We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Holte Modelhobby anmeldelser

Holte Modelhobby Logo
Kunderne om Holte Modelhobby : »Super service« »Kanon Butik god vejledning« »The best shop in the world« 5
Middel
5.6 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Udvalgt anmeldelse om Holte Modelhobby

så lad dog vær!

Jeg har kørt EL og benzin bil og fløjet hellicopter i over 25 år
så jeg skulle mene jeg her stor a faring inde for RC.

Det kan jeg ikke sige på HolteHobby
Nor man bestille noget har jeg prøvet mere en en gang de har fået det forkerte hjem. og så er de alt for langsomme.
man kan få Stumper hurtigere fra Kina og USA og så er det hal pris af holtehobby.

Holtehobby er fine nok til at opgrader din BR bil til noget lidt bede men ikke meget mere :(

Holte Modelhobby

Super service når man ringer til jer så er der ikke nogle problemer der ikke kan løses. Hurtig levering fra den ene dage til den anden, har ikke andet end godt at sige om jer.

Kanon Butik god vejledning

God vejledning i telefonen og forholdsvis hurtig levering.
De har meget viden om sagerne men det kan være svært at komme igennem telefonen. efter jeg sendt e-mail ringede de dog med det samme.

Lortebutik

Lyver så det driver og gider ikke tage sig af reklamationer

Holte Modelhobby

The best shop in the world

Kanonbutik.
Rudi og "gutterne" i Holte ved hvad de snakker om og kan hjælpe
altid hvis "skidtet" driller.
De kører/flyver/sejler alle selv og sælger dig kun grej som de kan stå inde for
og som de selv kan finde ud af at justere/reparere.
Har altid fået en yderst fair og fin behandling deroppe og elsker at komme der da han stort set altid har hvad du lige står og mangler ellers kan han hurtigt bestille det hjem til dig.
Han sender dig gerne tingene via PostDK så du har næsten 14 dg. til at få hentet det i samlet inden det ryger retur, og skulle det ske, ringer de og aftaler en tid så du kan få dine varer.
Kan kun anbefales varmt herfra at handle der.
Henrik Klüwer Jensen (en yderst tilfreds kunde)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk