[REPLY]
House of kids,er en hjemmeside der er utrolig nem at overskude, nemt at vælge tøj dele + str, og efter et par dage kommer varen til døren.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der!
Fin service, kunne dog godt have lidt hurtigere levering. De er altid meget søde til at måle og vejlede via telefonen. Flot stort udbud af lækkert tøj. Bytter el. betaler pengene tilbage ved reklamation - uden problemer. Absolut et godt sted at handle.
Jeg er meget tilfreds med Houseofkids. De har et stort og godt udvalg af børnetøj i god kvalitet. Varerne havde jeg kort tid efter bestillingen. Jeg vil helt sikkert købe tøj hos Houseofkids igen.
Houseofkids har et virkelig godt udvalg af tøj, siden er nem og overskuelig og der er super hurtig levering!
Super flot hjemmesiden, god service og super kvalitet produkter!!!:)
House of Kids får mine varmeste anbefalinger. Kvalitetstøj, suveræn kundeservice samt hurtig levering. Jeg handler overvejende børnetøj på nettet og House of Kids er min favorit.
Det var nemt og sikkert at handle hos house of kids, pakken blev leveret den efterfølgende dag.
Bredt og godt udvalg, mangler faktisk kun et mærke for at alle ønsker er opfyldt:-) Blev leveret med GLS og det gik igen hurtigt og uden nogle problemer overhovedet, dejligt...
Masser af lækre varer til rigtig fornuftige priser :). Hurtig levering og rigtig god kundeservice.
Jeg er virkelig begejstret for jeres netbutik :)
house of kids er super gode hurtig levering, altid rigtig pakket og det fedeste tøj...
Jeg er ganske enkelt tilfeds og handler snart hos jer igen . .gode mærker, gode rabatter på bla de mærker, som jeg ka' lide til min drenge;O)
et godt sted at handle. Kan varmt anbefales!!
En webside jeg ville bruge igen. Stort udvalg - havde ikke før set der også var sportstøj.. dejligt nemt. Og pakken ankom 1. forventede dag.
Min Datter fandt selv varen på jeres hjemmeside og jeg så den og bestilte derefter den til hende.
Havde købt noget tøj, som var desværre var udsolgt i den str. - House of kids ringede mig op for at høre om jeg evt. kunne bruge en ande str. eller om jeg ville have en anden vare med, eller bare pengene.
Dejligt, at blive ringet op, når en vare mangler. Så har man mulighed for at vælge et alternativ, anden vare eller str.
god hjemmeside med et bredt udvalg af børnetøj
varen kom til tiden ,alle varerne var der og deres hjemmeside er bare så nem at finde ud af
Leveringstid en lille uge sikkert pga udsalg ellers perfekt
House of kids, er bare et kanon sted at handle, de har en masse lækre ting til børn, både tøj og sko i gode mærker og så kommer der mails når der er tilbud.
Super hjemmeside, kanon fedt børnetøj og service i højsæde.:-)
Kan kun sige at jeg vender tilbage snart og handler igen ved jer :-) og anbefaler jeres side til andre :-D
Jeg oplever Netshop der udvikler og har varer der er spændende samt er der brede fra de enkelte brands
Jeg surfer faktisk ret meget rundt på nettet efter børnetøj.
Jeg har 2 piger, som er 10 og 8 år gamle, og spcielt den store er svær at finde tøj til, som er smart men ikke for teenage-udfordrende. Hun er en høj pige som svømmer 4 gange om ugen, og er derfor ret bred over skuldre og ryg, og bruger derfor str. 12 - 14 år.
Jeg har mange gange været heldig at finde lækkert tøj til hende under tweens udvalget, og det er lækkert at kunne få noget smart, ikke udfordrende, men stadig så man kan se at hun er en lækker-tween pige !!
Udvalget til min datter på 8 år er stort og lækkert.
Skoudvalget er også rigtigt fint, med rigtig gode beskrivelser af størrelser og modeller. Alt i alt en super web-butik, som man vender tilbage til gang efter gang..
Havde et par bukser som gik i stykker første gang de blev brugt, reklamerede over det. Næste dag blev pengene overført til min konto, hurtig og super service fra Houseofkids...
Ret irriterende at i alligevel ikke havde de vare jeg havde bestilt på lager, men fint at i kompenserer ved at trække Porto fra.
God service og venlig medarbejder. Dog måtte jeg rykke for levering.
Hurtig bestilling og levering. Alt er foregået upåklageligt. Kan varmt anbefales.
Jeg synes det er en god internet butik, altid god service.. Dog skal man være opmærksom på, når man ikke har betalt, er varerene ikke sikre, selvom du sidder og kigge på andet tøj.. Det er VILDT frustrende at så det man har lagt i kurven, PLUDSELIg er blevet købt af en anden!!!!!!!! ;(
Jeg er mere end tilfreds med mit køb hos House of kids. Det tøj jeg fik fat i via outletten er en fantastisk kvalitet til en helt fantastisk pris. Kan kun anbefale andre at handle der. Leveringstiden var på 3 dage, hvilket jeg ikke på nogen måde vil klage over. jeg er mere end tilfreds.
Købte nedsatte gummistøvler, men da de kom med posten var de helt misfarvede - tror de er bleget af solen, men synes det burde være opdaget ved pakningen, da de blot var puttet i en pose. Jeg ved godt, at jeg kan returnere, men gider ærlig talt ikke bøvle med at komme på posthuset for bare 100 kr. Blusen jeg bestilte sammen med var til gengæld fin.
Kan varmt anbefales..... Handler MEGET gerne her igen....
Har allerede anbefalet andre med børn, der gerne vil se smarte ud, at købe hos Jer! Udvalget er stort og ekspeditionen hurtig og fejlfri, super!
Meget lækkert børnetøj at vælge imellem. Savner dog noget fri fragt. Der burde i det mindste være fri fragt, når man køber for fx mere end 600 kr.