste øjeblik, sparer jo lige en gang porto. Så har kun ros.

God hjemmeside, fin butik

Jeg har købt grønlandske perler, perleopskrifter, tilbehør til perlesyning, broderier, printerpatroner og materialer til fremstilling af hjemmelavede kort. Heidis Hobbybutik har en god betjening og er hurtige til at bekræftige ordrer på nettet. De hører til i den billige ende af skalaen med hensyn til priser.

Flot butik, -1 stjerne for priserne

God behandling, Hurtig levering, men jeg har siden opdaget at de hører til i den dyre ende

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk