We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

HOPPEEKSPERTEN anmeldelser

HOPPEEKSPERTEN Logo
Kunderne om HOPPEEKSPERTEN : »Virkelig god kundeservice!« »Perfekt« »Super betjening super kvalitet« 12
Godt
8.4 af 10

12 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (12)

Perfekt

Leveret to dage efter bestillingen. God kvalitet og let forståelig manual. Beskrivelse af projektet kan ses her: http://bit.ly/KSAymb

Hej Henrik,

Tak for den fine anmeldelse.

Det er altid dejligt med positiv tilbagemelding.

Karsten

Udvalgt anmeldelse om HOPPEEKSPERTEN

Virkelig god kundeservice!

Koebte en trampolin til fremsendelse via fragtmand. Var lidt nervoes for om alt nu ville gaa i orden. Hoppeeksperten leverede en virkelig god service, med hyppig information og svar paa mine spoergsmaal. Og alt gik som lovet.

Vi har nydt godt af trampolinen i ca en maaned og den lever helt op til baade min og ungernes forventninger. Et super 'legetoej', og et rigtig godt sted at handle.

Med venlig hilsen,
Brian

Hej Brian,

Tak for den fine anmeldelse.

Vi fra Hoppeeksperten gør altid hvad vi kan for at give vore kunder en god service. Det er derfor altid dejligt at få bekræftet at vi lykkes.

Forsat god fornøjelse med din trampolin.

God købsoplevelse, elendig service efterfølgende

God købsoplevelse, elendig service efterfølgende

Jeg ledte i lang tid efter en forhandler at købe trampolin før valget faldt på Hoppeeksperten. Deres videoer på siden var meget informative og det lød til at de havde god service.

Da jeg så pakkede trampolinen sammen til vinteren i slutningen af september konstaterede jeg at to af fjedrene var defekte.
Jeg tog så kontakt til hoppeeksperten og de bad om nogle billeder af fjedrene. Da de havde modtaget dem lovede hoppeeksperten at sende nogle nye fjedre straks.
Efter et stykke tid efterlyste jeg fjedrene på mail til hoppeeksperten, men fik ingen svar.

Jeg har så siden hen forsøgt både på mail og telefon forgæves. Senest for ca. en måned siden hvor det lykkedes mig at få fat i dem telefonisk, hvor de lovede at sende fjedrene.

Nu 3,5 måned efter reklamationen har jeg stadig ikke modtaget noget som helst fra dem.
Jeg vil derfor advare mod at benytte hoppeeksperten.dk

(Update)
Jeg har nu modtaget fjedrene som Karsten lovede nedenfor, så derfor +1 stjerne (fra 2 til 3) :-)

Hej Morten,

Er glad for at du havde en god oplevelse i forbindelse med købet. Vi fokuserer meget på at give vore kunder en god service og håndterer derfor alle ordrer hurtigt og effektivt.

Kan kun beklage din oplevelse vedrørende vores opfølgning omkring de to fjedre. Vi gør meget ud af at være lagerførende i reservedele og at sikre en hurtig ekespedition på reservedelsordrer. Der kan være nogle reservedele som til tider kan være midlertidigt udsolgt, men det gælder aldrig for fjedre. Jeg kan love dig, at vi har sendt fjedrene afsted som brev, men for ar sikre os at du får de fjedre du har rykket for sender jeg dem igen i dag med Post Danmark som en pakke på tracking nr. [T&T fjernet efter anmelders ønske]

Karsten Ipsen

Super betjening super kvalitet

- ikke det tynde afdækningspjat som på de billige trampoliner
Helt klar pengene værd

Hej Torben,

Tak for din fine anmeldelse.

Karsten Ipsen

kan varmt anbefales

købt en trampolin til nedgravning og har fået et produkt der lever helt op til mine forventninger.

Service I top

Koebt en trampolin I top kvalitet og god service fik jeg. Jeg sku ha den med til Canada - ingen problemer I at lever til fragtfirma

Super sted at handle

Hurtig levering - og rigtig god kvalitetstrampolin. Den stod ude hele vinteren og er stadig som ny!!!

Kan varmt anbefales

Bestilte trampolin søndag - var leveret tirsdag. Super service - og super kvalitet!

God SErvice & Hurtig levering

Købte min Berg Champion Tatto på nettet torsdag eftermiddag efter gode råd og vejledning pr. telefon. Fik leveret fredag formiddag.

SUPER SERVICE KAN IKKE GØRES BEDRE!!!

Robban fandt anmeldelsen nyttig

Super kvalitet

Super kvalitet og hurtig levering - dog blev vi ikke kontaktet inden leveringen som var lovet.

HOPPEEKSPERTEN

Fremragende service, hurtig levering og god kvalitet

Super god service både før købet og efter købet - mails blev besvaret meget hurtigt. Bestilte søndag og modtog varen tirsdag. Kvaliteten er også rigtig god.

Karsten fandt anmeldelsen nyttig

SUPER KVALITET OG GOD SERVICE

Har købt deres Champion 430 pakke, hurtig levering - de kontakter en før levering som lovet. Højt informationsniveau på hjemmesiden og ved telefonisk henvendelse. Super oplevelse.

Karsten og Robban fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk