23. juli 2010
Meget dårlig erfaring med www.helloo.dk
Jeg fik repareret glasset og touch panelet på min Iphone i www.helloo.dk butikken i Århus. Det nye touch panel holdt op med at fungere efter kun to måneder. Da jeg henvendte mig i butikken fik jeg skiftet glas og touch panel. Da jeg sagde tak for god service, fik jeg oplyst, at jeg skulle betale et 'ekspeditionsgebyr' på 250,- da jeg ikke var kommet inden 30 dage (?). Det protesterede jeg naturligvis imod. Så fik jeg at vide, at hvis det skulle være sådan, så skulle jeg betale 650,- svarende til nyprisen(!) Under store protester endte jeg med at betale de 250,-
Jeg vendte senere tilbage til butikken og gjorde opmærksom på, at man i følge købeloven har 2 års reklamationsret på de nye dele, der er sat i telefonen. Denne episode endte med, at indehaveren med højrøstet stemme lov mig vide, at jeg 'pissede' ham af. Da indehaveren samtidig begyndte at gå henimod, forlod jeg straks butikken.
En opfølgende e-mailkorrespondance har ikke medført, at gebyret er blevet betalt tilbage. Jeg har fremhævet, at det er bondefangeri at gøre kunderne opmærksomme på sådanne gebyrer med tilbagevirkende kraft, og at de defekte dele naturligvis skal skiftes uden omkostning for kunden.
Jeg kan på den baggrund ikke anbefale www.helloo.dk.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.