Execution time: 1810ms

Myndigheder

Set på nettet

Virksomheder støtter brysterne

www.jv.dk

Hobbi.dk støtter Kræftens Bekæmpelses kampagne, støt brysterne.

Indsendt af   (8. oktober 2008) (Rapportér til kundeservice)
18. juli 2010

Fuldstændig frustrende og dårlig oplevelse

Har lavet en bestilling Hama perler hos Hobbi.dk i midten af juni. En enkelt af varerne var ikke på lager, hvilket jeg godt nok ikke havde lagt mærke til - synes godt det kunne fremgå mere tydeligt af ordrebekræftelsen. Skrev til virksomheden om de kunne give mig en leveringsdato fordi jeg ikke kunne forstå at mine varer ikke kom. Fik svar på email (den eneste gang det nogensinde er lykkes mig at få kontakt...) at varerne ikke var på lager, men forventes at komme ugen efter. Lige siden har jeg så ikke hørt noget. Har forsøgt gentagne gange pr. email og telefon at komme i kontakt med virksomheden, men jeg hører ingenting og kommer ikke igennem til nogen på telefonen. Synes ærligt talt det er en meget useriøs måde at behandle sine kunder på. Det er da klart, at kan man ikke få sine varer inden for en rimelig tid (jeg vil sige max 1-2 uger) så finder man dem jo et andet sted. Har to drenge der bliver ved med at spørge til de perler, og jeg ved ærligt talt ikke hvad jeg skal sige til dem. Jeg har desuden skrevet en email til virksomheden at jeg ønsker at annullere ordren, og jeg ønsker at de bekræfter dette, men heller ikke dette har jeg fået svar på. Så må indrømme at det har været en MEGET frustrende oplevelse at handle hos hobbi.dk, og jeg vil absolut ikke anbefale dem til nogen!

Udvalgt anmeldelse om Hobbi Danmark ApS

4. februar 2010

Over alt forventning

Jeg har haft bestilt en del forskellige rørperler, nogle af dem var udsolgt i de hobbiforretninger jeg plejer at benytte, så var gået lidt i stå med mine tasker. Jeg bestilte derfor hos jer, og fik varerne dagen efter, det var virkelig dejligt, så nu er tasken ved at være færdig :) Jeg vil helt klart benytte jer i fremtiden, den enest ulempe er at porto er så dyrt, så jeg venter til jeg har en lang "ønskeliste"

27. maj 2010

Super god service

Jeg har købt perle mønstre indtil nu,men vil helt sikkert bruge jer igen når jeg har fundet ud af alle de gode ting i sælger.
Der er også en hurtig levering så man ikke skal vente for længe med at lave
sit hånd arbejde....

Hilsen Dorthe Andreasen

2. april 2010

Hama perler + perleplader. Hurtig og effektiv levering

16. marts 2010

En god oplevelse...

Jeg købte en masse forskellige HAMA perler, som blev leveret meget hurtigt. Der manglede en enkelt pose perler, men den ankom lynhurtigt, efter jeg havde ringet og gjort opmærksom på fejlen - super service. Hobbi. dk kan anbefales herfra...

4. marts 2010

Hårbøjler

Jeg har bestilt rigtig rigtig rigtig mange hårbøjler og jeg har aldrig oplevet at de ikke kom efter meget få dage.

Der udover sendte jeg en personlig besked med under en af bestillingerne og fik et personligt svar tilbage.

2. marts 2010

Fik ikke leveret de bestilte varer.

Kontaktede hobbi.dk efter at jeg konstaterede, at alle bestilte varer ikke var fremsendt. Modtog hurtigt et venligt svar med lovning om at de manglende varer ville blive eftersendt. De manglende varer er dog aldrig blevet fremsendt og hobbi.dk har ikke svaret på efterfølgende henvendelse.

2. marts 2010

Hej Marie - Der er desværre sket en fejl i ordrebehandlingen så perlerne ikke blev sendt som lovet. De vil blive sendt i morgen tidlig. Jeg skal meget beklage det skete.

MVH Per, Hobbi.dk

18. februar 2010

billigst på nettet, trods dyr porto, men så kommer varen også dagen efter. Fornemt!

16. februar 2010

Fimolak- hobbi.dk

jeg har købt 1 stk fimolak d. 13 december 2009 og har først modtaget den i start februar 2010. jeg har prøvet at kontakte hobbi.dk flere gange, via tlf og e-mail, men hørte aldrig tilbage og de løftede aldrig røret. det har været en lettere frustrerende oplevelse at handle hod hobbi.dk.

14. februar 2010

Nem web handel

Jeg bestilte let mine perler hos hobbi.dk, og modtog dem to dage efter med posten. God pakning og mit produkt var som forventet. Intet bøvl, skal helt sikkert handle hos jer igen.

14. februar 2010

top levering

Super hurtig levering, og billige varer. Dog er der plads til forbedring mht. indpakning.

13. februar 2010

Hurtig og korrekt levering :o)

Har købt et læs Hama perler og plader, som blev leveret hurtigt og uden problemer. Der er ingen dyre ekspeditionsgebyrer, og man betaler portoen efter pakkens vægt/antal købte varer, dejligt!
Vil helt sikkert købe varer hos Hobbi.dk igen!

13. februar 2010

Alt var i orden

Alt kom til tiden som der var skrevet. Alle varer er i orden. det er en hjemmeside som jeg vil anbefale videre til venner og bekendt.
Det er et sted jeg vil handle igen. har alt det som jeg skal bruge til mit hobby.

12. februar 2010

Super hurtig service

Bestilte perler kl. 14, havde dem dagen efter.

hurtig levering

fik en super hurtig levering på trods af at den ene vare ikke var på lager !

SUPER

Super hurtig levering. Her vil jeg helt sikkert handle igen. Alt var som det skulle være.

Hurtig og effektiv levering

Super service og hurtig levering - jeg bestilte først over middag og alligevel var det med posten dagen efter :-)

8. februar 2010

Klart et firma jeg vil handle hos igen!

Mine varer kom ca. 36 timer efter jeg havde bestilt dem... - Det er bare i orden!! Firmaet hedder hobbi.dk
Det var pakket forsvareligt og jeg er godt tilfreds med varerne, så jeg har ikke noget negativt at komme efter!

8. februar 2010

Levering til tiden og varer som forventet

Varerne svarer til det der fremgår på hjemmesiden og levering var hurtig og uden problemer.

Meget nem hjemmeside

Jeg har købt lædersnor. Det var let at finde rund på hjemmesiden og det var en meget hurtig ekspidition, få dage efter jeg havde bestilt fik jeg varen.
Susanne Kofoed-Hansen
sk-h@mail.dk

• pia
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse

maling og svæverammer

hobbi.dk har givet mig en rigtig god service, fine varer hurtig levering og fint og forsvarligt pakket ind:-) kan kun anbefales

7. februar 2010

PERFEKT.

Lynhurtig levering.

6. februar 2010

Rigtig god shop, men problemer med indkøbskurv

Generelt en rigtig god shop, med god service, hurtig levering og flotte produkter.
Dog kan jeg jeg ikke give 5 stjerner fordi jeg måtte forsøge 5 - 6 gange at bestille da tingene forsvandt fra kurven. Jeg ville have bestilt mere men synes at indkøbskurven var for ustabil.
Hvis indkøbskurven virker næste gang, handler jeg gerne hos Hobbi.dk igen.

6. februar 2010

Hej Lisa - Vi har haft et problem med at folks indkøbskurve blev tømt efter 24 minutter. Dette er nu løst, så du skulle ikke opleve problemet næste gang du handler hos os.

MVH Per, Hobbi.dk

5. februar 2010

,,,

jeg synes det er ret irriternede at jeg skulle finde de ting jeg havde lagt i kurven 3 gange fordi de forsvandt men ellers er det en rigtig go side :)

Super side..

Super hjemmeside og hurtig levering. Bestilte om fredagen omkring middag og havde det lørdag..

2. februar 2010

hurtig og effektiv handel. Alt tilfredsstillende

Varerne blev leveret dagen efter bestilling. De var der allesammen og i orden

Lynhurtig og god service

Jeg har købt forskellige dele til perleplader, og synes hjemmesiden er nem at finde rundt i. Ordren blev pakket og sendt afsted samme dag som jeg bestilte, det var helt perfekt. Tusind tak for en god handel.

super betjening

Super lynhurtig betjening. Jeg bestilte den ene dag og det kom med posten næste dag. Fantastisk service og fine varer. En meget tilfreds kunde her.

MVH Tina Jensen

1. februar 2010

Hurtig handel og højt informationsniveau

Har købt knyttesnor på hobbi.dk.
Prisen var meget konkurrencedygtig og bestilling / betaling / modtagelse fungerede meget fint.

1. februar 2010

Bedst, billigst og hurtigst til stickers

Vi undersøgte 7 steder der umiddelbart førte samme produkt mhp at spare et par skillinger. Vi fandt det bedste tilbud hos Hobbi - både på produktprisen og forsendelsesprisen! Vi modtog produktet næste dag og er meget tilfredse med kvaliteten og købsoplevelsen. Vi har allerede anbefalet Hobbi til vores nærmeste venner.

Det gik lyn hurtigt

På hobbi.dk søgte jeg en hel del varer ud. Desværre forsvandt de pludselig fra min kurv. Jeg måtte så 'på den igen' og desværre fik jeg ikke alt lagt i kurven anden gang. Det opdagede jeg først efter betaling.
Ringede derfor til det tlf. som er anført på siden, for at forsøge at tilføje de glemte ting (jeg havde købt så meget at fragt var gratis) men der var blot en telefonsvarer. Så det opgav jeg. Lavede ikke ny ordre med fragt.
Men det gik lyn hurtigt. Næste dag kom mine ting med posten.
Ninette Nielsen

Hurtig levering -

Bestilte ting til at lave mine egne hårbøjler. Fik hurtig levering fra Hobbi.dk. Billige og gode ting. Både i plastik og "metal".

ulla thomsen

jeg købte nogle 3D sakse og 3D ark for det gavekort på 50 kr som i gav i trøstepræmie for dem der ikke havde vundet den æske maxiperler

30. januar 2010

super god og hurtig behandling af ordre. Kan varmt anbefales

bestilte mine varer om søndagen og modtog dem om torsdagen. Jeg er sikker på at det kunne havde været før hvis det ikke havde været for det dårlige vejr..

30. januar 2010

Super handel

Købte et større parti Hama perler, prisen var helt super, udvalget rigtig godt, og leveringen kom prompte

29. januar 2010

Super sted

Super side med super service. Er fuldt ud tilfreds :)

28. januar 2010

super tilfreds

det gikk meget hurtig.

25. januar 2010

rigtig godt sted at handle.Handler gerne igen.

har købt hamas perler flere gange og altid tilfreds med hobbi. dk.

25. januar 2010

Intet at klage over

Købte perler og ørestikker - havde dem næste dag i min postkasse. Fin service

Meget tilfreds

jeg er meget tildfreds med hvor nemt det gik med at bestille og hvor hurtigt man fik varene, det er helt klart en side jeg vil bruge igen, inden for nær fremtid

nemt og hurtigt

Det hele gik bare så nemt og hurtigt. Hjemmesiden var nem at navigere rundt på og de havde alt hvad jeg skulle. Helt klart et sted jeg køber mine hobbyting igen!

23. januar 2010

stort udvalg af kreative ting og en hurtig levering

Hobi.dk har et stort udvalg af mange kreative ting, som kun fantasien kan sætte igang. Mine børn er meget glade for at lave perleplader med Hama perler, det har jeg købt hos Hobi.dk.
Hilsen Julie

22. januar 2010

Korrekt vare og hurtig levering

Jeg har endnu en gang købt hårbøjler. For mig er det vigtigt, at når man handler on-line, at varerne bliver leveret hurtigt. Her kom varen 2 dage efter bestilling, hvilket er perfekt.

19. januar 2010

HOBBI.

Jeg købte perler til grønlansk perlesyning og kan på det varmeste anbefale at handle med HOBBI

18. januar 2010

god service

Alle varer levede op til forventningerne. Hurtig ekspedition.

18. januar 2010

Hurtig og fejlfri levering

Hurtig levering, jeg bestilte nogle perler og de kom til tiden uden problemer! Derudover er det billigt i forhold til andre kreative sider. Bestilte fra Hobbi.dk

16. januar 2010

Hurtig betjening - God kontakt

Jeg har handlet et par gange hos hobbi.dk og har begge gange været meget tilfreds, både med varerne og tilbagemelding fra dem når der har været tvivls spørgsmål mht forskellige ting.

15. januar 2010

gode priser og hurtig levering

generelt har det været en god oplevelse at handle med hobbi.dk, synes dog det var lidt bøvlet når man skulle fra indkøbsvognen og tilbage til butikken for at handle mere. Kom flere gange helt tilbage til forsiden og jeg var igang med at handle perle..
Ellers var alt som det skulle være og jeg fik mine varer super hurtigt, hvilket jeg og mine børn synes var rigtig dejligt .

lang ventetid

Jeg bestilte vare lige inden nytår, men modtog dem først d. 14 Januar, på trods af at der stod de var på lager
det er lang ventetid, men jeg er villig til at prøve at bestille igen, det var jo nytår.

• Jannie
  • Ebeltoft, DK
  • 35 point
  • 13 Anmeldelser

Super

hobbi.dk har et stot lager af ALT og de er lynhurtige med afsendelse til modtager. Kan helt sikkert anbefales.

14. januar 2010

Kan varmt anbefales

Også den bestilling nr. 2 kom meget hurtig og alt var som det skulle :-)

12. januar 2010

Købte HAMA perler og inspirationshæfter, varerne kom hurtigt og var godt pakket ind.

11. januar 2010

Hurtig levering!

Anbefales varmt.

9. januar 2010

Hurtig levering og god personligh service.

Købte en del hama perler og tilbehør hos hobbi.dk, blev afsendt med det samme. Dejligt med hurtig levering. Helt tilfreds.

9. januar 2010

Snabb leverans och bra service

Beställde 3D ark på hemsidan. Beställde mina ark på måndagen och fick det på torsdagen med posten, onsdag var röd dag. Hobbi.dk har ett bra utbud på 3D ark jämfört med panduro hobby. Dem är dessutom roligare att göra jämfört panduros.
Super bra service och jag kommer handla mer via hobbi.dk

8. januar 2010

Meget fin og hurtig service

Meget fin service fra Hobbi.dk når man bestiller miniperler via nettet. Bestilte søndag aften og fik leveret tirsdag morgen.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til at bruge Hobbi.dk

8. januar 2010

Alle leveringsaftaler overholdt.

Firmaet kan anbefales på det bedste.

7. januar 2010

Hurtig levering og tingene var i en rigtig god kvalitet.

Købte staffeli, pensler og acrylmaling og spartler.
Min bestilling kom dagen efter og alt var over min forventning.
Super god service, dem vil jeg anbefale og bruge igen.

5. januar 2010

God side - bra priser

Kjøpte perler og perleplater og fikk det hele som forventet.

Ingen problemer. Hadde bare ønsket meg enda bedre utvalg :-)

4. januar 2010

Hurtig levering - også lige før jul

Jeg bestilte varer lige før jul, og regnede egentlig ikke med, at jeg kunne nå at få dem hjem før jul.
Men det fik jeg.

Rigtig dejligt!

2. januar 2010

En webbutik der fungerer som den skal

Købte maxi hama perler, og alt fungerede fint under og efter købet. Varen kom hurtigt og var som forventet.

2. januar 2010

Super handel

Købte diverse hobby produkter en dag mellem jul og nytår, til trods for det var de fremme allerede dagen efter.
Super dejligt

1. januar 2010

Hurtig levering og respons på reklamation

Varerne blev afsendt første hverdag efter bestilling som lovet. Jeg havde dog en enkelt reklamation og modtog en ny vare den efterfølgende dag, så selv når handlen er afsluttet fortsætter den gode service.

29. december 2009

gode varer og hurtig levering

bestilte perler som min dater skulle bruge til at lave armbånd til brug til julegaver. Bestilte om søndagen og varerne var allerede leveret om tirsdagen.

25. december 2009

Levering

21/12-2009 Pending
21/12-2009 Afsendt

Den. 22 har jeg stadigvæk ikke modtaget noget. Heller ikke den 23. I kan altså regne ud at jeg IKKE nåede og give min datter denne julegave.

Stadigvæk ikke modtaget noget...

25. december 2009

Modelbane bygger

Jeg har købt en Løvsav+ klinger Det var nemt at betille og meget hurtig lev det er ikke sidste gang jeg køber. PS har i balsam træ og tyde lister, jeg bygger model bane

23. december 2009

Knyttede armbånd

Har købt materialer til knyttede armbånd. Meget hurtig levering også dda noget ved ordren skulle ændres.

21. december 2009

Super god service og hurtig levering. De bedste anbefalinger!

Super

Super hurtig og rigtig god service!

Lynhurtig levering

Bestilte perler til en gave til min niece - havde dem dagen efter.

• Mie
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
20. december 2009

Super hurtig levering og super varer!

Jeg var ved at panikke, da jeg skulle til at lave 3D-julekort og opdagede, at jeg manglede jule-skaneloner. Jeg fandt hobbi.dk på nettet, søgte på forskellige varer og, vupti, så havde jeg fundet alt, hvad jeg skulle bruge. Bestillingen gik nemt og smertefrit og 1½ dag efter modtog jeg mine varer. Julen var reddet og jeg fik sendt mine julekort!
Tusind tak til hobbi.dk! Glædelig jul!

20. december 2009

Nemt, mange valgmuligheder og hurtig levering!

Øreringe og perler, de blev leveret dagen efter!

18. december 2009

Hurtig service og gode priser på gode varer.

For ca 500,- Hama Midi perler, har ungerne haft leg i time og dagevis.
Legekammeraterne har fået deres egne kreationer med hjem, og der er lavet snesevis af fødselsdags- og julegaver.
Og der er perler nok endnu, til meget kreativ leg.

• sl
  • Silkeborg, DK
  • 26 point
  • 6 Anmeldelser
18. december 2009

Hama perler

Intet at udsætte på vores bestilling samt levering

16. december 2009

SUPER

Jamen jeg er oven ud tilfreds. Hurtig levering.. Det kan ikke være bedre.

15. december 2009

Nemt og lige til

Jeg oplevede hele købes- og leveringsprocessen som værende særdeles prof. Den løbende information via mail gjorde, at jeg altid vidste hvor langt i processerne vi var.

Kan på det varmeste anbefale HOBBI.

15. december 2009

Hurtig og effektiv

Bestilte flere forskellige ting og selv om noget af det var i restordre, fik jeg det andet meget hurtigt. Og endnu bedre; så fik jeg de resterende varer kun 2 dage efter!! Det er hurtig service og ingen ekstra fragtgebyr. Super:) jeg kan varmt anbefale hobbi.dk:)

Super internetbutik

Hej købte sakse,perler,perleplader og lidt andet småt super hurtig levering og godt pakket. mvh. John.

godt

Stempelpude grøn (SB603084) DKK 9,00
1 x Stempelpude 6 farver (SB604000) DKK 24,00
1 x stempeltusch Marvy 6 ass (791588) DKK 49,00
1 x stempeltusch Marvy pastel 6 ass (791589) DKK 49,00
1 x Fiskars Stempelfarve guld (SB824136) DKK 43,00
1 x Fiskars Stempelfarve sølv (SB824137)

14. december 2009

god service og hurtig levering

Hurtig levering og ingen problemer sådan skal det være, så gider man bestille igen

Hurtig. præcis, gode varer

Jeg skulle skynde mig at have stjernestrimler i hus, og brugte som så mange andre nettet. Hobbi.dk lå øverst, og de havde et kæmpeudvalg til langt billigere penge end fx panduro hobby. Som også er fin - men dyr og med mindre udvalg.
Sitet var nemt, det var nemt at bestille og betale, og jeg fik ud over ordrebekræftelse også (hurtigt!) en mail om, at nu var varerne afsendt. De kom dagen efter, alt var som det skulle være.

14. december 2009

Hurtigere end man kan forvente

Det er virkelig nemt og hurtigt, vi fik det vi skulle bruge dagen efter bestillingen

13. december 2009

varerne kom samme dag

det var bare en god oplevelse, at varerne kom samme dag, og at de var som forventet

12. december 2009

hurtig levering og gode priser på Hama perler

hurtig levering og gode priser på hamaperler, manglede lidt mængderabat ;o)

11. december 2009

Perfekt

Jeg købte hama perler og perleplader og alt er forløbet helt som det skal

Fint - problemfri bestilling / hurtig levering

Grethe J. Danmark

10. december 2009

Bestilte perleplader til min søn, og allerede dagen efter var de her med posten. Super dejligt med så hurtig levering.

god behandlig

jeg har fået en rigtig god behandlig og når man har bestilt noget får man en email så man kan kan se hvor langt bestillingen er det synste jeg er rigtig rart

8. december 2009

Alt i den fineste orden!

Alt i den fineste orden! Modtaget bestilte varer uden problemer - forsvarligt pakket og til meget billige priser! Har kun et ønske " Et større varesortiment".
Tak for en perfekt handel, vender gerne tilbage!
Susie Lykke

God og hurtig service

Jeg har købt et staffeli på hobbi.dk. Varen var billigere end øvrige shops på nettet, og beskrev med information jeg syns var god og relevant. Varen blev afsendt meget hurtigt og kom frem allerede dagen efter. Alt i alt er min opfattelse af hobbi.dk ganske god.

Super hurtigt

Mine ny erhvervede perler mm. kom dagen efter det blev bestilt. Det kalder jeg super service. Det skal i hvert fald huskes til næste gang. Mange tak

100% i orden

Bestilte 10 poser hvide Hama perler om mandagen som vi skulle bruge til et projekt i weekenden og blev garanteret at vi havde dem inden. De ankom onsdag og vi kunne lave iskrystaller i bunkevis. Ingen forsinkelser, ingen problemer. Kan varmt anbefale dene sælger.

6. december 2009

....

Synes det var lidt surt at når man har bestilt 4 ringe til en uro at så 3 af dem er brækket når man modtager dem.. har godt nok ikke ringet og klaget over det men det er sidste gang jeg bestiller dem med posten.. Henter dem i en butik for eftertiden.. Ellers var det godt det jeg fik..

Opdateret..
Tusind tak for det.. Tænkte måske bare de ville være for skrøbbelige at sende.. Mange tak for de nye ringe :) De var rigtig dejligt.. Glædelig jul til jer..

Hej Charlotte
Jeg har sendt dig 3 nye uroringe, så håber jeg at de kommer uskadt frem. Det er altid vigtigt at vi kontaktes hvis der er fejl eller mangler ved en levering, så den kan udbedres eller erstattes med det samme.

6. december 2009

En gennemført vellykket handel

Min vare kom hurtigt, blev leveret til døren og væsentlig billigere end tilsvarende i hobbybutikker.

5. december 2009

Perfekt handel

Jeg fik varerne hurtigt, selv i den travle juletid. Priserne var billigere end andre på markedet.

5. december 2009

God service og info

Købte 20 hårbøjler (som desværre forsvandt i posten). Fik flere mails der fortalte mig om status på forsendelsen, og der blev prompte sendt 20 nye hårbøjler da den første sending forsvandt i Post Danmarks varetægt.

Har nu bestilt varer igen. Bestilte onsdag og havde varerne torsdag morgen. Sådan skal det gøres!

4. december 2009

Super behandling

Købte en hel bunke perler og perleplader bestildte om formiddagen og vupti så havde jeg dem dagen efter det er rart når man har 4 unger der næsten ikke ku vente med at komme til at lege med dem så ka da kun anbefale dem.

1. december 2009

Godt

Der er god betjening og varerne er altid iorden

1. december 2009

Hama perler og inspirationsbog

Hama perler og inspirationsbog Hurtig levering eftersom jeg bestilte sidst på ugen kom pakken om mandagen

30. november 2009

Lige til døren, hurtig og troværdig

Jeg bestilte varer hos flere internetbutikker samme dag, og hobbi.dk var hurtigst med leveringen

Se alle anmeldelser

Se alle 219 anmeldelser

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (219 anmeldelser)

Hobbi Danmark ApS Support

Om supporten

Hobby – Alt til kreativ hobby. Hama og meget mere - 3D Ark Karton og papir Værktøj og tilbehør Lim og klister Makin's Clay Stickers Scrapbooking Hama Perler Kunstnerartikler Støt Brysterne Stempler og puder Grønlandsk perlesyning Fiskars Filt Magasinet Hobby Nyt Styropor Mal efter tal Lysfremstilling Bånd og tråd Smykkefremstilling Pailletter Diverse Vatprodukter Stoffarve FIMO hobbyartikler, 3D ark, 3D, HAMA, scrapbooking, billing boats

Skriv til per@hobbi.dk
Ring til 42251518