[REPLY]
Man kan ikke klage over servicen, for der er slet ingen!
Jeg skulle have nye sommerdæk på hos Hosbond i Aalborg. De tog mine vinterdæk af og beholdt fælgene. De var blevet væk! Den ansvarlige for værkstedet var optaget/ude at køre/i møde osv, når jeg ringede. 7 gange skulle til, inden jeg fik ham i røret. Så kunne jeg forøvrigt selv hente dem (det betød, jeg skulle køre 2 gange 45 km samt bruge tid på det!) Efter lang diskussion blev de afhentet - og så var de væk igen! Direktøren sendte sorteper videre til værkstedets ansvarlige. Igen ringe og ringe. Efter 10 dage fik jeg fat i den ansvarlige (som ikke var til at træffe for han havde lige haft nogle fridage), men lovede højt og helligt, at de skulle blive leveret i morgen. Efter endnu en uge lå de smidt i min indkørsel. Ikke så meget som "undskyld ulejligheden" kender de hos Hosbond.
0 stjerner herfra
Hold fingrene fra dette firma, med mindre du vil bruge masser af din kostbare tid på at ringe og skrive og ring...
At en bil går i stykker og skal på værksted kan ske for alle biler uanset mærke. Hvad det så handler om, er hvordan virksomheden tackler det! Ved Brdr Hosbond i Aalborg Øst kommer alle skrækhistorier om værksteder til skamme, for her føler man at der er styr på sagerne! Første gang meldte bilen fejl ved noget olietryk - heldigvis var vi kun 500 m. væk, og der var olie på bilen. Brdr Hosbond tager så bilen ind med det samme, og mens man kunne nå at drikke et glas kakao blev bilen lavet, så vi kunne fortsætte til Bilka. 2. gang var der en rustplet på døren, som vi ikke mente skulle være på en ny bil - her blev det også lavet med det samme uden der blev stillet spørgsmål til noget. Det sidste problem var at benzindækslet havde problemer med at åbne når man trykkede på det, og her fik de lov til at forsøge at lave det - dog virkede den stadig ikke helt efter hensigten. Det blev dog rettet da vi kom ind igen, og der så blev monteret en ny del efter nogle dage (da vi kom en fredag), og der selvfølgelig skal være plads til at holde weekend :-) Så alt i alt yderst positiv oplevelse.
Når bilen skal serviceres har jeg fuld tillid til deres arbejde, og jeg ser frem til at smide min penge lige netop der!
Hvis man er på udkig efter en bil så er det ikke ved Ford i Hjørring man skal finde den.
De har ingen form for service overhovedet.
Jeg købte en brugt bil ved dem over jævnfør aftale skulle de stemple service bogen for 2 stempler der manglede.
De fik service bog men fik den væk. ingen problem i det blev der sagt.
Vi laver en ny og stempler den op til det sidste eftersyn som var 160.000 km.
3 måneder senere har jeg stadig ikke fået min service bog som lovet, selv efter mange henvendelser.