22. august 2010
.Glimrende betjening og god internetside
hklindtshop.dk
Har netop for første gang handlet hos denne virksomhed.
Kan anbefales.
J.H.Borgholt, Værløse
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om Hklindtshop
7. marts 2010
HKLINDTSHOP
Fik en hurtig respons og havde varerne i hænderne kun 2 dage efter ordren var indsendt. Utroligt billige varer i forhold til andre butikker med henblik på jagt og vedligeholdelse af våben.
1. marts 2010
ingen reaktion på returnerede varer
kommunikation via sms lynhurtig og god hjælp til alternativ vare. Lang leveringstid (lige før jul) MEN en returneret vare+ekstrabestilling ikke effektueret - dvs jeg heller ikke har fået penge retur for det jeg sendte tilbage, trods mail herom !!
22. februar 2010
Forkert varebetegenlse på hjemmesiden
På hjemmesiden oplyses at der er 60% merinould i de lange underbukser, men på pakken står der 40%!
8. februar 2010
3 par skisokker med batterier. Meget hjælpsomme selvom jeg af flere gange kludrede i min bestilling
Meget hjælpsomme selvom jeg af flere gange kludrede i min bestilling
4. januar 2010
Langsom levering men god service
Jeg mener at leveringstiden var for lang men at service var fantastisk oven i købte med gavepapir
23. december 2009
Superhurtig levering, rigtig god service!
Jeg købte støvlevarmere (i hundefacon), og modtog dem dagen efter min bestilling var sendt afsted. Super!
18. december 2009
Hurtig levering og endda pakket i gavepapir!
Jeg bestilte en beklædningsgenstand hos hklindtshop.dk, som et par dage senere lå i min postkasse. Inde i pakken fandt jeg beklædningsgenstanden fint pakket ind i julegavepapir og bånd! Det er en julegave til min far, så det var super luksus, at den allerede var pakket ind. Det kalder jeg luksus-betjening - tak for det.
Erik
18. december 2009
Let og hurtig handel
Købt jagttaske i stor størrelse. God information fra sælger pr. mail og hurtig levering til døren. Ved pakkeforsendelser med Post Danmark ville oplysning om pakke nummer være en god ting at oplyse om i afsendelses-mail'en - så kunne man følge forsendelsen og være hjemme, den dag pakken bringes ud.
8. december 2009
Rigtig god pris
Har købt et par gummistøvler, som jeg har sparet 150 kr. på. Det er lidt synd for butikkerne, men som handlende er det dejligt at kunne spare. Jeg prøvede støvlerne i butikken i København af hensyn til den rigtige størrelse :o)
Hoff
7. december 2009
Jeg købte gode gummirøjser- 150 kr billigere end i butikkerne. De kom hurtigt. Dog først efter jeg blev ringet op af en venlig dame og spurgt om det virkelig kunne passe, jeg skulle have så lille en størrelse;-). Rigtig god service.
3. oktober 2009
Ingen problemer, nemt og hurtigt.
Købt to isposer til markedets billigste pris. Hurtig levering.
laila
10 point
2 Anmeldelser
2. oktober 2009
god oplevelse
købte en skinvest hurtigt og venligt betjening vare var ikke hjemme i den str som jeg bestilte bliv ringet op at de havde en stk mindre så hurtigt og venligt betjening køber der igen
Tom
33 point
9 Anmeldelser
17. juni 2009
God oplevelse
Købte regntøj til særdeles god pris og fragten mega lav. Fik varen efter en lille uge. Meget tilfreds.
16. juni 2009
Sådan som det bør være hver gang.
Nem bestilling, hurtig levering, og god pris.
Lene
1. juni 2009
Intet at klage over
Jeg bestilte 2 stk af den samme vare. Jeg blev ringet op (samme dag jeg havde bestillt via nettet) og fik fortalt, de kun havde 1 stk tilbage - blev tilbudt en anden vare, som mindede om den oprindelige uden at skulle betale merpris for den. Forsendelsen ankom dagen efter bestillingen og opringningen. God service og hurtig levering.
2. maj 2009
Det var ikke så ringe
Der gik godt nok en del dage før varen kom, men de var klart billigst!!
22. marts 2009
Hurtig med levering
Meget hurtig til at leverer dden ønskede vare men havde til gengæld ikke travlt med at få betalingen
mk
10 point
2 Anmeldelser
5. februar 2009
Helt perfekt!
Meget hurtig ekspedition - varen bestilt i weekenden - leveret tirsdag.
Betaling først trukket efter levering.
Varen var til laveste pris i denne butik.
5. januar 2009
super service
virkelig top service og hurtig forsennelse
18. december 2008
Helt utroligt hurtigt....
Bestilte varen mandag aften over nettet, har modtaget den onsdag med posten, - så kan det vist ikke gøres bedre... Kan VARMT anbefales...
15. december 2008
super service
Virksomheden virkede måske lidt "grøn" og uerfaren som netbutik, men de gav en super service alligevel. De havde ikke den vare jeg oprindeligt havde bestilt, men ringede og foreslog en anden vare i stedet. Ekspeditionen gik hurtigt og gaven blev pakket ind til julegave uden ekstra pris.
17. oktober 2008
Nem og bekvemt
Nem side side at handle på, virker meget professionelt. Hurtig service.
9. oktober 2008
En hilsen
Jeg vil give 4 stjerner fordi jeg ventede over 10 dage på min vare. Nuvel det var kun en hue, - men jeg undrede mig aligevel over hvor den dog blev af.
Det ville have været rart med en lille besked om at den var på vej/i rastorder eller udgået fra sortimemtet.
Steen Vedby Nielsen