We are hiring!

Besvarelse fra Idealvaegt

[DATE]

[REPLY]

Idealvaegt anmeldelser

Idealvaegt Logo
Kunderne om Idealvaegt : »Snyd og bedrag« 3
Lavt
4.9 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)
Idealvaegt
1

1 Stjerne

1 stjerne for en dårlig og mærkelig oplevelse.


Udvalgt anmeldelse om Idealvaegt

Idealvaegt
1

Snyd og bedrag

Idealvaegt.dk og idealvaegt.info er tilsyneladende det sammen hvis man tjekker URLPulse.dk ud. Så her er min anmeldelse!!

Jeg er i gang med at tabe mig, og som så mange andre er jeg gået lidt i stå og mangler et lille skub for at nå det sidste. Nå men jeg surfer så rundt på nette for at få inspiration m.m. og falder over siden www.superslankekur.dk der repræsenterer 4 links. Det øverste af af de 4 link fortæller at det koster "0 kr" og er "gratis" - det fremgår tydeligt af teksten i det vedhæftede billede.
Jeg tænker at det vil jeg prøve, går det ikke er det jo lige meget da det er gratis, ikk? ..

Jeg bliver så ringet op af en herre der går MEGET op i at jeg skal tage det seriøst da det kun er nogle få der bliver udvalgt til at modtage deres pulver og protein. Jeg tænker: -Ja selvfølgelig, det er jo gratis, så kan da godt forstå de ikke vil smide om sig med produkter.

Nå men, jeg skal så melde mig ind. Linket videreførste mig i øverigt til noget der hedder www.voressundhed.dk, eller det var der herren sagde at jeg skulle melde mig ind og det kostede 250 kr. Okay okay tænkte jeg. 250 kr og så får man det pulver og sådan noget gratis, det er måske fair nok..
Næste gang jeg snakkede med ham så skulle jeg købe en af deres DYRE pakker med pulver og protein. Og ja jeg mener dyre, de koster mere end Nupo og alle de der andre produkter man kan få i butikkerne.

Jeg var rasende, jeg var sikker på at det skulle være gratis, men selvfølgelig kunne jeg ikke længere finde den side hvor jeg havde tilmeldt mig det link. Flere dage gik, og jeg fandt endelig siden www.superslankekur.dk hvor jeg havde fundet linket - Nu blev jeg endnu mere sur, jeg havde jo ret, jeg var blevet snydt!

Men, eftersom jeg havde betalt for den første måned kunne jeg stadig komme ind på www.voressundhed.dk hvor jeg i deres chat fik fat i en medarbejder. Hun sagde at jeg bare skulle skrive en email til dem og jeg ville nemt kunne få refunderet mine penge. - Ja tak, jeg har stadig ikke fået svar og jeg regner heller ikke med det.

Snyd og bedrag er det!! Jeg sendte hende endda linket hvor på det stod at det er gratis og det ville hun lige kigge på. Tsk, at de kan få sig til at bedrage folk på den måde...

L Kristensen fandt anmeldelsen nyttig


Idealvaegt
1

usammenhængende og usikker.. øhm.. sælger!?

jeg fandt et opslag i Netto Holstebro hvor der stod noget om at slanke sig.
Jeg skrev til nummeret og blev så ringet op af en kvinde, der virkede meget usammenhængende, usikker og forvirret. Hun snakkede om, hvor travlt de havde i deres forretning(?) og at kuren gik ud på, at tage noget pulver... der var utroligt mange "Øhh" imellem ordene og det virkede bare så "hjemmelavet" og useriøst.
Det var meget svært at få hende til at sige hvad produktet og kuren hed.. Men hun sagde så endelig at det var Herbalife..
- og jeg sagde så pænt farvel.

Dårlig sælger, dårlig info, tvivlsomt produk, umuligt at finde prisliste og umuligt at finde produkterne på nettet..

alt i alt kan jeg kun give 1 stjerne for en dårlig og mærkelig oplevelse.


Idealvaegt
1

mystisk markedsføring - HVEM, HVAD .... ???

Jeg fik en lille blå seddel i min postkasse, hvor man søgte personer, der gerne ville slanke sig. På sedlen var der en kode, der skulle bruges på siden
http://idealvaegt.dk/

Jeg begyndte at søge på nettet for at finde ud af, hvad det drejede sig om. Ret hurtigt fandt jeg ud af, at den samme hjemmeside uden login kunne findes på
http://www.din-idealvaegt.dk/

Man slutter med at skulle give sine kontaktoplysninger, uden at man har fået nogen som helst information om HVAD eller HVEM eller PRISEN.

Man vil blive kontaktet af den konsulent, hvis kode man fik på den blå seddel. Konsulenternes hjemmeside er f.eks.
http://www.hbsupport.dk/
http://www.graven-consult.dk/
http://www.lundmarketing.dk/
På ingen af disse hjemmesider er der information om, hvad det går ud på

Alle hjemmesider leder også videre til endnu en hjemmeside
http://www.arbejd.dk/kombiner_familie.php
Igen skal man give kontaktoplysninger uden at blive oplyst om, hvad det drejer sig om.
Mon man ikke skal være slankekonsulent?
Eller forhandler?

Hvis man borer endnu dybere vil man kunne se, at alle disse sider har forbindelse med "herbalife"

Min indvending er, at man her har en form for nethandel, hvor man ikke får information om, hvad der sker.

Jeg har ingen mening om produkterne, men de er vel udmærkede, ider herbalife er hovedsponsor til FC Barcelona.

Naja og L Kristensen fandt anmeldelsen nyttig


fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

For at sikre at alle anmeldelser på Trustpilot kommer fra rigtige mennesker, bliver du nødt til at validere din e-mail inden din anmeldelse bliver lagt online.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk