[REPLY]
Efterhånden tror jeg det er 5 år siden jeg startede med at handle i bixen og det gør man jo ikke uden grund,altid fin behandling svar dagen efter bestilling så man kan se om alt er som det skal være og som regel de billigste priser i forhold til andre butikker på nettet, Så jeg er udmærket tilfreds med at I eksistere og håber at I bliver ved med det.
Hilsen en yderst tilfreds kunde.
Hos helsebixen var der hurtig tilbagemelding på min mail vedrørende manglende ordre. Jeg fik en ny ordre sendt + en gratis shampoo uden videre omkostninger. servicen var professionel og høflig. Fin website, nemt at finde rundt og super med den frie fragt.
Fin webshop med et kæmpe udvalg til konkurrencedygtige priser.
Hjælpsom kundeservice.
...og så er det super med gratis levering :O)
Har bestilt 4 produkter, får leveret 2 af dem, da de 2 andre ikke er på lager. Synes det er en fin service at men får noget af det sådan man ikke skal vente for længe. Samt dejligt med fri fragt.
Jeg lavede en bestilling den 23 april (!) og har endnu ikke modtaget pakken! I starten af maj skrev jeg og efterlyste pakken, hvortil deres svar var at jeg måtte undersøge det med posthuset. Det er lidt umuligt uden t&t nr. :/ De lover at sende mig en ny. Den er ikke dukket op - jeg har mailet dem den 15/5 og ringet til dem to gange uden svar... Svineri! Har sjovt nok aldrig været ude for at pakker går tabt hvor jeg bor! og så sker det to gange fra samme virksomhed............. virker ikke helt reelt!
Vi har fået den ene pakke retur fra post dk , hvor der var en besked fra post dk med "utilstrækkelig adresse", vi sendte en ny pakke og afventer svar fra Britt om hun har modtaget denne.
Vi har efterset, at vi ikke havde skrevet forkert adresse, og at vi har skrevet det som britt har angivet af oplysninger, da hun udførte sin ordre.
Der er ikke track & trace på en så let ordre, da den er sendt som almindelig brev.
Kun en positiv oplevelse. Hurtig ekspedition og fine varer til gode priser.
Rigtig nem hjemmeside, og hurtig levering:-)
Hurtig levering, og sød kundeservice.
Skal ikke vente flere dage på varen
Stort udvalg, ingen porto og procenter på køb. Godt firma at handle hos.
De har et stort udvalg af næsten alt hvad ens hjerte kan begære...
Der kunne dog med fordel arbejdes med hjemmesidens layout så det blev nemmere og mere overskueligt at finde de varer man ønskede
Nem og overskuelig hjemmeside, med rimelig stort udvalg i glutenfrie produkter.. Det er super dejligt, så er næsten sikker på at jeg vender tilbage til jeres side..
Hurtig og fin ekspedition, rigtig god hjemmeside, meget overskuelig
Til stor glæde fandt jeg de varer, jeg havde brug for.
Jeg tror nok, jeg kommer igen i butikken,
Super nemt at finde rundt på hjemmesiden og finde vare, det er billigere end i butikkerne og billigere end de fleste butikker på nettet. Hurtig og gratis levering, samt god service
nemt og hurtigt at bestille, og så er der gratis fragt ! (:
Har handlet i Helsebixen flere gange og de har altid hurtig levering, god service og er lidt billigere end andre butikker, hvad mine varer angår. Derudover er der gratis fragt og jeg er super tilfreds og anbefaler gerne Helsebixen til andre!
De har et bredt udvalg af helseprodukter.
Dejlig nem og overskuelig netshop. Kolosalt udvalg. Har endnu prøvet ikke at finde det jeg søgte- God service og information, hvis en varer en enkelt gang skulle være i restordre.
Tak for god butik.
Mine bedste anbefalinger til Helsebixen - Sender varen hurtigt, og varen er billigere end jeg kan købe den i f.eks. Matas, og så sendes den direkte til min dør fragtfrit :) Jeg vender helt sikkert tilbage.
Super hurtig levering - overskuelig bestilling. Jeg vender tilbage!
Virkelig hurtig levering og super dejligt at der er gratis fragt. Jeg vender helt sikkert tilbage og handler.
Har handlet her før og det var nemt, hurtigt og god service. Kan klart anbefale andre at handle her.
Meget overskuelig hjemmeside, lave priser og hurtig levering. Jeg er meget tilfreds og vil gerne handle der igen.
Helsebixen har en rigtig god onlineshop. Dejlig med stort udvalg. Dog kan det godt være lidt uoverskueligt med de mange varer i samme gruppe. Og til nogle varer mangler noget tekst om varen.
Men dejligt med hurtig levering og skøn service med fri fragt. Det er den overvejende grund til, at jeg vælger Helsebixen.Og så det store udvalg. Lidt mere overskuelig søgemaskine, alle stjerner bliver valgt.
Jeg har handlet før, hvor leveringstiden var lidt lang, men det var ikke Helsebixens skyld.
Og gratis fragt er klart et stort plus.
stort varieret udvalg og levering mm plejer at være ganske fejlfrit
Nemt at bestille via hjemmesiden, og super hurtig levering pakket forsvarligt. Kan kun anbefale andre at købe gennem Helsebixen.
Helsebixen har et bredt udvalg af produkter og jeg fandt det jeg havde brug for! Nemt!
Helsebixen har gennem det sidste år, været det bedste sted, for mig, at købe helsekost., og leveringstiden er kort...dejligt.
Helsebixen leverer hurtigt og gratis! God service ;0)
Negativ oplevelse fra denne netshop. Bestilte en vare fra denne og stadig intet modtaget, selvom det tydeligt fremgår på sitet, at varen er på lager.
Det som de er enormt hurtige til, er at tage pengene fra kontoen, det sker nemlig samme dg. som bestillingen er sendt.
Verner Enghave Christiansen.
Da Verner kontaktede os fandt vi ud af, at pakken tlsyneladende var forsvundet i posten og vi skrev naturligvis til Verner, at vi sendte en ny pakke på vores regning.
Hvis Verner havde kontaktet os før havde vi selvfølgelig sendt en ny pakke noget før, men vi havde jo ikke en chance for, at vide det før vi fik en mail fra Verner
altid tilfredsstillende levering og service
Kan klart anbefales, stort udvalg og lækre ting og gratis levering!
Altid stort udvalg, gode priser og gratis levering, top site!
fik købt en del og var glad for der var grats fragt, men blev endnu gladere da jeg så min bonus, så var det pludseligt noget billigerer her end hos andre konkurrenter-
"Helsebixen" er super enkelt at handle hos (let at finde den vare man søger!), og billige (og tilmed gratis levering.)
Jeg vil varmt anbefale denne hjemmeside hvis du står og mangler nogle gode produkter (selv køber jeg mest massageolie)