We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

HiFifreaks.dk anmeldelser

HiFifreaks.dk Logo
Kunderne om HiFifreaks.dk : »Kan varmt anbefales« »Focal Chorus 807 V« »God og fin service« 49
Perfekt
9.4 af 10

49 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (49)
HiFifreaks.dk

Lever op til sit gode ry

Bestilte en AudioLab MDAC over nettet søndag aften. PostDK T&T viser at den blev afsendt mandag morgen kl 09.44. Nu tirsdag aften sidder jeg og lytter til den. Sådan....

Udvalgt anmeldelse om HiFifreaks.dk

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales - Unik service!!!

Besluttede mig for at købe en Marantz CD6004 og skrev og spurgte om denne var på lager i København. En halv time efter havde jeg svar (vel at mærke uden for åbningstiden).
Inden for tre timer havde jeg en ny CD afspiller leveret direkte til døren - det fortjener MERE end 5 stjerner. Mange tak!

Er IKKE I TVIVL OM hvem jeg skal købe mine fremtidige HiFi produkter hos.

Focal Chorus 807 V

Modtog disse fantastiske bookshelf speakers uden problemer.
God rådgivning og telefontider hos virksomheden.

Er du i tvivl om hvilke kompakt speakers du skal købe, rammer Focal Chorus 807 V plet. Mit valg lå mellen B&W DM685 vs Chorus 807 V.

God og fin service

Leverer det de lover. Fin beskrivelse på nettet og servicen er tip-top.

Marantz sr6005 leveret

Jeg bestilte en marantz sr6005 der var på tilbud, bestillingen blev lavet på en tidlig eftermiddag, og varen var på adressen næste morgen, det bliver ikke bedre..

Produktet er af høj kvalitet og blev leveret uden nogen form for skader ++

mvh..

modtog en forstærker 3 timer efter bestilling d.24 dec

Jeg bestilte en Marantz receiver om formiddagen og den blev leveret ca. 3 timer efter på min adresse, en jule aften!!! Det er da service. Jeg skulle samtidig bruge noget hjælp til opsætningen, det blev klaret over telefonen af en super kompetent medarbejder. Den 28 dec. var jeg inde for at købe en Marantz BD afspiller, men desværre opdagede jeg, da jeg kom hjem, at farven var forkert. 2 timer efter kom der en ud og byttede den. Den service får man ikke andre stedere.

HiFifreaks.dk

Hurtig service - god support.

Levering fra dag til dag og super support på telefonen. En skam de ikke sælger mobiltelefoni.

modtog produkt 3 timer efter bestilling

Jeg bestilte en forstærker og fik en opringning 1 times tid senere. De kunne lige køre forbi med den hvis jeg havde lyst :-) 3 timer efter bestilling havde jeg modtaget produktet - udenom post danmark!, (som jeg godt kan frygte behandler tingene tvivlsomt fra tid ti tid). Det skal lige siges at bestilling og modtagelse skete 24. december! Super service!

God og nærværende service

Købte en Marantz M-CR603 og fik en helt igennem god service. Alle de info. jeg fik inden købet, har stemt overens med produktets egenskaber. Efterfølgende har jeg haft et par spørgsmål og de er velvilligt blevet besvaret på mail - no problem.
Køber meget gerne fra samme firma igen.

God kvalificeret sevice

Hurtigt respons, fik varen leveret samme dag tillige med imødegående og kvalificeret svar på spg. om produktet

HiFifreaks.dk

Det regnede jeg ikke helt med

Jeg bestille onsdag aften/nat et anlæg.
Det kom allerede fredag.

Der handler jeg bestemt igen med god vilje.

Fremragende service

Super venlig og hjælpsom personale, som gav den ønskede information og jeg fik varen dagen efter bestillingen.

Uhørt god service!

Jeg købte nogle STAX hovedtelefoner og bestilte dem lidt sent om torsdagen, så de kunne ikke garantere at jeg havde dem om lørdagen.
Det endte med at de sendte med lørdags express uden beregning!

Det er nu lørdag og jeg sidder med mine nye hovedtelefoner på og smiler over hele femøren ; )

Super flinke, hjælpsomme og ærlige.
- De prøver ikke bare at sælge det dyreste de har, men går i stedet op i at man bliver glad for det man køber

Perfekt orientering og købsforløb

Købte Marantz's kombinerede modtager NA 7004, som til fulde lever op til beskrivelsen - og lidt til.

HiFifreaks.dk

Jeg bestilte en Marantz cd-afspiller og en tuner/network-player via nettet. Jeg fik det leveret dagen efter.

HiFifreaks.dk

De skulle ha haft seks stjerner..

Jeg købte et sæt Focal af dem, og prisen var selvfølgelig super, men ikke nok med det - De blev leveret på adressen. Jeg fortrød senere mit køb, og ville bytte til en større model. Igen blev de leveret på adressen og de andre afhentet. Ikke af en fragtmand, men en af medarbejderne havde noget familie i nærheden, så på den måde. DET er da service ud over det sædvanlige.

HiFifreaks.dk

Hurtig levering til god pris.

Købt sidste års model af en god receiver. Kom et par dage senere med posten. Nem hjemmeside og da prisen var med transport, så var det meget overskueligt...

HiFifreaks.dk

god service og gode prudukter

jeg har før købt komplæt audiolab anlæg og nu her komplæt densen hos hififreaks der var lidt væntetid på apperaterne men de skal jo bygges inden man kan få dem så sådan er det jo der var så lige det at da anlæget kom med posten mangled der nogle tng jeg skrev så til dem dem kommer jeg med sage thomas og så kom han sku helt over fra esbjerg og til næstved!! med de ting der mangled se det er sku service der vil noget !! kan klart anbefale hifireaks mvh lars

Behovsorienteret service!

Havde sparet sammen til et sæt nye højttalere over en længere periode og blev via en anmeldelse på internettet opmærksom på det franske mærke Focal JM Lab. Egentlig havde jeg allerede bestemt mig for nogle danske ht'ere, som jeg havde gode erfaringer med. Men en dag tog jeg tidligt fri fra jobbet og ringede så til Daniel hos Hififreaks og spurgte til deres billigste gulvhøjttaler. Den viste sig at være udsolgt og ville først være på lager når franskmændene havde afholdt ferie... Øv! Nå.. tænkte over det i 5 minutter og ringede så til Daniel igen, og spurgte til de kompakte Focal 806 V. Det skulle han lige undersøge. Ca. 10 minutter senere blev jeg ringet op af Thomas, som ville levere dem straks, hvis jeg ellers var klar! De havde åbenbart luret at jeg er en af disse ekstremt utålmodige kunder som simpelthen hader at vente! Fra jeg ringede til Daniel til højttalerne spillede i vores stue gik der under 1 time! Det er for vildt.. Og naturligvis ville de ikke se 1 krone før jeg var sikker i min sag. Højttalerne er fremragende og blev betalt næste dag. Men her slutter det ikke. Konen var jo osse imponeret af de her Focal-højttalere, så hun forlangte faktisk at de blev monteret på et sæt originale standere som pynter i stuen. Jeg kunne ikke bestille standerne på deres hjemmeside, så derfor sendte jeg en mail til deres support og spurgte hvordan jeg så skulle forholde mig. Dagen efter var der svar om at de havde oprettet produktet på hjemmesiden og at jeg så bare kunne bestille dem. Det gjorde jeg og ca 4 timer senere blev de leveret. Jeg er meget imponeret af hififreaks. De sælger seriøse produkter til meget rimelige priser. Men vigtigst af alt, tager de deres kunder alvorligt. Jeg har aldrig været så tilfreds, og vil helt sikkert anbefale dem. Hvilket jeg osse har gjort! :)

Super butik

Købte en Marantz forstærker og cd-afspiller.
Fantastisk seriøs rådgivning og service - både før under og efter købet og ikke mindst efter leveringen. Havde lidt problemer med forstærkeren, men den blev uden den mindste tøven byttet uden udgifter for mig. (Fik hjælp en aften til nogle justeringer og en efterfølgende formiddag - som var en helligdag - blev jeg ringet op med besked om at de næstkommende hverdag ville sende mig en ny forstærker)... Så STOR STOR ros for fantastisk service..Har ikke før oplevet så hurtig og fin service.
Niels

Opfindsom service

Bestilte Stax SRM-323S og en SR-407. Da Stax havde problemer med at lever netop SRM-323s fik jeg i stedet et godt tilbud på den noget dyrere SRM-0006ts i kombination med SR-407.

HiFifreaks.dk

Hurtig levering og venlig betjening

Bestilte en ny surround forstærker. De fulgte lynhurtigt og venlig op på ordren, og prisen var også god. Kan kun anbefale hifi-freaks til enhver.

Hurtig og venlig betjening

Havde set et godt tilbud på et 5.1 højttalersæt, men havde ikke brug for subwooferen. Det kunne sagtens klares og der blev hurtigt oprettet mulighed for at bestille den konfiguration. Varen blev afsendt dagen efter bestilling. Det kan ikke rigtig gøres bedre :-)

• Kim
  • Morud,
  • 2 Anmeldelser

Hurtig og professionel service

Købte Audiolab cd-afspiller. Jeg oplevede en hurtig og professionel service. Og varen var - selvfølgelig - på lager.

HiFifreaks.dk

Super service og løbene feedback

Jeg skulle købe ny surround forstærker. Jeg ringede for at høre lidt om den og om den var på lager. Fik af vide at der var nogle på vej og hvis jeg ordre den online ville jeg stå som nr.1 efter jeg bestilte fik jeg svar kl 7.15 på mail om morgen (tidlig) om allerede om eftermiddag blev den videre sendt. En fantatisk oplevelse.

HiFifreaks.dk

Købte Audiolab 8000TE som demo. Blev meget hurtigt leveret til døren af HiFifreaks. Der mgl. manual, hvilket der ikke forud var gjort opmærksom på, men fil med manual blev sendt straks efter, at der blev gjort opmærksom på manglen. Herudover var alt tilfredsstillende. HiFifreaks kan kun anbefales.

Alt efter gik bogen.

Jeg købte et sæt højtaler (Focal Chorus 714V) hos dem torsdag og havde dem allerede dagen efter fredag,de var pakket og sendt allerede efter få timer,selvfølig pakket ind efter alle kunstens regler.De er også hurtige til at besvare mail,så alt i alt en meget positiv oplevelse at handle hos dem.
Det ikke sidste gang jeg handler der. :)

HiFifreaks.dk

Afprøv grejet i din egen stue - super koncept.

Købte fornylig en Densen B410 og B130 hos HiFifreaks. Daniel besøgte mig 2 gange, og jeg lyttede til forskellige modeller. Dette er et super koncept, fordi du kan afprøve, hvordan tingene fungerer sammen med dit eksisterende anlæg. Jeg fik en meget fin service af såvel Daniel som Thomas. Kan varmt anbefale HiFifreaks og Densen.

Per M.

Lynhurtig og korrekt levering

Bestilte en Audiolab 8200cd fredag.Mandag stod posten med den.
Fremragende og alt i perfekt stand.
Kan anbefales,

Ole J.

Hurtig kundeservice

Fremragende service før og efter køb. Der mangler dog lidt mere info om nogen af produkterne på hjemmesiden. Men hvad gør det når man bare kan google.

• Bo L
  • varde, DK
  • 10 Anmeldelser

rigtig god handel

Kanon god service de ved hvad de snakker om og god til at hjælpe en .

har intet at klage over overhoved .

har forresten købt en Sherwood RD7503 og den er jeg enormt glad for

Perfect handel

5 minutter efter jeg havde lagt røret var den afsendt,og jeg modtog den den næste dag super

• Sofie
  • København, DK
  • 1 Anmeldelse

Meget god service

Har handlet hos HiFifreaks af 2 omgange. En gang hvor jeg har returneret et produkt, og fået pengene tilbage uden problemer, da produktet ikke helt opfyldte mine krav. Og til sidst hvor jeg har købt modellen større. Begge gange med hurtig svartid og hurtig levering. :-)

Venlig og seriøs betjening

Jeg købte Stax hørertelefoner og driver. Og kan kun anbefale Hififreaks service yderst venlig og seriøs. Meget hurtig levering!

Returnering af vare - Manglende penge retur

Jeg havde mellem jul og nytår køb en cd afspiller, som jeg lige efter nytår sender retur inden de 14 dages returret.
Alt er pakket 100%, som det skal og med faktura osv med og sendte mail til dem som info også.
Efter 14 dage rykkede jeg for en status og nu over 1 uge senere har jeg stadig overhovedet intet hørt. Dette finder jeg totalt uacceptabelt og de må i det mindste kunne give en status på sagen og hvornår jeg kan forvente at få mine penge.
Det er trods alt 10.000 kr, jeg har manglet i snart 4 uger nu og som de selvfølgelig trak på min konto , dagen varen blev sendt.
Hvis jeg ikke hører noget i løbet af få dage, ryger sagen til inkasso.

Besvarelse fra HiFifreaks.dk

Den var ved en fejl blevet sendt til en forkert afdeling - Der blev naturligvis rettet op på det med det samme, beklager fejlen og der er sørget for at lignende ikke sker igen :-)

HiFifreaks.dk

Fremragende service - især efter køb

Jeg har købt et Stax SRS 4040 hos Hififreaks. Selve købet forløb problemfrit, MEN ... de 5 stjerner kommer pga den efterfølgende service.

Jeg havde en fornemmelse af at hovedtelefonerne spillede en anelse højere i venstre side end i højre - desuden var der (vistnok) en anelse brum. Grimme ukonkrete ting i grænseområdet til hvorvidt man kunne tale om fejl, eller indbildning. Der var imidlertid ikke nogen snakken sig udenom fra hififreaks side.

Jeg er nogenlunde teknisk begavet, så problemerne blev løst via lidt konstruktiv mail korrespondance, hvor jeg fik afhjulpet en uhensigtsmæssig måde at lave jordforbindelse på, samt selv justerede bias på radiorørene.

Alternativt ville Thomas Sillesen fra Hififreaks (og i øvrigt grundlægger af Densen) kigge forbi i nærmeste fremtid, hvis jeg ikke havde mod på selv af afhjælpe problemerne. Ikke noget med sende ind, vente i 2 måneder, virker stadig ikke, sende ind igen osv.
Hurtig resultatorienteret service - hvilket ellers er en mangelvare i Danmark - Thumps up

Forvirrende og langsommelig kundeservice

For og gøre en lang historie kort så venter jeg nu på 5. uge på levering af en Sherwood R-872. Det er nu 3. gang der ændres på leveringstidspunkt/hvor de får forstærkeren fra, og hver gang er det mig der skal ringe og rykke. Der er ingen tilbagemelding fra Hififreaks.dk når den lovede leveringstermin bliver overskredet. Sjovt nok har de sidste uge udlovet selvsamme produkt i en konkurrence. Spændt på hvornår den heldige vinder får sin gevinst.

meget tilfreds

fungerede optimalt.. venlig og imødekommende.. også selv om jeg havde nogle ændringer.. kan anbefales

God kundeservice

God kundeservice. Der var et problem med det kabel jeg købte, men fejlen blev udbedret uden problemer. Svartiden på mails var enkelte gange en anelse lang, men jeg var altid tryg ved at henvendelsen nok skulle blive behandlet. Siden kan varmt anbefales.

Rigtig god kundeservice

Rigtig god side med fine priser. Kundeservicen er i top..

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk