[REPLY]
Jeg er kun positiv indstillet overfor humørbutikken, kostumet var af god kvalitet, størrelsesguide passer perfekt og leveringen er super hurtig!
Søgte noget udklædning i forbindelse med et arrangement i den kommende uge. Humørbutikken har et bredt sortiment i flere kategorier, der er nemt at finde rundt i. Fandt hvad jeg søgte, og bestilte varen. Den kom præcis som lovet, har prøvet sættet og kvaliteten virker i orden :-) Skal stå sin prøve snart :) Tak for god service
Skulle købe et kostume til min sidste skoledag, og HumørButikken var hvor jeg kunne finde det billigst.
Jeg bestilte kostumet onsdag aften ved 20 tiden, varen blev sendt afsted torsdag og modtog det fredag. Det var super hurtigt.
Super service,
Tak!
Jeg har aldrig oplevet en hjemme side der var så pålidelig og med en hurtig levering:) total tilfreds !!!!!
Jeg modtog en defekt varer, men de var virkelig nemme at komme i kontakt med! De sendte så også en ny med det samme, før jeg selv fik returneret den ødelagte, og de betalte fragten for returneringen.. En virksomhed der virker som om de har styr på tingene og går op i god service!
Jeg synes de havde en hurtig levering, og pakken kom frem til det lovede tidspunkt. Siden er til at forstå, og nem at bestille sine pakker på! Tommel op for det!
Rigtig god betjening og super hurtig forsendelse!
Dejligt med hurtig ekspedition og levering
Bestilte min vare sent om aftenen. Pakken blev sendt næste dag, og modtog den tidligt to dage efter.
Super hurtigt, og god betjening :)
Kan kun varmt anbefale HumørButikken
Syntes at alt gik som det skulle.
Eneste der kunne være bedre ville være fragt priser.
Købte 2 varer igennem humørbutikken.
Levering 2 dage efter så intet at klage over..... Vender bestemt tilbage!
Fra bestilling til levering af kostume gik der 3 dage. Superhurtig ekspedition med klar melding om hvor langt forsendelsen var nået.
billig vare og det gør det sjover at handle.. man har råd.
Udmærket.. Selvom der var noget sygdom blandt arbejderne, så det kom nogle dage for sent. Men det kom da (dagen inden jeg skulle bruge det).
Intet at pege fingre af. Alt klappede
Når man handler hos Humørbutikken, går det lyn hurtigt fra man bestiller sin varer, til man får den med posten, og man får hurtigt en
mail med opdatering om hvornår varer bliver leveret... Super service !!
Finder produktet, bestiller, betaler og 2 dage senere er varen leveret.
Jeg fik det jeg bestilte til tiden uden nogen problemer. Vær ikke bange for at bestille her!
Hurtig levering og behandling af ordren - det var bare super.
Jeg er helt rystet over hvor hurtigt det gik inden min pakke kom, tak Humørbutikken
Fin handel og fine varer. Handler der gerne en anden gang.
Jeg blev overrasket over at så billig en kjole er af ganske godt materiale og passer perfekt.
Jeg har ikke en finger at sætte på behandlingen af min ordre.
Tvært i mod var jeg meget positivt overrasket over hvor hurtigt jeg fik mine varer.
Jeg synes ikke hjemmesiden levede op til hvad der stod på hjemmesiden. der stod leveringstid 1-2 dage. Jeg bestilte en fredag, og fik det først fredag, ugen efter, da var det for sent, og festen var blevet holdt, jeg måtte desværre leve med en middelmådig udklædning fordi jeg ikke kunne få mit kostume til tiden...
Hej Jørgen
Umiddelbart er pakken leveret 3 dage efter ordren er lavet, så vi kan ikke forstå du skriver at den er leveret en uge efter bestilling.
VH
Humørbutikken ApS
Alle tingene til en svampebob-fødselsdag kom. Alt var i top-kvalitet og pakket godt. Leveringen var som lovet - ingen slinger i valsen. Jeg vil ikke have problemer med at handle der igen.
Når du kigger på hjemmesiden, er der noget til alle. Når du åbner din pakke, kan man se og mærke, at det er af god kvalitet, hvilket jeg i hvert fald går meget op i. Man gider jo ikke have noget, som går i stykker, bare når man kigger på det.. Jeg kan i hvert fald anbefale det! :-)
Jeg vil gerne købe festtøj igen - jeg er tilfreds :)
- Efterlyser dog at man også kan få Madonna-tøjet i XL
Brugervenlig hjemmeside, hurtig levering, fornuftige priser! Jeg kommer tilbage :-)
super service. 1. vare gik itu, dagen efter en ny med returlabels.
Det fungerede som det skulle, og kan sagtens anbefale andre at benytte hjemmesiden.
Perfekt kan klart anbefales ....
Min bestilling blev leveret inden for et par dage, så jeg kan bestemt ikke klage over leveringstiden.
Det eneste minus er kvaliteten af kostumet. Det er ret sjusket udført og flere ting skal rettes inden det er klart til brug.
Dejlig nem hjemmeside.
Hurtig levering af mine varer og kvalitet og pris passer fint sammen.
Vil helt sikkert bruge dem igen.. :)
Jeg var glad for den paryk, som jeg bestilte, men hjemmesidens billede af den selv samme paryk var anerledes. I virkeligheden var den en smule kortere, og mindre fin og bølgende. Den var lidt rodet.
Farven lignede ret godt, men ikke helt. Alligevel; MEGET tilfreds med farven!