Execution time: 547ms

Forbrugerklager

Myndigheder

22. december 2008

Hurtig og god betjening

Har købt noget en enkelt gang og da var varen lige som jeg ønskede og blev leveret som aftalt.
Jeg kommer igen!

14. december 2008

super dupper betjening

Hurtig kvikt og venlighed ...mere kan man ikke forlange.
MVH Bente Vinding

Michael Kirch Thomsen fandt anmeldelsen nyttig

Er hobbyisten.dk din virksomhed?

150.000 Kunder tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot.dk

Brug Trustpilot til at give dine kunder et retvisende og troværdigt billede af din virksomhed!

11. december 2008

En service ud over det sædvanlige

Jeg har handlet med hobbyisten.dk et par gange. Første gang var en meget stor bestilling og alle mine begynderspørgsmål blev besvaret meget fyldestgørende pr. telefon i en hel time! Varerne blev leveret til døren! Super service. Det eneste der har været et irritationsmoment for mig, er størrelsen på billederne - især mht. 3D arkene. Hvis man ikke har meget gode øjne, er de svære at se. Derfor skal man ind under hvert enkelt ark for at se, om det er interessant. Hobbyisten.dk har et meget stort udvalg - undtagen mht. stickers, men denne varegruppe bliver kraftigt udvidet nu.

Hobbyisten.dk er helt klart et sted, jeg kan anbefale til andre.

• MKT
  • Jyderup, DK
  • 27 point
  • 5 Anmeldelser
30. oktober 2007

Svarer altid på telefon, og leverer hurtigt. Har fået en rigtig god service.

Connie Thomsen

23. november 2008

Lynhurtig Levering, og overskuelig hjemmeside....

Nettjek.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (4 anmeldelser)
nettjek.dk (6 anmeldelser)
onlinelinks.dk (1 anmeldelse)

Erikshøj Hobbycenter Support

Om supporten

Danmarks billigste hobbybutik, du sparer altid 20-50% i forhold til normale priser. Hobby, Modelbyg, 3D, Karton, Papir, Broderi, Håndarbejde, DMC, Stenboden, Perler, Garn, Revell, Hobbyhandel, Hobbyartikler, Hobbyvarer

Ring til 43994033
Vi bor Lærkevej 20
4450 Jyderup
Denmark

Hvem er Hobbyisten

Ret beskrivelsen

Alternativer til Hobbyisten

Legbilligt

Kaj Jakobsen : "En god oplevelse og handle med leg billig.dk har gjort det et par gange ,har kun lige bestilt og varen afsendt næsten med det samme. Så det" Læs mere

10 timer siden

Sonos

René : "Varen kom hurtigt. God beskrivelse på hjemmeside. Gode priser." Læs mere

2. august 2010

Proconsult

Mannbjørn Olsen : "Hurtig handel, - kan uden forbehold anbefales til andre." Læs mere

2 dage siden

broderi · hobby · håndarbejde · papir · perler Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og