[REPLY]
er vild med hjemis. Men holder nu en pause, da vi sidste gang havde en meget dårlig oplevelse. Jeg havde sammen med junior valgt hvilke pakker vi skulle have. Men først herefter valgte chf.at fortælle at dankort-terminalen ikke virkede. Det er bare så dumt ikke at oplyse om det med det samme. Teknik kan svigte men så meld det dog ud med det samme.
Jeg er tilmeldt SMS-service hos Hjem-is, hvor man får en SMS når isbilen er ved at være ved ens adresse. Specielt rart når man bor på 14. sal, og derfor vil have lidt svært ved at høre den. I SMS'en plejer der at stå "Hjem-is er på din adresse inden for 15-45 minutter". Et lige lovligt stort interval. Og noget kunne tyde på, at den bare bliver sendt fra en central. Fordi, for det første kommer den på den nogenlunde samme tid hver gang, og for det andet, så kommer isbilen stort set aldrig inden for dette interval. SMS'en kommer omkring kl. 18:00 hos mig, og jeg har da prøvet, at isbilen i de grelleste tilfælde først er kommet kl. 20:30. Hamrende irriterende, specielt når man venter på at hente nogle is, man har bestilt. Dog er chaufføren på min rute meget flink til at ringe, når han er "forsinket".
Dog er det mere og mere sjældent, at jeg handler hos Hjem-is. Specielt efter den seneste prisstigning, hvor isene gik fra "dyre" til "overkalepriser". Så nu køber jeg kun, hvis isene på en eller anden måde er på tilbud.
Noget andet der irriterer mig, det er deres medlemsskab, hvor man kan få point for sine is-køb, hvis man får sit kort scannet hos isbilen. Dette får jeg gjort hver gang, men i 80 % af tilfældene går pointene ikke ind, og jeg må skrive ind til Hjem-is. Ret irriterende, at de ikke får dette fikset.
Og så er det heller ikke det samme at handle hos Hjem-is, efter de er overtaget af et multinational selskab (Nestlé). Det var noget andet, dengang det var på egne, danske hænder...
Skal man sige noget positivt om Hjem-is, så er det, at deres is er ret gode... Men, når en "Magnum" kan fås til omkring 5 kr. i Aldi, mens den koster 12,38 kr. hos Hjem-is (men stadig billigere end de >20 kr. de koster i div. ispinde-forhandlere, hvor jeg i øvrigt aldrig køber is), så ved jeg godt hvor de købes fremover...
Det er mig, der tuder med fodboldhornet, når I kommer med jeres klokkerene støjforurening. Og så er I ikke engang billige. Føj!!!
Kære hjemis,
I næsten 35 år har jeg med jævne mellemrum i anfald af uberettiget tilbagevende optimisme og desværre også fuldt berettiget efterfølgende skuffelse købt jeres lyn/københavnerstang.
Ærligt talt, så forventer man noget bedre og større en det lille tarvelige stykke mejeiprodukt, der ligger og skammer sig i emballagen.
Det kan I altså ikke være bekendt over for mennesker vælger at stole på jer
GØR NOGET VED DET.
Opgaven er simpel:
Udvikl. produktet indtil man ikke kan kende forskel på det og så en Københavnerstang.
Og så vil vi gerne have det til den halve pris de næste 35 år!!
Har købt masser af is hos jer mest liter is. men for fanden i er nogle luskerøve at bruge fedt afgiften til at hæve prisen så meget. prisen er jo blevet mere en dobbelt så høj.
siden afgiften har i ikke haft tilbud på liter is en enester gang og samtidig med det så er isen næsten blevet dobelt så dyr.
så ligger man det sammen så ja så er priserne steget. og jeres is er god men så god er den sgu ikke. er fuldstændig stoppet med at købe ved jer og opfordrer andre at gøre det samme.
de gør det kun fordi de fik slået vikinge is af banen som var en sund konkurrent. kommer de tilbage støtter jeg heller end gerne dem.
og føj jeres pizza er for dyre og smager slet ikke derefter.
Jeg har netop afmeldt SMS-servicen, som jeg havde store forventninger til. Ordningen er simpelthen ikke i orden. Det kan gøres bedre! Vi sad med 10 gæster og ventede på bilen. Vi fik en SMS kl. 14:49 (SMS’en viste 13:49 – Hjem-Is har ikke stillet klokkeslættet på den centrale PC), der fortalte, at is-bilen kom om 15-45 minutter. Da der var gået en time, var isbilen endnu ikke dukket op, og flere af vore gæster forlod selskabet. Efter en opringning til depotet i Odense, kom isbilen omsider ca. kl. 15:50.
SMS-ordningen er simpelthen ikke god nok! Hjem-Is har alle mulige undskyldninger om travlhed og andre forhold, men det kan jeg ikke bruge til noget. Jeg troede, det var isbilen, der sendte sms-beskederne og ikke en central computer. På den måde har Hjem-Is overhovedet ikke styr på, hvornår isbilen kommer i vores kvarter, og Hjem-Is kan ligeså godt droppe sms-ordningen, indtil de har styr på, hvor isbilen befinder sig, så vi kan få et mere nøjagtigt tidspunkt for ankomst. Det burde ikke være svært at lave en ordning, hvor chaufføren sender et signal, kode eller lignende via mobiltelefon til den centrale komputer, så systemet ved, hvor chaufføren befinder sig. Melding om ankomsttidspunkt kan derefter sendes via sms.
Som ordningen er nu, kan den overhovedet ikke anvendes, for vi kan ikke stole på den. Næste gang køber vi vores is hos købmanden. Vore sønner har også frameldt sig ordningen.
Er virkelig skuffet over, at Jeres kvalitet efterhånden er så dårlig. Priserne er heller ikke værd at tale om.
Det eneste gode er, at man kan købe direkte ved bilen og lægge direkte i fryseren.
kanon is, men simpelhen alt for dyrt !
Brigitte Malou Christensen fandt anmeldelsen nyttig
Vi prøvede to gange at bestille via hjemmesiden, men der blev ikke leveret noget da "chaufføren ikke havde vores adresse på sin rute".
Efter en klage kom chaufføren dog, men der blev brokket og selv om vedkommende ringede og sagde at hun var der om 15 minutter stod vi uden for og frøs i 35 minutter en iskold aften.
Vi handler ALDRIG mere via hjemmesiden og undgår helst Hjem-is
DE ER INTET ANDET END GENIALE, DERES NYE SYSTEM MED AT SENDE EN SMS NÅR DE ER LIGE I NÆRHEDEN ER EN SUPER IDE. FORTSÆT MED AT KOMME MED NYE INNOVATIVE IDEER, TAK FOR GOD VELSMAGENDE IS.
Hjemis producerer is af høj kvalitet, og medarbejderne er flinke og gode til at informere og vejlede. Jeg har handlet jævnligt hos Hjemis i tyve år og kan kun anbefale dem til andre iselskere. Isbilen er en fantastisk service, som jeg håber aldrig går af mode.
Rigtig dårligt i kommer kl 03:00 om natten og vækker mig.
Dennis Laursen fandt anmeldelsen nyttig
når de køre rundt i vognen ved alle de småbørn at det er hjem-is der kommer... og så når man fortæller dem at de ikk må få nogle skriger de !
Hjemis er dejlig service med rare chauffører. Vi må håbe det kan fortsætte fremover til glæde for alle os iselskere.
Lækkert is lige til døren
Er dog dyrt i forhold til mange andre steder..
Deres is er steget voldsomt, spurgte hvorfor is til 60 kr. Nu kostede 75 kr. Svaret var fedt afgift hvordan kan den være så meget når afgiften er 16 kr per kg mættet fedt?
Dennis Laursen fandt anmeldelsen nyttig
Til sønnens 2 års fødselsdag med 20 gæster havde jeg på forhånd bestilt på nettet til levering ved døren (de kører lige forbi). modtog endda bekræftelse på levering.
Helt præcis 2x2 ltr. vanilieis, men disse dukkede aldrig op til den lovede dag!
Årsagen var at ruten var ændret, men som "et plaster på såret" kunne jeg få lov at købe 2x2 ekstra til samme tilbudspris hvor der var 2 stk. begrænsning!
Det er da at pisse på folk, det er da ikke mig der har lavet fejlen og jeg fik aldrig det bestilte.
Og så kan være så heldig at jeg kan få love at købe ekstra.
Nu er det ikke for beløbets størrelse, men jeg støtter simpelthen ikke et firma der tror de er til for kundernes skyld og ikke omvendt!
har købt is nogen gange og kun 1 is er rigtigt god den gammeldags is i rund beholder med vanilie og chokolade is men priserne er for høje vil jeg mene når jeg sammenligner med andre is firmaer. kvaliteten er fin.
Nu er det godt nok i Sønderjylland at man har brugt sin position til at afskære et alternativ til forbrugerne, blot fordi man på forhånd ved man ikke kan klare konkurrencen.
Kan man ikke spille fair, så har man heller ikke mig som kunde.!
Håber da der er andre som også stopper med at købe fra Hjem Is.!
Vi er en is-famile, hvis ellers der er noget der hedder det.
Vi elsker at spise is og har derfor bla. købt IS hos hjem-is mange gange.
Min kone er tilmeldt deres sms-service, så vi modtager en sms ca. 15-30 før ankomst i vores område, men her går det lidt galt nogen gange, for denne sms-service virker ikke altid efter hensigten, da vi en del gang er gået forgæves på trods af at have modtaget denne sms.
Derfor får hjem-is kun 4 stjerner.
Altså det virkelig sjældnt min familie køber is fra hjem is bilen :
Men de gange vi har gjort det syntes jeg at det endelig er ret dyrt nogen gange men så er det ogs' VIRKELIG god is :PP hehe
altså nu har vi faktis ikke købt is fra en hjem is bil i et par år men jeg ved sku' heller ikke mere hvornår den kommer hjem til mig :PP
men der ikk så meget andet at sige end
god is!
god service for manden jeg kendte der kørte bilen var virkelig sjov! :P
ok priser
og måden du køber is på er jo mega nemt !. kig på plakaten og vælg!
Hjemis er en nem måde at købe is på. Nå klokken ringer ude på gaden, ved man at hjemismanden på vej. Deres is er ganske udemærket, man får det man betaler for, nemlig is af god kvalitet. Jeg køber is et par gange om året hos hjemismanden. Jeg har aldrig haft noget at klage over, siden jeg som barn, for over 30 år tilbage,købte min første kasse hjemis.
Jeg har boykottet at købe is hos jer, det er u forståeligt at i ikke vil respektere at jeres kunder ikke har lyst til at høre på jeres ringeri.
Særlig deres liter is er pragtfulde, og både børn, børnebørn og mine ældre søskende er vilde med isen, særlig nougat og lakrids.
Her i Vendsyssel har vi vores is mand Hans, han er altid på pletten med et smil og en frisk bemærkning, så ham kan man altid regne med, selv på en regnvejrsdag kommer der et smil
Er bestemt fan af Hjemis - men det er et smådyrt alternativ og udvalget en smule kedeligt. Har en enkelt gang blandet min egen is-pakke online.. Godt tænkt ;)
Hvis Hjem-is skal gøre sig forhåbninger om, at bevare en vis kundekreds, så bør deres biler følge den tidsplan, som kan søges på adressen via deres internet side. - Der er ingen grund til at vente forgæves!
Vælger bilen er undgå visse adresser, fordi der tidligere ikke stod nogle og ventede, så er det for letkøbt!
Men ellers en god idé, at tilbyde sukkerfri is - men ærgerligt at udvalget ikke er større.
Her hvor vi bor har den lortesælger ikke fået ind i sit tykke ishovede at folk gider ikke at æde hans is.
Han kan begynde en Lørdag formiddag kl 10 med at ringe med sin forbandede klokke og kl. 13-14 køre han stadig rundt her i området og ringer, det er som om, han bare bliver ved intil han har solgt sin kvote, en dag stopper jeg sku den klokke ned i halsen på ham.
Godt udvalg og levering næsten til døren.
Websiden = * * * * * (5 stjerner)
Produkter/kvalitet = * * * * * (5 stjerner)
Udvalg = * * * * * (5 stjerner)
Køb vi HjemIs-bil = * * * * (4 stjerner), svært at hører når den er nær ens adresse.
Køb via nettet = Ikke bedømt
6 stjerner til vores ismand, altid smilende og klar til en lille sludder, igen stres lader kunden tage den tid det tager at bestemme sig, også selvom han er bagud i køreplanen,
super is og super service fra hjemmeis
fedt at kunne bestille sin helt selv konstruerede is pakke, det var dejligt, så kan vi smage lidt forskelligt, og det er super god is:)
Jeg er en stor isfan og især af Hjemis. MEN det var før den blev overtaget af Nestle koncernen. Nu sælger Hjemis standard is fra Nestle og det er bare ikke kvalitet som i gamle dage. Men betjeningen er altid venlig og mangler man lige is, så er det dejligt at få leveret til døren. Men vi benytter det efterhånden sjældent, der er så mange andre rigtig gode is producenter på markedet, med markant bedre is, f.eks Paradis is ;)
vi køber altid - og kun - is hos Hjem-is!
alle andre steder er helt urimeligt dyre, og deres is smager simpelthen bedst - og så er vores hjem-is-mand noget så sød.
Det er bare tit svært at holde øje med hvornår bilen kommer, så nogen gange misser vi den :-(
den kommer også liiidt tidligt til at kunne nå at være hjemme fra arbejde, så vi må købe stort ind når vi fanger den..
wee, så dejligt at man kan få sine yndlingsis bragt direkte til døren, og super med tilbud til os som er med i hjemisklubben...meget venlig kundebetjening af ham som leverer til os.....************************
På trods af, at jeg bor på en adresse, der på hjem-is.dk er angivet som et fast stoppested, og på trods af en sms-service, der angiver et ca. ankomst-tidspunkt, er det lykkedes mig at købe is én gang siden starten af juni.
For selvom jeg angiveligt skulle bo ved et stoppested, sker der bare det, at bilen høvler rundt om hjørnet, og inden jeg kan nå ud til gaden, er klokken at høre nede fra næste gade.
At stå ude ved vejen i de 3 kvarter, som sms-en angiver som ankomsttidspunkt er ikke særligt attraktivt med den regnfulde sommer, vi har haft. Desuden er det altså ikke SÅ vigtigt at bidrage til at et 0-skat firmas overskud.
Piloterne på hjem-is bilerne er åbenbart kun interesseret i at komme hurtigt hjem fremfor at sælge noget is. Gætter på at de ikke er aflønnede i forhold til omsætingen.
Var glad for Hjem is før mastodonten Nestle købte dem og transfer pricede alt overskuddet ud af danmark til lav skat lande, asocial opførsel som skal straffes hårdt.
Og nu har de også fået stoppet en lille dansk konkurrent som også vil sælge is fra bil, de mener at det har de ene ret på, så nul konkurrence der = dyrere is til os, og overskuddet bliver flytte ud af landet, samfunds snyltende!
Finn Snedker fandt anmeldelsen nyttig