[REPLY]
Har det sædvanelige problem med det lort, virker fint lige til der er en opdatering så er det slut og man kan ikke åbne programmet
Support, ja det er da en pengemaskine, 299 kr koster den fornøjelse, køb den der er brug for det
Jeg kan da godt forstå i vil have penge for det , i laver vel ikke andet.
Ellers et godt program men det virker bare ikke LAD VÆRE MED AT KØBE DET !!!!!!!
Du har brugt gratis versionen siden 29 Januar 2007.
I 5 år har du brugt programmet OG fået support uden at bruge en krone.
Er det en pengemaskine?
Opdateringen er nødvendig for at følge med windows.
Opdateringen er gratis.
vi har tusinder af opdateringer i hele verden året rundt. Uden problemer.
Virkede i en måned og nu kom der pludseligt en opdatering der crasher programmet.. Opdateringen kan ikke fravælges!
Har prøvet at kontakte firmaet i en uge, via Mail og telefon.. INGEN kontakt...!! Meget dårlig stil..
Du har brugt vores GRATIS program.
Vi er glade for at du synes at det er et super program.
Men det skal opdateres ligesom alle andre programmer.
Det gør 1000'vis af vores kunder verden over.
Opdateringen tager ca. 5 min.
Vi yder ikke GRATIS SUPPORT til vores GRATIS PROGRAM. Det kan vi desværre ikke.
Se venligst i vores FAQ eller vores videoer. Det kan helt sikkert hjælpe dig.
Hvis du ikke kan løse dine problemer så køb 1 års support for 299 DKK
Tjae - hvad skal man sige. - Jeg har kæmpet med FinansCE i 1½ år, og det er der naturligvis en grund til, nemlig den, at der ville være tale om et rigtigt fint og let tilgængeligt program som rigtigt mange små nystartede virksomheder kunne have stor glæde af. -
Problemet er bare at "lortet" - og det er hvad man oplever det som når man har kæmpet med det i et stykke tid - er alt for såbart og meget nemt bryder ned.
Det er tilsyneladende baseret på en Paradox database, og tilsyneladende er der store problemer med de Officeprogrammer (excel og word) som Finans også benytter sig af. - Programmet bryder ofte sammen, og selvfølige altid netop når man skal skynde sig at opgøre moms, lige før man skal have sendt en større faktura den sidste dag i måneden, eller når man skal bruge data til et budget til sin bank eller hvad det nu ellers kunne være.
Det er gratis. - Ja og? - Fristes man til at sige. - Af en eller anden grund synes man åbenbart ikke ved Holmberg-Hansen at produktet er noget værd, og det er sådan set synd, for det som sagt være et rigtigt fint produkt. - Hvis det virkede. - Det gør det desværre ikke.
Jeg vil meget advare især små og nystartede virksomheder mod at kaste sig over programmet - også selv om Holmberg Hansen igen og igen forsøget at pådutte folk det herlige argument at det er "gratis". - Det er det ikke. Man risikere at komme til at bruge rigtigt rigtigt mange værdifulde arbejdstimer på noget som kunnne være rigtigt godt, men som desværre - gang på gang - viser sig at være en gang amatørklamp. - Om der virker sammen med open office eller andre stykker software ved jeg ikke, og om det virker på een pc der alene indkøbes til det formål ved jeg heller ikke. - Skal man bruge penge på en PC til et lille banalt regnskabsprogram, kunne man jo ligeså godt købe NavisionC5 eller lignende med det samme.....
Købte advanced i januar.Fint program har kørt med det fra januar til det så lige pludselig skal opdateres i november - har opdateret op mod 20 gange og det virker bare ikke - programmet kan ikke åbnes. Har mailet til support 3 gange ingen reaktion - har ringet men de tager ikke tlf. Nu har jeg så et helt års regnskab der ikke kan åbnes - eller bruges. ØV kan ikke anbefale dette program. Spekulerer på om de er gået konkurs ?? Så kunne de nemlige godt lige have skrevet til deres kunder.
Jeg bruger gratis versionen. Den er virkelig god.
Jeg købte et program af dem 1200,- efter at have prøvet deres gratis udgave og blev glad for det. Alt virkede som det skulle indtil jeg skulle lave moms afregning, den kunne ikke skille tallene fra hinanden og det så håbløst ud.
- Jeg kontakter support og de hjælper mig igennem problemet. Super fint. De svare at fejlen er sket fordi jeg har haft andre programmer åbne og dette kan forstyrre programmet når den skriver til databasen. (Jeg ved en del om programmering og dette virker enten som en dårlig undskyldning eller dårlige evner som programmør)
Ved næste moms afregning sker samme problem igen og jeg kontakter support, jeg får igen samme sang, de fikser problemer men undskylder sig med at jeg igen har haft andre programmer åbne.
Jeg kan så fortælle at jeg har lavet en computer som KUN har et program installeret og det er deres regnskabs program. så denne undskyldning er ikke godtaget.
- Jeg får ikke noget svar, men ligger ikke mere i det.
Nu kom så sidste moms afregnings periode og programmet lavede samme fejl igen, denne gang forsøgte jeg at ringe og skriver mail alt hvad jeg kunne for at få dem til at svare, dog uden held.
- Jeg har nu forsøgt at få fat på dem gennem 3 måneder og prøver mindst 2 gange i ugen på forskellige tidspunkter og de svare stadig ikke.
Jeg står nu med et regnskab jeg ikke kan få adgang til og et program som ikke lever op til det de lover.
Jeg kan på ingen måde anbefale dette program, det billigt men det er der en grund til lortet virker ikke. Det utroligt at et firma som slår sig op på at have 1000 vis af kunder ikke kan tage en tlf. eller svare en mail, det utrolig dårlig service og kan ikke forsvares på nogen måde. Jeg har desværre været nød til at skaffe hjælpe fra et andet firma for at få gang i mit regnskab.
Det har kostet mig ca. 6.000,- + moms mere end hvis jeg bare havde købt det rigtige program første gang. DERFOR ER MIN ANBEFALING:
- BRUG lidt flere penge og få noget der virker istedet for.
SVAR TIL HOLMBERG HANSEN:
Det er ikke supporten jeg klager over, jeg har købt et produkt som ALDRIG virker. Det burde ikke hedde support det burde hedde "UNDSKYLD det du har købt ikke virker, nu skal vi nok lave det" ELLER give pengene tilbage.
ENDNU ET SVAR TIL HOLMBERG HANSEN:
Nu skriver i at jeg køre MAC ? dette har jeg aldrig gjort den køre på en alm. Dell workstation. Lyder bare til i ikke kan finde ud af hvad fejlen er og kommer med en masse udenomssnak og håber kunderne giver op til sidst. og jeg det gjorde jeg og fik et MEGET bedre produkt via:
Og ikke nok med det fandt de fejlen i jeres og importerede mit regnskab.
Når i engang kommer til fornuft vil jeg gerne høre hvordan i kan sælge et produkt som stort set aldrig virker og som i ikke kan fejl finde.
Jeg har aldrig bedt om support bare om et produkt som virker.
Du kører MAC OS X.
Som nævnt flere gange i vores support og på vores hjemmeside:
MAC OS skal køres via winebottler. (som kan hentes GRATIS). Det ville du ikke.
Derfor er det umuligt for os at gøre mere.
Det svarer til at man ikke vil fylde diesel på en diesel bil, men forlanger at bilen skal køre på benzin.
Super dårlig service, har mistet min licens, og de svarer IKKE når man ringer,!! De har ej heller svaret på 10 emails jeg har sendt dem, Det er godt nok dårligt. Hold dig LANG LANG fra programmer fra Dem
Hej Jørgen
Du har selv mistet dine koder. Du har selv mistet din faktura. Og der har været mange flere ting du har ringet om, hvor du har fået GRATIS support.
Vi har ikke mulighed for at hjælpe dig i flere år fuldstændigt GRATIS.
Og vi har mindet dig om at betale for den support flere gange.
Vi tilbyder 1 års fuld email support for 299 kr. Er det for dyrt?
For 350 kr har jeg fået et utroligt godt produkt. Det kører fejlfrit på andet år. Holmberg-Hansens email support er hurtig og god - og GRATIS.
Jeg fik hjælp til faktura opsætning uden problemer.
Programmet du har købt er nu GRATIS.
FAQ og videosupport er GRATIS.
Derimod er email supporten ikke med i prisen mere.
Email support for 1 år koster 299 DKK.
Tak for den positive anmeldelse. Den varmer meget herinde.
Undertegnede har købt 1 licens til deres EDB-program men kan ikke få det til at virke - efter forgæves forsøg på at få hjælp valgye jeg at annulere handlen men firmaet svarer ikke på henvendelser.
Alle handler kan ophæves hos os, efter gældende lovgivning.