Execution time: 1000ms

PERFEKT
9.6   af 10
46 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed
Ingen medieomtale fundet -  Tilføj det første link til omtale af ifume.dk
Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

46 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Set på nettet

iFume.dk

www.find-webshop.dk

iFume.dk er din billige mærkevare leverandør af parfumer. Med lovning af besparelse på op til 60% skulle der være mulighed for at gøre en god handel! Personligt sparede jeg 30 kroner på den deodorant jeg købte!

Indsendt af   (26. marts 2010) (Rapportér til kundeservice)
7. juli 2010

Fremragende service

ifume.dk var absolut en god oplevelse. Bestilte en parfume derinde, og betalingsportalen gik åbenbart i stå, og jeg røg tilbage til forsiden.

Jeg prøvede så igen, og denne gang gik den igennem uden problemer.

20 minutter senere blev jeg ringet op af en venlig medarbejder, som havde noteret, at jeg havde bestilt samme vare to gange - og hun ville høre om det var en fejl. Det var det, og hun annullerede den ene med det samme og fortalte mig, at min ordre ville blive afsendt i dag.

Thumbs up for det!

Udvalgt anmeldelse om ifume.dk

26. marts 2010

Billige produkter og hurtig levering

Efter svigt fra anden leverandør faldt jeg over Ifume.dk som have nogle rigtig gode priser og en hurtig leveringstid! ***** her fra! Har dog et lille forslag til at gøre Ifume.dk endnu bedre.. Savnede en (dine varer er nu afsendt) mail, for da man ikke kan se ordrestatus på hjemmesiden, har man jo ingen idé om hvornår man skal være klar til at tage imod posten..

26. juni 2010

Enestående service

Jeg bestilte en parfume, som efter tre uger ikke var kommet frem. Det viste sig, at Post Danmark havde lavet en fejl, og angiveligt havde været på min adresse, hvor jeg ikke havde været hjemme, men havde undladt at efterlade en afhentningsseddel. Da jeg via track & trace blev klar over dette, var det dog for sent, pakken var blevet returneret til ifume.dk.

Jeg kontaktede ifume.dk, og forklarede, at Post Danmark havde lavet en fejl, at det således ikke var mig, der ikke havde fået mig slæbt ned på posthuset, og at jeg ville kontakte Post Danmark for at få returneret fragtbeløbet, og derefter ville bestille igen. Uopfordret forklarer manden, jeg talte med - så vidt jeg kunne forstå, var det ejeren - at jeg kunne genbestille, og så ville han tage sig af fragten.

Taget i betragtning, at det på ingen måde var ifume.dk, der havde lavet nogen fejl, så er det formentlig den bedste service jeg nogensinde har oplevet, og jeg vil helt sikkert bruge dem fremover og samtidig give dem mine varmeste anbefalinger.

21. juni 2010

Alletiders

Super hurtig levering - fra dag til dag. Rigtig god service. Kan kun anbefales.

9. juni 2010

Ja, der er ikke så meget andet, at skrive, alt var super.

30. maj 2010

Kanon

Hej Ifume.
Det er første gang jeg har handlet hos jer, og det er ikke sidste gang, jeg bestilte Issey Miyake og 2 dage efter havde jeg den. Ifume svarede også på mail ang. levering, hvor man tit andre steder oplever de svarer hvis de gider. Men her hos Ifume synes jeg absolut det fungere i topklasse og jeg ser frem til flere handler. Stor tak til Ifume.
Med venlig hilsen Michael

Ja så er jeg her igen og da jeg ikke lige kan hitte ud af hvordan jeg opretter et nyt indlæg bliver det på denne måde, jeg har igen handlet hos Ifume.dk og fået en utrolig lækker behandling, bestilte 3 parfumer og fik dem 3 dage senere, dejligt det går så hurtigt, jeg kommer klart igen, Tusinde tak for jeres hurtighed og sikre forsendelser og ikke mindst fine priser

26. maj 2010

Vi har kun god erfaring med Ifume, hvor vi har handlet 2 gange, men det bliver bestemt ikke den sidste.

Varen er altid fremme dagen efter bestillingen, så vi kan kun varmt anbefale at handle med Harry.

15. maj 2010

Super service og hurtig levering

Første gang jeg har handlet der men absolut ikke sidste.

Havde først bestilt i god tid ved en konkurrerende virksomhed, men de kunne ikke tage sig sammen til at overhovedet at svare på mine mails. Men så faldt jeg over ifume.dk og der skal jeg love for der kom skred i tingene, bestilte mandag, modtog varerne tirsdag.

Super kundeservice, det kunne andre firmaer lære noget af. Så alt i alt meget stor tommelfinger opad fra mig:-)

16. april 2010

God service og god levering

Har handlet der flere gange og får altid en rigtig god service og en god levering

Kan kun anbefale andre at benytte sig af denne shop

• Ulle
  • 40 point
  • 10 Anmeldelser
13. april 2010

Annullerede køb uden problemer

Jeg havde bestilt 2 Giorgio Armani Acqua Di Gio 150ml spray deodoranter, men de var desværre den amerikanske udgave (der findes tilsyneladende 2 udgaver), som er defineret med et afrundet låg og en tone mørkere hvid farve på selve sprayen.

Returnerede pakken dagen efter påsken og modtog pengene retur (373,-) en uge efter. Ganske fint, venlig respons selvom jeg et kort øjeblik blev urolig da der ikke blev svaret tilbage på email. Men IFume.dk ringede tilbage efter til mig da jeg lagde en besked på telefonsvareren.

Kan sagtens anbefales!

• louise
  • frederikshavn, DK
  • 59 point
  • 14 Anmeldelser
7. april 2010

SMUKT!

Efter at have ledt land og rige rundt efter mine favorit parfumer, lykkedes det mig at finde dem hos Ifume.dk til billige penge og godt sortiment (godt betalingssystem). Pakken blev afsendt samme dag og alle parfumer dukkede op intakte.
Derfor kan jeg godt anbefale Ifume - et super sted at handle.
5 stjerner herfra

• Daniel
  • København, DK
  • 65 point
  • 5 Anmeldelser
20. marts 2010

Ingen problemer

Skulle finde en parfume billigt for kæresten, denne kom hurtigt og uden problemer = )
Handler bestemt hos jer, næste gang jeg skal have noget nyt til toilethylden...

16. marts 2010

PERFEKT

bestilte mandag morgen, og fik leveret tirsdag.
gode priser.
bedre kan det ikke gøres !

9. marts 2010

Fantastisk service

Jeg bestilte søndag en parfume og tirsdag havde jeg varen, dejlig hurtigt. Og endnu bedre at det var muligt at købe denne parfume jeg havde ledt efter i flere år.

9. marts 2010

www.Ifume.dk

Fandt jeres hjemmeside i Jyllandsposten uge 9.
Da jeg så, at I havde Jenifer Lopesz Still, som jeg har prøvet for nogle år siden. Har ikke kunne finde den andre steder ind hos jer.
En meget posetiv oplevelse at få leveret fra Ifume, meget fin og hutig betjening.
En tilfreds kunde fra Køge

5. marts 2010

Fantastisk er super glad seriøst

Hey Ifume og kunder...

Bestilte min parfume i forgårs og fik den idag altså to dage efter. Parfume er orginal og dufter som jeg forventede eftersom jeg har haft den parfume før. Til alle andre kunder, som gerne vil købe parfume hos dem, s¨å vil jeg bare sige at det er et rigtig godt sted, og i kan positivt se frem til det.

For at være ærlig så troede jeg i starten at de måske ville snyde mig eftersom der forgår så meget snyd over nettet. Men ifume.dk er til at stole på og servicen er helt i top, fik endda en lille besked fra ifume, det så fedt at der bliver táget fantastisk godt i mod en.
Er helt sikkert stamkunde efter mit første køb. det er PERKEFT...

Tak Infume.dk Love ya

4. marts 2010

Helt fantastisk købeoplevelse :-)

Jeg bestilte 3 parfumer til favorable priser hos Ifume.dk, og jeg havde dem allerede 1 1/2 døgn efter, jeg havde placeret ordren. Endvidere har jeg fået den mest fremragende behandling, jeg nogensinde har oplevet - det være sig både på online shops og i fysiske butikker. Jeg har aldrig før oplevet en forretning, der i dèn grad sætter service og kundepleje i højsædet som Ifume.dk gør det. Jeg vil helt sikkert handle her for fremtiden, og jeg vil klart anbefale Ifume.dk til alle, jeg kender.
Karina fra København

26. februar 2010

Super service og hurtig levering

Ved at søge på nettet efter en bestemt parfume, "faldt" jeg over Ifume og de er langt billigere end de andre netbutikker jeg fandt med samme parfume. Ifume har levet 100 % op til mine forventninger. De har god service, god pris og hurtig levering - 2 dage efter bestilling, stod postbudet med varen i hånden. Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos Ifume. Tak for handlen.

23. februar 2010

Hurtig og korrekt besttiling.

Min levering, kom inden for forventet tidshorizont, yderst tilfreds.

18. februar 2010

Hurtig og effektiv service

Jeg bestilte en parfume hos Ifume på deres let overskuelige hjemmeside.
Det jeg specilt faldt over var at de var meget billigere end mange andre hjemmesider med parfume. Hurtigt og effektiv service, allerede 2 dage efter
min bestilling havde jeg varen med posten.
M.v.h en meget tilfreds kunde

15. februar 2010

Hurtig service.

Jeg bestilte parfume hos Ifume og fik leveret kun to dage efter. Det er nemt og perfekt. Og billigt. Vil helt klart vende tilbage.

14. februar 2010

Fantastisk service og hurtig levering

5 min efter min bestilling på en Flowerbomb parfume ringede Hanne fra ifume, og spurgte om hun ikke skulle pakke den ind for mig. Fantasktisk service. Levering skete selvfølgelig dagen efter som lovet.
Kan kun anbefale andre at handle her, og vil helt sikkert selv gøre det fremover.
Mvh en meget tilfreds kunde

10. februar 2010

Top service og hurtig levering

Har nu købt parfume to gange hos Ifume, levering allerede efter 1 dag begge gange, det må siges at være i top :-)
Kan kun anbefale andre at handle her, super service og billigt.
En meget tilfreds kunde, der helt sikkert vender tilbage :-))

9. februar 2010

God service og hurtig levering

Dejligt at handle et sted med god service, stort udvalg og ekspress levering.
Vender helt sikkert tilbage.

4. februar 2010

Gode priser, stort varelager, superhurtig levering

Nethandel er kommet for at blive ;-)

28. januar 2010

super-service

Bestilte en parfume hos Ifume, modtog den dagen efter :-)
dejlig nem og overskuelig hjemmeside
ikke sidste gang jeg har købt mine parfumer der

• Bo
24. januar 2010

Rigtig god butik, :)

Bestilte 4 produkter, og de var sendt samme dag :)
God og brugervenlig hjemmeside, kan kun anbefales :)

7. januar 2010

Kanon god service og handel

Bestilte to super dejlige (og dyre dufte i butikker) - fandt dem her til langt under halv pris (læs 50 og 100 ml for mindre end hvad jeg skulle give for 30 ml v/Matas). Bestilte lørdag aften, blev ringet op ½ time efter, at der var noget galt med hjemmesiden, så min ordre var ikke gået igennem. DET KALDER JEG SERVICE.
Bestilte igen og tirsdag havde jeg min pakke.
Mine varmeste anbefalinger og her bliver jeg helt sikker fast kunde.
Tak for kanon service, levering og udvalg!!!!!!!!!!!!!!! / Laila, Varde

7. januar 2010

Billig og hurtig levering

Bestilte varen til den billigeste pris og fik den med posten dagen efter. Rimelig porto.

22. december 2009

Helt fantastisk service

Jeg er så ovenud tilfreds med den service jeg har modtaget hos ifume. Helt fantastisk - bestilte søndag, modtog tirsdag meget forsvarligt pakket ind. Vil klart anbefale til andre og handle her igen ;-)

• Ole
20. december 2009

Køb trygt hos ifume

Jeg handler her næste gang. Modtog pakken dagen efter bestilling, flot pakket ind til julegave, og med en sød håndskrevet julehilsen.

• lis
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
19. december 2009

flot

bestilte søndag, fik leveret tirsdag, flot pakket ind med til og fra kort . rigtig godt

15. december 2009

Hurtig levering og flot indpakket

• Mette
  • Valby, DK
  • 77 point
  • 15 Anmeldelser
15. december 2009

Superhurtig service!

Bestilte søndag aften en Tommy Hilfiger True Star, som butikkerne sagde var udgået, og jeg modtog den tirsdag. Hurtig levering og forsvarlig indpakning. Kan helt sikkert anbefales.

24. november 2009

Først lidt mistænksom.

- men nej, alt fungerede. Forsvarligt indpakket, i det hele taget alt OK.

29. oktober 2009

Super hurtig levering

Købte to Elizabeth Arden 5th Avenue deo-sprays om onsdagen og dagen efter var de leveret. Hurtig service og god/sikker emballering! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler på Ifume.dk.

16. september 2009

Super!

Jeg bestilte en eau de toilette mandag aften. Modtog den Onsdag morgen. Ingen problemer!

11. september 2009

Super levering

Bestilte onsdag aften og modtog flot og seriøst indpakket mine varer om fredagen, kun UG med kryds og slange.. flere af jeres slags på nettet :-)

Jess Bak

19. maj 2009

SUPER!!

Nem side at finde ud af, rigtig gode tilbud, godt prisniveau og hurtig leverence. Kan kun videregive en stor anbefaling og et stort tak for en nem og god handel!

1. april 2009

Jeg havde søgt efter en parfume som jeg kun kunne finde hos Ifume.dk og så til en rigtig god pris. De havde en super service, da jeg allerede fik min parfume dagen efter jeg havde bestilt.
Kan kun varmt anbefales, det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller hos Ifume.dk.
Hilsen en glad kunde.

15. december 2008

Kanon side at købe fra mange ++++++++++++herfra

jeg sys at ifume.dk er stedet hvor man skal købe sine varer, fordi at hvis du har et special ønske så gøre de alt hvad de kan gøre og da mere end det et stort + og prisen er til at ha med at gøre

så samle herfra ++++++++++++++++++

27. november 2008

Man kan trygt handle med Efume!

Jeg havde bestilt 3 parfumer, den ene viste sig at væreforkert. Den blev sendt retur. Pengene kom retur, på min konto 3 dage efter. De andre parfumer var bare som de skulle være!

31. oktober 2007

IGEN en dejlig opdagelse med Ifume!
I går bestilte jeg en duft på deres hjemmeside og allerede i dag har jeg modtaget pakken!
De forstår hvad onlinehandel handler om: God service, hurtig levering og billige priser!
Mine varmeste anbefalinger til Ifume!

• Lene S
  • København S, DK
24. oktober 2007

Her fandt jeg min yndlingsparfume til en skøn pris.

Levering var lynhurtig. Her handler jeg helt klart igen.

24. oktober 2007

Min bedømmelse af ifume.dk, efter at have handlet der flere gange er, at sitet fuldt lever op til sine forpligtelser. Bestillingen af produktet og leveringen foregik uden problemer. Hurtig og nem service, som jeg klart kan anbefale til andre.

Jeg giver virksomheden 5 af 5 stjerner.

• jbruhn
  • Koebenhavn, DK
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
27. august 2007

Jeg købte på Ifume.dk om eftermiddagen og fik allerede leveret pakken dagen efter. Pakken kom i en solid lille papkasse med flamingobeskyttelse mod selve parfumens embalage. Produktet var lige som forventet, efter billedet på hjemmesiden.

Alt i alt, var deres service helt i top, og jeg kan derfor kun anbefale Ifume til andre.

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (46 anmeldelser)

ifume.dk Support

Om supporten

Køb billige mærkevare parfumer. Vi er E-handelsgodkendt for sikker handel. Spar op til 70% på:BURBERRY - CHANEL - CK - DIOR - D&G - GUCCI - GIORGIO ARMANI - HUGO BOSS - LACOSTE

Ring til 41152328
Vi bor Søndermosevej 1
6330 Padborg
Denmark

Alternativer til ifume.dk

Parfumeplus

Charlotte christensen : "Min varer, en parfume, blev bestilt og mit visaelektronkort godkendt til betaling. Det viste sig at banken havde trukket 7,5 kr i gebyr og derfor kunn" Læs mere

7 timer siden

Made4men

Lars Petersen : "Lækker hjemmeside og hurtig levering. Da jeg modtog pakken bar den præg af at havde været åbnet. Jeg skal ikke kunne sige om et p" Læs mere

2 dage siden

Smashbox

Ann Christensen : "Efter lidt mail frem og tilbage med "Smashbox" grundet en udsolgt gloss, fik jeg bestilt både mascara "DNA", O-gloss lip-glos" Læs mere

18. august 2010

parfume · eau de parfum · eau de toilette · deodoranter · deodorant stick Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og