[REPLY]
Er meget glad for at handle med horsepoint, da de har alt i str til mini miniature heste mm....
Jeg handler RIGTIG meget over nettet, men har aldrig rigtig villet handle her før, da jeg har hørt så meget dårligt omkring denne side. Da de en dag havde et godt tilbud, valgte jeg at tage chancen og bestille hos dem. Der gik 2 dage, så havde jeg min tilbudsvare, så jeg må sige, at min personlige oplevelse har været ganske god!
Bestilte mine varer hos horsepoint igår, og har dem allerede idag.
Super service og hurtig levering, helt sikkert et sted jeg vil handle igen.
Jeg har ikke kunnet få penge retur på en gave købt hos dem, selvom det var inden for den angivne tidsramme.
Svar på mails kunne jeg heller ikke få, så derfor kørte jeg 1½ time til butikken, for at få at vide, at de ikke kunne give mig pengene tilbage.
Jeg kunne bytte til andre ting i butikken eller få et tilgodebevis. Der var ikke noget i butikken som tiltalte mig, så jeg spurgte om jeg kunne bruge tilgodebeviset på nettet, hvis der skulle komme noget på en senere tidspunkt, som jeg fandt interessant. Det kunne jeg heller ikke.
Det hele endte med, at jeg købte nogle ting, som jeg ikke kunne bruge til noget og måtte sælge videre... og for fremtiden handler jeg ikke der igen.
Ikke Tilfreds med forløbet
Et rigtigt dårligt sted at handle. De forbryder sig ganske enkelt mod alle regler, love og retningslinier i forhold til E-handel (kan forøvrigt heller ikke finde noget E-mærke på deres hjemmeside).
De trækker pengene før varen er sendt - i vores tilfælde 1 uge og de sender først varen da vi konfronterer dem med dette. De har heller sendt en kvittering for transaktionen. Ifølge Markedsføringsloven og Lov om E-handel skal de sende kvittering og må ikke trække pengene før varen er sendt.
Vi returnerede varen og gjorde brug af fortrydelsesretten ifølge aftale med HP. Pengene kom retur indenfor 14 dage - hvilket er yderst rimeligt. Dog havde de valgt IKKE at tilbagebetale porto m.m. - hvilket de skal ifølge en tidligere afgørelse (anden sag) hos EU-domstolen.
Vi har forgæves forsøgt at få en begrundelse for dette, men kan ikke vriste et svar ud af dem.
I mine øjne en geschæft man skal holde sig fra. De gør hvad de kan for at trække alt i langdrag i håb om at kunden opgiver.
Efter 2 mdrs venten har jeg annuleret min ordre og har HENTET mine penge. Efter første henvendelse var det en forkert vare der var kommet hjem. Næste gang kunne firmaet pludselig ikke levere det bestilte. Det var hver gang mig der skulle spørge efter mine varer. Næsten alle varer er ikke på lager og skal komme fra hovedleverandør i Sverrig. IKKE et firma jeg vil anbefale til andre som jeg ellers har gjort mange gange førhen, netop fordi de har en del til minishetlændere.
nemt at bestille og finde ting på hjemmesiden, men efter det har vi intet hørt, ingen vare leveret og ingen information om hvornår varen kan leveres eller om den evt.ikke kan.
Nogle fine varer men meget beklageligt at man selv må rette henvendelse for at få at vide, at varerne er forsinkede, og der derfor går yderligere 14 dage inden modtagelse. Bare ikke godt nok!
hurtigt og effektiv levering og varerne er helt iorden samt rimelige priser :-) her handler jeg gerne igen.
Jeg bliver glad når jeg handler hos HorsePoint Rideudstyr.
Der er nu gået 14 dage siden jeg bestilte mine varer. Jeg handler meget over nettet, og er vant til at der ikke går mere end max 4 dage, inden jeg modtager mine varer. Hvis det er fordi varen ikke er på lager, så ville det være rart med en mail, hvor man oplyser om dette. Jeg vil fremover ikke handle over nettet med HorsePoint.
Jeg bestilte mine ting mandag på nettet, jeg fik dem torsdag i samme uge. Det synes jeg er hurtig ekspedition. Det skal os lige siges at butikken havde lukket om mandagen, så de sendte mine ting tirsdag.
Du kan roligt handle over nettet ved Horsepoint Rideudstyr, de er professionelle i bestilling, tilbagemeldinger og levering, og prismæssig lagde de under de andre udstyrssælgere.
Slut marts bestiller jeg to ting, samme dag hæver de pengene på min konto, men indtil videre har jeg endnu ikke set mine vare! Første mail kom der svar på efter 3 dage, anden mail, ja jeg venter endnu på svar! Der er nu gået 17 dage fra min ordre kom til dem, de lover max 21 dages leveringstid.... Med det tempo, ja jeg bestiller med glæde et andet sted fra næste gang....
Kære HP, svar nu på jeres mail, telefonopkald, det vil fremme jeres kundetroværdighed en del mere. Bare en venlig opfordring.
Hurtig levering gode priser og gode varer
Jeg var yderst tilfreds.
Jeg var på hjemmesiden sent lørdag, og allerede mandasg fik jeg en mail om at min ordre var afsendt. Tirsdag var den klar til afhentning.
Jeg var meget tilfreds, og vil også handle her igen.
Det var rigtigt godt at handle hos HorsePoint. Det gik hurtigt og jakken jeg købte, var perfekt, i pasform.
Købte en hjelm til min datter, som kom efter ca. en uge.
(Har modtaget varer fra Canada hurtigere ;-))
Nå, men hjelmen viser sig at være for lille og returneres derfor, samtidig bestilles en ny i et nr. større.
Her efter 14 dg. har jeg ikke modtaget hverken hjelm eller mail. Ingen kommunikation overhovedet :-(
Man får ikke engang en ordrebekræftelse eller noget. Der svares ikke på telefonen.
Der er nu sendt en mail, så må vi se om det hjælper.
Fandme typisk dansk kundeservice = ikke eksisterende!
Fra udlandet er der aldrig problemer, det er da tankevækkende.
jeg er meget tilfreds med de varer jeg har modtaget, billederne viste præcist hvordan varen så ud :)
de blev leveret forsvarligt pakket ind, så 100 % et sted jeg vil handle igen
Horsepoint har et godt udvalg, og en del spændende varer.
Dog halter service'en en smule.
2 ud af 3 gange har jeg været utilfreds med "leveringen".
Jeg bestilte 2 varer d. 25.02.2011 og de er endnu ikke modtaget og ordren er ikke engang blevet behandlet endnu.
Jeg er klar over, der står anført på hjemmesiden, at der kan forventes 1-20 dages levering, men bør det tage 20 dage at levere 2 ting og hvis varerne er i restordre, så ville det da være rart med en melding herom. Blot til sammenligning har jeg købt varer i udlandet som blev leveret allerede 2 dage efter bestilling. Det kan man da kalde service. Så når det skal tage 20 dage at levere 2 varer herhjemme, så halter det noget bagefter.
Horsepoint har en god overskuelig hjemmeside. Det er nemt at bestille og varen kommer hurtigt. Priserne er rigtig gode. De har et stort udvalg både til store og små...
Du kan desuden få svar på evt. spørgsmål via e-mail eller pr.telefon.
jeg har nu ventet 2 måneder på mine varer, de svarer ikke længere på mine mails og telefonen den tager de heller ikke.
Virkelig dårlig service! specielt når der er tale om en ordre på 3000 kr. og de trak pengene 2 dage efter bestillingen - men ingen varer og ingen hjælp fra virksomheden.
utrolig dårlig service!
Der er god kundeservice og de er meget villige til at hjælp med besvarelsen af spørgsmål. De har meget rimelige priser, der kan dog forkomme lidt vente tid på varer der ikke er meget solgte.
Gode muligheder for hjælp ved kundeservice. Godt sortiment - især lækkert med sortimentet til de små ponyer - det er der ikke så mange der har.
Fin leveringstid. Jeg har kun haft en god oplevelse ved den bestilling jeg havde :-)
Men efter jeg havde denne gode oplevelse har jeg desværre oplevet, at kundeservicen ikke har været i top. Har flere gange sendt mails og ikke modtaget svar, og har derfor ikke handlet der i lang tid. Det er rigtig træls, at jeg ikke helt stoler på denne side mere, da de har et stort sortiment til min lille pony. Jeg kan dog se at udseendet på hjemmesiden osv. har ændret sig, og virker nu mere opdateret. Jeg er derfor villig til snart at prøve at kontakte dem ang. nogle varer :-)
meeen leveringstiderne er ikke for gode....
Godt udvalg med mange muligheder indenfor farver, kvalitet, priser. Rimelig leveringstid. Hurtigt svar på forespørgsler. Rigtig mange gode varer til en super fornuftig pris.