[REPLY]
Hej Hundeshop
Så har du jo grund til at være rigtig glad.
Vil bare lige rette dig. Har ikke modtaget nogen mail d. 27,09 og det ved du godt.
Og tak for gavekortet, som jeg heller ikke har modtaget :-)
Hej Hanne,
Du har selv valgt at få leveret din pakke til brugsen, så jeg forstår ikke din kritik af leveringen. Du kunne jo bare have valgt at få den leveret til en anden pakke shop eller betalt lidt ekstra og fået pakken leveret lige til døren.
Jeg er lidt skuffet over din kommentar omkring leveringstid da vi på intet tidspunkt har skjult vores leveringtid og sendte dig en e-mail vedrørende forventet levering på din pakke. Det er korrekt at leveringtiden ikke stod under hvert produkt på det tidspunkt du bestilte, men der var en side med navnet Leveringstider som i detaljer beskrev vores ordrehåndtering og forventede leveringstider. Vi overholdt også vores leveringstider som på daværende tidspunkt var 2-10 dage og idag 2-5 dage. Du bestilte den 23.09, e-mail blev sendt den 27.09 og pakken blev afsendt den 30.09.
Efter din e-mail med kritik omkring synligheden af vores leveringtider, har vi også taget dette til os og gjort den tydelig under alle produkter. Som tak har vi endda sendt dig en e-mail med en 15% rabatkode som tak.
Alt i alt syntes jeg ikke du er fair i din vurdering, og jeg ved at vi gør alt hvad vi kan for at levere en god service og holde vores leveringstider.
Opdatering:
Mail til dig er genudsendt. Jeg kan desværre ikke se at vi kunne have gjort det anderledes end hvad vi har gjort. Vi kan jo ikke rigtigt gøre ved at mails til dig er forsvundet. Jeg har endda modtaget rapport om at mails er leveret til jeres server, så der har ikke på noget tidspunkt været grund til at tro at de skulle være forsvundet i cyberspace.
Hurtig levering.
Købte noget forkert som derfor blev sendt retur, pengene var omgående tilbage på min konto.
Et firma man trygt kan handle med.
Varen kom dagen efter og svarede helt til mine forventninger.