Execution time: 844ms

GODT
8   af 10
24 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed
Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

24 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

22. august 2010

.Glimrende betjening og god internetside

hklindtshop.dk

Har netop for første gang handlet hos denne virksomhed.
Kan anbefales.

J.H.Borgholt, Værløse

Udvalgt anmeldelse om Hklindtshop

7. marts 2010

HKLINDTSHOP

Fik en hurtig respons og havde varerne i hænderne kun 2 dage efter ordren var indsendt. Utroligt billige varer i forhold til andre butikker med henblik på jagt og vedligeholdelse af våben.

1. marts 2010

ingen reaktion på returnerede varer

kommunikation via sms lynhurtig og god hjælp til alternativ vare. Lang leveringstid (lige før jul) MEN en returneret vare+ekstrabestilling ikke effektueret - dvs jeg heller ikke har fået penge retur for det jeg sendte tilbage, trods mail herom !!

22. februar 2010

Forkert varebetegenlse på hjemmesiden

På hjemmesiden oplyses at der er 60% merinould i de lange underbukser, men på pakken står der 40%!

8. februar 2010

3 par skisokker med batterier. Meget hjælpsomme selvom jeg af flere gange kludrede i min bestilling

Meget hjælpsomme selvom jeg af flere gange kludrede i min bestilling

4. januar 2010

Langsom levering men god service

Jeg mener at leveringstiden var for lang men at service var fantastisk oven i købte med gavepapir

23. december 2009

Superhurtig levering, rigtig god service!

Jeg købte støvlevarmere (i hundefacon), og modtog dem dagen efter min bestilling var sendt afsted. Super!

18. december 2009

Hurtig levering og endda pakket i gavepapir!

Jeg bestilte en beklædningsgenstand hos hklindtshop.dk, som et par dage senere lå i min postkasse. Inde i pakken fandt jeg beklædningsgenstanden fint pakket ind i julegavepapir og bånd! Det er en julegave til min far, så det var super luksus, at den allerede var pakket ind. Det kalder jeg luksus-betjening - tak for det.

18. december 2009

Let og hurtig handel

Købt jagttaske i stor størrelse. God information fra sælger pr. mail og hurtig levering til døren. Ved pakkeforsendelser med Post Danmark ville oplysning om pakke nummer være en god ting at oplyse om i afsendelses-mail'en - så kunne man følge forsendelsen og være hjemme, den dag pakken bringes ud.

8. december 2009

Rigtig god pris

Har købt et par gummistøvler, som jeg har sparet 150 kr. på. Det er lidt synd for butikkerne, men som handlende er det dejligt at kunne spare. Jeg prøvede støvlerne i butikken i København af hensyn til den rigtige størrelse :o)

7. december 2009

Jeg købte gode gummirøjser- 150 kr billigere end i butikkerne. De kom hurtigt. Dog først efter jeg blev ringet op af en venlig dame og spurgt om det virkelig kunne passe, jeg skulle have så lille en størrelse;-). Rigtig god service.

3. oktober 2009

Ingen problemer, nemt og hurtigt.

Købt to isposer til markedets billigste pris. Hurtig levering.

2. oktober 2009

god oplevelse

købte en skinvest hurtigt og venligt betjening vare var ikke hjemme i den str som jeg bestilte bliv ringet op at de havde en stk mindre så hurtigt og venligt betjening køber der igen

• Tom
  • 33 point
  • 9 Anmeldelser
17. juni 2009

God oplevelse

Købte regntøj til særdeles god pris og fragten mega lav. Fik varen efter en lille uge. Meget tilfreds.

16. juni 2009

Sådan som det bør være hver gang.

Nem bestilling, hurtig levering, og god pris.

1. juni 2009

Intet at klage over

Jeg bestilte 2 stk af den samme vare. Jeg blev ringet op (samme dag jeg havde bestillt via nettet) og fik fortalt, de kun havde 1 stk tilbage - blev tilbudt en anden vare, som mindede om den oprindelige uden at skulle betale merpris for den. Forsendelsen ankom dagen efter bestillingen og opringningen. God service og hurtig levering.

2. maj 2009

Det var ikke så ringe

Der gik godt nok en del dage før varen kom, men de var klart billigst!!

22. marts 2009

Hurtig med levering

Meget hurtig til at leverer dden ønskede vare men havde til gengæld ikke travlt med at få betalingen

• mk
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
5. februar 2009

Helt perfekt!

Meget hurtig ekspedition - varen bestilt i weekenden - leveret tirsdag.
Betaling først trukket efter levering.

Varen var til laveste pris i denne butik.

5. januar 2009

super service

virkelig top service og hurtig forsennelse

18. december 2008

Helt utroligt hurtigt....

Bestilte varen mandag aften over nettet, har modtaget den onsdag med posten, - så kan det vist ikke gøres bedre... Kan VARMT anbefales...

15. december 2008

super service

Virksomheden virkede måske lidt "grøn" og uerfaren som netbutik, men de gav en super service alligevel. De havde ikke den vare jeg oprindeligt havde bestilt, men ringede og foreslog en anden vare i stedet. Ekspeditionen gik hurtigt og gaven blev pakket ind til julegave uden ekstra pris.

17. oktober 2008

Nem og bekvemt

Nem side side at handle på, virker meget professionelt. Hurtig service.

9. oktober 2008

En hilsen

Jeg vil give 4 stjerner fordi jeg ventede over 10 dage på min vare. Nuvel det var kun en hue, - men jeg undrede mig aligevel over hvor den dog blev af.
Det ville have været rart med en lille besked om at den var på vej/i rastorder eller udgået fra sortimemtet.

Steen Vedby Nielsen

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (24 anmeldelser)

www.hklindtshop.dk Support

Om supporten

Onlinebutik med stort udvalg for den aktive jæger, fisker, idrætsudøver samt andre med interesse for et aktivt udeliv. Vi fører et bredt udvalg af jagt-, sport- og fiskeritilbehør. Altid mindst 1000 varer online.

Hvem er Hklindtshop

Ret beskrivelsen

Alternativer til Hklindtshop

Trendpal

Linda Fritzner : "Købt en kjole fra Saint Tropez hos Trendpal.dk. Fin besked på mail om leveringstid- og sted." Læs mere

27 timer siden

Smaahjerter

kj : "fint, købte tre par sokker for et gavekort min svigermor havde fået ved køb af noget andet -- så det var en fin tilloægsgave " Læs mere

4 timer siden

Prinsessebutikken

Kristine : "Det er først gang jeg har handlet hos Prinsessebutikken.dk, men jeg tog mig lang om længe sammen efter en række veninder havde anbefale" Læs mere

26 timer siden

fiskeri · fritid · jagt · sko · sport Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og