We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Heino Cykler anmeldelser

Heino Cykler Logo
Kunderne om Heino Cykler : »Kompetent hjælp« »Fantastisk hjælp« »Ligegyldigt personale« 48
Middel
5.8 af 10

48 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (48)

Kompetent hjælp

Skal ud at rejse med cyklen og få dage inden begynder jeg at skille den ad for nedpakning. Og så knækker en klingebolt. Rundringning til københavnske cykelpushere: Intet resultat. Besøg hos Heino: Ja da, den komponent har vi da.

Udvalgt anmeldelse om Heino Cykler

Heino Cykler

Super god service i forbindelse med køb af MBT cykler

Vi har netop købt 2 MBT cykler hos Heino Cykler, Brøndby. Som total novicer på dette felt oplevede vi en yderst tålmodig og hjælpsom ekspedient, som bistod hos hele vejen med at vælge de rigtige cykler og udstyr. Som helt nybegynder i cykelsportens verden, er der mange ting vi ikke ved, og frygten for at blive snydt af en "smart" sælger er altid tilstede. Men efter 4 timer i butikken i Brøndby forlod vi Heino Cykler med en rigtig god mavefornemmelse. Her var ingen fine fornemmelser og ingen dumme spørgsmål, hvilket fik os til at føle os trygge. Tak for en god vejledning. Eneste kritikpunkt skulle lige være, at det er ærgeligt det ikke er samme person, der har solgt en cyklen som også står for afleveringen. Nu håber vi efter-købs servicen kan leve op til den gode oplevelse vi fik i denne uge.

Fantastisk hjælp

Hentede cykel i onsdags, som jeg havde bestilt til levering i Heino Cykler på Østerbro med montering af ekstraudstyr. Jeg løb tør for tid, hvor jeg skulle nå en vigtig aftale. Det tog de yderst pænt - to mand på til at finde de sidste stumper til mig, og så afsted. Og jeg nåede lige præcis min aftale med en sprit ny cykel på skulderen. Det tager jeg hatte af for!

Ligegyldigt personale

Service er ikk et ord heino's personale kender til. Heino cykler er uforskammet overfor deres kunder, i stedet for vejledning får man næsvished fra medarbejden som kun ser sit egen mening som det rigtige og sviner valg af cykel til (som er en cykel de har i deres butik, trek madone) . Mærkelig måde at drive forretning på. Anbefales ikk at ta til heino-cykler. Mere arrongante og ligeglade medarbejdere findes ikk andre steder.

Heino Cykler

Arrogant, inkompetente og komplet ligeglade...

Har lige været oppe for at spørge om et noget simpelt spørgsmål, angående højde på et stel, til en ny cykel jeg er i gang med at bygge om.
Personen (fordi jeg nægter at kalde ham en ekspedient) var 100% mere engageret i at stå og skrue en skrue i en cykel sko en ret faktisk at bruge sin tid på det der tjener hans løn...
Denne person kunne ikke give mig noget kvalificeret svar what so ever på hvilken højde jeg muligvis skulle havde, fordi det svingede jo meget fra cykel til cykel, geometri, materialer, slub og slip, og jeg skal komme efter dig med ting han kunne hive op af posen... Efter at været blevet lettere ilter over en totalt mangel på interesse og i det hele taget bare mangel på at være i et service fag, slyngede jeg bare ud, at jeg havde kigget på et Bianchi stel, fik jeg et meget tørt og ligegyldigt svar, som lød på, at det fører vi ikke og jeg kender ikk til deres mål, så jeg måtte køre ud i en forretning der forhandlede Bianchi...Udemærket, og fair nok, jeg forventer ikk at du kender til alt inde for faget, men for det første må man kunne give en HEEEELT del bedre vejledning end det, og for det andet... Når man står i en butik, er det så ikk ens fornemmeste opgave at sælge noget?

Michael Toborg fandt anmeldelsen nyttig

Dårlig service og vejledning

Besøgte Heino Cykler på Østerbrogade i lørdags sammen med min søn på 11 år. Skulle købe en Trek 1.2 racercykel til ham. Efter nogen ventetid bliver vi ekspederet. Oplyser at vi gerne vil se og købe en Trek 1.2 til vores søn, som skal starte i en cykelklub. Ekspedienten spørger om det skal være en 54 eller 56. Vi spørger hvad 54 eller 56 betyder, da vi begge er novicer. Han uddyber om vi vil købe en størrelse 54 eller 56. Det kan vi ikke svare på da vi ikke kender til angivelse af størrelser på Trek Cykler, men spørger hvad han anbefaler. Han kigger hurtigt på vores søn og siger, at det nok er en 54. Vi kan dog ikke få cyklen at se, da de slet ikke har nogen Trek 1.2 cykler i forretningen. Måske i Brøndby eller den kan skaffes, men så må vi ringe mandag til en eller anden person et eller andet sted.

Vi har fået oplyst fra cykelklubben, at der er krav til størrelsen af klingerne, hvis man skal køre løb. Jeg spørger hertil og hvor meget det eventuelt koster at få den skiftet, så den lever op til kravene for en rytter på 11 år. Det ved han ikke og heller ikke om det kan lade sig gøre. Han kan heller ikke spørge nogle af de andre ekspedienter da ingen af dem har forstand på racercykler. Der er kun én medarbejder, og han kommer kun i forretningen ca. én gang om ugen. Jeg kan ringe til ham om mandagen og aftale en tid. Vi får derefter stukket et kort i hånden med et telefonnummer og forlader forretningen (som bliver sidste gang) lige så uvidende som vi kom.

Heino Cykler er åbenbart en selvfed kat som ikke har fortjent os som kunder. Det er for så vidt ok at Heino Cykler ikke har kompetencen til racercykler om lørdagen, ikke ved om cyklen kan skaffes eller ikke ved hvad om de kan udskifte klingen og prisen herfor, men hvis det var min butik ville jeg ikke tøve med at anmode om kundens telefonnummer og så selv kontakte kunde den efterfølgende mandag for at få ordren i hus. Men sådan skulle det åbenbart ikke være. De har ikke fortjent mit opkald.

Michael Toborg fandt anmeldelsen nyttig

Rigtig god service

Fik en rigtig god service ved køb af min nye MTB - En Cannondale Trail SL4 2011.

Cyklen var dog helt flad dagen efter, på trods af at jeg endnu ikke havde kørt på den.
Snakkede med dem, og fik at vide jeg bare skulle komme ned og få det lavet.
Det tog 2 minutter at skifte og fik 2 ekstra slanger med, som plaster på såret - det var sgu god service :) !

Kan klart anbefale dem!

Heino Cykler

Har købt min Trek District hos Rolsted Cykler "Heino Cykler", har kun fået god og personlig betjening. Har der været nogen problemer, har de taget cyklen ind, og ordnet det u.b. Super god service, og kan kun anbefale at handle med dem.

Gode varer.

Også en rigtig god side mht at finde den rigtige cykel.

Heino Cykler

Elendig og uhøftlig service eller mangle på.

Endnu engang en yderst elendig, uhøflig og nedladende betjening. Jeg kan kun sige at det er sidste gang jeg handler der.

Det er tydeligt at man ikke helt er fuldt med tiden i de fleste cykle-butikker og at service ikke lige er det der er vigtigst. Jeg har flere gange handlet hos Heino på Gammel Kongevej og gået derfra undrende over helt utrolig dårlig behandlig og tydeligt er det at tiden er stået stille hos dem (mentalt) eller de bare ikke kan fælge med. De virker ligefrem ubegavede og smålige. ØV!

Elendigt værkstedsservice ..

Indleverede før nytår min søns cykel til reparation hos Heino Cykler's værksted i Brøndby, som en forsikringssag ifbm en bilpåkørsel,
Fik her af vide, at det ville tage op til 14 dage, fordi TopDanmark typisk var langsomme !! Gab . det har vist sig at være lige omvendt ..
Har så efterfølgende haft kontakt med deres forretningen 3 gange og nu til sidste forsikringsselskabet som kunne bekræfte at Heino Cyklers værsksted, endnu ikke har bestilt en taksator, som det kræves førend cyklen kan repareres.

Som følge af dette .. henter jeg nu cykler og får den lavet andet sted.

• Helle
  • København, DK
  • 1 Anmeldelse

Uovertruffen god handel og betjening

Var ude for at finde en ny MTB til min søn, efter den anden næsten nye var blevet stjålet. Kører tilfældigt ind for at se udvalget, men havde ikke forventninger om at finde en til min pengepung. Men blev totalt overrasket over både udvalget og den gode rådgivning. Især også, at sælgeren talte direkte med min søn og fik luret af hvad han kunne tænkte sig og hvad der var vigtigt for ham. God oplevelse at komme et sted der både har udvalget og virkelig indsigt i hvad en cykel skal kunne i forhold til ens forventninger og niveau. Endeligt var det en god pris jeg endte med at betale samlet for cyklen og det ekstra udstyr. Virkelig god pris i forhold de øvrige tilsvarende mærker i den prisklasse. Da vi skulle hente cyklen var der tid og opmærksomhed på, at udstyret sad som min søn ville have det. Super service, super pris, super atmosfære. Mine bedste anbefalinger. Nu håber jeg også de kan leve op til den gode oplevelse ved efterfølgende servicetjek.

Bare Perfekt

Bestilte en Cykel på heino-cykler.dk til afhentning, den var klar dagen efter, med alt ekstra udstyr sat på og klar til brug - Og en fantastisk kundeservice og en rigtig pris (langt billigere end f.eks. Ritter og Jupiter)

Super oplevelse

Købt MTB hos Heino cykler i Brøndby. Er total nybegynder - og ikke i tvivl om, det er tydeligt! Men SUPER god hjælp til afklaring af, hvilken cykel, jeg ville købe. I tilgift masser af info og gode tip til cykellivet! Alt leveret med respekt og total seriøsitet - og en god portion humor. Klargøringen forløb som aftalt (skulle skaffes dele hjem) og jeg fik en bonus-besked på tlf. om, at cyklen var klar. Stor travlhed ved afhentning, men fik stadig en flot behandling - og mange tilbud om hjælp. Efterfølgende et par småproblemer med teknikken - god service ved telefonkontakt. Og SUPER god service på værkstedet. Igen god info og professionel hjælp. Både ved køb og opfølgning var servicen helt klart over forventet standard. Jeg er glad for min nye cykel og har i tilgift fået en særdeles positiv oplevelse af forretningen. Kan kun anbefales.

Heino Cykler

super betjening - og top lækker cykel

Købte min første racercykel for en måned siden og fik super venlig, kompetent, engageret og personlig betjening.

Rigtig god oplevelse

Jeg har købt flere cykler, div. udstyr samt tøj hos Heino cykler. Jeg får altid top god betjening og i dag hvor jeg købte en MTB var ingen undtagelse, men en bekræftelse på at man får en god deal. Altid top produkter til fornuftige priser. Det skadede bestemt heller ikke at Klaus Nygaard ekspederede mig :)

vh Emma

Fantastisk god oplevelse

Jeg har i noget tid, været på udkig efter en ny cykel, og det var svært at finde den rigtige - Indtil jeg fik den gode rådgivning, fra en kompetent medarbejder hos Heino i Brøndby.

De tre hurtige positive ting:

1. Medarbejderne forsøger at finde og dække kundens behov.
2. Leveringstiden blev overholdt.
3. Kvaliteten er fantastisk.

Jeg valgte at købe en crosscykel "focus marez ax 3", og jeg glæder mig til at cykle noget mere på den! :-)

God handel

Jeg har købt 2 racer cykler hos Haino Cykler Brøndby, det har været en fantastisk oplevelse med god service og et personale der var til at handle med.

Da jeg skulle hente cyklerne, ringede jeg dagen før for at sikre mig at alt var iorden. Her fik jeg at vide at det ene hjulsæt var i rastordre fra leverandøren, men at de ville gøre alt for at finde hjulet i en anden butik, så jeg kunne få det med når jeg kom. De fandt hjulsætte og jeg fik det med, sammen med cyklerne.

Alt i alt har jeg intet negativt at sætte på dem, kun ros herfra

Inkompetente og arrogance

Jeg skulle ha' skiftet min forbremse på min MTB da jeg havde mistanke om at der var spildt bremsevæske på den. Da jeg hentede cyklen spurgte jeg ekspedienten hvad de havde lavet og han svarede at hvis jeg havde den slags ønske må jeg lave en aftale med cykelmekanikeren også var det jeg kom op i det rødefelt. Jeg fik intet at vide om de havde kontrolleret bremsevæske eller andet vigtig ting. Jeg kunne kun se at de havde skiftet bremseklodserne hvilket jeg selv kunne havde gjort i løbet af 5 min.
Det e sidste gang at jeg sætter min ben i den butik og anbefaler alle at de skal bruge en anden forhandler.

Heino Cykler

Dårlig service krydderet med arrogance

Jeg har i den grad fortrudt at jeg har lagt mine penge hos Heino cykler i Brøndby for magen til arrogance skal man (da heldigvis) lede længe efter.

Selve cykelkøbet lige før sommer gik rimeligt godt, og jeg kunne på det tidspunkt godt leve med at blive ignoreret af ejeren Bent, da jeg kom for 3. gang for at se på en cykel jeg var blevet meget glad for, men i tvivl om det skulle være den.

Men derfra er det gået ned af bakke mht deres service og erstattet af en arrogant og nedladende holdning.
Den er rigtig slem fra ejeren Bents side, som man desværre kunne formode lægger standarden.

Det vil tage for meget plads at beskrive "hvad der gik galt" – jeg vil bare kraftigt opfordre andre til at lægge deres penge i andre cykelbutikker, hvor man glad og tilfreds kan komme og gå. Jeg krydser fingre for at der ikke bliver noget med min cykel, for jeg har ikke lyst at sætte mine ben i den butik igen.

Jeg giver en stjerne, for det er en super fed og hurtigtkørende cykel :-)

Heino Cykler

foruroligende dårlig service og rådgivning

Gennem min søgning på en ny racer har jeg været i kontakt med Heino cykler, 2 gange.
Min oplevelser af deres kundskaber og service apparat er nok de værste man kunne forestille sig.
1. Deres viden omkring bikefit - altså rytter og cykel - ELENDIG!!
2. Deres service og rådgivning - IKKE EKSISTERENDE!!

Kort fortalt kan det gøres op til at de er en handelsvirksomhed med et mål: PROFIT.

Så hvis du overvejer at købe racercykel for 1. eller 2. gang så undgå for alt i verden denne røverbiks!! (hvorfor 1 stjerne, ja man kan ikke udlade at give stjerne)..

Fantastisk dårlig service - 1 * er for meget

Jeg har købyt 2 cykler hos Heino - først een og så en ny en måned efter, da jeg var blevet kørt ned. Begge genge oplevede jeg, at de først gik igang med at montere cyklen, når jeg kom for at hente den til aftalt tid. DVS at jeg måtte stå og vente meget længe, trods aftale. Begge gange sad fx. skærme som om de var kastet på og der var monteret andet udstyr end aftalt - den ene gang en forkert model computer, den anden gang en forkert model lås. Sidste cykel var især en skandale: jeg hentede den i bil og kunne dårligt komme ind og ud af bilen pga trafikuheld - da jeg så kom hjem og med stort besvær skulle prøve en lille tur på villavejen, var jeg ved at gå på røven fordi den ene pedalarm ikke var spændt og bremseklodserne var bare fingerspændt, så de drejede bare rundt, da jeg ville bremse. Jeg ringede til Heino og fortalte helt neutralt, at jeg havde et par købsoplevelser, som jeg gerne ville dele, men at det ville tage for lang tid over telefonen, så jeg fik chefens mail-adr. Jeg sendte en lang, høflig og præcis mail med min samlede oplevelse (ovenstående er kun high-lights) men jeg fik intet svar - en måned efter sendte jeg den igen - stadig intet svar.
Bevares -> jeg har da oplevet at gå ind i Brøndby afd, få god rådgivning fx om en hjelm, købe den og det er fint nok. Men det er da et mindste-mål for en butik, at sådan er det HVER gang og så skal man kunne noget mere. Heino cykler fortjener ikke at blive taget alvorligt, for de tager ikke sig selv og deres kunder alvorligt.

Arrogante uvidende medarbejdere

Jeg var nede i Heino på Østerbro for at høre hvad det ville koste at sætte nyt kranksæt på min cykel. Da jeg gerne ville gå fra tre til to klinger, ville jeg også høre hvad et nyt greb (til to klinger) kostede. Herefter fik jeg at vide, at det var det samme greb. Da jeg pænt forsøgte at forklare medarbejderen, at det faktisk er to forskellige modeller, blev personen sur, fortalte mig indirekte at jeg var en idiot og vendte sig om og gik..

Tja, så var der ikke så meget andet at gøre end at forlade butikken og finde en anden cykelhandler.

Bestil på nettet og hent på Gl. Kongevej

Find hvad du skal bruge på webshoppen, hvor priserne er ganske konkurrencedygtige, og hent dine varer uden fragt midt i byen.

Det er selvfølgelig mest relevant når du lige mangler en 28H open pro fælg, eller en ny bolt til et fsa kranksæt, men ingen andre steder har jeg oplevet større vilje og evne til at løse mine problemer med at skaffe underlige stumper.

Keep up the good work :)

• Jakob
  • København, DK
  • 3 Anmeldelser

Mekanikeren gjorde ikke sit arbejde godt nok.

Jeg havde min cykel til service hos Heino - der skulle justeres gear og så havde jeg problemer med mislyde og træghed fra bageste hjulnarv.

Da jeg hentede cyklen, skiftede gearene stadig ikke præcist. Jeg har senere selv læst mig til, hvordan de justeres, og nu kører de upåklageligt.
Mislydene fra baghjulet mente han måtte være aluminiumsrammen, der knirkede. Jeg har senere fået nyt bagnarv på. Det viste sig, at mislydene skyldtes, at dele af bagnarvet var flækket.

Det er sgu ikke godt nok, mekaniker! Hvor er den faglige stolthed?

Heino Cykler

Efter-købs service ikke just top-tunet

Har just købt en cykel hos Heino Cykler, Brøndby afd. Købet gik rigtigt godt, men da jeg skulle hente cyklen dagen efter rablede det for personalet. De var optaget af mange andre ting - og jeg måtte vende om tre gange for at få ordnet ting på cyklen, som ikke var ok fra værkstedets side. èn venlig ekspedient reddede dog oplevelsen fra at være en total fiasko.

Tror nok, at jeg er lidt for uvidende til deres niveau, men desværre for Heino Cykler, bliver mit næste køb så bare et andet sted, hvor personalet har ordentlig tid til at være imødekommende overfor kunden med pungen siddende løst i lommen....

OK WebShop

Bestilte et nyt Mavic hjulsæt. De sendte desværre den forkerte model, det er hvad der kan ske. Havde en god dialog med webshoppen og fik straks tilsendt den rigtige model samt et en returseddel til den forkerte model. De par gange jeg har handlet med heino-cykler.dk har det fungeret godt.

Super betjening :-)

Følte mig godt behandlet hos Heino Cykler. Mine behov blev taget alvorligt og jeg blev ikke solgt noget jeg ikke havde brug for - Jeg er motionist og havde sat ambitionerne lidt højt hvad angår udstyr. Havde udset mig en cykel men blev anbefalet en lidt billigere model da prisforskellen lå i udstyr en amatør ikke ville være generet af :-)

Det synes jeg er god service, at man ikke blot prøver at sælge kunden det dyrest mulige produkt hvis man kan slippe afsted med det :-)

God stil.

Hovski snovski butik

Jeg har købt cykler hos Heino cykler 2 gange, men hver gang har jeg følt mig meget dårligt behandlet. Man venter i timevis på at komme til og de ansatte opfatter det åbenbart som deres egen dagligstue hvor de kan hyggesnakke med dem de kender.

Jeg oplever deres stil som meget hovski snovski men jeg må også sige at de engang imellem har nogle gode tilbud, og det er da også den eneste grund til at jeg vil give dem nogle stjerner overhovedet,

Heino Cykler

Ikke styr på det - overhovedet

Havde 3 uger i forvejen bestilt tid til service af min MTB. I forbindelse med bestillingen gjorde jeg opmærksom på at jeg havde en reklamation på mit styr (cyklen er mindre end 1 år) , lakken boblede og skallede af. Vi aftalte at de skulle skaffe et styr hjem. Jeg bestilte desuden tid til gaffel service. Cyklen blev afleveret som aftalt , jeg havde desuden printet et liste med de ting der skulle kigges efter. Jeg bliver i løbet af dagen ringet op og får oplyst at de ikke kan lave gaffels service (ikke tid) men de kan lave alm. service. Da jeg henter cyklen får jeg af mekanikeren oplyste at div. dele skal skiftes men at de ikke har udført noget af det :-O. Han påstod cyklen var smurt og gearet justeret. Det styr jeg skulle have på var der heller ikke spor af. Efter flere forsøg lykkedes det endelig af få chefen i talen, jeg forklarede ham dels om min dårlige oplevelse, det havde han ikke nogen kommentar til og dels om min reklamation på styret. Sved ! sagde han - man tror det næppe, det endte dog med han indvilligede i at sætte nyt styr på. Da jeg kommer hjem konstaterer jeg at gearet aldrig har stået dårligere og den møtrik på mellem klingen jeg dagen inden havde set var løs OG som jeg havde skrevet på seddelen - den var sgu stadig løs ! så meget for den service.
Nå men for at korte det lidt ned. Cyklen måtte derned igen. Jeg fik skiftet styret ok, men flere af de ting jeg fik oplyst ved første besøg der skulle skifte blev ikke skiftet og "knirken" jeg havde klaget over fra kranken er heller ikke forsvundet. Cyklen var så heller ikke færdig da jeg kom. Alt i alt en rigtig skidt oplevelse. Det virker desværre som om det kun er enkelte af de ansatte der overhovedet bekymre sig om kunde tilfredshed, og chefen er ikke en af dem.
I øvrigt har de et stort problem at flere skriver værre en læger, hvilket betyder at værkstedet ikke kan læse de informationer der bliver skrevet på arbejdssedlerne - man tror det næppe.

Flabbede medarbejdere

Skulle have nogle nye dæk og smuttede forbi biksen ude på vestegenen.
Jeg ville lige se hvad de havde i butikken og sagde at jeg lige ville kigge lidt, hvorefter der blev vendt øjne og sukkede noget så dybt.

Jaja, så smuttede jeg da bare igen og bestilte så de Gp4000 i tyskland (til halv pris).

Den danske high end cykelbranche har gang i et stort Kamikaze projekt.

Heino Cykler

Udemærket service (til tider)

Nu har jeg efterhånden handlet med Heino-cykler i Brøndby for omkring de 40.000kr og får altid professionel behandling, plus man altid kan snakke om prisen med dem, fik f.eks. 25% på en Trek 6500 med div. udstyr...

Efter jeg har bygget min egen MTB har der ikke været problemer med at få den lavet, engang endda uden beregning.

Dog har jeg forsøgt at få dem til at indstille mit gear-system flere gange uden held og står i dag med en MTB der kun skifter gear til karakteren 4, det har de åbenbart ikke helt styr på.

Bo fandt anmeldelsen nyttig

Kundeservice

Jeg købte en racercykel for 2 år siden og fandt allerede på det tidspunkt ud af, at der er STOR forskel på hvilken service man får fra de forskellinge medarbjedere. Jeg har nu "fundet" en medarbejder som yder god service (set med mine øjne) men må erkende, at han stort set er den eneste jeg har lyst til at handle med.

Grundet disse oplevelser køber jeg mere eller mindre alt på nettet i UK eller Irland og køber kun de stumper hos Heino som jeg ikke kan få andre steder eller som er billigere end på nettet.

Min erfaringer er, at ejeren er en rigtig dårlig rollemodel mht. kundeservice og kundepleje - så er det vel ok at medarbejderen også er det..... elller hur?

Der er så MEGET potentiale i den butik og de har et godt udvalg - så jeg kan simpelthen ikke forstå de ikke gør noget ved det!

manglende service

Jeg fik lokket min svoger til at købe en Focus MTB for 14 dage siden hos Heino i brøndby! Da han hentede den spurgte han ind til om affjedringen ikke skulle sættes op til ham!! Fik at vide det var ok og 10 min efter stod han på gaden uden noget info om hvordan affjedringen virker og kan justeres. Ikke et sted han kører til service eller handler hos igen!!
Endte op med han kom godt skuffet kom forbi mig og jeg printede manual samt satte hans fjedre op så det ikke var en gyngehest.

Heino Cykler

Efter lang ventetid på en ny racerramme, fik jeg al ekstraudstyr og endda lidt rabat på selve rammen. Heino i Brøndby er dog noget nemmere at tale med end dem på østerbro.

Elendig service

Jeg skulle hente et par MTB hjul som jeg havde bestilt over nettet, hos Heino på Gammel Kongevej.

Jeg ville lige sikre mig at de passede til en Shimano-krans (da det ikke var oplyst på deres webshop) og spurgte derfor ekspedienten om dette. Jeg fik svaret at "...det viste han ikke og hvis jeg ville vide det ku' jeg bare lade være med at handle over nettet"!

Jeg måtte minde ham om at 1/ De havde ikke oplyst det på deres webshop og 2/ Jeg havde 14 dages fortrydelsesret, før at han åbnede pakken og kiggede (en handling der tog ham under 30 sek).

Da jeg nævnte for ham at jeg fandt hans tone uacceptabel sagde han blot "Jeg svarer som jeg har løst til!" - det ka' man så huske til næste gang man overvejer at handle der.

Nikolaj Junker fandt anmeldelsen nyttig

fantastiks service

fik stjålet min cykel en fredag eftermiddag, hvilket betyder man skal være uden cykel længe, så god råd var dyre. man tog ned til heino på østerbro og under 2½ halv time efter jeg opdagede min cykel var væk, var jeg kørende på en nu cykel...
kan ikke beskrive hvor lykkelig jeg var over at det kunne gøres så hurtigt. det rede en meget traval weekend.
og servicen omkring den nye cykel var helt i top, sage at jeg bare skulle have den samme basta clik på ingen, men blev rådet til at få en ekster lås på, så jeg kunne låse den fast, hvilket jeg har været glad for lige siden...

anbefaler alle venner og kunder fra de fitness center jeg kører som spinning instruktør at benytte heino.

tak for super service og vejledning

med venlig hilsen

rasmus

Arrogant, nedladende og afvisende

Total dumhed og frækhed kan i dag – heldigvis - være svært at finde.
Men Heino Cykler på Roskildevej, kan levere varen – og det i en ganske rendyrket version.

Har – tidligere! - handlet cykel og udstyr for mere end 50.000 hos Heino Cykler. Har også handlet mountainbike andet sted end hos Heino Cykler. Denne mountainbike behøvede en ny støddæmper. Vendte mig mod Heino Cykler for at købe en sådan.
Henvendte mig høfligt hos en Heino-ekspedient – der imidlertid arrogant og nedladende afviste mig totalt med ordene ”vi servicerer kun egne kunder”.
Ingen cykel-entusiast (motion-, halv- eller helprofessionel) lægger alle sine æg i en kurv.

Det burde Heino Cykler vide. Men med al tydelighed opfatter Heino Cykler sig som en så attraktiv forretning, at en sådan adfærd kan tillades.
Imidlertid – og heldigvis - viser Heino Cykler således også samtidigt sit naive, dumme og frække syn på sine kunder.
Burde være uværdigt for Heino Cykler – og er det i særdeleshed for kunderne.

Sætter aldrig mine ben i Heino Cykler mere - og vil naturligvis informere alle mine cykel-klub venner om det passerede, så de ikke kommer i samme situation, som jeg lige har været i.

Heino Cykler

Rigtig god og personlig service

Jeg har inden for de sidste 2 år køb to landevejscykler og en mountainbike hos Heino. Jeg handler både på Roskildevej og Østerbro.

Jeg har fået rigtig god vejledning angående, hvad jeg skal købe i forhold til mit behov og jeg har været rigtig glad for de cykler, jeg har fået anbefalet.
Samtidig får jeg altid hurtig hjælp, hvis jeg skal have justeret noget lige før et løb, og det er rart, at sælgerne kan huske hvem man er.

Det er fedt, at dem der arbejder i butikkerne selv er super gode ryttere eller tidl. professionelle, så stoler jeg ihvertfald mere på, at de ved, hvad de snakker om.

I Heino lider de heller ikke så meget af udstyrssnobberi som andre steder, det er ikke altid det dyreste produkt, der blvier anbefalet.

Jeg anefaler alle jeg kender at købe cykel i Heino.

Ditte

ok service lang leveringstid

Købte udstyr til cykel, fin oplevelse i starten, men leveringen var for langsom i forhold til det, der stod på hjemmesiden, først efter at have rettet henvendelse blev varen sendt.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk