4. august 2010
suveræn service
jeg har handlet med Hvidevarebutikk en 2 gange og de er super gode, søde og med en service som man ofte ikke finder i almindelige butikker. Kan kun anbefales og det gør jeg til alle jeg kender
Marianne Lund
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om Hvidevarebutikken.dk
16. marts 2010
Udmærket
Har købt en ismaskine ved hvidevarebutikken.dk og fik god ekspedition. Eneste minus og derfor kun 4 stjerner, var manglende info vedr. lagerstatus i shoppen.
Telefonisk fik jeg at vide at den var på lager og kunne leveres samme uge (bestilt tirsdag), men fik via mail besked på at leveringen først ville ske mandag, som så igen blev rykket til tirsdag - altså 7 dages leveringstid.
Varen var en smule dyrere end een af deres konkurrenter, som til gengæld havde 14 dages leveringstid, hvilket jeg ikke kunne vente på.
Edith
6. juli 2010
Levering og tilslutning perfekt.
Vaskemasking og tørretumbler til mit udhus. Opsat og tilsluttet på aftalt dag. Alt fungere fra starten og jeg var ikke engang hjemme til at tage i mod, men det var ikke noget problem.
Kan absolut anbefales - let som en sommervind.
3. juli 2010
Mangelfuld installation
Købt en opvaskemaskine inkl. installation.
Kontakten med firmaet og leveranceaftalens overholdelse var helt ok.
Ved installationen blev der ikke opsat fugtbeskyttelse af bordplade, selvom det fremgik af installationsvejledningen for maskinen.
Dette blev korrigeret ved efterfølgende besøg.
29. juni 2010
super service
købte en opvaskemaskine og alle aftaler blev overholdt og meget profesionnel installation
28. juni 2010
Kølefrysskab
er meget godt til frdes
28. juni 2010
Opvaskemaskine
Hvidevarebutikken.dk
26. juni 2010
Proaktiv kundeservice - og alt som aftalt
Jeg har købt et Miele køle/fryseskab, som hvidevarebutikken samtidig skulle installere og fjerne det gamle. Flere dage forud for den anmeldte leveringsdato blev jeg ringet op for at aftale tidspunkt m.v.
På leveringsdagen var alt som aftalt og i den skønneste orden. Køleskabet det er også fedt.
24. juni 2010
Fra første klik til modtagelse - alt virkede perfekt
Opvaskemaskine - fra Hvidevarebutikken - maskinen var billigst - leveringen perfekt - der kan intet klages på
Tim Rothe
Udemærket
Købte en LG tørretumbler og fik den leveret til tiden og døren uden problemer. Havde også bestilt en velkrolås som var glemt ved leveringen. Ringede og bad om at få den tilsendt, det tog næsten 2 uger hvilket gjorde at jeg var nødt til at købe en velkrolås et andet sted da jeg stod og skulle montere i vaskesøjle. Derfor kun 3 stjerner
Udemærket
Købte en Miele emhætte der i første omgang var i restordre på trods af at shoppen oplyste om kun 5 dages leveringstid!
Efter et par dage fik jeg telefonisk besked om at de alligevel kunne levere varen i løbet af 1½ uge - resterende service var upåklagelig.
fin service
Bestilte opvaskemaskine blev "puttet ind i mellem" og derfor leveret eklstraordinært hurtigt.
21. juni 2010
Hvorfor kan man bestille en ekstra ydelse som ikke kan leveres?
Butikken var hvidevarebutikken.dk
Jeg bestilte en opvaskemaskine. under min ordre betalte jeg ekstra for at få de personer der leverede maskinen til at bære den op, OG montere den og ikke gå før alt virkede. Da maskinen så blev leveret viste det sig at montørene ikke havde nogle tilløbs og udløbs slanger der var lange nok. Rent faktisk havde de ikke noget ekstra med, for i grunden måtte de ikke lave samlinger på slanger i denne sammenhæng. Måske fordi de ikke er helt autoriserede inden for VVS og så syntes jeg det er forkert at man kan betale for en service på hjemmesiden som de rent faktisk ikke kan levere. Maskinen var så bundfrossen da den kom hvilket viste sig senere hen da jeg måtte have en autoriseret VVS mand ud 2 gange for at få fikset maskinen, så den virkede helt upåklagelit. En anden gang vil jeg nok meget kraftigt overveje om jeg vil bruge hvidevarebutikken igen... Alt afhængigt af hvad jeg måske står og har brug for.
21. juni 2010
Alt forløb tilfredsstillende indtil varen blev leveret, man glemte at give besked om leveringen. Til alt held var vi hjemme.
hurtig nem levering
købt bordopvask,hurtig levering,dog lidt dyrt for at få båret op på 1.sal,samt at chauffør ikke ville bære de sidste10 skridt ud i køkkenet.
Men alt ialt god service anyway.
handler helt sikkert der igen ;-)
21. juni 2010
Levering til tiden og gode råd
Jeg købte ovn, kogeplader, opvaskemaskine og køle/frys.
Der blev rådgivet om bedste køb som ikke var den dyreste løsning.
Lveverancen kom til den aftalte tid og hurtig opsætning suppleret med et par yderligere råd om anvendelsen også om tidligere køb!
blach
52 point
22 Anmeldelser
Fuldt ud tilfredsstillende.
Nem bestilling, - hurtig levering, - alt som aftalt.
21. juni 2010
Hjemmesiden var nem at gå til, meget ligefrem. Jeg fik en leveringsdato som ikke holdt, men det blev fikset med et telefonopkald og en email. Jeg fik god betjening og forståelse i opkald og email, flinke mennesker. Skabet kom ganske som aftalt. Absolut et sted jeg vil handle igen!
21. juni 2010
Det nemmeste i hele verden !
Hurtigt, nemt og billigst.
Fuldstændig kompiklationsfrit !
21. juni 2010
Super service og hurtig ekspedition
Jeg har købt en miniopvaskemaskine hos hvidevarebutikken.dk. Jeg blev ringet op og fik alle relevante oplysninger om produktet og leveringen af en venlig og vidende medarbejder. Maskinen blev afleveret i mit hjem den aftalte dato. Med denne erfaring vil jeg uden tøven bestille fra hvidevarebutikken.dk igen - og anbefale den til andre.
21. juni 2010
Jeg handler her bestemt igen
3 stjerner skal se i lyset af levering en dag for sent og det faktum at min kone havde taget fri en hel dag (feriedag) og jeg måtte tage fri den efterfølgende dag. Der blev ikke ringet den aftalte tid i forvejen. Varen lever helt og fuldt op til det bestilte og kunde service får kun ros herfra.
Hvidevarebutikken
Køleskab Mieles topmodel.
Hurtig levering. Professionel håndtering og levering.
21. juni 2010
For sen levering af vaskemaskine og betaling trukket før varen var leveret.
Jeg bestilte en vaskemaskine til levering 1 uge efter afgivelse af bestilling. Den dag jeg skulle have maskinen leveret, blev jeg ringet op af firmaet, der meddelte at de ikke kunne levere maskinen, da de ikke havde modtaget den fra leverandøren.
Det kan man undre sig over, da firmaet reklamerer med 3-4 dages leveringsfrist.
Da jeg modtog maskinen dagen efter, havde jeg konstateret, at beløbet fra maskinen var trukket fra min konto den dag jeg oprindeligt skulle have maskinen. Firmaet reklamerer med, at betalingen først bliver trukket når varen er leveret, men det var altså ikke tilfældet for mig.
Man skal ikke reklamere/garantere noget man ikke kan overholde.
21. juni 2010
Meget let køb af opvaskemaskine
Bestilte og købte en opvaskemaskine med levering og montering. Jeg fik praktisk hjælp via kundeservice i forhold til, hvad der skulle forberedes af huller og plads. Den kom hurtigt. Super leverings- og monteringsservice, som ikke gik før de havde checket, at maskinen kørte som den skulle.
21. juni 2010
Kan ikke give midnre end 5 stjerner - har ikke noget at udsætte.
Jeg bestilte en vaskemaskine - den kom som aftalt samt jeg fik en god rådgivning omkring, hvad jeg skulle og ikke slulle gøre i forbindelse med at installere og bruge maskinen.
Som sagt - jeg har ikke noget negativt at sige. Jeg fik lige præcis det jeg bad om ;-)
5 store stjerner
Hvidvarebutikken, har jeg været super tilfreds med, god service, rare folk der kommer ud og installerer de købte vare, smilende og afslappende.
Klart jeg vil anbefale jer til andre.
Tusind tak.
Hilsen Steffie Emilie Grøndahl
Alt gik som aftalt
Købt en Miele opvaskemaskine. Har fået præcis og korrekt vejledning i forbindelse med køb, og maskínen ankom som aftalt. Jeg kan derfor kun anbefale Hvidevarebutikken til andre.
Søren
21. juni 2010
Kom til tiden og teknikerne var søde og hjælpsomme.
Prisen taget i betragtning er det sgu i orden.
komfur
præcis levering til aftalt tid
Lykke
Hurtig og god service
Vi havde brug for en ny opvaskemaskine asap og derfor gik jeg online for at undersøge mulighederne. Ikke blot fandt jeg en opvaskemaskine af god kvalitet, billigere end på andre sider - men leveringen foregik også hurtigt og nemt. Tak :)
ula
købt tørretumbler og opvaskemaskine
god indpakning
ingen problemer
19. maj 2010
Sublimt. Simpelthen i verdensklasse. Let forståelig hjemmeside, så det kører.
Købt et køle/fryseskab. Kunne desværre ikke selv afhente, så vi måtte lige smide ud for et par tusind kroner ud af dejlige madvarer:-(.
Det er jo så mit problem. Dejlig nem hjemmeside. Ingen mulighed for misforståelser, så en godhjertet tak til deres web-designer.
10. maj 2010
Billigt ??
Jeg kan forstå at det er den detailjerede forklaring i vil have!
Den kommer her:
Kl. ca. 20.00 d. 28 april går jeg ind på Google for at søge efter et bestemt køle/fryseskab, et Bosch Nofrost Kgn36x03.
Efter søgen i mange tilbud, havner jeg på hvidevareButikkens hjemmeside, hvor jeg bestiller det uden at nærlæse ordrebekræftelsen. Da skabet kommer er det ikke det jeg tror jeg har bestilt.
Jeg ringede straks til kundeservice og klagede min nød.
De kunne ikke hjælpe, for de mente at det var den rigtige vare, som den jeg havde bestilt.
Da jeg har brudt embalagen, står jeg nu med et skab som jeg, hvis jeg er heldig, kan sælge I den Blå Avis for måske 2.000,- kr. Og har dermed smidt 1.295,- kr. Direkte ud af vinduet.
Jo,- man har bare at være tilfreds med det man får, for man skal jo bare checke sin ordrebekræftelse.
Preben Eggers
Esben
95 point
15 Anmeldelser
9. april 2010
Alt som lovet, og uproblematisk
Købt køl/frys hos hvidevarebutikken til billigste pris, leveret som lovet og til tiden.
25. februar 2010
nemt, smart, simpelt og meget godt
Jeg har købt en vaske-/tørremaskine AEG L 16850.
Det var virkelig skønt at se en oversigt over alle de mange vaskemaskiner, man kunne købe her, samt oplysninger og en vurdering af hver model, og så bare vælge en og købe den herhjemme på internet. Jeg har sparet en masse af tid og besvær med at besøge forretninger, der sælger vaskemaskiner.
3. februar 2010
Startede godt, men blev ikke helt afsluttet!
Hvidevarebutikken, hvor vi købte en dyr Miele opvaksemaskine.
Jeg havde bestilt en fuldt integreret vaskemaskine, hvor den udvendige sokkel desværre ikke blev påsat! Efterfølgende også flere irritationsmomenter, med hylende alarmer og VVS-regning.
Iøvrigt forsinket levering.
1. februar 2010
Kan ikke gøres bedre
Købt et stk.fryseskab hos PP Jensen A/S Ringsted, kan meget varmt anbefales, Varen kom til aftalte tid, der blev ringet som aftalt, har ikke noget andet end positiv om handlen.
Vil handle der igen.
29. januar 2010
God service!
Havde i første omgang bestilt en opvaskemaskine fra Bosch, men den kunne ikke leveres inden for den angivne leveringstid. Blev så tilbudt at ændre bestillingen til en magen model fra Siemens som blev leveret og stillet op. Maskinen kørte i nogle uger uden problemer før den stoppede pga. strømsvigt. Teknikere fra Hvidevarebutikken kom ud til os, men kunne ikke finde fejlen. Siemens serviceteknikeren fandt så ud af, at stikkontaktet ikke var sat rigtigt fast i maskinen... Ellers fejlede servicen - telefon og hjemme - intet! Dog kun tre stjerner fordi vi lige efter var uden fungerende opvaskemaskine i ca. 2 uger.
Steen
21. januar 2010
Meget fin service
jeg har købt en tørretumbler af hvidevarebutikken. Havde den to dage efter jeg bestilte den, blev den leveret på min adresse. Prisen var i orden og det var oplevelsen med handlen bestemt også.
20. januar 2010
Jeg købte et komfur hos Hvidevarebutikken.dk som jeg selv afhentede. Efter installationen virkede ovnen ikke. Så ringede jeg til Thomas fra hvidvarebutikken som ydede en god service og henviste mig til serviceteknikker som kom ud ordnede fejlen i samme uge.
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster