We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Hellesrideudstyr anmeldelser

Hellesrideudstyr Logo
Kunderne om Hellesrideudstyr : »vestjyllands bedste rideudstyrs butik« »Fantastisk« »Helles Rideudstyr« 6
Godt
8.4 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

dejlig butik

en rigtig stor dejlig butik med alt i rideudstyr og ejeren og medarbejderne står gern klar med råd og vejledning

Udvalgt anmeldelse om Hellesrideudstyr

vestjyllands bedste rideudstyrs butik

Jeg har handlet, meget hos helles rideudstyr, og jeg har altid fået en rigtig god betjening, har de ikke den varer man lige står og mangler, ja så bestiller de den, man får altid en god behandling, det er et dejligt koncept butikken har med nye og brugte varer, jeg anbefaler denne butik til alle jeg kender.

Hurtig og nemt !

Handler gerne her en anden gang. Hurtig levering af flotte varer og venlig betjening !

Fantastisk

Super rytterbutik. 1/2 pris en weekend i august hvert år. Har altid varen eller skaffer den.

Helles Rideudstyr

Super dejlig hjemmeside og handle på, super kunde kontakt og information.
Super sortiment og mulighed for køb af brugt udstyr til fornuftige priser.

Billig Wintec sadel

For nogle år siden købte vi en wintec wide problemfrit og hurtigt, lidt billigere end vi kunne lokalt.

God handel

Det var nemt at bestille i butikken, priserne var gode og varerne blev hurtigt leveret - super!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk