We are hiring!

Besvarelse fra Hvidevaredele.dk

[DATE]

[REPLY]

Hvidevaredele.dk Logo
Kunderne om Hvidevaredele.dk : »Leverancen kom hurtigt som lovet« »Fin handel« »levert som forvantet. perfekt« 699
Godt
8.9 af 10

699 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Søren

Fin handel

Den bestilte del kom med posten efter 3 dage !
Alt var okay.

Udvalgt anmeldelse om Hvidevaredele.dk

Hvidevaredele.dk

Leverancen kom hurtigt som lovet

Nemt at identificere reservedelen på nettet og levering kom som lovet.
Har efterhånden også lidt øvelse, eftersom det er 4 gang vi bestiller et greb - kunne tyde på grebet er udført for svagt...

levert som forvantet. perfekt

Dette fungerte fint.

• Morten
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

Hurtig ekspedition

Jeg fik den korrekte vare og hurtigt. Men jeg fik aldrig svar på de forespørgsler jeg sendte ind via deres hjemmeside, med spørgsmål om hvilken reservedel der passede til min maskine.

• Pernille H
  • 2800, DK
  • Verificeret køber

Ulogisk måde at finde den rigtige vare..

Trevlefiltret på vores vaskemaskine var i stykker og jeg bestilte et nyt hos Hvidevaredele.dk.

Da filteret kom, viste det sig, at trevlefiltret ikke passede. Jeg sendte det retur til Hvidevaredele.dk og gjorde opmærksom på, at der var en fejl på hjemmesiden. Jeg havde bestilt filtret ved at lede efter ´mærke og type´ på vores vaskemaskine hos Hvidevaredele.dk, og derefter bestilt filtret, som var afbilledet ved siden af.

Af Hvidevaredele.dk fik jeg en forklaring om, jeg skulle kigge på billedet for at være sikker på, at jeg fik det rigtige filter. Jeg kunne ikke regne med listen over vaskemaskinemærker og typenumrene, som stod skrevet ved siden af billedet af filtret. I min verden en meget ulogisk og usikker metode til at købe reservedele på. Jeg tænker, at man jo netop har disse varenumre for at være helt sikker på, at man køber det rigtige. Og det bliver endnu mere ulogisk, da der ikke er angivet mål på billedet. Ikke nogen længde, diameter eller andet er angivet på billedet.

Til gengæld er der en lang liste med mærker som dette trevlefilter kan bruges til. Men den liste kan man bare ikke regne med. Sikke en underlig og ikke kundevenlig netbutik...

Jeg handler ikke mere hos Hvidevaredele.dk.

Stort udvalg og hurtig

Fik min køleskabshylde dagen efter - fik en SMS 1 time før PostDanmark kom - ingen beklagelser herfra

• Peder

OK service

Ok service ok

Perfekt og hurtig leverance

Fik hvad vi lige stod og manglede

Alt fungerer perfekt

Super god oplevelse

• Michael
  • Verificeret køber

Det var lige som det skulle være

Rettidig levering, fint produkt og nem bestilling og betaling.

• kim

super

super god side hurtig levering

Lynhurtig levering

Jeg havde bestilt et hængsel til en ovn og det var meget billigere end nede i den almindelig butik, hvor jeg spurgte og det blev leveret lynhurtigt - fra dag til dag!

Fin information og levering

Fin information om valg af vare og leveringstid som lovet:)

Helt uproblematisk og nemt

Hurtig

hurtig og effektiv betjening

Bestilte i en weekend og modtog onsdag

• kim korsvig
  • hornbæk, DK

KAN KUN ANBEFALE

Fik den reservedel som jeg søgte på, som pasede perfekt:)

Hurtig levering, meget hurtig

Nem hjemmeside og hurtig levering

Smukt arbejde

Har brugt dem flere gange i forbindelse med vores Vaskemaskine, og det er deres skyld at den stadig lever... på tolvte år.

• Düring

igen en succes.

bestilte igår modtog idag,vaskemaskinen kører igen.

Nem og hurtig

det virker bare. dejlig nem

Super

Varen sam levering var helt som det skulle være, ingen problemer. Super.

Leverede delene til tiden

Bestilte og leverede dele stemte overens, og leveret til tiden.

Hvidevaredele.dk

God service med mail-forespørgselmulighed.
Fin respons på mail
hurtig levering
Meget tilfreds

Hvidevaredele.dk

Alt vedr. min ordre gik fuldstændig upåklageligt..

Skaffevarer kom endda meget hurtig :-)

• ole
  • Verificeret køber

vare og service levede fuldt op til forventningen

Jeg kom til at tørre sko i min tørretumbler, så ribremmen sprang.
Via venner kendte jeg til hjemmesiden, fandt den reservedel jeg manglede, bestilte den. og nogle dage efter var den dér.

eneste anke er at man ikke kan bruge MasterCard Debit på siden

Rigtig god behandling

jeg fandt meget hurtigt det jeg skulle bruge og det blev leveret i løbet af 2 dage.
Jeg vil godt varmt anbefale at handle hos hvidevare dele.

• Gitte S

Tillid og hurtighed

Dejligt at handle med Hvidevaredele.dk. Her får man præcis, hvad man bliver lovet, til prisen og til tiden. Uden omsvøb. Tak!

Mine forventninger er indfriet

På hvidevaredeles hjemmeside fandt jeg den del jeg søgte udfra maskinens mærke og typebetegnelse. Så jeg var ikke i tvivl om at jeg havde bestilt det rigtige. Jeg modtog delen indenfor den lovede leveringstid og kunne hurtigt konstatere at det var den korrekte del. Jeg fik maskinen op og køre samme aften.

hurtig og effektiv levering

hurtig og effektiv levering

• Marianne
  • 25 point
  • 5 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Super, intet at komme efter

Perfekt ingen forbehold, jeg vil anbefale virksomheden til alle.

Hvidevaredele.dk

Hurtig levering og rimelige priser

• Lars

God og hurtig service

Nem og overskudelig bestilling af reservedele, selv på hvidevarer der er langt over sidste salgsdato.

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt. Ingen problemer overhovedet.

Hvidevaredele.dk

1 men det er dæleme for meget!!

Den 27.12 bestilte vi varer til vores opvaskemaskine. Vi fik straks ordrebekræftelse pr email.
Men der er aldrig kommet det vi bestilte. Vi har på nuværende tidspunkt forsøgt at kontakte firmaet via email og deres hjemmeside dog uden at høre det mindste. Ikke engang at vores vare er bestillingsvarer eller andet. Det mindste ville da være at fortælle os om der er sket en fejl. Vi kan se der kommer masser af ros til firmaet den seneste for 6 timer siden så vi må jo antage at firmaet is up and running... Så vi regner egentligt med at personerne bag har set vores henvendelser. SÅ dårlig service! Vi håber snart at høre fra hvidevaredele.dk så vi kan få vores bestilling hjem!!

En sur

Besvarelse fra Hvidevaredele.dk

Kære Anita Sørensen

Jeg vil gerne forsøge at hjælpe dig lidt på vej midt i alle dine trængsler her..
Kan jeg få dig til at henvende dig til vores webshop - på mail-formularen - og oplyse hvilket ordre / faktura nr. der er tale om, mht. manglende leverence etc.

Vort problem er nemlig at vi IKKE kan finde en kunde der hedder Anita Sørensen i vort system ?

Således ville det være en stor hjælp ved enhver henvendelse at oplyse dit ordre/faktura nr. da lageret således kan ekspedere din forespørgsel uden større problemer..

Med håb om at vi kan få dig konverteret til at være knap så sur som opgivet ! :-)

Mvh. Ole - www.hvidevaredele.dk

Perfekt

Bestilte tirsdag aften - fik leveret fredag samme uge. Vaskemaskinen kørte igen!
Eneste minus var status på orderen ikke var opdateret på nettet. Stod hele tiden som "orderen er under behandling" (el. lign.)
Vil 100% sikkert bruge samme sted næste gang.

• Ole
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Hurtigt og korrekt som man kunne ønske sig

Som overskriften siger.

Service uden sammenligning

Prøv og hør! Der er ingen grund til at jagte land og rige rundt, for her er den ting du mangler, og hvis den ikke er, så skaffer de den. Og de er lynhurtige.

Glimrende handel

Jeg vil bruge dem igen

Pålitelig

Hurtig, korrekt og effektiv leveranse til en rimelig pris, uten høye avgifter.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk