[REPLY]
Jeg skrev til hjem og stil d 08-10-12 angående nogle væger.
Han skrev så tilbage til mig d 09-01-12 at han kun havde to tilbage, jeg bestilte så de to væge med det samme.
Men d 11-01-12 fik jeg så en mail om at der var kommet en kunde i forvejen, selv om man havde sagt at der var to tilbage.
Jeg synes at det lyder mærkligt at der pludseligt skulle komme en anden kunde og køb begge to, også fordi jeg var meget hurtig til at bestille mine vare.
Jeg handler aldrig mere hos dem, og jeg kan heller ikkeanbefale andre at gøre det, da de har en meget ringe kundeservice.
Som indehaver af Hjem og stil og værende den person, som Brian har korresponderet med, vil jeg rigtig gerne svare på Brians anmeldelse.
Jeg beklager meget, at Brian føler sig dårligt behandlet. Dog synes jeg, også uden jeg mener at være subjektiv, at hans anmeldelse ikke er fair samt særligt nuanceret. Vi går meget op i vores betjening af vores kunder, hvilket vi også har forsøgt, at leve op til i denne sag. Jeg vil forklare hændelsen nedenstående, samt indsætte vores mailkorrespondance til sidst, sådan andre kan danne deres eget syn på sagen. Dette synes jeg er mest fair for alle parter.
Sagens forløb
Søndag aften kl. 17.15 skrev Brian til os, ang. et spørgsmål til nogle vægeholdere, som vi har på vores hjemmeside. Da vi ikke har åbent søndag, svarede jeg som det første mandag morgen kl. 6.59, da jeg startede ekstra tidligt denne dag. I mailen svarede jeg på Brians spørgsmål samt gjorde ham opmærksom på, at vi desværre kun havde 2 stk. tilbage på lager, og at vi ikke foreløbigt kunne få flere hjem. Da Brian desværre ikke havde oplyst sit telefonnummer, kunne jeg desværre ikke ringe til ham for at få konfirmeret, om vi skulle reservere varen for ham. Da jeg ikke kunne få fat i Brian telefonisk eller hørte fra ham pr. mail, samt han ikke havde bestilt varen eller givet udtryk for dette ønske i sin mail, reserverede jeg ikke de sidste 2 væger til ham. Vi sælger rigtig mange væger. Derfor var det ikke unormalt, at der 7 timer efter samme dag kl. 14:08 blev bestilte 4 stk. af denne vægeholder. Den kvindelige kunde accepterede med det samme, at vi kun kunne levere 2 stk. så da Brian lagde sin ordre kl. 19:46 samme dag, havde vi derfor desværre udsolgt.
Vi er kede af, at have udsolgt og ikke kan bestille varen hjem foreløbig, og derved ikke kan imødekomme Brians ønske til denne vare. Vi har dog fra aller første kontakt med Brian informeret om dette. Vi har gjort alt, hvad vi kunne for at få fat på ham, sådan han havde chancen for at købe de sidste væger før, der var udsolgt. Vores telefoner og mailkonti har været bemandet konstant, så der har været rig mulighed for, at vende tilbage til os. Vi har efterfølgende tilbudt Brian, at vi kan give ham besked, så snart det lykkes os, at få vægerne på lager igen. Jeg ved ikke, hvad vi ellers kunne gøre.
Jeg håber, at jer der læser dette kan se, at vi har gjort alt, hvad der var i vores magt for, at Brian fik en god oplevelse samt en fair behandling. Selv da Brian meldte tilbage onsdag med bandeord, trusler om at svine os til her på trustpilot samt ønsker om, at vi skulle dreje nøglen om, fortsatte vi en sober tilbagemelding med fokus på stadig, at finde en fælles overensstemmelse.
Vi lever af vores kunder, og derfor er vores højeste prioritet, at give kunderne den bedst tænkelige service, sådan de taler positivt om os, samt ønsker at vende tilbage og handle igen. Vi føler, at vi har levet til dette i denne sag. Det er beklageligt, at Brian ikke fik sin varer, men jeg synes, at det er unfair, at en udsolgt varer og manglende kontaktinfo skal gøre, at vi yder dårlig kundeservice, når vi trods alt har informeret kunden nøje i hele forløbet.
Jeg vedhæfte mailkorrespondancen nedenstående, sådan alle kan danne deres egen holdning til tingene.
Mailkorrespondancen er kommet til at ligge, som en kommentar for oven