[REPLY]
varen indfriede alle mine forventninger. det er ikke sidste gang jeg handler hos jer. bedste hilsner liselotte petersen.
Købte en super lækker "Ruitertassen" old-school skoletaske. Jeg ringede og fik hjælp til at vælge den rigtige model. Meget venlig og prof. betjening. Selve net-bestillingen var nem og smertefri og leveringen var hurtig, som lovet. Når varen bliver sendt, får du et tracking-nr, så du selv kan følge pakken.
Yderst konkurencedygtige priser. Også når man sammenligner net-forretninger udenfor DK. I hvert fald på Ruitertassen.
Det er første gang vi handler hos helm.nu. Ordren blev behandlet godt. Vi kunne ikke få lige den farve vi havde ønsket men blev kontaktet hurtigt for en afklaring. Varen blev leveret hurtigt herefter. Ingen grund til irritation.
Børge Gundersen
Det var nemt og hurtigt at finde varen, og den blev hurtigt leveret.
Handlen levede fuldt op til min forventning, vil gerne handle der igen.
Pakken kom hurtigt og der var ingen problemer med den. I fin stand og det hele. Så det var bare rigtig dejligt. :)
løbende informeret, hutig levering, det er sådan det skal være.
detvar en let og overskuelig hjemmeside som jeg kom inde på og handelen gik let og hurtigt.
vil helt sikkert anbefale Helm til andre.
Super service - lækker vare - hurtig levering
Min vare kom blot få dage efter, jeg havde bestilt den. Jeg bor i et land uden for EU, og er tilfreds med den prompte service omkring fratrækkelse af momsen. Min vare blev leveret godt og sikkert emballeret.
Alt var perfekt. Bestilt, betalt og leveret på 48 timer.
God og hurtigt ekspedition. Skrev en mail og fik svar med det samme. Rigtig god kunde service
Har nu handlet 2 gange over net ved Helms - og det har begge gange været en positiv oplevelse.
Stort udvalg, hurtig og sikker levering - sidste gang her med pakkepostnummer så jeg kunne følge pakken.
Eneste ting jeg havde denne gang: manglede svar på spørgsmål som jeg skrev i relation til bestillingen. Ikke at det var et problem for prisen var reduceret som den skulle. Men kunne have ønsket et mailsvar.
fik en fin behandling og varen kom med posten til tiden , kun godt om dette firma john.
Jeg bestilte varer (3 forskellige) søndag morgen og de kom frem mandag eftermiddag. Hurtigt, effektivt og korrekt!
Jeg bestilte en rygsæk som skulle bruges til gave - blev hurtig ekspederet og kom med posten 2 dage efter bestilling - solidt emballeret.
Har intet kritik af handlen. De ting jeg havde bestilt var pakket seperat i kassen i hver deres pose, hvilket var rigtig dejligt.
Det var over alt forventning - vi bestilte dagen før, vi skulle bruge kufferten, fik at vide, at Helm kunne gøre det på 2 dage - og så fik vi leveret dagen efter!
God service, man kan chatte med medarbejdere hvis du vil spørge om noget - så man ikke skal vente op til flere dage på at få svar på en mail. Hurtig levering og generelt bare i top!
Super hurtig levering og produktet levede op til det som det lovede. Vil helt klart handle der igen :-)
Nemt og hurtig levering. Eneste kritik punkt er at stort set alle priser ender på "99", hvilket gør det vanskeligere at komme over den magiske grænse på 500 kr. for gratis fragt - eneste lille bitte irritationsmoment.
Jeg var ude efter en helt speciel udgave af en taske, da den model jeg søgte fandtes i to udgaver. Helm var meget venlige og gjorde alt hvad de kunne for at skaffe den rigtige udgave til mig. Selvom det ikke lykkedes i første forsøg, fortsatte de og jeg havde min taske hurtigere end forventet.
De kan klart anbefales.
Bestilte i weekenden lige før nytår og ankom allerede to hverdage efter - flot!
Det var første gang jeg benyttede denne bestillings-måde, og blev bestemt ikke skuffet, det er jo nemt, når man ved hvad man vil have.
jeg har været meget tilfreds med at handle hos helm.nu
det har været nemt og hurtigt, der gik mindre end 20 timer
fra jeg bestilte til jeg fik kufferten.
Varen blev leveret hurtig og uden skader.
... Perfekt!
- Bestilte d. 24. december, fik min odre d. 27. december (ret hurtigt af at det var lige i helligdagene!).
- Landsdækkende bytteservice
- Konkurrencedygtige priser
Alt i alt en god oplevelse for mig at bestille hos helm.nu
Virkede fint med chat support og den lovede levering m.m. blev overholdt - super service
Hurtig og god levering, god bytteservice i de fysiske butikker.
Jeg synes varerne lever fint op til forventningen, og kom også hurtigt frem. Men jeg købte et lille penalhus, der ikke vejede noget og som nemt kunne være blevet sendt i en kuvert. Jeg betalte kun 149,- for penalhuset, men måtte betale hele 65,- i fragt!! Det var meget tæt på at jeg annullerede ordren pga det - men min datter havde ønsket sig det penalhus meget og det var udsolgt i de nærmeste boghandlere. Men det endte jo med at blive et alt for dyrt penalhus!!
Hej Sita.
Jeg beklager, at du synes, vores fragt er for dyr. Vi har valgt at afsende alle varer som pakker fremfor breve, for kun på denne måde er varerne forsikret under forsendelsen. Det betyder, at I som kunder kan være sikre på, at jeres varer ikke går tabt i posten, og at varerne bliver leveret i ordentlig stand.
Vi har forsøgt at finde et rimeligt prisleje, der lige akkurat dækker vores udgifter til fragt uden at medføre unødige omkostninger til jer som kunder; vi har med andre ord ingen fortjeneste på fragten. Ved ordre over 500 kr. påtager vi os tværtimod de fulde omkostninger forbundet med forsendelse.
Vi skal genforhandle vores aftale med Post Danmark i januar 2012, og vores forhåbning er naturligvis, at vi får en bedre aftale, som kommer jer kunder til gode.
Jeg håber, at din datter blev glad for penalhuset, og at du fortsat vil handle hos os.
Henrik Helm
netbutik@helm.nu