We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Hiphiphurra anmeldelser

Hiphiphurra Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Hiphiphurra før du handler og giv selv din bedømmelse af Hiphiphurra 3
Middel
5 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)
Hiphiphurra

Hvor bliver forsendelsen af?

Måske er det dumt jeg skriver den her, hvis jeg vil gøre mig forhåbninger om at få mine ting men jeg har bare ikke tålmodighed til det pjat.
Jeg bestilte nogle ting hos hiphiphurra.dk d. 24 maj og har stadig ikke set noget til de varer.
De skriver ellers flot på hjemmesiden: leveringstid max. 5 hverdage. Hvis leveringstiden, mod forventning, er længere end det anførte, kontakter vi dig. Vi leverer lige til døren.

Jeg har forgæves henvendt mig uden nogen respons.
Godt det ikke lige var paptallerkner og krus til en fødselsdag i weekenden jeg har bestilt. Nøj det ville have kunne gøre et fødselsdagsbarn ked af det.

Vil dog sige at jeg ved tidligere lejlighed skrev til hiphiphurra for at spørge til et produkt med henblik på køb og der var der hurtigt og venligt svar efter et par timer.

Total dårlig service

Hiphiphurra.dk er desværre en side som jeg aldrig vil besøge igen eller anbefale til nogen. Jeg havde i forbindelse med min datters 4 års fødselsdag bestilt en hel masse produkter i klokkeblomst-temaet en måned inden hendes fødselsdag, da det var det tema hun bedst kunne lide. Jeg hørte ikke noget da tiden nærmede sig og begyndte at ringe og lægge beskeder til hiphiphurra.dk og fik ikke nogen telefonrespons. En uge før fødselsdagen får jeg en mail fra dem med at de havde sendt min pakke og at de nu vil sende den igen.. jeg fik stadig ikke nogen pakke og efter mange telefon henvendelser uden respons og der til sidst var få dage til min datters fødselsdag, gik jeg ud og stressede med at købe et andet tema i fætter BR, tak BR, i reddede min dag der!

Alt i alt et meget dårlig oplevelse for hele familien, jeg fik stress på, på trods af at jeg havde bestilt i god tid, og min datter spurgte flere gange om klokkeblomst-temaet. Det mest frustrende i processen, var ikke at få nogen respons telefonisk, jeg havde nok lagt omkring 10 beskeder!

Godt sted

Købte her noget ninja tema til knægtens fødselsdag, fik varen hurtig leveret og alt var der, handler her igen næste gang der er fødselsdag.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk