We are hiring!

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Nærmest en oplevelse

Jeg kom nytårs nat på skadestuen kl.3:45 med hjerteflimmer, kl.3:48 var jeg under behandling.

Jeg var indlagt 1½ døgn på hjerteafdelingen, perfekt personale med tid til, at forklare dig hvad der skal ske.God behandling. desværre ikke noget, at klage over

Herlevhospital

Doven sekretæren og sendt forkert sted hen!

Jeg havde nær fået taget en forkert blodprøve, fordi sekretæren halv sov, og bedte hverken om cpr nr. eller noget som helst.
''Det er oven på'' Ehmm? Okay da vi så gik op fik var hele rummet fyldt med ældre mennesker. Heldigvis ''vågnede'' hun og sagde vi var havnet forkert og kom derefter ned til det rigtige sted.

børneamb. i Herlev

• Anita
  • København, DK
  • 3 Anmeldelser

Velfærd i Danmark?

Jeg blev indlagt på Herlev Hospitals akut modtagelse den 20/6. Sikke et chok.
Jeg (kvinde 50 år) var heldig, at få tilkendt en seng, dog på en stue jeg delte med en gammel, meget syg kinesisk mand, som hev voldsomt efter vejret. Jeg kunne ikke afskærme min seng og den kinesiske mand havde dagen lang besøg af familiemedlemmer. Men jeg havde dog en seng på en stue og var heldigvis ikke indlagt så længe. Ude på gangen, i gamle slidte senge, lå mindst 15 patienter, den ene mere syg end den anden, uden afskærmning og med fuld projektørlys fra loftet. Flere af patienterne på gangene var så dårlige, at de ikke opfattede, at de havde sparket dynen af og lå uden tøj på, til fuld offentlig skue for alle og enhver. Pårørende i en uendelig strøm rendte mellem sengene og stod uden omtanke og ringede i mobiltelefon mellem de indlagte patienter på gangen. Hvor er det dog forfærdeligt at forholdene skal være sådan på et dansk hospital og hvor er det dog respektløst af de besøgende.
Under min indlæggelse glimrede fraværet af informationer og jeg skulle vente mindst 6-7 timer på en røngtenundersøgelse med mindre jeg selv lige kunne smutte hen på røngtenafdelingen. Det gjorde jeg, men var ved at fare vild på tilbagevejen.
Sørg for at have en godt helbred, dyrk motion og spis sundt, du ved aldrig hvornår du lander på et dansk hospital.

Forkert diagnose

Jeg fik en diagnose fra Herlev hospital, men de mente at smerterne ville forsvinde efter 2 uger. Efter 2,5 måned finder lægen ud af at jeg skal opereres. Jeg måtte finde mig i 2,5 måneds med smertehelved.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk