We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Højlund Mølle Logo
Kunderne om Højlund Mølle : »Billig Frontline og lyn hurtig levering« »God hurtig levering« »Ingen problemer dog forkert lev.adresse :-)« 60
Godt
8.7 af 10

60 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Udvalgt anmeldelse om Højlund Mølle

Super

.. Nemt at finde sin vare på siden, gode priser og hurtig levering...

Kunne dog godt tænke mig at man fik et tracking-ID på sin ordrebekræftelse, så man løbende kan se hvor langt ens post er nået.

• Carsten
  • Verificeret køber

Det er surt at blive glemt

Det er surt at blive glemt, især når man har aftaler den dag varen så kommer!!!!!!!!!!!!!!!

Besvarelse fra Højlund Mølle

Hej Carsten Jensby. Tak for din anmeldelse.

Det er korrekt, vi tog fejl af adresserne. Postnummer Årslev deler sig over 2 leveringsdage, øst for motorvejen er mandag og vest for motorvejen onsdag. Desværre var en af os ikke lige opmærksom på dette og fik placeret din ordre i den forkerte stak.
Vi beklager meget. Men fik rette op på fejlen i løbet af nogle timer da vi blev opmærksomme på den.

mvh.
Henrik - Højlund Mølle

Billig Frontline og lyn hurtig levering

Billig Frontline og lyn hurtig levering

Højlund Mølle

Fin forretning, godt sortiment og super betjening

Altid oplagte og hjælpsomme folk i og uden for butikken.
Priserne er rimelige, leveringen af f.eks træpiller er perfekt.

Eneste minus, er at åbningstiden kun er til kl. 1700, men det kan normalt klares med lidt planlægning.

:-)

• Marianne

God hurtig levering

Her er får du en god og hurtig levering samtidig til en god pris!

Højlund Mølle

Ingen problemer dog forkert lev.adresse :-)

Ingen problemer med bestilling og levering, super service fra chaufføren, selv om højlund havde glemt at overføre leveringsadressen til ham, så han kun havde fakturerings adressen. Men han kørte gerne lidt længere og afleverede med et smil. Ringede også inden som aftalt. Fik ca leverings tidspunkt om morgenen ved henvendelse til Højlund, hvilket kom til at passe.

• karina

super service

kan bestemt ikke klage over noget.. god tid til at svare tak.. er anbefalet

• Steffen
  • Verificeret køber

Hurtig og seriøs både svar og levering

Hurtig svar på forespørgsel og hurtig levering på aftalt sted.

På gensyn :o)

Nem hjemmeside, hurtig levering og billig :o)

Rigtig god service

Jeg havde glemt at skrive teksten på hundetegnet på 2 sider og postnummeret, der er lovpligtigt og det tilføjede de på eget initiativ. Rigtig god service.

• Morten
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

Troværdig

Meget hurtig og kompetent behandling - lige fra ordrebekræftelse til levering og faktura.

OK at handle med!

Handel fungerer som det skal :)

• Kunde

Fint fint

Fin handel, hurtig levering. Købte loppemiddel til kat, og gør det formentlig også der næste gang.

• søren

Hurtig og som aft. lev.

Fem stjerner herfra.

• Kunde

God kvalitet

God kvalitet, rimelige priser og god service

• Jan

Megahurtig

Jeg bestilte sent torsdag aften. Forsendelsen lå i postkasen lørdag. Flot.
-at jeg så måtte ringe til dem og minde om at de ikke havde trukket beløbet onsdagen efter, er en anden historie ;-)

Jan Larsen

• Michael
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber

God og hurtig levering...

Men meget små bogstaver på hundetegn...

lavt

fik hundetegnet, fint bortset fra hus no. ikke er rigtig. og jo havde skrevet det rigtig.

Besvarelse fra Højlund Mølle

Beklager. Sender et nyt mandag!!!

Grunden til fejlen er, at der kan stå 26 karaktere. Din adresse er på 27. Hverken du eller jeg var desværre opmærksom på dette. Så den havde desværre "ædt" det sidste tal.

Beklager.

Super

Har købt hestefoder i mange år. Super service

fremragende

Leverandøren er god for en kvik bemærkning og er indbegrebet af flinkhed

• kurt

Perfekt

som at være der selv

• Stella

yderst tilfreds :-)

Pålidelig service

Nem bestilling på hjemmesiden, varen kom som aftalt. Jeg handler gerne hos Højlund Mølle igen.

• Liss
  • Verificeret køber

Bestilling af piller til pillebrændeovn

Nemt at bestille , hurtig levering og rigtig flink fragtmand :-)

• Nibe

Leverer som aftalt

Konkurrence dygtige priser og leverance som aftalt. Det lover godt for et fremtidig samarbejde

super service

super fin service,levering af varer altid som aftalt,og kvalitet af varer ligeså.

• Lars

Fin service og levering.

Nemt at bestille på hjemmesiden og leverede 4 dage efter, som aftalt.

Super service, Altid.

Har benyttet Højlund Mølle de sidste 5 år og har altid været mere end tilfreds.
Det er fantastisk at se dem manøvrere pallerne med træpiller på plads, selvom der ikke er ret meget plads til det.

• Thomas
  • Verificeret køber

god service og gode piller

Jeg kan anbefale Højlund. Hurtig levering. Flink chauffør. Træpillerne har en god brændværdi. Så mine forventninger blev indfriet.

• Hanne
  • Verificeret køber

Anbefales - god service og god kvalitet af træpiller

Kan bestemt anbefales. Fik leveret træpiller hurtigt og lige til døren, selvom jeg bor på en lille grusvej.

• Henrik
  • Verificeret køber

ingen fragt sagde ordren...men..!

Træpillerne 12 tons blev købt via webshoppen og jeg modtog straks en e-mail indeholdende en ordrebekræftigelse inklusiv fragtomkostninger; pris 22.729,45. Jeg havde noteret i kommentarfeltet at værdien af returgods (paller og sække) skulle tilgå min bankkonto, værdi 900. Dermed forventede jeg en nettopris på 21.829,45.
Jeg fik varen leveret og der blev trukket 22.426 fra min konto - 303,44 mindre end det beløb jeg havde accepteret skulle trækkes fra mit dankort. Årsagen til den lavere trækning var at værdien af returgodset allerede var modregnet - og derfor blev der heller ikke overført penge herfor til min konto. Der var nemlig taget betaling for fragt. Jeg har således betalt 596,56 mere for pillerne end den aftalte pris som fremgår af den tilsendte ordrebekræftigelse. Det er ikke tilfredsstillende!

Besvarelse fra Højlund Mølle

Hej Henrik. Tak for din kommentar. Det ekstra beløb som du snakker om er ikke et leveringsgebyr, men en ekstra udgift som vognmanden havde da han skulle aflæsse.

Da vognmanden ankommer til din ejendom kan han ikke komme helt ned til huset, da din vej slå et meget skarpt højresving. Han er derfor nødt til at holde ved ejendommen før din og køre på sin truck de sidste 500m.
Det gør vi selvfølgelig for at du kan få sat dine træpiller ind hvor du ønsker dem. Normalt hvis det koster 5-10 min ekstra tager vognmanden ikke ekstra, men i dette tilfælde tog aflæsningen ca. 1 time ekstra.

Så kan man diskutere hvem der skal betale, skal du eller jeg eller skal alle som handler hos os give lidt mere for varen, så der betales solidarisk.

Men du er meget velkommen til at kontakte os, så må vi se om vi kan løse det til begges tilfredshed.

Mvh
Henrik Hansen

Højlund Mølle Super service

jeg har kun godt at sige om højlund de kan helt klart godt anbefales både som kunde i butik men også over nettet :-)

• Erik

Højlund Mølle - Høj service

Jeg har kun godt at sige om Højlund Mølle, da vi i vores husstand har været med til at hente varer samt bestilling over internettet.

• Dorte

super

virkelig god service

Højlund Mølle

perfekt teeme fra første til sidste led

god profesionel behandling fra første til sidste led.
selv om aflæsnings mulighederne ikke er de bedste hos mig
klarede chafføren det perfekt.
mvh.kaj sørensen

• Tina

Nem og god!

"Højlund Mølle" har ofte gode rabatter. Det er hurtigt og nemt at handle hos "Højlund Mølle", og varerne bliver leveret efter få dage. Jeg har fået en rigtig god vejledning pr. tlf. når jeg har haft brug for det!

Højlund Mølle

hurtig levering af træbrikketer og lige til døren

Der er god betjæning også telefonisk, varen kommet til tiden, jeg har handlet i flere af deres butiker, her får man også god vejledning

• Lars E

Godt tilfreds

Jeg bestilte en palle briketter over nettet hos højlund mølle.Meget nemt og så blev den leveret allerede 3 dage efter. Det er da god survise..... ik !

Højlund Mølle

Jeg vil komme tilbage hertil !

Hurtig levering. Men jeg fik ikke det jeg havde bedt om, nemlig Advantage til hunde på 25 - 40 kg (16 ml.)

Istedet fik jeg til hunde på 10 - 25 kg (10 ml).

Nu var det ikke så slemt, for det var til vores kat, men alligevel.

Jeg betalte for en stor pakke, men fik en mindre.

I mine øjne ikke noget at lave en sag ud af.
Næste gang streger jeg vægten under.

Jeg vandt alligevel, for jeg trækker 0.4 ml. ud af pipetten med en sprøjte, og drypper det i nakken på katten.

Det må man godt !

Det kan jo have været en menneskelig fejl, - eller ikke. Pyt !

Højlund Mølle

Hurtig levering uden problemer :-)

Dog er bestillingsdelen på hjemmesiden ikke ret god til at regne med porto. men så skriver man bare lige en mail, og får den rigtige pris, og det var kun den rigtige pris der var trukket på dankortet :-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk