[REPLY]
Vi er godt tilfredse med, at vi valgte Home til at sælge vores andelslejlighed.
Vi ville egentlig helst selv have solgt den, men havde desværre ikke tiden til det. Derfor indhentede vi bud fra flere mæglere. Alle var ret så dyre (gennemsnitspris 60 kilo), men alle var også til at handle med.
Vi valgte Home Østerbro (kbh) - ikke fordi de var de billigste - men fordi, vi følte, at de ville være bedst til at sælge lejligheden.
Den blev solgt efter første fremvisning - inden lejligheden kom på nettet. Mægleren ringede til en flok i deres kartotek, som de mente kunne være interesserede - og Bum - et stk. lejlighed solgt.
Undervejs i forløbet har vi også følt os godt klædt på og godt informeret.
... er det Home's skyld? ... Det er det jo nok ikke, men jeg ville nok have forventet en lidt tættere opfølgning og det er heller ikke mit indtryk, at salgsbestræbelserne har været voldsomme. Det eneste råd vi har fået er stort set at gå ned i pris. Kunne en anden mægler have gjort det bedre? .... Sikkert ikke :-(
Deres webportal er dog ganske velfungerende - nok en af de bedste på markedet.
Jeg havde mit hus til salg der i et halvt år. Indehaveren Henrik er uforberedt og overfladisk, han lover at vende tilbage men man hører ingenting. Endnu værre er Charlotte hun aner intet om kundeservice, man skal tilpasse aftaler efter hvornår hun skal hente børn etc. Hun vender heller ikke tilbage selvom hun lover det.
Det sjove var at de havde en en selvrosende artikel i nordjyske, om hvor dygtige de var, og hvor meget vægt de lagde på god kundeservice - En gang overfladisk løgn.
Michael Wojciechowski og Allan fandt anmeldelsen nyttig
Hos HOME i Svendborg er servicen god, hvis vi så også havde fået solgt vores hus på Slotsalleen 9 i Troense, havde de fået 5 stjerner ;-)
Men det kommer nok lige om lidt.
Home i Køge skal have ros. Da vi købte vores drømme hus i Køge gik handlen hurtigt i orden. Der var styr på alle detaljer hele vejen igennem og der blev svaret hurtigt og præcist på de spørgsmål vi havde
...er vel meget normalt i den branche
Jeg har benyttet Home både som sælger og køber flere gange, og jeg må sige at jeg generelt er skuffet. Som køber har jeg oplevet mæglerne som meget uvidende om, hvad det er de sælger. I det ene tilfælde foreslog mægler, at jeg kunne installere en vaskemaskine i et lille rum i et trappetårn, uden afløb, og hvor døren åbner ind i rummet, så der slet ikke var plads. I et andet tilfælde påstod mægler at væggene var lavet af beton, selvom det var åbenlyst, at det måtte være noget andet ud fra lyden, når man bankede på dem. De har også stået i vejen for tidligere overdragelse af nøgler og undladt at udlevere alle nøgler efter køb.
Frem for alt oplever jeg mæglerne som dårlige sælgere, fordi de ikke sætter sig nok ind i tingene. Jeg ved ikke om andre mæglere er bedre? Fremadrettet vil jeg selv stå for fremvisning, når jeg skal sælge en bolig.
Lidt positivt skal der dog også være plads til. Deres website er generelt bedre end konkurrenternes.
Michael Wojciechowski fandt anmeldelsen nyttig
Har lige købt hus igennem home.
Mæglerne har lige lidt for smart og pyntende lige lidt for meget nogle af tingene.
Ellers oplevede jeg en god service.
Købte for et halvt år siden lejlighed i 8tallet på Amager.
Jeg stod og skulle flytte fra min daværende lejlighed inden for 14 dage, og der skulle derfor helst lidt fart på tingene.
Der blev på intet tidspunkt taget nej-hatten på, og det hele faldt på plads præcist som jeg kunne ønske mig.
Super god personlig kontakt, specielt tak til Home's egne folk i 8tallet.
Har netop købt hus, gennem et andet ejendomsmæglerfirma, men i søgetiden brugte vi kun Home.dk til at kigge på nye opslag.
Nemt og overskueligt
Købte hus hvor Home var mægler, absolut intet at klage over.
Sagen blev hurtig afsluttet og jeg gik derfra med en god fornemmelse, og et hus...
Vi solgte et hus i begyndelsen af 2011 - i en svær tid - Nuvel vi fik ikke den pris som vi havde forventet - men det er jo ikke kun ejendomsmæglerens skyld - men markedet som har ændret sig utroligt efter 2008. Jeg vil til en hver tid gerne benytte HOME i Greve når og hvis jeg igen får behov for, at tilpasse vores boligbehov.
Vi var ude at se på et hus som Home Skibhusvej i Odense havde til salg. Vi fik at vide af mægleren, at nogen havde budt på huset, og fik listet ud af ham hvad de havde budt, og vi bød over. Mægleren sagde til os, at vi nu lå nummer 1 på huset, men at sælgers bank lige skulle godkende prisen. Mægleren sagde, at hvis banken ikke gik med til vores bud, ville vi blive spurgt, om vi ville give den fulde pris.
Mægleren blev ved med at udskyde svaret fra banken, men blev ved med at forsikre os om, at det nok skulle gå.
Til sidst ringer mægleren til os, med besked om, at konen i huset var blevet kontaktet at de første der bød, at konen i huset nu kun ville sælge til dem! Vi tænkte straks at hun da var en værre kælling, og at hun nok havde fået penge under bordet.
MEN, det viste sig så, at vi rent faktisk kender dem der endte med at købe huset.
De havde ikke budt på det før - dvs. mægleren fik os til at byde højere end vi ellers ville have gjort, ved at sige at de havde budt.
De var på ferie, havde set huset inden de tog afsted, og aftalt med mægleren, at de skulle give besked om, om de ville købe eller ej, når de kom hjem. Indtil da, ville mægleren holde huset til dem. Vi ventede altså ikke på svar fra banken, men på at de kom hjem fra ferie og gav svar på om de ville købe. Mægleren havde bare os i baghånden, hvis de sprang fra.
Mægleren vidste ikke noget om, at vi kender køberne. Noget tid efter ringede han til os, da han har fået et nyt hus til salg i samme område, og ville tilbyde os "som plaster på såret" at se det, inden nogen andre. Her fortalte vi ham, at vi kendte den virkelige historie om det rigtige hus.
Vi så hus nr. 2, og købte det.
Han var ved hus nr. 1 meget frembrusende, men ved hus nr. 2 meget mere tilbage trukket - han var vidst lidt flov over sin opførsel.
Smart historie af mægleren, bare ærgeligt, at vi kendte dem der købte hus nr. 1!
Home får 2 stjerner, fordi han trods alt var så flink, at ringe til os om hus nr. 2.
Morten Ægidius Harper, Jeppe Norsker, Michael Wojciechowski, Jacob Gremsko og Casper B fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har ikke fået nogen reklamer fra home om at kunne sælge min mors og fars hus - derfor får i kun 1 stjerne, synes det for dårligt at vi ikke får muligheden.
Vil aldrig købe hus gennem home (silkeborg).
Efter forhandlinger om vores drømmehus, blev vi enige om en pris som sælger foreslog, og vi skulle bare komme mandag og skrive under. (det hastede ikke da der ikke var en sjæl der interesserede sig for huset.)
Da jeg ikke hører noget mandag ringer jeg for at aftale et møde. Der får jeg beskeden at huset er solgt til en anden. Jeg beder om at snakke med "vores" mægler derinde, men han er der ikke længere?? Da vi vil byde over får vi bare at vide at det ikke kan lade sig gøre.
Chokeret over at huset bare er røget for næsen af os, skriver vi en mail, at vi er skuffede over behandlingen, men det skulle vi ikke have gjort, for det var ikke en undskyldning der kom retur... tværdigmod var det nogle ikke særlig pæne ord!! Meget utilfreds!!
Waldemar Frans og Allan fandt anmeldelsen nyttig
Jeg købte for et halvt år siden et lækkert nedlagt landbrug og home var med hele vejen og gjorde det til perfektion
Har handlet en håndfuld gange med dem som ejendomsinvestor og handler og som oftest er de dygtige, men nogle af deres medarbejdere har virket lidt videnløse på mig et par gange...
5 stjerner til Skive afd. for dygtige og engagerede mæglere
Home arbejder professionelt og fik hurtigt solg mit sommerhus til den ønskede pris.
Når først de har handlen i "hus", så er de godt nok langsomme om, at komme i sving.
For at afslutte hushandlen var vi selv nød til, at undersøge diverse ting inden huset kunne overdrages.
Vi solgt et hus igennem Home i Horsens, der var for meget rod i tingene og vi fik regninger som køberne skulle have haft og vi havde rigtig meget arbejde med det hussalg som faktisk var ejendomsmæglerens ansvar. ØV.
Kan kun sige gode ting om Home i randers. købte hus for ca 5 år siden af home og der var styr på det hel ned i hver mindste detalje. Når jeg skal sælge huset igen bliver det med 100 procent sikkerhed Home der får lov til det igen.
KØBT OG SOLGT HOS HOME,FIK EN RIGTIG SUPER FIN SERVICE DER.
Får altid hurtig tilbagemelding fra Home vedrørende fremvisning af huse når jeg bestiller det på deres side.
Jeg er godt træt af Home. I forbindelse med mit boligkøb har jeg været i kontakt med tre forskellige afdelinger.
Den første afdeling var den, hvor ejendomsmægleren kom fra. Ejendomsmægleren kom til tiden, men vidste intet om lejligheden og senere hen fandt jeg en vigtig fejl i deres salgsopstilling, da de ikke havde nævnt et fælleslån, som der var i ejerforeningen, som skulle afbetales.
Herefter kommer jeg med et bud på lejligheden, hvilket køber synes var for lavt og derefter fandt vi en passende pris. Ejendomsmægleren havde travlt med at presse på at jeg fik lavet en konkret aftale med min bank. (Hun kunne ikke vente de 3 dage, som der var til mit møde med banken.)
Når jeg så endelige havde haft et møde med banken og det var tid til at underskrive en købsaftale, så var det ejendomsmægleren som var sløv og ikke havde fået fat i alle de oplysninger som der skulle bruges omkring ejendommen. Dermed måtte jeg i sidste ende vente på disse oplysninger.
Når købsaftalen var underskrevet, så fik der en uges tid, så skulle ejendomsmægleren på ferie og sagen blev sendt videre til en anden afdeling. (langt væk fra den pågældende by)
Da min advokat og bankrådgiver havde styr på det hele og det var tid til at overtage ejendommen, så var de sløve endnu en gang. Ejendomsmægleren mente ikke at der var en godkendelse fra først min advokat og derefter min bank. Efter at havde rykket på ejendomsmægleren tre gange i løbet af dagen, så fandt hun endelig ud af at godkendelsen lå i deres mailbox. Det tog dem dog hele dagen at finde ud af dette.
Alt deres sløveri endte med at koste mig flere dagens ventetid, som ellers skullet havde været brugt på at male og sætte lejligheden i stand inde jeg skulle begynde på arbejde. Desuden måtte jeg rykke efter at få nøglen hos en 3. afdeling.
Mit bedste råd er:
- HOLD JER VÆK! Deres kundeservice er forfærdelig og de forsøger kun at give skylden videre på alle andre. Først administrationen af bygningen, så sælges bank, herefter min advokat og derefter min bankrådgiver.
Lidt for desperate for at sælge. Mælgeren kom for sent til en fremvisning og havde dermed meget travlt med at vise lejligheden frem, da han sikkert havde en anden fremvisning kort tid efter. Han ringede flere gange med andre lejligheder jeg måske kunne være interesseret i. Det er på en måde også okay, men ikke på den desperate måde han gjorde det på.
Pas på Home Aabenraa. De overholder ikke aftaler og underskrev skødet i mit navn uden min samtykke. Derefter kommer der tusind undskyldninger om at der var opstået en misforståelse. Køber af mit hus havde EDC som forhandler, og de fortalte mig, at Home havde ringet og sagt, at jeg pludselig havde ændret mening, hvilket ikke passer, da jeg intet havde hørt fra dem. Jeg skulle stå som den dumme. Først EDC fortalte mig sandheden. Glem Home Aabenraa. Kan kun takke EDC for at de i sidste ende også hjalp mig, og det uden beregning. Home forlangte fuld betaling for halvt arbejde og et uforskammet og uærlig opførelse.
Var ude at se på et hus som var til salg hos home i Skive. Vi afgav et bud på huset som sælger ikke kunne acceptere, hvorfor vi forhøjede buddet. Ejendomsmægler Lars Mosborg vender tilbage to dage senere (en fredag) indleder med at lykønske os med handlen og siger at sælger accepterer vores bud såfremt han kan undlade at få udarbejdet gyldigt energimærke. Dette accepterer vi og Lars Mosborg siger at vi således har en aftale. Vi spørger om vi kan komme ind og underskrive med det samme, men dette er ikke muligt idet tilstandsrapporten først skal udarbejdes og det ville den ikke være før onsdag.
Dagen efter er der et åbent-hus arrangement på ejendommen og vi tager derud både for at se om det skulle være aflyst idet huset jo er solgt og hvis ikke så bare for at se det hus vi har købt en gang til. åben hus arrangementet er ikke aflyst og vi mødes af mægleren Lars Mosborg. Her er der flere par der går og kigger og vi siger til mægleren at det er et godt fremmøde, og han svarer at det jo egentlig er nytteløst idet huset er solgt men at man ikke kan aflyse et åben hus arrangement der er annonceret. Endvidere fortalte han at vi kunne forvente en hurtig overtagelse. Efter åbent Hus arrangementet kommer han ud i indkørslen og står og snakker lidt og siger det bliver dejligt for os at få huset, og det var dejligt at kunne overtage det så hurtigt.
Onsdag hører vi ikke fra Lars Mosborg, og vi forsøger at kontakte ham flere gange men han forbliver optaget. Først torsdag til middag ringer han tilbage med en "trist nyhed" nemlig at han allerede har solgt huset til anden side. Lars Mosborg forklarede sig med at det var sælgers ansvar fordi han som mægler havde pligt til at videregive alle bud til sælger, og det var derfor sælgers beslutning at afvise vores tilbud. Men idet sælger allerede havde accepteret vort bud er vi uforstående overfor hvordan det overhovedet kan lade sig gøre at sælger modtager flere bud fra mægler når handlen er afsluttet.
Lovgivningen er ellers klar på det område, mundtlige aftaler er fuldt ud så bindende som skriftlige, men da vi efterfølgende konfronterer Lars Mosborg's chef Morten Dahl med forløbet, ændres forklaringen til at der aldrig har været en aftale og at købr aldrig har accepteret noget men blot været positivt stemt. Sådanne aftaler kan nemlig ikke udarbejdes før tilstandsrapporten foreligger.
Hvis man skal købe hus gennem home i Skive, skal man åbenbart sørge for at få alle samtaler optaget således man kan bevise hvad der er blevet sagt, fordi man kan bestemt ikke sætte sin lid til mæglernes etik for den er kke eksisterende.
Som førstegangshuskøber var det dejligt at have oplevelser af at ejendomsmælgeren var mere mælger end sælger. Home agerede yderst profesionelt under hele forløbet.
Martin Krabbe fandt anmeldelsen nyttig
Har kun erfaring med siden som boligsøgende.
home har et let og overskueligt søgesystem. Kriterierne for den ønskede bolig indtastet i et søgefelt, hvor man kan indtaste alle de nødvendige og basale oplysninger, hvorefter man på et kort kan klikke sig rundt i landet, og finde hvad man søger.
Fine beskrivelser af boliger de selv mægler, og positivt, at andre mægleres boliger også optræder ved søgning, hvor man nemt kan klikke sig videre til pågældende mæglers egen boligpræsentation.
Informationen omkring de enkelte boliger, før man kigger nærmere på dem, er ligeledes god; Størrelse på bolig, størrelse af grund, pris, grundlæggelses-år osv.
Som køber: Deres boligsøgning er uskarp og ikke til helt at gennemskue.
Som sælger: Ok service, men måtte opgive (solgt eller gratis) og sælge gennem Danbolig i stedet.