We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

If Skadeforsikring anmeldelser

If Skadeforsikring Logo
Kunderne om If Skadeforsikring : »stor kundevenlighed men ret langsom behandling« »Dobbeltopkrævning!« »God dækning, dårlig service« 188
Middel
5.6 af 10

188 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (188)

Udvalgt anmeldelse om If Skadeforsikring

If Skadeforsikring

stor kundevenlighed men ret langsom behandling

Havde Vandskade i kælderen den 11 Maj. skrev en anmeldelse og derefter forløb det ret glat! da det er første gang sådan noget er sket for os var der nogen småfejl fra vores side af. men vi blev hjulpet godt på vej af kundeservice!!! dokumentationen skulle være i orden osv, men men men. syntes at kommunikationen mellem If og kunde er ret mangelfuld. plus. at vi idag tæller 11dage siden skaden, og har fået afvide at behandlingen fra de fik alle oplysninger igår er 14 dage.! hvilket jeg syntes er lang tid når man står med gennemblødte ting i et kælder rum som bliver mere ulækre med tiden..!! de burde enten blive hurtigere til at færdigbehandle sagen eller hvis de i tvivl sende en medarbejder ud og besigtige skaderne hurtigere, plus der var opstået nogle mindre uheldige ting. men oplysninger som ikke var blevet sendt videre til sagsbehandleren der har vores sag!. ved ikke om det er standard blandt alle forsikrings selskaber. men så giver de et forkert indtryk når de prøver at få nye kunder!
men derudover syntes jeg at IF er super fair med prisen og at det er fedt de har månedlig betaling så os studerende har en chance for at sikre os ordentligt! så har vil ikke skifte eller noget. men de bliver lige nødt til at være lidt bedre med kommunikationen. så de får lige pt 3 stjerner af mig

Hej Maurice.

Vi er glade for, at du er tilfreds med If på trods af, at vi ikke helt har levet op til jeres forventninger omkring kommunikationen. Sidstnævnte vil vi gerne rette op på, så kan du ikke sende dit cpr nummer + tlf. nummer til kontakt@if.dk? (Vi kan ikke finde dig i vores system på baggrund af oplysningerne her på Trustpilot)

Dobbeltopkrævning!

Fik foretaget en dobbeltopkrævning inkl. gebyrer selvom at jeg havde modtaget en skrivelse hvoraf det fremgik, at jeg snarest ville blive udmeldt. Efterfølgende prøver jeg at kontakte selskabet telefonisk, men må konstatere efter 25 minutter i en telefonkø, at det er umuligt. Prøver så at ringe kl. 15.18 om fredagen, men der er hele Kundeservice lukket! Det er ikke godt nok!

Hej Kristian

Torsdag og fredag havde vi lukket pga. Kr. Himmelfartsferie. Vi kan selvfølgelig kun beklage at det har været til gene for dig, ikke at kunne komme i kontakt med os.

Hvis du sender dit cpr.nr/policenr. og telefonnr. til os på kontakt@if.dk kontakter vi dig så hurtigt som muligt, så du kan få en afklaring på dobbeltopkrævningen.

God dækning, dårlig service

Det starter med at jeg køber en bærbar ved Expert i Holstebro, og sammentidligt opretter jeg en 'extra-sikring' som dækker alle uheldige hændelser, undtagen tyveri.

Jeg har desværre kommet til at tabe noget væske ud over min laptop og kører ud til expert efter skaden er sket, for at få computeren sendt ind.
Computeren er modtaget på værkstedet d. 15/3 2012, og jeg venter fortsat.
Har ringet til dem så sent som i dag, med beskeden om at der kan gå flere måneder inden jeg får den.
Har lært at jeg ikke skal have IF igen!

If Skadeforsikring

ok selskab og så alligevel.....

Har været kunde et par år ved IF, med indbo og ulykkesforsikring på familien som bestod af 2 voksen og 2 børn...
I løbet af 2011 skete det desværre, at vi blev ramt af 3 cykeltyverier, og derfor anmeldte dette 3 gange til IF. alle 3 gange var servicen over al forventning! god hjælp både i telefon og på mail, og erstatning til ny cykel kom indenfor en uge, så da havde jeg nok givet 5+++ stjerner...! Jeg spurgte den 3. gang, hvordan det ville påvirke forholdet mellem IF og jeg, da jeg tænkte at 3 "skader" på et år måtte have en effekt... IF svarede at min selvrisiko på 0,00 kr evt. kunne stige, samt kontingentet evt. kunne stige, ellers skulle jeg ikke frygte noget... hmm... det lød jo fair nok...!

Da jeg så ringede til IF i fredags (2 gange, for at være sikker på at jeg ikke mistforstod noget!) for at oprette en ulykkesforsikring på min nyfødte datter fra 1. april, kunne dette ikke lade sig gøre, før jeg har haft en periode på 3 år uden skade...! forklaringen var at med 3 skader på indbo var jeg nu kommet i "karantæne"...! jeg spurgte om det kunne passe at jeg skulle forsikre hende et andet sted, for så kunne jeg jo lige så godt flytte det hele, og svaret var at jeg jo kunne prøve, for alle selskaber har denne politik...!

Jeg har nu ringet til flere, og 4 ud af 5 vil meget gerne have min familie og jeg, og endda til billigere penge, nu vi er i gang... men kan det passe at min datter ikke skal kunne få en invalidedækning, begravelseshjælp og på sigt forsikret de kommende tænder, fordi hendes far har fået stjålet et par cykler??

så lige en advarsel til jer andre der anmelder skader ved IF, hvis I har børn på vej eller skal oprette andre forsikringer ved dem...

IF, I kunne evt. havde fortalt det, da jeg ved 3. anmeldelse spurgte direkte! I kunne også havde gjort mig opmærksom på dette ved reguleringen af præmien, som skete efter 3. skade, for må sige at jeg er MEGET overrasket, over det fald i servicen.

skal til slut siges, at min selvrisiko IKKE blev reguleret, og præmien kun blev reguleret generelt for IF-kunder, på grund af det høje antal af vandskader, mens forsikringen samtidig fik lidt forbedringer...

Hej Peter

Vi vil gerne forsikre din datter - desværre er du blevet fejlinformeret og det beklager vi dybt!

Du har flere muligheder mht. valg af forsikring og dækning, så vi vil gerne give dig en personlig rådgivning. Send os derfor dit telefonnummer og cpr nummer til kontakt@if.dk - så ringer vi dig op og drøfter jeres forsikringsbehov.

Vi undskylder forvirringen og ser frem til at høre fra dig.

If Skadeforsikring

Anmeldelsen er blevet rapporteret til kundeservice til nærmere undersøgelse

Årsagen kan være brud på retningslinjer, eller ønske om at få valideret handel i form af ordrenummer

Trustpilot Support vil hurtigst muligt se på anmeldelsen, samt kontakte anmelder
Herefter vil den enten blive slettet eller returneret til Trustpilot.

Se vores retningslinier for anmeldelser her.

hundeforsikring

Jeg vælger at tegne hundeforsikring i IF da man kan betale hver måned.Jeg bestiller hele pivtøjet da jeg vil være sikker på at være dækket hvis min hund skulle blive syg og hvorfor ikke det blev omkring 160kr om måneden. Jeg sidder så og læser hvad de enligt dækker og har meget svært ved at gennemskue det for der er et utal af underklausuler hvor de ikke dækker så som hudproblemer, øjne problemer, øre problemer, lever problemer, hjerte problemer også selv om det er som følge af tilskadekomst eller sygdom. Jamen hvorfor skal jeg så betale til det ??? jeg vil jo nettop være forsikret mod at jeg ikke kommer til at betale tusinder af kroner hvis han feks bliver overfaldet af anden hund eller får en gren i øjet eller what ever når vi er ude og gå. desuden dækker de kun 25% af ens regning hvilket ikke er megen hjælp. Heldigvis kan jeg stadig nå at fortryde den forsikring hvilket jeg vil gøre. I forbindelse med en af de andre anmeldelser så havde mine forældre også besøg af en forsikringsmand og det var så godt så godt.. lige indtil min far fik brev om at alle hans bil forsikringer var opsagt på bilen inden det tilbud fra IF var trådt i kraft så vi havde ligget og køre i bilerne uden at være dækket pga dem... rigtig smart....

Hej Tea

Ærgeligt at vores produkt ikke levede op til dine forventninger. Vi vurderer løbende vores produkter og er taknemlige for ideer og forslag - du er derfor mere end velkommen til at sende os dine ideer og kritikpunkter til kontakt@if.dk

God aften

If Skadeforsikring

De holder ikke hvad de lover

Jeg købte en bil i oktober måned, hvor jeg tegnede et halv-årligt forsikring for 4500kr. Da jeg valgte at flytte min anden bil, samt indbo, ulykke og rejseforsikring til IF, lovede de at når det halv-årlige forsikring udløb, så ville jeg betale omtrent 9500kr for min bil. Jeg fik en girokort ind ad døren sidste uge, hvor de ville have jeg skulle betale 18600kr.

Da jeg ringede ind til dem dagen efter da jeg var uforstående, blev jeg meddelt, at de ikke kunne gøre det bedre for mig. Da jeg virker uforstående overfor medarbejderen i den anden ende, og beder om at snakke med den rådgiver som hjalp mig med at tegne forsikringerne, fortalte vedkommende, at det kunne hun ikke se. Da jeg derfor - igen - var uforstående overfor, at hun ikke kunne se hvilken kollega som hjalp mig, blev hun decideret grov, nedladende og vred over telefonen. Jeg bedte hende om at dæmpe sig og snakke pænt, da jeg også gjorde det, undskyldte hun med at jeg gentog mig. - Det er klart jeg gentager mig når de lyver på den måde for at lokke potentielle kunder til dem.

Jeg vil derfor opfordrer alle til at bede om alt på skrift (som jeg åbenlyst ikke har gjort, og fortryder), ellers ender I med en dobbelt op på jeres forsikring.

Jeg har derfor brugt noget af min tid på at finde et andet selskab, som jeg flytter over til, hvorfor de er billigere end IF.

Hej Gurhan.

Vi vil gerne undersøge din sag, men vi skal bruge flere oplysninger om dig - kan du sende dit cpr nummer til kontakt@if.dk?

På forhånd tak,

If Skadeforsikring

Værste service vi har oplevet

Selv om vi har haft løbende kontakt med If, når det har været muligt at komme igennem til dem, bliver If ved med at sende os rykkerbreve for en regning som vi HAR tilmeldt pbs. Selv om vi 3 gange er blevet forsikret om at alt skulle være i den skønneste orden, er der tilsyneladende stadig ikke styr på noget. I dag har vi for eksempel erfaret, at vores kaskoforsikring er ophørt!
Der er tilsyneladende en grund til, at der altid er over 50 mennesker i kø når man ringer til If, og det er at der ikke er nogen der inde som har styr på noget! Vi har tidligere kontaktet dem via mail, men har intet svar modtaget, og man kan heller ikke regne med at blive ringet op, selv om deres telefonmedarbejdere lover det. Alt i alt en utroligt skuffende og frustrerende oplevelse, som jeg ikke vil anbefale nogen.

Hej Roy

Jeg forstår din frustration. Vi vil meget gerne i kontakt med dig, men vi kan ikke finde dig i vores system ud fra oplysningerne her på Trustpilot - kan jeg lokke dig til at sende os dit cpr nr. og telefonnr. til kontakt@if.dk?

Super hurtig service!

Jeg har haft en sag inde hos IF forsikring og jeg fik lige præcist den hjælp jeg havde brug for. Jeg har en familie Super forsikring og efter strømsvigt/overspænding på elnettet gik min computer i stykker. IF var hurtige og behjælpelige med at få takseret og hjalp mig i min kamp imod elselskabet som i sidste ende måtte betale selvrissico. Jeg kan kun anbefale IF til alle jeg kender!

• Musa
  • silkeborg, DK
  • 1 Anmeldelse

MINUS 5 STJERNER. PAS PÅ DETTE SELSKAB!!

Da jeg skiftede bil ville jeg undersøge priserne fra de forskellige selskaber. jeg blev kontaktet af en assurandør fra if som kom hjem til mig og kiggede mine forsikringer igennem og gav mig et tilbud på 4310kr for en kasko forsikring hvilket var lidt billigere end det jeg skulle betale fra det tidligere selskab og derfor accepterede deres tilbud og tegnede forsikringen hos IF.

Efterfølgende ca en måned efter jeg accepterede deres tilbud tog jeg selv kontakt til assurandøren igen inden jeg skulle på ferie igen for netop at undgå at komme hjem til en rykker regning. der fik jeg afvide at behandlings tiden kunne variere og jeg derfor roligt kunne tage på ferie uden og bekymre mig om det.

Da jeg kommer hjem efter en måned var der så også kommet en regning, MEN regningen lød på 18,165kr!!! en difference på 13855kr over det lovede tilbud!!! jeg tog kontakt til assurandøren men han var ikke til at komme i kontakt med. (sjovt nok) efter adskillige opkald til if blev jeg stillet videre til den afd. som assurandøren var fra og fik afvide at de ville kigge sagen igennem. derefter fik jeg en regning på 13657kr som stadigvæk var langt fra det første lovede beløb på 4310kr. jeg tog endnu engang kontakt til selskabet og fik afvide at deres daværende assurandør var holdt, og at der muligvis var sket en fejl og blev opfordret til at gå tilbage til tidligere forsikring og fik afvide jeg skulle lægge sagen bag mig.

Jeg afmeldte forsikringen efterfølgende på min bil for ikke at have noget med det selskab at gøre. jeg har haft min bil forsikret der i ca 5 måneder og fåetkr en regning på 6039 for sølle 5 måneder hvor tilbuddet var på 4310 for et helt år!!!

det er det væsrte fup selskab som løber om hjørner med en. ikke nok med det er jeg nu blevet truet med inkasso pga manglende betaling selvom jeg blev opfordret til at tegne forsikring et andet sted og skulle se bort fra de regninger.

for jeres egen skyld, HOLD JER LANGT FRA DETTE SELSKAB!!

nu har jeg brugt sammenlagt over 10 timer bare på at vente i kø som nr 56 og 5 min senere bliver jeg nr 60 uden og komme igennem på de adskillige opkald jeg har foretaget.

MIT RÅD TIL JER!

HVIS DU IKKE VIL HAVE HOVEDPINE, BØVL, EKSTRA REGNINGER, LANGE VENTE TIDER SAMT EKSTREM DÅRLIG BEHANDLIG, SÅ HOLD JER LAAAAANGT VÆK FRA IF!!!

Hej

Vi vil meget gerne undersøge dette nærmere, men vi kan ikke finde dig i vores system ud fra oplysningerne her på Trustpilot - kan jeg lokke dig til at sende os dit navn, telefonnummer og cpr nummer til kontakt@if.dk?

På forhånd tak

If bilforsikring

Har været kunde hos IF i en del år...
Sidste gang jeg skulle forny min kasko på bilen fik jeg nogle tilbud fra andre selskaber.
Kan kun sige at IF er de billigste og har en kanon service

Er så skuffet minus 5 stjerner

tegner en forsikring ved If på vores bil, og får vejhjælp med i prisen...'
MEN ..... Nu 1,5 år får vi oplyst, at vi ALDRIG har haft vejhjælp på vores forsikring.
Snakker med assurandøren ,som var herude dengang,og han kan tydeligt huske vi fik vejhjælp med i prisen( dengang samarbejdede de med falck ), og vi havde også fået klistermærke med nummeret til vejhjælp og det hele.
Men nej siger de inde hos kundeservice. Det er kun nye kunder efter den 1-1-2012 som får vejhjælpen gratis med nu, da If er skiftet over til dansk autohjælp.... Altså gamle kunder, skal nu betale 306 kr årligt.

Helt ærligt....Vi har kørt rundt og troet vi havde vejhjælp på vores bil, da klistermærker osv var tilsendt og sad i vores daværende bil.... Havde jeg ikke ringet for at få klistermærke med vejhjælp nummer til vorers nye bil, så havde vi stået kønt i den hvis vi havde fået brug for det...
Hvordan kan man smidde gamle kunder af den ordning, bare fordi de skifter samarbejdspartner?????
Og så uden vi får en skrivelse om det....??????

har nu siddet som nummer 40 og 43 i køen, og når jeg endelig kom igennem fik man en sur service medarbejder i røret, som lige så godt kunne sige jeg var fuld af løgn.....
Assurandøren ringer til dem imorgen, for at bekræfte, at han i sin tid, gav os vejhjælp med i prisen.....Men alligevel vil de ha 306 kr oveni pga vi ikke er nye kunder efter 1-1-2012.

Vi har ALDRIG haft en skade, og har alligevel måtte stige med ca 800 kr i husforsikring, og nu skal vi slås om en service, som vi har betalt til i snart 2 år,uden at ha den alligevel...

Kan kun frygte, der er mere af det vi går og betaler til, som alligevel ikke gælder hvis uheldet er ude...

Overvejer stærkt at skynde mig væk fra IF , og sjovt nok kunne assurandøren fortælle om flere lignende sager om netop samme problem efter if er skiftet til dansk autohjælp...
Hvis man lover nye kunder vejhælp efter skiftet, og lader gamle kunder sejle deres egen sø, så er der vist ingen grund til at blive ved IF...

Hej Pia.

Vi vil meget gerne undersøge dette og for at gøre det, har vi brug for flere oplysninger om dig end dem, der er tilgængelige her på Trustpilot. Send os dit fulde navn, adresse og meget gerne CPR nummer til kontakt@if.dk, så undersøger vi sagen og kontakter dig.

• Jan
  • Jan
  • nørre nebel, DK
  • 14 Anmeldelser

Fornuftigt forsikringsselskab

Det eneste fornuftige forsikringsselskab , hvor jeg som elitebilist fik en god billig ansvar/kasko forsikring , det blev 2600,- billiger en det næst billigste selskab

Godt og billigt

Er fuld tilfreds med dem og de svare hurtig og kompetent på mails.

GODT SERVICE

Kan kun klart anbefale IF.hurtig,go,og billig.

• Maya
  • Odense, DK
  • 1 Anmeldelse

Fik hurtig og god service

Fantastisk god service og hurtige til at erstatte en skade!!! meget tilfreds. :)

If Skadeforsikring

af skade bliver man klog

har en vandskade på et værelse (parketgulv) fra en utæt radiator rør
huset er kun 6 år gammel .kontakter if pr maill og bliver så ringet op
vi dækker din vandskade ingen problemer
mailer så billeder af gulvet samt tilbud på nyt gulv og faktura fra vvs
bliver så ringet op igen .vi dækker ikke alligevel fordi et pexrør muligvis ikke er spændt korrekt ! hallo der er ligesom gået 6 år og der er først nu det er utæt
vi er 5 personer i husstanden alle forsikringer er tegnet hos if
ingen anmelte skader i 19 år
skulle nok have lyttet til venner og bekendte da vi tegnede hos if.
så derud af kommer AF SKADE BLIVER MAN KLOG

hilsen klaus

Jens Hansen fandt anmeldelsen nyttig

Hej Klaus

Vi er i færd med at undersøge sagen, og vender tilbage til dig senere i dag.

Velig hilsen

Dårlig service

Jeg var ved if i en del år og var glade for dem, min kæreste og jeg havde alle forsikringer hos dem og ikke nogen videre problemer. Indtil nu. Jeg flyttede fra min kæreste for et år siden og da jeg så nu vil have forsikret en ny bil, steg præmien på min bilforsikring til næsten det 3 dobbelte af hvad jeg gav for den jeg havde i forvejen.

Det tog mig 3 dage i telefon (med meget lang ventetid) at finde en der kunne give mig noget der kunne ligne en forklaring. Forklaringen var så at det fordi min ex kæreste havde brugt indboforsikringen 2 gange pga. tyveri i hans bil. Så pas på med hvad jeres bedre halvdel gør brug af af forsikringer, det kommer til at gå ud over dig og din bilforsikring selv efter i er gået fra hinanden.

Hej Christina

Vi er kede af at høre om din dårlige oplevelse. Vores telefonsystem har desværre været plaget af en fejl de seneste dage, hvor nogle af vores kunder har måttet vente i lang tid. Det er ikke godt nok, og vi er i fuld gang med at rette fejlen i systemet.

Vi arbejder konstant med at sikre vores kunder den bedste service og tilgængelighed på vores telefoner, og som nævnt er vi kede af at høre om din oplevelse. Vi vil meget gerne høre nærmere om den, og håber vi kan overtale dig til at sende os dit tlf.nr. til kontakt@if.dk så vi kan ringe dig op. Vi har selvfølgelig også fuld forståelse for det, hvis du hellere er fri.

If Skadeforsikring

Elendig kundeservice og behandling af kunder

har nu i snart 1 mdr forsøgt at udvide de forsikringer vi har ved IF, dette er ikke lykkes endnu, trods en del mailen og telefonsamtaler.

3 dage i sidste uge og hele dagen i dag får man bare "vi kan ikke besvare dit opkald lige nu" når man forsøger at ringe dem op, mailer man dem får man intet svar eller bliver kontaktet retur.

Vi har besluttet os for at indhente tilbud fra andre selskaber nu, da vi ikke gider den "behandling" af betalende kunder

Og giver ikke en fis for deres "de er nu nummer 40 i køen som betjenes af 50 medarbejdere", de ekstremt få gange man endelig kommer igennem på telefonen, derefter tager det så ca 45 min inden man får kontakt, hvis man da ikke forlængst har lagt røret på (er ikke gratis at ringe folk op) - sjovt nok har jeg ikke oplevet denne besked de sidste 4 hverdage jeg har forsøgt at kontakte dem

Vil ikke anbefale selskabet til nogle som helst!!!

Ualmindelig lang ventetid

Min familie og jeg har op til flere gange måtte lægge på fordi telefonventetiden var ualmindelig lang...

If Skadeforsikring

verdens dårligste service af if med deres fona ekstra forsikring

Jeg har aldrig i verden oplevet et selvskab der var så dårligt til deres arbejde samt kendskab til hi fi verden. Det hele startede med at mit tv gik i stykker ved en wii skade og der gik så mere end en uge med mailen frem og tilbage mellem mig og if, fordi at if ikke var tilfreds med det hændelsesforløb jeg havde skrevet. Efter yderligere 3 dage godtog de tilsidst anmeldelsen og vi fik et låne tv. Efter dette gik videre 14 dage, hvor jeg ventede svar på hvad der skulle ske med mit tv. Efter jeg selv havde ringet til If fik jeg at vide, at mit tv var totalskadet og at jeg skulle kontakte Fona, hvilket jeg gjorde idag. I Fona fortæller jeg ekspeditienten hvilket tv If mener jeg skal have og som svarede til mit skadet tv. Dette var ekspedititenten meget udforstående overfor da han mente at det var dårligere end det tv jeg havde. Ekspeditienten ringede derfor til If, hvor If blev meget vred og skældte ekspeditienten ud og spurgte om Fona og If ikke var samarbejdespartnere, hvortil ekspeditienten svarede at han var på min side, da han jo lever af sine glade kunder. If smækkede nærmest røret på pga det ekspeditienten sagde. Jeg ringede derfor 3 gange op til If, hvor jeg fik at vide at den pågældende medarbejde var optaget hvilket jeg formoder var løgn og da jeg ringede 4 gang var han gået hjem og jeg snakkede med en anden fra If, som sagde at jeg skulle tage det tv som if foreslog for jeg fik ikke andet. Der ville gå 8-10 dage før tvet var hjemme i Fona, dette var if også ligelglad med, jeg kunne bare vælge et dårligere tv jeg kunne få med det samme eller vente de 8-10 dage. Sagén var nemlig slut fra deres side af. Så derfor sender jeg en advarsel til alle om aldrig, at lave en forsikring hos If eller ekstra forsikring hos fona. Hold jer fra alt hvad der har med If at gøre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ADVARSEL
ADVARSEL

Hej Dannie

Først og fremmest vil jeg beklage den negative oplevelse du har haft. Det er ikke den oplevelse og service hverken vi eller vores samarbejdspartnere ønsker at give vores kunder.
Vi vil meget gerne i kontakt med dig, men vi har behov for lidt flere oplysninger for at kunne ringe dig op.

Jeg håber derfor, at du vil sende dit telefonnr. og evt. også gerne policenr. til os på kontakt@if.dk

Venlig hilsen Jacob

DÅRLIG SERVICE

Jeg har aldrig oplevet så dårlig og flabet service fra et kundecenter før. Magen til inkompetente medarbejdere skal man lede længe efter!

Jens Hansen fandt anmeldelsen nyttig

Hej Sandra

Vi er naturligvis kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med vores kundeservice.
Vi vil gerne høre hvad det mere præcist drejer sig om, og vi håber derfor, at vi kan få dig til at sende dit tlf.nr. til os på kontakt@if.dk, så vi kan ringe dig op. Skriv evt. også hvilket tidspunkt der passer dig bedst.

Venlig hilsen If/Jacob

Super service / God side

Det er en god funktionel side. Ligeledes er det en af de eneste sideer, hvor du kan lave en forsikring via nettet, som gælder med det samme.

If Skadeforsikring

er glad for at være kunde

er glad for at være kunde i if min ven er også gået over til if og spare 10,000 om året på bilforsikring

De bedste i danmark

Har været kunde i mere end 10 år, uden problemer. Altid venlige og snakke med.

Vil helst røvrende

Når man nu ikke kan give mindre end en stjerne.

Har en personskadesag køre gennem ask og nnf.
If prøver gang på gang og slippe ud af deres skyldige til mig.
Sagsbehandlingen er pt. på 5 år & 10 mdr.
Og endnu engang er det blevet udsat.

Har tidligere være ved og skifte mine forsikringer over i selskabet, men kom heldigvis fra det igen, de oplyser en pris og forlanger en anden.

Denne historie går igen for både flere venner og bekendte

Hej Rasmus.

Vi kan ikke kommentere på en verserende skadesag.

Det lyder ikke så godt, at du har fået oplyst forskellige priser - kan du sende os et tilbudsnummer, så vi kan se hvad der er foregået? Du kan maile det til kontakt@if.dk

Rikke, If

Tilbud passer ikke

Jeg vil gerne advare mod at stole på If's assurandører. Jeg havde fornylig besøg af en assurandør som gav mig et tilbud på 4 forsikringer: Ulykke, Familie (indbo), Hus- og Bilforsikring. Disse skulle samlet være ca. 500,- kr billigere end mit nuværende selskab. Da jeg modtog de nye policer fra If kunne jeg se at de samlet var ca. 2000,- DYRERE end mit nuværende selskab!!! +højere selvrisiko. Fup og svindel!
Jeg annulerede straks overflytningen.

michael, Bjarke Frandsen og Tanja McTigue fandt anmeldelsen nyttig

Hej Steffen.

Vi vil meget gerne følge op på dette - kan jeg få dig til at sende os dit telefonnummer til kontakt@if.dk og meget gerne dit CPR nr.? Skriv evt. hvornår det vil passe dig, at vi ringer dig op.

Rikke, If

Rigtig god service

Jeg er altid kommet hurtig igennem til if skade center og kundeservice. De har været forstålige og nemme og snakke med. Dog har der også været løse ender, men deres kundeservice har altid hjulpet mig med det.
Stort plus fra mig

If Skadeforsikring

Forsikringsselskabet uden... Men men men...

Vi har i mange år haft IF, efter en del år med Codan, som vi ikke kan anbefale nogle....IF tog os som kunde og kunne gøre vores forsikringer både bedre og ikke mindst billigere.
Vi fik vandskade/skjult rørskade i badværelset, og if var hurtig til at få sat nogle håndværker i sving, og samtidig sørgede de for en toiletvogn i indkørslen, mens det stod på. :-)
Der var aldrig spørgsmål til regningen på 56000,00 som det kostede at få badværelset lavet. For os var det en total HURRA oplevelse...
Siden har der været en del stenslag på bilen, som blev lavet, og regningerne betalt af if, med efterfølgende mail, om man var tilfreds med det arbejde som var lavet. :-)
2 gange har if givet 10 fys behandlinger, pga personskade.
Altid let at få fat i en konculent og de er søde og hjælpsomme.

Hilsen René

Thea Lisgaard fandt anmeldelsen nyttig

Ingen klager herfra!!!

Jeg har if som mit forsikringsselvskab, og de behandler folk godt hvis du sørger for at samle dine forsikringer hos dem.
De har i hvert fald givet mig nogle gode tilbud.

god oplevelse

har haft en god og fin oplevelse med if forsikring ved et lynnedslag i huset

Besvarelse fra If Skadeforsikring

Tak for de pæne ord - og god weekend :-)

Rikke/If

MINUS 5 STJERNER- TØRRE DIG

Det er kun fordi at man skal give mindst en stjerne for at bedømme dem. MEN DE FORTJENER INGEN ROS.
Fik et tilbud på ansvarsforsikring på små 5.000kr.
Fik en regning på små 19.000kr.
Efter over 3 måneder i næsten ren krig med dem, hvor man prøvede at få dem til at forstå deres fejl og hvor de bliver ved med at sige at de vil ringe tilbage, som de aldrig gør, de sender bare rykker på den omtalte regning.
Til sidst skifter jeg selskab, hvor på IF sender mig en regning på små 6.000kr. for de 3 måneder jeg var hos dem. De vil bare skrabe penge ind , IF er ligeglade med glade kunder som komme igen.
Hvis man så tænker at jeg var et uheldigt tilfælde?
Så skete det samme for en som JEG er i familie med og man kan vel sige at hvis det kan ske for 2 i samme familie, hvor mange andre kan det så også ske for i dette lille land.
Så folkens HOLD JER FRA IF FORSIKRING!

Hej Thomas

Vi er kede af, at du har fået et negativt billede af os. Vi vil gerne i dialog med dig, men vi kan ikke finde dig i vores system på baggrund af oplysningerne her på Trustpilot, så i stedet vil jeg opfordre dig til at sende dit telefonnummer til kontakt@if.dk. Så kan vi ringe dig op og få dine input til, hvad vi med fordel kan gøre anderledes.

If

God service og forsikring

Er meget tilfreds med If forsikring. Det er et fint produkt og god service. Og ikke mindst en fornuftig pris.

godt tilbud

fik eftersyn af vores forsikringer og det endte ud medat vi skiftede selskab og fik bedre dækninger og sparede ca.2000 kr om året.

NUL stjerner fra mig

Elendig service, og alt, alt for lang vurderingstid. Kommer aldrig igen som kunde,

Hej Lisbeth.

Tak for dit feedback - for at vi kan anvende det konstruktivt, har vi brug for at kunne finde dig i vores system. Det vil derfor være en stor hjælp, hvis du vil sende os dit navn og cpr nummer til kontakt@if.dk. Oplys også gerne dit telefonnummer, så vi kan ringe dig op og spørge ind til din oplevelse af vores service.

• N.C.
  • Ryslinge, DK
  • 26 Anmeldelser

meget skuffende oplevelse

Jeg fik tilbud af dem på forsikring men jeg takkede nej,men de blev med sender regninger,påmindelser trods flere henvendelser.

Hej N.C.
Hvis du har valgt ikke at acceptere det tilbud du har modtaget fra os, bør du ikke modtage nogen regning.
Send gerne dit fulde navn og cpr-nr. og tlf.nummer til: marketing@if.dk, så vil mine kolleger hjælpe dig.
Venlig hilsen Jacob

Dårlig service.

Ingen chancer for nye bilister mht ansvarsforsikringer.

Uventet stigning efter skader

Har tidligere været ret tilfreds med IF, idet vi har haft nogle skader, og pengene blev udbetalt hurtigt. Men ikke mere...
Vi har lige fået en stor stigning husforsikring på 32 % og familie på 33 % (vi har også tidligere på året fået stigning ligesom alle fik pga. øgede stormskader) - vi har haft en vandskade (som de så registrerer som skade på BÅDE familie og husforsikring og vi "straffes" dobbelt her). Et drivhus røg i stormen, et indbrud og en vaskemaskine, hvor vi to gange har fået skiftet en pakning/rude.. sidstnævnte skade reklamerer IF højt og helligt om, "du kan bare kontakte os, så reparerer vi eller udskifter den". Selvrisikoen er på ca. 1000 kr, så jeg tror IF betalte omkring 300 kr per gang. Vi kan ikke gøre for at vi er ramt af forsk. skader, som resten af Danmark også rammes af i ny og næ. Det er fair nok at vi stiger ligesom resten, men at vi stiger ekstraordinært fordi de mener, at vi har ALT for mange skader, det synes vi er for dårligt.
Endelig fik jeg i sin tid at vide, da jeg for en del år siden var involveret i trafikuheld og havde en sag kørende i systemet, at IF ikke ville tage mig over, min ulykkesforsikring, indtil den var afgjort. Fair nok - det viste sig dog, at de alligevel har skiftet mig over per skrift/udmeldt mig. Jeg har dog aldrig fået nogle papirer, da de blot skrev til vores gamle forsikringsselskab. Jeg har ikke været opmærksom på dette, og havde rent faktisk ingen ulykkesforsikring i et par år (godt der ikke skete noget), for jeg var ikke forsikret i IF og heller ikke hos mit gamle forsikringsselskab. Meget uprofessionelt!
Vi leder efter nyt forsikringsselskab!

Besvarelse fra If Skadeforsikring

Hej Lotte. Vi beklager, at du ikke længere er tilfreds med at være kunde i If, men takker samtidig for dit feedback. Vi vil gerne drøfte dine kritikpunkter med dig, men ud fra oplysningerne her på Trustpilot kan vi ikke finde dig i vores system, så vi opfordrer dig til at sende dit telefonnummer til kontakt@if.dk. Så kan vi ringe dig op. Venlig hilsen Rikke/If

If Skadeforsikring

Har ikke haft brug for nogle af forsikringerne endnu

Men de er ikke særlig dyre, og lader til at de dækker rigtig godt

Skræddersyet forsikringer

Super forsikringsselskab, hvor man virkelig kan tilpasse de enkelte forsikringer, som man gerne vil have det. De er helt unikke på deres ulykke/sygdomsdækninger.

De bedste anbefalinger herfra ;o)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk