We are hiring!

36 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (36)
Ibob

De holder hvad de lover!

Jeg skrev ind til ibob.dk for at få nye blækpatroner, da dem jeg havde fået var defekte, og jeg skal love for at de er hurtige til at sende nogle nye.

Jeg skrev til dem i går aftes kl. 21 og allerede her til formiddags modtog jeg to nye blækpatroner samt en betalt returlabel til de to defekte blækpatroner.

Det må siges at være god service!

Udvalgt anmeldelse om Ibob

OK handel

De reklamerede med at jeg ville få mine varer dagen efter, hvis jeg bestilte inden 21. Det gjorde jeg så, men varene blev først sendt dagen efter, og modtag dem så først 2 dage efter bestilling. Ret ringe, når de skriver noget andet. Hvis det ikke kan overholdes, skal de ikke skrive det på siden. Og derfor får handlen "kun" 4 stjerner.

Kære Nanna Poulsen

Tak for din anmeldelse af på Trustpilot. Først og fremmest vil vi gerne undskylde for den dårlige oplevelse du har haft hos iBob. Vi vil gerne give vores mange tusinde kunder Danmarks bedste service, og vi bliver desværre kun bedre, når vi modtager anmeldelser som din. Din konkrete oplevelse kan vi ikke ændre på, men vi vil prøve at råde bod på det.

Vi arbejder intenst på, at alle varer, der bliver bestilt inden kl. 21.00 også sendes afsted samme dag. Det lykkes for os i langt de fleste tilfælde, men desværre opstå uforudsete situationer, som gør at vi ikke kan pakke varerne samme dag, fx ekstraordinær travlhed eller at den bestilte vare ikke er på lager. I disse tilfælde kan leveringstiden være længere. Skulle der mod forventning gå længere tid, tager vi kontakt til kunderne. I dit tilfælde er det desværre ikke lykkedes os at levere fra dag til dag, selvom du bestilte inden kl. 21.00. Og det beklager vi naturligvis – for det er ikke godt nok.

iBob.dk har mere end 15 års erfaring med nethandel samt import og salg af printerpatroner, kontorartikler, Blu-ray og DVD film. Vi har siden virksomheden blev etableret helt tilbage i 1995 arbejdet tæt sammen med de bedste og største internationale producenter i USA, Europa og Hong Kong. Vi er blandt andet HP partner (HP er verdens største it-virksomhed). Vi leverer produkter af høj kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser – tilmeld dig vores nyhedsbrev og du vil få rigtig gode tilbud: http://www.ibob.dk/nyhedsbrev.php
Vi leverer heldigvis med meget lille fejlmargin, sikkert fra dag til dag, hos mange tusinde privatpersoner, virksomheder og offentlige organisationer i hele Danmark ved bestilling inden kl. 21.00.

Men det ændrer ikke ved, at du ikke er blevet behandlet ordentligt. Det vil vi gerne råde bod på.
Hvis du ringer til os en af de nærmeste dage, så vil en af vores kundesupportere sørge for, at du på din næste bestilling får en premierefilm efter eget valg – værdien er minimum kr. 159,-. De finder dit kundekort og skriver det på kortet.
Næste gang du bestiller så ringer du til os og nævner at du har en premierefilm til gode. Så vil kundesupporteren sørge for, at filmen kommer med.

Du kan se udvalget af premierefilm her: http://www.ibob.dk/film/nyheder

Vi beklager endnu en gang din dårlige oplevelse, og håber at du vil tage kontakt til os
– og at vi kan gøre det godt igen, næste gang du handler hos iBob.

ibob.dk

Jeg har i dag modtaget mine varer fra jer
DET MÅ JEG SIGE:
Hvis I behandler alle jeres kunder lige så godt og hurtigt som mig, vil I, for mit vedkommende, blive betragtet som Danmarks bedste internetbutik
Håber at I vil gøre alt for at være lige så gode mod alle jeres kunder i fremtiden.

Søren Nielsen

Perfekt!

Jeg har nu et par gange benyttet mig af Ibob - har købt printerpatroner. Og det bliver jeg nok ved med. Patronerne er ikke originale, men fungerer ubeklageligt. Dertil er Ibob meget hurtig med ordren. 1-2 dage efter afgivet bestilling, ligger blækket i min postkasse. Nemt og hurtigt...

Købt farvepatroner til printer

Meget tilfreds virker proffet, levere til tiden, ringer hvis de har et godt alternativ svarrerne til det som er bestilt

Per Brandes

Ibob

De reklamere med noget de ikke kan stå inde for.

På hjemmesiden skriver de at man får varen dagen efter hvis man bestiller inden kl 21.

Så da jeg ikke modtager varen som aftalt, ringer til Ibob og får en meget trist medarbejder som ikke ved hvad god kundeservice er.

Kære Ibob reklamere kun med det i kan stå indefor, hvis i alligevel formoder at fucke det op, så sørg for at have en medarbejder der ved hvad god kundeservice er og ikke lyder som en der er træt af sit liv.

16.04.12
Kære Umair Mahmood

Du kan se udvalget af premierefilm her: http://www.ibob.dk/film/nyheder

– og at vi kan gøre det godt igen, næste gang du handler hos iBob.

03.05.12
Kære Umair Mahmood

Vi kan se at du endnu ikke har henvendt dig til os. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af, da vi gerne vil råde bod på din dårlige oplevelse.

Hvis du ringer til os en af de nærmeste dage, vil en af vores kundesupportere som sagt sørge for, at du på din næste bestilling får en premierefilm med efter eget valg – værdien er minimum kr. 159,-. De finder dit kundekort og skriver det på kortet. Næste gang du bestiller, ringer du blot til os og nævner, at du har en premierefilm til gode. Så vil kundesupporteren sørge for, at filmen kommer med.
Vi håber derfor at du snarest muligt tager kontakt til os på tlf. 75 45 79 00. Vores kundesupport har åbent fra kl.9.00 til kl.21.00 alle hverdage.

Ibob

Hurtigt og nemt, kom dagen efter

Hurtigt og nemt, kom dagen efter. Tak for fantastisk service

Ibob

God(e) priser, service og levering

Designet af siden kunne sagtens være bedre, men det er til at finde det man søger.
Priserne på siden er gennemskuelig og virker til at ligge på et ret godt niveau.
Levringen sker utrolig hurtigt. Jeg bestilte om mandag og varen var klar til afhentning dagen efter.
De par gange jeg har handlet der har jeg en gang oplevet at få den forkerte varer. Jeg ringede til dem og de sende mig den rigtige varer og betalte for fragten tilbage af den forkerte varer.
Alt i alt ikke verdens bedste design, men gode priser, god service og hurtigt levering

Ibob

printerpatroner - var ikke nye, og originale.

Jeg har købt 5 toner pertoner og da jeg åbnede, løb det ud med farve. Min hp printer siger at de er brugte patroner som er kommet i.

Nu ved jeg ikke om de er uoriginale, eller bare brugte. men når man betaler fuld pris, så forventer jeg at der er originale nye patroner jeg får.

blæk løb ud på fingerne.

Øv

Ibob

Bestilte kl. 20:40 og modtog varerne næste dag!!!

Hurtigere kan det simpelthen ikke gå. Jeg er imponeret ud over alle grænser og for lige at give ekstra wau-effekt havde de lagt en gratis DVD med i pakken... Tak, for en RIGTIG god købeoplevelse.

Kun 2 ud af 4 toner virkede

Har købte 4stk toner til Lexmank printer, kun 2 af dem ville printeren accepterer, klagede til iBOB via mail, efter en uge svarede de retur med et spørgsmål, hvis de havde læst mailen, kunne de have set svaret der. Jeg svaret retur samme dag, det er nu over 10dage siden, har rykket flere gange for et svar men ingen ting sker der.

Talentløs radioreklame

Kunne vi ikke godt slippe for sætningen "...og få en fucking gratis blækpatron". Tal pænt, tak!

Opdatering 22/2 2012
iBob har modtaget flere klager og har lovet at ændre ordlyden når den næste reklamespot kommer. Derfor løfter jeg lige bedømmelsen fra 1 til 3 stjerner.

Gode handler

Her handler du godt og billigt - servicen er god varen kommer hurtigt, Dog ikke dag til dag som de lover på siden.

Ibob

Tomme printerpatroner - ignoreret af iBob!

Jeg købte to printerpatroner til min HP printer, en farvet og en sort. Jeg modtog dem superhurtigt, men det viste sig at den farvede var tom da jeg satte den i printeren. Jeg skrev til iBob og fik et svar, som jeg dengang opfattede som god service, og de sendte en ny med det samme. Det viste sig så at den sorte patron kun holdte til at at skrive 2 sider ud og så var den også tom! Jeg skrev til iBob, og det viste sig allerede her at det jeg troede var god personlig service, bare er et standard svar de sender ud. Nå, men de sender mig en ny. Sådan er vi blevet ved og jeg har nummer 4 og 5 defekte printerpatron i min printer lige nu. iBob har valgt at ignorere mig siden jeg har sagt de magiske ord "pengene retur". Siden har jeg ikke kunne få fat i dem, og hvordan sagen ender vil tiden vise. Jeg har dog ikke den store tillid til at de kan rette op på dette. Jeg kan kun sige at jeg adrig aldrig gør det igen og ville ikke anbefale det til min værste fjende!

Perfekt.

Bestilte mine varer mandag kl. 16:15 og modtog dem tirsdag kl. 10:30.
Kan klart anbefales.

6 måneders venten på dvd

Jeg bestilte 6 film hos ibob i slutningen af juli måned 2011. De første kom inden for den første måned, men derefter gik det hele i stå. Jeg har stadig ikke fået leveret den sidste film. Når jeg rykker telefonisk får jeg som ofte en god snak med personalet - men indholdet er til stadighed "god dag mand økseskaft". Tålmodighed er en dyd men!

Ibob

Det kan ikke gøres hurtigere

Jeg benyttede et tilbud om at slippe for fragtgebyret til at købe lidt ekstra fotopapir. ibob.dk samarbejder med GLS om at bringe breve og pakker ud, og jeg er dybt imponeret over den hurtige levering.
Jeg sendte ordren mandag eftermiddag kl. 16.30 og tirsdag kl. 13.30 stod pakkeposten ved døren. Det kan simpelthen ikke gøres hurtigere, så der må blive 5 stjerner til ibob.dk og GLS.

HURTIG LEVERING...Men ?

Jeg har nu købt blæk nogle få gang hos ibob. Varen kommer meget hurtigt, Køber kun orginale pertroner til vores printere. Har brugt deres tilbud med rabat og gratis fragt, men det giver lidt besvær ved bestilling da det ikke er altid gratis fragt kommer frem, men det skal jo også være lidt besværlig at få et godt tilbud. Pertronerne som ibob sender plejer at være iorden når det er orginale, men her ved sidste bestilling hos ibob var der desvære en for gammel pertron i mellem de leverede pertroner. Ikke optimalt, men da det ingen betydning har for netop denne printer som pertronerne skal i kan det gøre lidt lige meget. Dette er dog ikke tilfældet ved alle printer.
Til ibob orientering kan oplyses at dette er sket med andre blækpertron sælger også, det sker, men skal helst undgåes.

Sikker service

iBob har behandlet mig som kunde yderst seriøst. Der opstå et lille problem med en af de leverede vare og en hurtig besked via telefon resulterede i en venlig og hurtig ombytning. Det er svært at se hvad de kan gøre bedre, de skal bare ikke hvile på laurbærene, men fortsætte den gode service når fimaet vokser sig stort.

Ibob

Billige priser - mærkelig opsætning!

Har købt lidt forskelligt hos ibob. De var meget billige med printerpapir og printerpatroner. Blev endda tilbudt - 25 % ved at købe flere. Alt i alt havde de en "smart" side. Dog kan de ikke helt leve op til deres smarte side. De har en funktion der tæller ned, til hvornår man senest skal bestille for at få leveret dagen efter. Smart - hvis man kunne se hvad der var på lager! Skulle alligevel vente en uge på produkterne! i mellemtiden kommer der et tilbud via deres nyhedsbrev, hvor de tilbyder gratis papir ved køb af printerpatroner. Da jeg endnu ikke har modtage mine vare skriver jeg til kundeservice, for at gøre brug af deres tilbud. Dette lykkedes dog ikke, men jeg har efterfølgende fået af vide at der ligger en film klar til mig næste gang jeg bestiller!
Desuden var en vare yderligere forsinket, da den ikke leveres med de småpakker de ellers sender - så samme fragtmand kom hos mig 2 dage i træk... Varen var desværre gået i stykker, men orker næsten ikke til at reklamere over den(værdi 90 kr)

Fejlleverance, laangsom håndtering

Bestilte varer 7/12. Ordrebekræftelse korrekt. Fakturaen dagen efter referer til en anden vare, uden det er aftalt. Det burde dog være en erstatningsvare, selv om den har andre mål. Når varen ankommer 8/12 er det en helt tredie, som ikke svarer til følgesedlen. Den var lagt forkert på lageret hos IBOB, og den blev åbenbart ikke checket.

Så skal varen retur. Det tager en mere end en måned, flere mails og opkald at få en returlabel, og få pengene tilbage.

En stjerne fordi jeg trods alt fik mine penge, og fordi de trods alt lyder meget flinke hos IBOB.

Ibob

Fejl leverance, men hurtig ombytning

Vi havde bestilt et blackboard, og modtog efter nogle dage et whiteboard.
Vi kontaktede dem med det samme, og snakkede med en meget venlig mand hos deres kundeservice - Han foreslog, at de kunne sende blackboardet til os med et label til at sende den anden retur.

Vi modtog den korrekte vare den efterfølgende dag.

Super service og meget hurtig levering.

super service

jeg købte patroner til min printer,men det viste sig at den ene var defekt,hvilket jo kan ske,jeg ringede til i bob andg problemet,og dagen efter havde jeg en ny,rigtig god service kan varmt anbefale firmaet

Ibob

Det hurtigste jeg har oplevet.

Ringede kl. 20.30 for at sikre mig at det nu kunne passe at jeg kunne have varen næste dag. Ja, var svaret. Bestilte og allerede om aftenen kunne jeg se at varen var på vej i tracking systemet. Kl. 14.30 fik jeg besked om at jeg kunne hente varen. Varen blev sat i og virkede upåklagelig.

Canon IP4200 blækpatroner

Jeg ser på internet pris på Canon IP4200 blækpatroner 250,93Kr.
Så kommer jeg til IBOB så er prisen 436,25

Ret god.

Indtil nu har vi været ret tilfredse med at handle hos iBOB.dk.
Fornylig kom vi til at bestille nogle forkerte printerpatroner og måtte returnere dem.
Prompte kom pengene tilbage. FLOT.
Vi er også tilfredse med den hurtige ekspedition: 1-2 dage.

Summa summarum: Vi kan anbefale, at handle på sitet.

Ole Østergaard Andersen.

Ibob

Fortjener mere end 5 stjerner!

Er sindssygt imponeret over det her firma! Knap 24 timer efter jeg bestilte ankommer pakken - 3 pakker printepapir á 500 ark, forsvarligt pakket, afleveret ved døren for 65 kr alt inklusiv. Sådan! :)

Rigtig godt tilfreds

Lynhurtig levering, billige priser, og frem for alt en rigtig god patron til prisen. Virker ihvertfald perfekt på min Epson.

★☆ ♥♪♫♥ 1 af de BEDSTE at handle med. ♥♪♫♥ ☆★

Handlede med iBob.dk for første gang igår 22-11-11.

Snakkede med en vældig sød/rar dame, som guidede mig igennem iBob.dk hjemmeside, og fandt de rigtige printer patroner til min gamle HP printer.

Valgte at købe iBob.dk's egne patroner til ca. 1/3 af original prisen.

Efter at have lagt i kurv, så jeg at nr.2 patron var der 25% rabat på,
så jeg købte 2 stk.

Her til morgen lå pakken fra iBob.dk i carporten, "kan ikke gøres bedre."

Har isat ny patron, og det virker bare perfekt.

Jeg glemte vist at sige, fragt var GRATIS.

Gæt, hvem jeg handler med næste gang.????

iBob.dk, hvem ellers!!!!!

Goodbye, Bob!

Jeg lod mig lokke af søde ord om utrolig billige printerpatroner og extra rabat, men det skulle jeg aldrig have gjort! Det begyndte ellers godt: forsendelsen ankom dagen efter bestillingen - men både på hjemmesiden og på fakturaen stod varenumre på originale patroner, - men pakken indeholdt kopivarer med disses varenumre. Jeg har tidligere forsøgt at anvende de selvsamme uoriginale patroner i min printer, men printeren ville ikke acceptere dem, så jeg ringede straks til iBob, fordi det da måtte være en fejl, at jeg havde bestilt originale patroner og havde fået uoriginale tilsendt. Jeg fik den besked, at hvis jeg ikke ville prøve de tilsendte patroner, måtte jeg returnere dem for egen regning, hvilket jeg gjorde samme dag. Efter en god halv snes dage ringede jeg for at høre, om jeg ikke skulle have mine penge retur, men fik at vide, at de ikke kunne se, at de havde modtaget patronerne. Nogle timer senere ringer de og siger, at nu havde de fundet min pakke og tilbød at sende de rigtige, originale patroner til samme pris - og det accepterede jeg. Der gik flere dage, før pakken omsider ankom. Summa summarum: Jeg har fået originale printerpatroner til en rigtig god pris, men sikken dog en masse uprofessionelt bøvl, jeg skulle igennem inden!

Super pris og levering!

Bestilte klokken 12 mandag, og havde varen klokken 9 tirsdag!
fantastisk firma!

:D

Dårlig kvalitet

Min printer har i årevis virket uden problemer og indtørring, både med ægte og uægte patroner, men dem jeg har fået herfra, ny blæk patron isættes og udskriver godt, efter 14 dage skal den bruges igen, men virker ikke mere, da den er tørret ud, så prøver og få den til og virke men uden held, så isætter ny patron, udskriver 10 sider uden problem, derefter begynder der at komme streger i teksten, 3 sider mere og der kommer kun nogle smalle sorte streger hvor der skulle være tekst..
Håber jeg kan har 3 ubruglige sorte patroner, og de farvede virker som de skal, ikke den fedeste handel jeg har lavet, tværtimod

Printer patroner til Dell photo924

Desværre fungerede patronerne ikke til en Dell photo924 til trods for at Ibob solgte kopipatroner, til netop den model. Jeg troede først at der ikke var nok blæk i patronen og fik derfor tilsendt en ny. Det viste sig, at hullerne i patronen slet ikke stemte overens med den orginale patron. Jeg skrev en mail og krævede mine penge retur, hvilket jeg fik ca. 1 måneds tid efter bestillingen. Patronerne fik jeg meget hurtigt, men pengene gik der noget tid med, da der var sket en fejl under returneringen. Jeg skrev en mail og fik svar fra en Brian og han yder top service og pengene blev sat ind på min konto igen. Derfor 5 stjerner. Jeg har valgt at skifte min printer ud, da det ikke er muligt for mig at sidde hjemme og vente på UPS kommer forbi mellem 9:00 og 17:00 på hverdage og Dell sender kun vare med UPS. Jeg bad om at få dem sendt med Post Danmark, men det var overhovedet ikke muligt. Det skal siges at jeg smed den første patron ud fordi jeg ikke var klar over at den skulle sendes retur til Ibob og alligevel fik jeg mine penge tilbage.

Dårlig kvalitet tonerpatroner

Efter adskillige gange at have fået tilsendt tonerpatroner der er fejlbehæftede og adskillige gange har henvendt mig til firmaet for at klage, hvor de med al respekt har fremsendt anden vare uden beregning, hvoraf nogle af dem også var fejlbehæftede og dermed faktisk har ødelagt 2 stk. OKI printere for mig, har jeg for sidste gang handlet med dette firma.
Jeg har flere gange bedt dem kontakte deres leverandør uden at det har hjulpet. Så konklusionen er, lad være med at købe deres refill produkter, de er simpelthen ikke nok gennemtjekkede

• Siv
  • københavn, DK
  • 1 Anmeldelse

Det er bare for meget!

Jeg har købt en vare hvor jeg får besked på at den bliver leveret inden for 1-3 dage. Efter 3 dage ringer jeg til selskabet og spørg dem hvor varen bliver af, den er forsinket og de har 'glemt at sende en mail om information. Jeg får efterfølgende en mail med garanti om at jeg ville modtage varen senest fredag d.16 sept. hvilket så heller ikke skete, og efterfølgende, ingen mail eller information omkring varen. Det er nu mandag d.19 og der er stadig ingen vare leveret eller information kommet!!! TAK Ibob!!!

Ibob

Super service og ærlighed!

Én uge før eksamen står jeg og min studiegrupper og mangler AKUT nogle kontorforbrugsartikler og blæk. Som altid i denne situation bestiller vi varer hos iBob.dk (tidl. MCS Data A/S). Men desværre, det gik galt denne gang... én artikel var i restordre og derfor blev alt holdt tilbage. Denne besked kom dog først efter nogle dage. Vi var meget frustrerede...

MEN: iBob tog vores bekymringer og vores vrede med stor alvor. Der var ikke noget med dårlige undskyldninger, m.m. Der blev rettet op på problemet med det samme. Vi fået en undskyldning og megen god behandling af deres kundeservice. (Order nr. 212853)

Tak iBob og Tanja og stor ros. Det er en god følelse at blive taget alvorligt. Vi anbefaler iBob, for fejl kan ske, det ved vi Alle sammen. Så pyt med det. I har overbevist os, at I også kan håndtere problemer.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk