[REPLY]
Siden handler i bund og grund om at tjene kassen og mange af profilerne derinde er fiktive, så det fremstår som større end det egentlig er. Den del der er aktive, kommer desuden tit med hån, nedgørelse og er generelt bedrevidende omkring hundeholdet. Og det er ligegyldigt ud fra hvilket emne der diskuteres...
Jeg oprettede en profil på hundegalleri fordi jeg tænkte det kunne være praktisk som hunde ejer.
-Men da jeg en dag søgte om råd ang hundeklipning, blev jeg nærmest bombarderet med beskyldninger om at jeg klippede min hund med sløve sakse og råbte af den-Fra folk jeg slet ikke kender.
Desuden syntes jeg det virker ret samspist og klike agtigt.
Brugerne på hundegalleri er meget kække og nedladende i forum.
Admins er tilfældige mennesker der har fået tildelt lidt medbestemmelse. Det har steget dem til hovedet, og der er ingen hjælp at hente, når man har brug for en hjælpende hånd.
Sys det er et super fedt koncept hvor hundeejere kan snakke om alt fra hvor dejlige deres hunde er til alv, foder og andre plejetips osv. En enormt god hjemmeside til både opdrættere, nye hundeejere, hundeinteresserede og selvfølgelig almindelige hundejere der gerne vil have gode råd og tips til deres nye hunds pleje, foder mv. eller bare snakke om det at være hundeejer og udvæksle erfaringer, billeder mv. Også er det en super god side til at få hjælp til at finde ud af hvilken race man bør vælge, før man går ud og køber sig en hund hvis behov man ikke kan opfylde. Det er en super hyggelig hjemmeside og enormt informativ. Der er ofte gode debatter og man får nemt en masse ny viden om mange forskellige aspekter af det at være hundeejer. Er også vild med at man kan være medlem af forskellige grupper, som går op i/omhandler forskellige emner, så man på den måde kan fokusere på netop de emner/racer der interessere en. Deres marked er også et godt sted at finde sin nye hund eller sine nye kurve, dækner legetøj og andet.. Et kanont sted for dem, som går meget op i dyr og gerne vil snakke med ligesindede, eller til hvis man gerne vil arrangere hunde-træf osv :) Kan klart anbefales.. Har intet dårligt at sige om hjemmesiden, er personligt meget meget glad for at være medlem derinde da mine hunde er min helt store hobby...
Finder det dybt useriøst, at man får frosset sin konto med begrundelsen at man har uploadet et billede i en annonce med copyright eller andet mærke på.
Det uploadede billede var uden mærker af nogen som helst art og kom "direkte fra kameraet".
Nynne Monroe Kjersgaard Nielsen fandt anmeldelsen nyttig
men hjælpeadmins er meget efter enkle brugere derinde hvor imod andre kan slippe afsted med alt..
hjælpeadmins burde tage sig sammen...
så man kunne få nogle af de ubehøvlede bruger til at dæmpe sig lidt og ikke tro de ejer "Min hund"
følger man ikke deres råd så er man dyreplager.. disse personer sker der aldrig noget med.. men skriver jeg et svar til dem af samme skuffe så får jeg en tur i fryseren..
derfor får siden kun 2 stjerner da man skal være gode venner med hjælpeadmins derinde ellers er man frosset ;)
Naja, Heidi, Rikke Starup Rintza og Nynne Monroe Kjersgaard Nielsen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg syntes HG er en super side... Jeg syntes, at bruger derinde er søde til at hjælpe med råd og vejledning...
Og syntes det er en flot og dejlig nem at overskue...
Også er der jo bare en masse skønne og lækre hunde at kigge på.
Har efterhånden fået en del nye bekendskaber fra side og enkle venner... Og der er da ikke noget bedre end at mødes med hunde venner. Det nyder både mine hunde og jeg utrolig meget.
Tonen kan ind imellem være en smule hård derinde, men nogle bruger bruger bestemt heller ikke hovedet inden de spørger om ting, og jeg har da også mange gange måtte bide mig selv i tungen. Men alle starter jo et sted.
Syntes det er en god side. Hvor jeg bruger meget tid.
4 kødben ud af 5...
Jeg syntes det er en god hjemmeside, dog skal man passe på hvem man hjælper og gør tjenster.
Jeg har haft mange gode oplevelser men også mange dårlige oplevelser på denne side.
Der er mange der overhovedet ikke burde eje en hund derinde, men der er så også dem der elsker deres hund ober alt på jorden.
Jeg syntes hjælpeadmin er noget fusk, for er man gode venner med dem, kan man tillade sig alt, er man ikke jeg så skal man bare stave et ord forkert, så ryger man på is eller blir slettet.
Det er jo enkeltvis en side hvor man kan snakke med andre om Hunde og hvor man kan se andres Hunde.
Til Natasja: Man bliver ikke sletter uden grund... du har åbenbart gjort noget.
Til Charlotte: Hundgalleri har en masse gode sælgere, men selfølgelig er der også dårlige... hvilken side har ikke dårlige sælgere? og hvis du virkelig skal købe noget så gør det dog i en butik i din nærmeste by. og hvis du skal ha købt dig nogle hvalpe så find dig en pålidelig kendel ... som jeg gjorde...
Det eneste jeg kan sige er:
Hundegalleri er en fantastisk side, med masser af søde og rare mennesker der vil hjælpe til hver en tid, har aldrig oplevet nogle sure, irriterende eller frastødende mennesker på hundegalleri, deres support er god, deres hjemmeside er flot designet.
5 kødben ud af 5 kødben herfra!
Lasse Larsen.
Jeg fik slettet min bruger pga jeg angiveligt skulle have hængt nogen ud i forum, jeg nævnte dog hverken navne eller links eller noget der hentydede hvem jeg skrev om, det var udhængning. Uretfærdig sletning, og den eneste måde jeg kune komme i kontakt med nogen fra siden på var ved at oprette en ny, og for at kunne skrive til dem måtte jeg slippe med 60 kr !!! Jeg skrev til en admin hvad den reelle grund var, men der resulterede i jeg blev slettet igen, da en hjælpe admin havde set sig sur på mig.
Idéen om hjælpe admin er toltalt latterlig, når de kun kan hjælpe deres venner, og er det bare mig eller er det sindsyg dyrt at give 60 kr om året for at kunne noget på en netside ?!
Hundegalleri skal man holde sig fra! Især markedet i Hundegalleri skal man holde sig langt fra! Her huserer diverse hundehandlere, useriøse avlere og dårlige hundeejere af værste karakter.
Jeg var medlem af Hundegalleri og forsøgte sammen med en lille flok af dybt seriøse hundeejere og opdrættere at gøre folk opmærksomme på man skal passe på hvor man køber hund. Jeg blev smidt ud da Hundegalleri har nogle hjælpeadministratorer der sidder og leger små "konger" og ikke bryder sig om at man siger sandheden!
Der er nogle dejlige seriøse folk på HG gudskelov, men det hjælper ikke når selve Hundegalleri sidder og sletter dem en efter en for at beholde de useriøse avlere!
En side med en masse god info, en masse mennesker der er meget hjælpsomme og en masse dejlige billeder af menneskets bedste ven
Lasse Larsen fandt anmeldelsen nyttig