We are hiring!

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Bella Sky Comwell Hotel

I dag den 21/8 er vi ved at checke ud af hotellet, vi mangler blot at spise morgen mad, så er det slut. Så nu er det tid til at gøre status.
Vi havde bestilt et 2 dages tilbud, det som hotellet kom med som åbningstilbud, og trak tilbage 3 timer senere som en fejl.
Vi skulle have 2 x overnatning med 2 X Wellness, 2 X 3 retters menu i restauranten BM, 2 gange drink i Sky Bar og et medium Bella værelse med twin senge.
Hvad fik vi så
Vort værelse lå skønt på 22 etage, med en fantastisk udsigt, men værelset selv noget spartansk og meget småt.

Vi ankom med forventninger meget store forventninger, vi skulle bo på et nyt hotel i Ørestaden, det så smart ud på billederne, det måtte være toppen

Hvad var det så vi kom til.

Et meget stort industri hotel over 800 værelser, hvor det salgsafdelingen lovede, var vanskeligt at udføre i praksis.

Det vi havde aftalt var ikke standard, det vidste vi naturligvis ikke, men vi hørte mange gange, det plejer vi ikke, eller vi plejer at gøre sådan og sådan. Tænk at et så nyt hotel allerede var underlagt ”Vi plejer”.
At hotellet ikke helt kan leve op til vor tids standard viste sig b.l.a. ved; vi fik udleveret papirlapper som bevis på at vi havde ret til en bestemt service.
4 papirlapper vi 2 gange 3 retters menu for 2.
4 Papirlapper til drinks i Sky Bar.
2 Papirlapper til Well Ness området, skulle have haft 4, men de var løbet tør, så vi måtte genbruge.
Det virker noget gammeldags i vor moderne EDB-tidsalder, og noget til grin.

Allerede ved ankomsten var der problemer, receptionen havde vanskeligheder med vore aftale, så vi fik kun det halve af hvad vi havde bestilt. Heldigvis er min kone en forsigtig dame, hun havde ved bestillingen bedt om at alt blev skrevet ned, så vi fik hvad vi havde bestilt, bortset fra en enkelt for os væsentligt punkt, vi skulle ikke spise på restaurant BM, den var den første dag optaget af et selskab og den anden dag var den lukket så vi blev nedgraderet til library, der er en art cafe som er en del af hotellets hall.
Ikke lige hvad vi havde forventet til en dejlig afslapnings weekend i København, men der var intet at gøre. Af de i øvrigt høflige og venlige svar vi fik, frem gik det, at vi naturligvis som billig gæster også måtte spise på billig restaurant, så vi måtte indtage vor glimrende menu under meget trange og lidet romantiske kår.

Lige tilbage til værelset:
Som tidligere nævnt var det et velindrettet, men meget lille værelse på 22 etage, der var meget lidt plads til vort tøj, jeg vil nødigt skulle være der mere end 2 nætter, hvor det meste af klædeskabet var optaget af et strygebræt og et strygejern.
Lige til sidst allerede nu værker hotellet noget brugt, skade og skrammer bliver tilsyneladende ikke udbedret.

Vi spiste morgenmad på Sky Bar, hvilken en skøn udsigt, med en god morgenmad.

Well ness området var fantastisk.

Så konklusionen må være, Hotel Bella Sky, er ikke et hotel jeg kan anbefale for os billig turister, vi havde fået et ophold til en billigpris, så oplevelsen var til at leve med. Jeg har boet på mange andre hoteller i København, hvor standarden var højere og servicen var meget bedre.

Hotel

Glimrende website til booking af både hotel værelser og sommerhus.

Har både booket hotel værelse og lejet sommerhus via dette website. Der er ingen skjulte gebyrer o.l

PS. Det er vel websitet der anmeldes her og ikke selve hotellerne ?!?

Hotel
fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk