[REPLY]
Bestilte vare en mandag til middag (12:10) - da jeg ikke modtog forsendelses advis i løbet af mandag ringede jeg ind tirsdag. Der var sket en fejl og det var ikke sendt. og lovede at den ville blive afsendt tirsdag. Tirsdag modtog endnu ikke forsendelses advis, ringede ind onsdag, hvor de beklagede, pakken var endnu ikke afsendt. Da jeg stod og manglede delene, og ikke kunne stole på de kunne finde ud af at afsende varen tog jeg fri fra arbejde og kørte selv til Viborg for at afhente varene.
Det er ikke acceptabelt, og ikke engang et undskyld fik jeg da jeg troppede op i butikken!! STRAM OP !!
ringede om varen passede de ringede hurtigt tilbage jeg bestilte over nettet om eftermiddagen fik varen 2 dage efter perfekt billigt og hurtigt fik jeg nye støddæmpere til min octavia og derefter ingen ballade med konen om at bagklappen ikke kan kolde sig mere tak for handlen
Hurtigt leveret, efter ordren var afgivet. Godt og sikkert indpakket.
Bestilte en "Y" slange til min gamle Passat om mandagen. Havde slangen onsdag morgen med posten - det kan vist ikke gøres bedre.
Har kun positive ting at sige om Hovwdiaudi og er meget tilfreds med deres service. Kan varmt anbefale at handle hos dem.
Ikke alt for smart af få sendt flere defekte varer afsted, noget oven i købet synligt.
Kære Kunde,
Det er desværre ikke så nemt at reagere på denne ordre, da det er ved at være 1 år siden du fik disse varer. Jeg kan ikke se, at du den gang kontaktede os ang. defekte varer.
Vi beklager selvfølgelig meget, hvis du har fået noget utilfredsstillende og håber du vil kontakte mig på 8727 1034 ang. denne sag.
havde varen 1-2 dage efter bestilling på posthuset. Så lynhurtig service.
Det var godt. Det eneste jeg bemærke som mindre godt, er at hjemmesiden kunne have lidt flere informationer. Bla. kunne jeg på siden ikke læse mig til om deres olier levede op til de normer som min bil kræver. Men ellers super fint!
From I order and pay the item, I have been informed about, its whereabouts, so I knew exactly when it arrived. Nicely packaged, and the right product. Clearly I like to shop at haudi audi again if I might be missing something.
:-)
God service, flinke og hjælpsomme medarbejdere.
Og ikke mindst billig fragt selvom jeg købte for og bagspoiler til bilen
Hvad VW forhandleren er 2-3 uger om at få hjem, er her med posten i løbet af 1-3 dage, super
Ingen problemer, varen modtaget dagen efter, hurtig service over telefonen ved bestilling.
Hurtig levering, fine priser og god rådgivning om hvilken del der passede til min bil.
Det eneste minus er at hjemmesidens navigation godt kunne optimeres med færre klik og bedre inddeling af dele (den ene af mine dele stod ikke under min bil).
Altid god service, hurtig levering og venligt personale. Fik engang leveret en defekt vare. Hovwdiaudi leverede uden problemer eller tøven nye og betalte omkostninger til udskiftning. God butik
Hjemmesiden er godt lavet og en fornøjelse at bruge,bestemt ikke sidste gang jeg bruger den.
Godt fornøyd med service, og fin web side!
Delene kan pakkes bedre. Det har noen ganger vert flaks at ikke noe er fallt ut av forsendelsen.
low prices, fast delivery, but no tracking avalible
Udemærket service, har handlet mange forskellige dele til golf, både 3 og 4, og står man som kunde og er i tvivl om målene eller andet div. er de villige til og gå ud og kigge på ens bil for at hjælpe.. :) Forsæt med den gode service
Nemt at finde den rigtige vare. Super priser. Hurtig levering. Hovwdiaudi er det bedste sted jeg har købt bildele.
Jeg får en uden merket service, og varen er der når de siger det. og for det meste har de varen .
Jeg købte en vandpumpe til min Audi 80 - den er ikke monteret endnu, men mit umiddelbare indtryk er at den er i super kvallitet.
I bought a new starter for my car, over 25% cheaper at hovwdiaudi website, there is alot of mony saved if you buy your spareparts in there instead of a sparepart store in town... :-)
På trods af lidt knas med at lukke bestilling af varen på nettet, så er service i top og telefon ekspeditionen klarede sagen øjeblikkeligt.
Det spillede som det skulle, alt fra overskuelig hjemmeside og til hurtig levering, varene var som beskrevet. Handler helt sikkert der igen.
fik alt hvad jeg skulle bruge og til meget billige penge, og hurtigt og nem levering.
dog kun 4 stjerner da jeg havde spurgt efter et kabel som de sagde var det men var desværre forkert.
Jeg har handlet med Hovwdiaudi i ca 8 år, og har altid været tilfreds med alle reservedele jeg har købt.
Eksempel:
- Viskeren går itu på vej til Sjælland.
- Du køber en ny viskemotor i WEP-butikken.
- To dage senere leverer posten den på min arbejdsplads.
- Fire skruer og et el-stik.
- Så er der ren rude igen :-)
Package was 2 days delayed due to Post Danmark was wery busy close to Christmas. I would have been nice if I had received an email when the package was sent so I knew that is was Post Danmark who was delayed and not Hovwdiaudi.
Tak for gratis fragt i DEC, reservedelene er sat i bilen og det spiller bare.