Udvalgt anmeldelse om Homoware
BMS
24. august 2010
Personligt
Jeg købte et pride flag, det kom sammen med et håndskrevet lille brev......hvilket fik smilet frem , det fik mig til at føle mig lidt speciel....bliv ved med det :o)
Jeg vil helt sikkert handle her igen.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Steen
Traanbjerg, DK
22 point
25. juli 2010
Dejlig hurtig service.
Hurtig og dejlig service, samt at man får en lille hilsen med på vejen, det er skønt. Et sted som jeg helt sikkert vil handle igen.
19. juli 2010
Perfekt online shop
Bra utbud, trevlig och hjälpsam personal. Snabb leverans. Kommer att beställa
fler gånger. Anders
Kjeld
14. juli 2010
perfekt
både det personlige præg og prisen ;-)
23. juni 2010
Hurtigt service
Jeg er meget tifreds med deres hurtig service og det har et bredt sorteringer af underholdning. Godt homoware er tilbage.
Hilsen Anthony
20. juni 2010
Fantastisk service
Helt okej prissättning, men framförallt en service utöver de vanliga. Bara det att man i paketet fick en liten handskriven lapp (såg iaf. ut som en sådan) där man hälsades välkommen.
Däremot kan man önska att de hade ännu mer produkter och kanske ett bredare sortiment från lågprisalternativ till dyrare och mer hållbara produkter.
Samt en tydligare information på sidan om vilka produkter som passar ihop med vad. Tex vilka produkter som är i latex och därmed inte ska användas i hop med oljebaserat glid mm.
Jag rekommenderar absolut denna butik till alla som vill handla roliga leksaker snabbt, prisvärt och anonymt
Johan
18. juni 2010
Utmärkt service
Vettiga priser, leverans nästa dag, och personlig prägel på leveransen, kan inte bli bättre!
Mick
6. juni 2010
Fed shop!
Godt at de genåbnede. Det er bestemt ikke blevet ringere...
2. juni 2010
Superservice
Altid superhurtig betjening og hyggelige små hilsener. Alle varer har bare været tiptop
Hawk
1. juni 2010
Helnöjd
Fick min beställda vara dagen efter beställningen. Trevligt med personligt skriven hälsning. Återkommer med flera beställningar
31. maj 2010
Supernöjd
Snabb leverans och bra sortiment!
28. maj 2010
perfekt, pålitligt, personligt
Har nu gjort flera köp från homoware - allt har fungerat perfekt varje gång!
Rekommenderar starkt att handla från dem!
tack!
26. maj 2010
Enastående!
Leveransen var snabb, som utlovat. Den personliga prägeln på leveransen var också en mycket glad överraskning: användning av frimärke på det vadderade kuvertet, de två godisarna som medföljde och en handskriven hälsning gav verkligen en känsla av att man inte bara är en anonym kund hos dem, vilket är lätt hänt hos andra nätbaserade företag. Jag rekommenderar butiken mycket varmt!
24. maj 2010
Hej
Synes lige jeg vil gi mit besyv til at rose homoware for deres kanon service og arregment vedr. om kunden har fået sine værer og tilfredsheden med det.
Tror ikke at det findes andre steder hverken på nettet eller i butikker.
Hilsen
Kurt
Mark
23. maj 2010
Sød Hilsen fra drengene fra HW! :D
det er en rigtig fed side!
det må jeg ærlig indrømme! :D
super dejligt!
TAAAK HOMOWARE!!
forresten en lille besked til Jimmy som er en af drengene fra HW...
sød bestem du sendte min Kæreste (peter)
hahaha
men nu var det mig, altså ham der bestilte tingene og ikke mine kæreste ;) men ved du hvad!? hehe rigtig sød ting at gøre til folk! og sys det er helt OK! :)
knus Mark
20. maj 2010
Hurtigt, let og diskret.
Homoware her let oversuelig netbutik, er meget hjælpsomme og meget hurtig levering.
14. maj 2010
Utmärkt bra sida och service.
Mycket lätt och bekvämt sätt att krydda lite i vardagen.
Stort Tack!
13. maj 2010
Billig, overskulig og hurtig levering.
En super let gennemskuelig hjemmeside på HOMOWARE.DK, der forklarede hver produkt. Alt er inddelt i hovedgrupper, så jeg var ikke i tvivl om hvor jeg skulle finde mine ønskede varer. Hurtig dag til dag levering.
Hurtig og pålidelig service
Tak for hurtig og pålidelig service
Thomas, Sverige
Snabbt, enkelt och diskret
Fick min leksak så snabbt att jag inte ens hunnit längta efter den. När den kom testade jag direkt. Lika skönt som den var beskriven i annonsen. Testade på min kille när kvällen kom. Även han njöt. Inte var den så dyr heller.
matte
11. maj 2010
Snabb leverans, billigt och bra service
Mycket billigare än andra ställen jag kollat på. Brett sortiment. Snabb leverans med diskret avsändare och personlig service. Är jättenöjd med min nya leksak!
Totte
10. maj 2010
Som utlovat!
Som utlovat, snabb och personlig service och leverans! Diskret paket! Kan inte bli bättre!
5. maj 2010
Fantastisk betjening
Varerne kom lynhurtigt med personlig hilsen og endda lidt chokolade. Man får virkelig fornemmelsen af at være værdsat som kunde. Handler der hellere end gerne igen!
4. maj 2010
Super service - og meget hjælpsomme - og hurtig levering
Det var bare super. Tak for god behandling
Lena
29. april 2010
super betjening
jeg afhentede mine varer samme dag- dejligt med lang åbningstid ved afhentning
23. april 2010
mega hurtig betjening..venlig sted at handle...nogle man kan stole på...tak for den fine behandling
gode vare fra Homoware
ting og sager
Kjeld
16. april 2010
Perfekt handel
Bestilling af vare som blev afhentet, ingen problemer, måtte desvære bytte en af varenem ned det skete uden problemer, stor ros
14. april 2010
fantastisk og jeg er glad for den kilt trusse jeg købte min ven lod mig ikke tage den af og langbuks på så glad
glæder mig til at dele med mine venner hvad jeg synes
Jan
15 point
3 Anmeldelser
12. april 2010
Som altid fra Homoware - super service.
Ekstrem hurtig levering og de bestilte varer - hvad mere kan vi forlange?
12. april 2010
De gør som man siger!
Jeg har bestilt nogle film og de kom som de skulle med løbende forklaringer på hvordan de ville komme og hvor man kunne finde dem og betalingerne blev registret løbende og der er en god opfølgning på om man er tilfreds eller ej. Go' butik
PS en lille håndskrevet note på bagsiden af et papir om klagemuligheder virker også godt....*S*
11. april 2010
God hjemmeside, hurtig levering og god service
Helt igennem en god oplevelse af shoppe hos drengene :o)
9. april 2010
Diggar er :)
Snabb leverans, saknar dock sms avisering..
Köpte:
Silicone Donut Cock Ring, Black, 47,5 mm, OTROLIGT SKÖN
Squirm, Oxball, Svart , JÄVULSKT SKÖNT, kukring med kuk ;)
Rude Boy, Svart , Fantastiska orgasmer......
Sean
kolding, DK
8. april 2010
love it.!
Synes som så mange andre at det vildt skønt, og bestemt giver en mere lyst til at handle der fremover. da det er hurtigt og nemt på siden. dine vare kommer også virkelig hurtigt.
og sidst men ikke mindst også den personlige hilsen man får med, det nu dejligt at se.. :o)
7. april 2010
Lidt udover det sædvanelige
Service, pris og leveringstid er der bestemt ikke noget at klage over. Der hvor jeg virkelig blev overrasket var da jeg så at der bagsiden af en flyer var skrevet en personlig hilsen fra en af medarbejderne. Jeg har mange gange handlet på internettet, men aldrig har jeg oplevet at der været en lille hilsen fra "det arbejdende folk", super fedt at se at der er nogen der gider at tage tiden til at gøre det lidt personligt, i en formentlig travl hverdag. Bestemt et sted jeg vil handle fremover.
6. april 2010
Super fed og troværdig internet shop
Vi har købt rigtig meget hos homoware og er aldrig blevet skuffet, det de sælger holder og virker vildt godt, desuden har vi bestilt rigtig meget hos dem som ikke var på deres lager og det har de skaffet hjem til den bedste pris overhovedet og med en super leveringstid... Og ja så er der altid en lille dejlig hilsen fra drengene, super dejligt og persontlig service.... Vi køber kun der og kun der og trods det at vi er et hetero par.... sådan da...Smiler
5. april 2010
En mycket bra internetsida och snabb leverans!
Förutom bra produkter till bra priser levererades allt smidigt och snabbt. En personlig hälsining och ett par extra godis kändes väldigt trevligt som jag inte har upplevt tidigare hos någon annan!! Med andra ord man överraskades på ett positivt sätt. Rekommenderas till mina kompisar och jag kommer att beställa mer i snar framtid!
5. april 2010
Super hurtigt
Købte køleskabsmagneter og Lube - og det super hurtige bestod i det nye koncept, at man kan hente varerne lokalt i København på lager, og ikke skulle vente på postens flere dage lange leveringstid.
31. marts 2010
Utmärkt
Snabba och rätt leverasns
28. marts 2010
Levering "lige efter bogen - og lidt til"
Købte "clone a willy". Hurtig ekspedition med orientering om leveringen undervejs. Personlig hilsen med pakken. Googlede mig frem til prisen hos diverse forhandlere, og dette sted var det billigste. Anbefales varmt til andre.
28. marts 2010
Sådan som en god virksomhed skal være! :)
Jeg har efterhånden handlet en del gange på homoware, og jeg har været 100% tilfreds HVER gang jeg har handlet der. Der er aldrig vrøvl, du får dine varer hurtigt og det virker! Og så elsker jeg at du får en lille personlig hilsen med pakken, den viser lidt at drengene bag lægger noget i en god kundeoplevelse :D
Kan kun varmt anbefale siden, og gør det også til venner og bekendte.
Min foretrukne side at handle sex og sjov på nettet!
JB
12 point
21. marts 2010
MyStim
Homoware giver en utrolig god og personlig service. Dagen efter bestillingen modtog jeg allerede pakken - utoligt!
MyStim giver en utrolig dejlig følsomhed og kildrende fornemmelse, som jeg aldrig har prøvet før. Man kan blive stimuleret lige dér, hvor man bedst kan lide det. Jeg kan kun varmt anbefale MyStim til alle, der ønsker at opleve "en ny dimension".
jens
14. marts 2010
Kanon service
Homoware leverer fantastisk personlig service, skaffer varer hjem til fornuftig pris og dobbelt så hurtigt som de lover.
Varen fremsendes hurtigt og effektivt, med track and trace nummer. Har ikke oplevet et netbaseret firma med bedre service
Trolle fandt anmeldelsen nyttig
Brian
7. marts 2010
Snabb billigt o bra
tog tre dagar för leveransen att komma hem, inga problem me under hela processen:)
3. marts 2010
det kunne godt blive lidt bedre
det er en god side man får sine ting hurtigt:) men jeg synes til de priser skulle der følge en dansk vejledning
25. februar 2010
Hurtigt
Bestilte en stor pakke legetøj torsdag eftermiddag og fik leverance til Jylland fredag
18. februar 2010
hurtig og effektiv
fik, hvad jeg bestilte, hurtigt og effeltivt
15. februar 2010
perfekt både i levering og produkter
fik præcis hvad jeg bestilte og til lovede tid, alle varer er bare perfekte men specielt mine jocks de virker mere end forventet
vil absolut handle her igen
homo drengene er bare perfekte
jrto46
Snekkersten, DK
27 point
5 Anmeldelser
9. februar 2010
Professionelt
Perfekt service og hurtig levering. En lille personlig hilsen ved hver levering gør det ikke dårligere *S*
4. februar 2010
Super service og den billigste...
Der er ikke noget at sætte en finger på!
3. februar 2010
5! :)
Det sted på nettet, hvor jeg har fået den bedste service, og kan klart anbefales...
Thora
20 point
3. februar 2010
Kun posiktivt herfra
Jeg har kun gode oplevelser, selv hvis man skal bytte, går det hurtigt.
30. januar 2010
Hurtig og effektiv - som altid
Der er ikke noget at sætte en finger på!
Bestillingen behandles hurtigt og effektivt og man modtager den rette mængde information - i modsætning til mange andre steder, hvor informationerne kan være meget begrænsede.
Bent Møller og Mads fandt anmeldelsen nyttig
Nadia
14 point
13. januar 2010
Perfekt service
Jeg vil fremover placere alle mine ordrer ang. tilbehør hos homoware.dk. Ikke bare er det hurtig betjening, men de er servicemindede udover det nødvendige og følger op på tilfredsheden hos kunden - hvilket var en uventet men glædelig overraskelse.
Mads og Trolle fandt anmeldelsen nyttig
8. januar 2010
Bedre fines ikke.
Sørge altid for at holde ord. sikre varene er leveret, Man føler at man bliver personligt betjent, og altid en personlig hilsen sammen med det leverede.
Kan varmt anbefale at handle der.
16. december 2009
Intendenten
Bra service, fick mail om att jag betalt för mycket i frakt ! Snabb leverans.
Lars
13. december 2009
Uovertruffen service fra a til z
Homoware kombinerer den effektive netbaserede service med en gedigen gammeldags personlig service fra a til z.
Resultatet er uovertruffent.
Jeg har aldrig oplevet så perfekt en service i mit liv, og jeg er gammel!
/Lars
12. december 2009
Men noget som jeg savner i jeres varebeskrivelser er målene på cockringene.
Eksempekvis 4 cm. Er det i omkreds eller er det diameter eller hvad er det?
12. december 2009
perfect
kom hurtigt og fik også et personligt komment fra en af drengene som også havde det samme armbånd som jeg købte
10. december 2009
Super butik
Jeg bestilte kondomer. Hurtig afsendelse af ordre. Diskret indpakning. Super service.
Mads og Per Jonasen fandt anmeldelsen nyttig
7. december 2009
Hurtigt og i orden..
God og hurtig betjening.
Priser på produkter og levering er også super!
Super..
6. december 2009
Super betjening.... Altid været iorden...
Top nice og hurig betjening. Man går aldrig forgæves. Har iøvrigt altid været iorden.....!
26. november 2009
Hurtig, god og professionel betjening af drengene
Er super glad for drengenes hurtige og gode betjening og hjælp.
her går man aldrig forgæves - varerne kommer hurtigt og der er stort udvalg. Kan kun anbefales
23. november 2009
:-)
Det var så 2. gang jeg handlede hos drengene. & det er kun 1 spørgsmål om tid før det bliver 3. & 4. gang.
22. november 2009
Suverent
Hurtig leverring synes jeg er altafgørende og aldrig udsolgt af sine vare.
Jeanette fandt anmeldelsen nyttig
20. november 2009
Rigtig supergod betjening - som altid ;-)
Bestilte varer og modtog dagen efter - diskret og anonymt som lovet.
Ikke sidste gang jeg handler med jer.
VH
PN
19. november 2009
super hurtig levering... kundebetjeningen i top..
kanon god service. Fik varen dagen efter jeg bestilte den. Lækkert at handle sådan et sted, hvor betjeningen er i top. Fil enda en lille hilsen fra en af drengene fra homoware, og et stykke chokolade og det jo altid godt. Ikke sidste gang jeg handler der.
16. november 2009
Super betjening.... Altid været iorden...
Super service, hurtig forsendelse (modtaget dagen efter bestilling). Har altid været tilfreds...
9. november 2009
Super service, kvalitet og humor fra drengene.
Lækkert at kunne få lov til at anmelde jer. I er bare dygtige professionelle og man kan trygt spørge om alt indenfor legetøj, analsex og hvad deraf følger - hvad vi også gør, hehe! Og det kan da ikke siges for mange gang. Har ikke en gang oplevet svigt i levering, betaling eller anden kommunikation. Flot!
KH.
P&P
1. november 2009
Kanon service!
Min bestilte kalender dukkede ikke op efter en uges tid og så blev jeg uden diskussion tilbudt en ny forsendelse, som dog ikke blev aktuelt, da postbuddet alligevel kom med den 8 dage efter drengene havde afsendt. Og jeg bor altså lige uden for København. Tak drengene! Post Danmark - fy skam jer!!!
22. oktober 2009
God Service!
Det er bare rigtig godt det hele. Der er ikke så meget og sige til det.
Hvis jeg skulle sige noget, så burde i under jeres filmside beskrive indholdet med dansk tale, og så prøve at udvide lidt der.
Jeg vil godt have Jeff Stryker og Jack Wrangler ;)
PK
20. oktober 2009
Hurtig, diskret og personlig med god vejledning
Godt opbygget hjemmeside.
Ekstrem hurtig epedition, med dertil hørende information omkring ordren. Spørgsmål besvares gladeligt.
Personlige håndskrevnde hilsner giver altid et smil og varme.
Har handlet der flere gange før og jeg er helt sikkert en genganger igen. Tak for en god oplevelse (en af de få på nettet).
13. oktober 2009
hurtig
Jeg har købt en DVD og undertøj og et par blade, og kan da kun sige at det gik pæn stækrt med at få hjem og syntes altid de er hurtige og flinke til at hjælpe
3. oktober 2009
Tak
Tak for god service og hurtig levering trods det var en skaffevare (cock ring)
1. oktober 2009
De skarpeste knive i skuffen
Det var dejligt at finde en skuffe med nogle skarpe knive, der ved hvordan den skal skæres, prøv det selv du bliver ikke skuffet.
22. september 2009
Hvad skal jeg ???? Perferkt
Rigtig god forhandler m.m.
18. september 2009
De burde ha' en præmie!
Lækkert udseende og velfungerende site, der vækker fantasien og kalder på smilet. Professionel og prompte ordreafvikling som lovet med løbende opfølgning pr. mail. Kunden opfordres efter modtagelse af varerne til evaluering og anmeldelse på Trustpilot samt kommentarer / forslag, der responderes på straks. Enestående imødekommende vilje har drengene til top-rådgivning og top-vejledning for en 'homo novus'. : o )))) Tak for det! Derfor ...
Allan
15. september 2009
Super service!
Jeg fik en håndskrevet anbefaling til, hvad jeg skulle være særligt opmærksom på mht. produktet (clone-a-willy). Det er super service! Og jeg modtog også varerne som lovet - super hurtigt!
Steen
9 point
14. september 2009
Rart og hyggeligt
Jeg modtog varen præcist som lovet, og ovenikøbet med en personlig hilsen. Så får man lyst til at købe mere
Dennis og Per Jonasen fandt anmeldelsen nyttig
14. september 2009
hurtigt og godt
hurtig afsendelse, godt pakket, og en lille treat og ikke mindst en personlig hilsen.
Dennis og Per Jonasen fandt anmeldelsen nyttig
12. september 2009
Nemt og så lidt ekstra
Selvom jeg skulle en tur via mailen for at få rabat på en film, så gik det nemt og hurtigt. At de så lægger en lille godbid med i pakken, det giver da et ekstra smil på læben når man pakker op.
Trolle
Odense, DK
100 point
27 Anmeldelser
11. september 2009
Fantastisk service og koncept
Drengene ved lige hvordan den ged skal barberes :-)
Det største udvalg i Danmark og masser af spændende produkter til at krydre privatlivet med.
Servicen er en historie for sig selv. Jeg oplever virkelig at det her er en butik med et personligt engagement og drive. Jeg glæder mig til at se hvad Homoware udvikler sig til.
Masser af knus til Drengene
Kjel
17 point
3 Anmeldelser
9. september 2009
perfekt kunde service
Kan kun nikke genkendende til alle andres oplevelser her på siden.
4. september 2009
Super kundeservice :)
Jeg bestilte mine varer, og fik dem som lovet dagen efter med tilhørende håndskrevet besked + lækkerier :)
29. august 2009
Super betjening
Bestilte varen fredag inden kl. 15 - havde den mandag formiddag.. Hurtig betjening - og en sød lille besked med..
Søde mennesker og god betjening..
28. august 2009
Super duper.................
Fik min pakke til tiden og mine vare var som forventet,helt i top. Det er altid glædeligt,også Jeg fik lidt lækkerier med i form af 2 stykker chokolade ; - )
Thanks Guys
Johnny Dahl Pedersen fandt anmeldelsen nyttig
Simon
Århus, DK
39 point
9 Anmeldelser
17. august 2009
Helt i top
Alt var som det skulle være. God service med vedlagt slik.. Det virker hvertfald på mig :)
Dennis og Johnny Dahl Pedersen fandt anmeldelsen nyttig
10. august 2009
God personlig service
9. august 2009
Perfekt!
Som sædvanlig super betjening!
Hurtig levering!
+ lidt godt til slikmunden... ;-)
4. august 2009
Tillidsværdig og god kvalitet
Varerne kom omgående og som lovet. Blev hele tiden informeret om hvor langt leveringsprocessen var kommet via e-mail. Der lå små lækkerier med leveringen - der blev kræset for mig som kunde. Varerne tip top i orden. intet at beklage sig over.
Dennis og Johnny Dahl Pedersen fandt anmeldelsen nyttig
4. august 2009
Upåklagelig
Hurtig, venlig og præsis leverance, endda med personlig hilsen og små lækkerier.
Det er pare perfekt!
30. juli 2009
Perfekt service
God pris, levering som bekræftet, en lille personlig hilsen samt chokolade. Det er bare top service!
23. juli 2009
Altid god service
Jeg synes altid man for en god service på det man køber hos
Homoware jeg savner dog lidt at der ikke er en følge seddel med på de var man har bestil som der var før hen men ellers intet at klage over.
22. juli 2009
stedet at handle!
som altid hurtig levering, og chokolade :)
15. juli 2009
Hvad kan man sige... højere niveau af kundeservices findes vist ikke
Altid en god, nem og hurtig handel, og tilmeld en personlig hilsen vedlagt i pakken...det ses ikke bedre.
Brian
1. juli 2009
Fik hvad jeg bestilte, hurtigt præcist og med ekstra i form af lidt chokolade.
Pakken kom hurtigt, med de vare i som jeg havde bestilt. Varen var i hel stand, og var helt i overensstemmelse med det jeg købte, ud fra hjemmesiden. Homoware holdt hvad de lovede ud fra varen, diskretion osv. Også var der lidt chokolade med, dejligt.
29. juni 2009
KANONHØJ Lundeservice
Som altid en kanon god kundepleje og med et perfekt varesortiment.
Hurtig og utrolig effektiv service..
Glæder mig til næste gang jeg skal købe..
Mvh
Niels-Henrik
Kim
22 point
28. juni 2009
Mega fremragende betjening
Jeg bestilte hos Homoware, med hurtig levering, og skønne produkter blev leveret :-)..
21. juni 2009
Hurtig og som forventet
Hurtigt og nemt at bestille varer, og varene kommer med meget kort leveringstid.
Kanon service