[REPLY]
Ved Nemid-login, skal der først bruges kode ved transaktion - ikke til overblik
Jeg var kunde i Sparekassen Midtfjord og er fulgt med over i himmerland. Der har ikke været problemer med kontoskift eller andet, altid god service når man ringer med spørgsmål. Deres netbank virker upåklagelig og er let og overskuelig. Har netop modtaget et brev med mit nye visa/dankort hvori der stod let og klart hvordan jeg skulle aktivere det.
Er yderst tilfreds med begge afdelinger jeg har været en del af, og er blevet taget dybt seriøs ligegyldig i hvilken henseende jeg har henvendt mig. Kan kun anbefale Sparekassen Himmerland, til folk der ønsker en bank med ben i næsen, og ellers helt nede på jorden. PS. De gør virkelig en dyd ud af god kundeservice.
Nu har jeg kun brugt Sparekassen Himmerland siden EBH banks krak.
Jeg er ovenud tilfreds med servicen og har aldrig haft problemer hvis der skulle lånes lidt penge til en uforudset udgift.
Pga arbejde i udlandet har jeg også nogle udenlandske konti i forskellige banker og der er servicen langt fra lige så god som den jeg får i Himmerland.
Jeg er bosat i Støvring, men min sparekasse ligger ca. 15 km væk.
Spurgte om jeg kunne skifte afdeling til Støvring, så jeg ikke havde så langt når bank forretninger skulle ordnes. Men det gav de afslag på, hvilket bare er for dårligt. Hvorfor skulle man ikke kunne skifte afdeling, hvis det er samme bank? Hvorfor skal jeg rejse 15 km. hver gang jeg skal snakke med banken? De gav også afslag på et Dankort, hvilket 4 andre banker i Støvring er villige til at give mig. Tror jeg siger min 25 år gamle konto op, og skifter til en af de mere service minded banker.
Sparekassen Himmerland, har det med at påtvinge forsikringer, jeg blev i deres øjne nød til at tegne en ulykkes forsikring fordi jeg havde et lån på 50,000 kroner, da jeg så havde betalt lånet tilbage igen nægtede de at fjerne forsikringen.
Nu har jeg skiftet bank, og råder folk til at gå i en lang bue udenom sparekassen himmerland.
ScarletRed fandt anmeldelsen nyttig
Sparekassen Himmerland er en fantastisk bank og vi kunne aldrig drømme om at skifte bank. Vi har den bedste rådgiver, en kvinde, som altid er villig til at rådgive og hjælpe os. Har absolut kun positive ting at sige om denne bank! :-)
(Det er afdelingen i Fjerritslev der er tale om)