We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Hellerupcykler

Dårlig service og bortforklaringer

Jeg har netop hentet min cykel retur efter endt reparation hos Hellerup Cykler. Deres reparation er tilfredsstillende udført men det 7 ugers forløb jeg har været igennem har ikke været i orden.

Min cykel er en cargo-cykel (som en Christiania Bike) og jeg skulle have udskiftet baghjulet, monteret indvendige gear og en fodbremse.

Jeg aflevere cyklen i starten af juli og får besked om at de vil se på den og ringe til mig med et prisoverslag inden for en uge. Fint nok, de ringer, giver mig en pris som jeg siger OK til. Jeg får at vide at det vil tage yderligere en uge at færdiggøre den og de vil ringe når den er klar.

Den 1. august, efter yderligere 14 dage hvor jeg intet har hørt, går jeg ned i butikken for at høre hvad status er. Her får jeg at vide af ejeren af Hellerup Cykler, Erling J. Andersen, at den mekaniker jeg har talt med tidligere er fyret og at de ikke er gået i gang med min cykel og at det var godt jeg kom så de lige kunne fortælle mig det.

Erling lover at mig at speede processen op, bestille de dele de skal bruge og få cyklen lavet hurtigt, og beder mig ringe til dem for en status efter 4 dage. Jeg ringer og får en vag melding om at noget er bestilt og de arbejder på det men de skulle også lige bruge noget andet så inden for få dage.

Yderligere en uge går og jeg ringer og får at vide at delene er kommet så nu vil det gå hurtigt, inden for et par dage får jeg at vide.

Yderligere 5 dage går og jeg ringer og får præcis den samme melding igen og at de nu arbejder på den og det bliver rigtig godt.

Efter 3 dage, en fredag, ringer en mekaniker til mig og siger at cyklen næsten er klar og at jeg kan hente den mandag eftermiddag.

Det bliver mandag og jeg tænker de får en ekstra dag, så jeg er helt sikker på at cyklen er klar når jeg kommer. Tirsdag formiddag ankommer jeg til butikken for at hente den cykel de har ringet og sagt er klar og som de nu har haft i næsten 2 måneder. Til min forbløffelse er cyklen ikke færdig!!!

Ejeren, Erling, giver mig den forklaring at vigtigere cykler var kommet ind som han havde beordret mekanikeren til at lave færdig i stedet for min cykel. De lover dog at den vil være klar til samme eftermiddag kl. 16.

Som aftalt vender jeg senere på dagen tilbage til butikken for at hente min cykel og modtager en strøm af bortforklaringer om dele der skulle bestilles og det var jo en svær sag og…. Puuuhhhhaaaaa, sikke noget!!! Men cyklen var da endelig færdig og klar.

Ved afregningen beder jeg om nedslag i prisen fordi de har været så lang tid om det og dårlige til at informere og klarmelder cyklen før tid mv. Efter lidt mumlen i skægget får jeg meldingen af butikkens ejer: ”Fordi du nu står og ser sådan der ud, ja, ja, hmmm”. Ikke noget med at vi har fejlet eller beklager eller det har ikke været godt nok.

En nedladende kommentar og et nedslag på 218,- (ud af 2.818,-) er ikke en god måde at gøre det på efter min mening.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk