[REPLY]
Jeg er selvstændig snedkermester, og har kun positive oplevelser med HP ejendomsservice, Alle aftaler bliver overholdt og fakturaer betalt til tiden
Mvh Christian
Snedker-Tømrermester Mikkelsen
Forleden opstod der et vand-problem i en af de ejendomme, hvor HP Ejendomsservice var ansvarlig for service. Da vi ringede og forklarede problemet til HP Ejendomsservice, smed Preben Rasmussen røret på efter at have været upassende i sin fremtoning. Heldigvis kunne vi holde vandstanden nede på køkkengulvet uden nogen umiddelbar skade. Og heldigvis ihar vi nu fået en ny leverandør.
På den baggrund vil jeg fraråde at anvende HP Ejendommservice som leverandør til ejendomsservice.
Sonja fandt anmeldelsen nyttig
Hej alleBrevet er dateret 30. september 2010.Vi/jeg kan med 100% sikkerhed sige, dette er en d�rlig l�jn historie.Vi har ingen opsigelser f�et de sidste mange mdr.Vi servicerer idag 166 ejendomme, og yder en rigtig god service, till alle vores kunder.�rgeligt at det er muligt at, svine andre til uden at give sig ordenligt til kende.MvhIndehaverPreben RasmussenHP Ejendomsservice