[REPLY]
Jeg har vel gennem de sidste 10 år med mellemrum fået udført forskellige arbejder på min Ford Escort - bl.a. købt batteri som jeg selv monterede, fået udskiftet bremsevæske og bagfjedre m.m....Her for nylig kom der kraftig røg fra forbremserne da stemplerne havde sat sig fast. Jeg kontaktede efterfølgende fredag morgen værkstedet og var selvfølgelig indstillet på nogle dages ventetid,
I stedet tilbød Preben "kom med vognen her til formiddag, og vi skal gøre alt for at redde din weekend" Klokken 15,30 hentede jeg Escorten efter veludført arbejde, og til en særdeles rimelig pris.
Derfor 5 stjerner
Vi kommer ind med bilen som hvor tandremmen er hoppet af. Vi bestiller et motorskift. Og har forinden fået bilen gennemgået fra A-Z på et andet autoriseret værksted for at se om det kunne betale sig. Eneste fejl var motoren samt nogle andre småting som vi fik skiftet.
Efter motorskiftet, er vores servostyring i stykker og bilen vil ikke trække fra 2. gear grundet væske i benzinen (formodentlig).
Dette kommer vi tilbage med og der bliver set på det. Servostyringen har de ingen forklaring på. Og da vi kommer 1 km væk fra værkstedet efter tjekket slukker den nye motor og kan ikke holdes tændt. Dette kommer vi straks tilbage med og det viser sig de havde glemt at monterer et stik korrekt de havde haft af i forbindelse med tjek af servopumpen.
Et par dage senere skal de tjekke servopumpen idet vi havde kontaktet bilens fabrikant som fortæller at servopumpen ikke laver disse fejl uden der er sket en fejlmontage.
Dette kigger Prebens Auto derfor på uden der kommer en løsning. Da vi kommer 1 km væk fra værkstedet igen slukker motoren og den går ekstremt ujævnt og alt ryster på bilen. Bemærk den ikke havde disse problemer inden de åbnede motorhjelmen.
Nu er MAP sensoren ødelagt som følge af der var pillet ved den. Her vil de blot have betaling for reservedelen (800 kr.).
Det viser sig derimod at den koster ca. halvdelen, så de har lige lagt en timeløn ind alligevel og blot gemt den på en samlet pris for reservedelen.
Det kan godt være det er fair timelønspriser, men det holder ikke at bilen fejler nye ting hver gang de åbner motorhjelmen og man så selv må betale gildet, det er ikke derfor man går til en uddannet mekaniker.
Dertil hjælper det ikke at man skal finde lignende historier fra andre kunder rundt om på nettet... så det er måske fast kutyme at man først giver en god pris på en større opgave og så "fixer" man lige et par fejl og tjener underskuddet ind der, det er i hvert fald vores oplevelse og også den sidste her.
Morten Aagaard fandt anmeldelsen nyttig