We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Holidayautos anmeldelser

Holidayautos Logo
Kunderne om Holidayautos : »Elendig samarbejdspartner (Thrifty)« »Dårlig samarbejdspartner« »Kan ikke blive værre« 8
Lavt
3.9 af 10

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)
Holidayautos

har brugt Holiday Autos mange gange, altid tilfreds....:)

Vi bruger altid Holiday Autos på vore rejser i udlandet, og har aldrig haft problemer af nogen art. Men lad være med at betale for de ekstra forsikringer, de altid prøver at prakke een på, jeg føler ikke at de er nødvendige. For en sikkerheds skyld fotograferer vi altid bilens evt. skader, når vi modtager den, og sørger for at man på billederne kan se, at de er taget på udleveringsstedet, så man har et bevis , når man efter en uge eller 2 skal aflevere bilen igen. Vi har dog aldrig haft brug for dette, afleveringsproceduren har altid fungeret smertefrit.

Ingen tvivl, vi bruger også Holiday Autos næste gang, de har langt de billigste priser....:)

Udvalgt anmeldelse om Holidayautos

Kan ikke blive værre

I forbindelse med vores rejse til Frankrig, gjorde vi brug af deres tilbud fra Sterling, og bestilte, betalte og udfyldte relevante papirer inden afrejsen.

Vi ankommer nu til Nice lufthavn, hvor den første irritation er, at vi skal skifte Terminal for at få udleveret den bestilte bil – Det er ikke nemt med 2 små børn og en masse bagage.

Da vi så endelig ankommer til udlejningsstedet, som i dette tilfælde er Europcar, er der en kø så lang, at ventetiden på bare at komme frem til en medarbejder, er på ca. 4 timer. Efter at have ventet en time, spørger jeg en Europcar medarbejder, om det er muligt at opgradere sin bil, eller blot betale ekstra (beløbet som jeg skal betale ekstra er jeg ligeglad med, jeg skal bare have en bil NU), men dette er ikke muligt.

Jeg oplever nu hvordan folk som har været forbi en medarbejder, og ordnet alle papirerne, efterfølgende står og venter op til en time bare på at få bilen udleveret, og her er det så jeg siger stop, da jeg ikke længere kan stå med to små børn i 30 graders varme, og vente på en bil, som burde stå klar ved min ankomst.

Jeg lejer derefter en bil hos naboen på under 5 minutter, uden at have bestilt hjemmefra.

Skrev til dem om min oplevelse, men fik aldrig svar.

Hej Flemming.

Det er vi kede af at høre. Vi forstår godt at det må have været frustrerende at vente så længe, ikke mindst med to små børn. Vi prøver konstant at følge op på vores kunders rejseoplevelser for at se hvad vi kan forbedre. Eftersom der er gået fire år efter denne hændelse, har vi ikke mulighed for at undersøge præcis hvad der gik galt i dette tilfælde. En ting som kan give tryghed er at vide at du på din lejebilsvoucher har et døgnåbent nødnummer, hvor du altid kan få fat på os, og hvor vi kan hjælpe hvis noget sådant sker. Vi vil gerne have endnu en chance for at blive din lejebilsleverandør. Lad os gerne høre fra dig, hvis det er muligt.

Elendig samarbejdspartner (Thrifty)

Lejede bil i Dubai igennem Holidayauto. Det hele var meget tilfredsstillende indtil sidste dag da jeg skulle aflevere bilen i lufthavnen.

Ved aflevering af bilen gik Thrifty medarbejderen en tur rundt om bilen, for at kontrollere eventuelle skader (hvilket der ikke var). Pludselig gik han ned i knæ foran forreste dæk, og pegede på plastk hjulkapslen, og sagde at der var knækket et lille stykke af.

Det havde han ret i, der var knækket et stykke af hjulkapslen på størrelse med en lillefinger negl. Han vil så have at jeg skulle skrive under på en seddel, hvor jeg erkender at have skadet bilen, eller han vil tilkalde politiet.

Han var meget ubehagelig og truende i sin adfærd. Knap så god måde at afslutte sin ferie på. Jeg prøvede at forklare ham at alle 4 kapsler i forvejen var ridset og at det lille stykke lige så godt kunne være knækket før jeg overtog bilen, og om han var seriøs omkring at en lille flænge i plastikkapslen kaldes for en skade.

Han mente at det var mit ansvar, at jeg skulle undersøge bilen når jeg overtog den, hvilket jeg havde gjort, men tanken om at undersøge hjulkapslerne havde jeg altså ikke overvejet.

Jeg vil derfor på det kraftigste råde Holidayautos om at finde en ny samarbejdspartner, da Thrifty åbenbart bruger alle kneb for at beholde den selvrisiko de har reserveret på kreditkortet.

Hej,
tak for dit feedback om vores lokale leverandør i Dubai. Det er altid vigtigt for os at få information om vore leverandører for at vi hele tiden kan forbedre os. Alle skader/ridser på lejebilen skal være markeret ved afhentning. Hvis det mod forventning skulle være sådan at der er en skade/ridse som ikke er markeret, er det vigtigt at dette påtales overfor leverandøren. Ved en skade på bilen beholder leverandøren selvrisikoen og tilbagebetaler siden hen det overskydende beløb hvis omkostningerne for skaden er mindre end selvrisikoen. Hvis du har tegnet holiday autos selvrisikoannullering, tilbagebetales selvrisikoen fra holiday autos (hvis man har kørt lovligt). Tag gerne kontakt med os, så kan vi undersøge din sag. Vi håber du vender tilbage og giver os mulighed for at formidle en ny lejebil til dig.
Mvh holiday autos

Dårlig samarbejdspartner

Spanske samarbejdspartner Hertz Advantage i Malaga.
Vi ankom til kontoret, som ligger obskurt og afsides nede i garagekælderen. Som andre har oplevet, blev vi også påduttet en ekstra forsikring (på 132 Euro - stort set det samme, som billejen), selvom vi havde tegnet en selvrisikoannullering hos Holiday Autos. Vi protesterede ihærdigt, men de lovede os alverdens ulykker, hvis vi ikke accepterede den ekstra forsikring. Og samtalen foregik i et lille rum med flere andre kunder og salgsarbejdere med højtrøstet tale på spansk. Og salgsarbejderen snakkede dårligt engelsk og var svær at forstå. Det var en meget stressende situation.
Det er den dyreste billeje, vi nogensinde har haft. Vi klagede til Holiday Autos, men de kunne ikke hjælpe. Vi forstår ikke, at Holiday Autos vil acceptere, at deres samarbejdspartnere udøver så groft bondefangeri. Hvordan kan man samarbejde med sådan et firma, hvis man vil have tilfredse kunder? Jeg har benyttet Holiday Autos mange gange tidligere og været fuldt tilfreds. Ikke engang som trofast kunde har jeg kunnet få hjælp. Det er sidste gang, jeg har lejet bil hos Holiday Autos.

Hej Karen,
vi beklager at du har tegnet vores selvrisikoannullering og siden følte dig presset til at købe en yderligere forsikring af vores partner Advantage, mens du var i Malaga. Vi vil tage kontakt til Advantages kontor i Malaga og kræve at de tydeligt respekterer kundernes ønsker, eftersom en alt for sælgende attitude hos deres personale i sådanne situationer skaber usikkerhed hos vores kunder. Vi vil gerne have chancen for at gøre dig glad næste gang du rejser, og håber at du lader høre fra dig, så skal vi gøre vores bedste for at du skal få en god og billig oplevelse.

Holidayautos

Hjemmesiden er god, men de lokale halter

bestiller altid den billigste bil i håb om, at de er løbet tør, så man kan få en gratis opgradering. Vi fik fem døre i pandaen i stedet for 3!

Bilen stod klar, men man skal lige vende sig til, at Holiday Autos bruger lokale udlejere, der ikke altid er lige så professionelle som de store kæder.

Holidayautos

Har lejet igennem firmaet flere gange og har aldrig haft problemer

Har lejet flere gange, hver gang har de været billigst, og jeg har altid fået pæne nye biler. Og især deres selvrisikoannullering er rigtig billig.
Det kræver dog at man selv ligger ud for selvrisikoen på stedet og for den så tilbagebetalt når man kommer hjem, og siger nej til ekstra forsikringer når man afhenter bilen. (Hvad de også oplyser meget tydelig når man bestiller)

Holidayautos

Hold jer MEGET LANGT VÆK fra sådan nogen bondefanger!!!

Vi lejede en bil hjemmefra hos Holidayautos og betalte ekstra for annullering af selvrisikoen.
Ved afhentning i Las Palmas lufthavn fortaler Holidayautos samarbejdspartner Goldcar, at vi er nødt til at tegne forsikring, idet vi har en selvrisiko, hvis der skulle ske noget med bilen.
Kontrakten er på spansk, så vi er nødt til at tro på udlejeren. Han forlanger et kreditkort som sikkerhed og så skubber han kontrakten over bordet og beder om en underskrift.
Det viser sig, at vi underskriver for en fuld tank til 60 Euro og en ekstra forsikring til 35 Euro.
Nu er det sådan, at Holidayautos afviger i deres kutyme fra de seriøse og troværdige biludlejer, hvor man betaler for det forbrugte brændstof, enten ved at fylde selv på eller udlejeren genfylder tanken mod betaling.
Vi kørte ca. 120 kilometer i den uge og afleverede bilen med fyldt tank, som vi er vænt til fra de seriøse udlejer.
Efter Holidayautos regler skal derimod bilen afleveres med ”så tomt tank som muligt”, idet den ikke forbrugte brændstof ikke refunderes.
I vores tilfælde betyder det, at for de kørte 120 kilometer betalte vi omtrent 54 Euro, ca. 8 liter Diesel (hvilke vi fyldte på), dvs. 400 danske kroner for brændstof, udover udlejningsgebyr på kr. 1786,- og ekstra forsikring på 35 Euro for at køre 120 kilometer.
Dermed ender vores 1 uges billeje på rund 2836 kr for 120 kilometer hos Holidayautos.
Vi klagede til Holidayautos Danmark, men der afviste man at refundere den overflødige ekstra forsikring og ikke forbrugt brændstof.
Jeg kan kun gentage: Hold jer MEGET LANGT VÆK fra sådan nogen bondefanger!!!

Overflødigt og fordyrende mellemled

Jeg havde hos Holiday Autos købt en voucher for en lejebil i Portugal for 2 uger for 1.930 kr. med annullering af selvrisko. Da jeg skulle hente bilen hos Europcar i Faro fik jeg oplyst, at jeg var nødt til at tegne en yderligere forsikring for at være sikker på at undgå problemer. Dette har nu kostet yderligere kr. 1.600, d.v.s. i alt over kr. 3.500.

Det er det dyreste bil jeg nogensinde har lejet. Min anbefaling er at gå direkte til udelejningsfirmaet - ellers betaler man dobbelt pris.

Jan Holgersen, Hillerød

Super behandling ifm. reklamation

Har nu booket udlejingsbil hos Holiday Autos flere gange. Har nogle gange stået lidt længe i kø i en lufthavn, men det er vist ikke unikt når man lejer bil. Har lige haft en reklamation over en bilnøgle som jeg mistede. Holiday Autos ydede i den forbindelse formidabel service og kæmpede en brav kamp for at vi kunne få en ny bil i løbet af få timer. Super firma som ikke lader sine kunder i stikken så snart de har fået pengene.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk