[REPLY]
Man skal bare vide, at regningerne kommer aldrig på adressen, men på noget da hedder iBOX. Eller så bliver man straffet med rykker. Alt for rykke glad.
min kæreste og jeg har lånt 15000 kr rentefrit gennem IKANO, de første par måneder går udemærket, vi modtager giro kort reglmæssigt til at betale afdragende, pludselig får vi et brev med en inkasso trudsel, fordi de mener, at der mangler 2 måneders betaling, vi ringer til dem, og kommer igennem til en meget forstående nærmest grinende ung mand som siger "nå har i os fået sådan en", og forklare at deres system ikke er så hurtigt da de modtager mange indbetalinger, han lover at slette det hvis han modtager en mail med en kontooversigt, så han kan se de er betalt det gør vi så og melder den samtidig til betalingsservice, så skulle der være mindre chance for det skete igen. Vi regnede med alt er fryd og gammen, ind til vi så måneden efter modtager et brev fra deres advokat, hvor der står vi skal indbetale alle pengene plus 8000 et eller andet for renter og sagsomkostninger, vi ringer selvfølgelig igen og min mor (som har skrevet under på lånet), får en meget meget sur og fornærmende dame i røret, som for det første benægter, at min kæreste kunne have fået noget afvide, da de ikke må udlevere private oplysninger til andre end låntageren, men pyt skidt faktum er at de igen vil have en kontooversigt, det sender vi, og regner igen med, at sagen bliver trukket tilbage, da undskyldningen er, at der kommer mange betalinger og mails.
I denne månede kom der nyt brev og vi ringer igen, nu siger de så de vil trække kravet tilbage, hvis vi kan bevise at, regningen er betalt inden den 16 (hvilket vil sige at, de vil sende os til inkasso/advokat, hvis regningen er betalt bare en dag forsent) det syntes jeg ikke kan passe, når regningen er betalt men vi afventer og sender kontooversigten.
Idag er der så kommet et nyt brev fra advokaten, hvor alle indbetalinger stadig ikke er registreret på, og de vil have 1812,50 i omkostninger, de påstår vores hovedstol er på 14805,95, som burde være på 12494,40, så i alt mener de nu vi skylder 16138,67 for at have lånt 15000 rentefrit og have betalt ALLE regninger
Jeg er simpelthen så vred, det kan bare ikke passe, vi har intet gjort forkert. Jo to regninger er betalt for sent, og den ene er fordi at de selv, meldte den på betalingsservice og stoppede med at sende girokort. De er en flok fjolser.
Nå jo så fik jeg lige, et nyt IKEA SHOPPINGKORT her for et par dage siden, FLOT de har selv lukkede kontoen på grund at de "manglende" betalinger!
efter knapt en måned er vi nu endelig kommet igennem til en medarbejder, som gider at lytte, og ikke bare tror, at man ikke gider betale sine regninger, har vi fundet ud af at to indbetalinger er forsvundet fra deres system. vi sendte til sidst kviteringerne fra netbank til hans "egen" firma mail-adr, som han nu har sendt til økonomi afd., som der skal undersøge, hvor de penge er blevet af, jeg kan ikke lige se, hvorfor vi ikke kunne få dette af vide for to måneder siden, hvor det hele begyndte men en ting er 100% sikkert næste gang vil jeg hellere, betale renter og låne af min bank det her er simpelthen uacceptabelt!.
har en meget posetiv oplevelse af ikano, de er søde i mødekommende og, syntes ikke der skrevet noget med småt, de er tydlige i deres regler og forpligtelser.
Er snart ude af mit lån, og hvis det foresætter som det har kørt hele tiden, er det ikke sidste gang jeg låner til lidt ekstre, :-)
for ca. 4 år siden (hvis ikke mere) fik min nuværende man en regning ind af døren og fattede ikke en skid.... til hans store chok fik han afvide at hans eks og ham havde et lån sammen!!! øhhh.. nej sagde han.. han havde ikke skrevet under på noget somhelst... de snakkede frem og tilbage.. og han fik en erklæring på at han ikke havdre skrevet under.. han skrev under sendte tilbage..
fik afvide han kunne risikere at komme i retten hvor han så skulle vidne.
men han hørte ingenting... så for snart 1 år siden kom den første regning igen.. på hele beløbet!! han ringende og de sagde ja de kunne godt se at han havde underskrevet sådan en og de havde også lavet en sag til politiet.
han ringer til polititet og det viser sig der ikke er lavet nogen sag.
han har ikke meldt sin eks fordi de netop sagde det ville ordne sig og han ville bare gerne have hende ud af hans liv.
så fik han et til brev og ringede igen og hold da op de var uhøflige dennegang.... nu har han fået et til og der står det samme.. inden 10 dage. bla bla bla... men intet er sket de sidste par gange..
vi har idag skrevet en rigtig vred mail til dem og nu må vi se hvad de siger.. vi går ihvertfald til advokat på tirsdag og høre hvordan og hvorledes.. der må jo være noget råddent ved det siden vi ikke er kommet i retten endnu..
og husk.. intet er hørt i over 2 ÅR..
jeg ville give 0 STJERNER, for har hørt om det her problem før, men ska DESVÆRRE give en
Var skeptisk fra starten, men endte faktisk med at få en rigtig god oplevelse ud af lånet hos Ikano Bank. Det hele gik let og ligetil, og da jeg havde et par spørgsmål fik jeg kompetent og venlig betjening hos deres Kundeservice.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Jeg kan kun sige gode ting om Ikano, som har hjulpet os med at få råd til det vi gik og drømte om. God service og hurtig betjening + det var rigtig nemt at søge om et lån.
Til dem der har skrevet dårlige anmeldelser nedenfor kan jeg kun sige, at det da ikke er Ikanos skyld, at I ikke kan styre jeres økonomi.
Mvh Lise Frederiksen
Hej
Jeg og min kone har været i klørene på Ikano og jeg vil med dette læserbrev advare alle mod at bruge Ikano.
I 2008 gik vi falit, og måtte stoppe alle betalinger til vores lånetager inkl. Ikano.
Det betyder naturligvis at der påløber renter og inkassogebyr og retsligomkostninger, hvilket jo er helt normalt i den slags ubehagelig sager.
Vi har nu i 3 år kæmpet med Deres advokater som er meget arrogante og ikke vel lytte til fornuft.
Vi har af 3 omgange tilbudt dem betalingordninger som er blevet afvist, fordi de havde pant i vores hus og bil.
På det tidspunkt vi tilbød dem ordninger var både bil og hus væk på tvangsauktioner.
Det viser blot at de ikke tjekker op på sagen, men forholder sig til hvad der står i computer.
I okt. da jeg efter fremvisning af at bilen og huset var væk, kunne de accepter en accordbetaling som vi var tilfredse med.
1 uge efter aftalen gik på plads, så kom der er brev fra Ikano med et tilbud på 10.000 mindre hvis vi indbetalte inden 7 dage.
Det er da at gøre grin med folk, først kæmper man med dem i 3 år hvor de slet ikke er til at tale med hverken i telefonen eller i retten også kommer de til sidst med et tilbud som lavere end det man selv har accepteret og tilbudt.
Jeg synes det er gøre grin med gældsramte som kæmper for at komme op til overfalden igen.
Jeg vil derfor med dette læserbrev advare alle mod at bruge Ikano, for hvis du misser dine indbetalinger så skal man bruge meget oversku til kæmpe med dem, for hos dem er blot et nr. og ikke et menneske.
Jeg er bange for at dem som ikke har kræfter til at kæmpe med disse mennesker, vil være dem som betaler prisen og måske får større økonomiske problemer og værst af alt måske psykiske me´n.
Drop Ikano I får aldrig et lån til over 200.000 kr.
Vi søgte om 300.000 (2 pers), fik en forhåndsgodkendelse, og skulle sende en masse papirer ind. Næste dag kom et autosvar med afslag og ingen begrundelse, og vi har en rimelig god økonomi, det er bare fup og fidus.
Ikea kom med et tilbud om gebyr frit lån via Ikano Bank, 10.000,- over 10 måneder uden udgifter. Jeg ringede for at sikre mig at det var 100% uden omkostninger. Den person jeg snakkede med bekræftede det, jeg forhørte dig en extra gang og fik igen bekræftet at der ingen udgifter var FORBUNDET med at få denne kredit. Jeg troede det var for godt til at være sandt, når der var tale om Ikanofinans og det var det.
Der stod intet i deres gebyr prisliste om forsikring.
De træk det aftalte beløb hver måned men træk samtidig et gebyr på ca. 45 Kr. fra saldoen. Efter nogle måneder så jeg dette i PBS oversigten og fra meldte straks forsikringen.
Har søgt Ikano om et kort, men fået afslag. Dette er helt ok, men når man ikke kan få begrundelsen for afslaget, ser jeg det som computerarbejde og ikke som et menneskeligt (personligt arbejde), hvorfor kan man ikke få svar på ens afslag??
Normalt er jeg ikke meget for at give stjerner til en virksomhed, som tager højere renter end de giver, men sådan er det jo i pengeverden, det er jo det de lever af. Så kan man jo bare lade være med at låne..
Men det gode er, at Ikano ikke gør forskel på om man er en "god" eller "dårlig" kunde. Renten er ens for alle. F.eks når man låner 15000, er det ikke noget med svinge fra 7,2 - 24,8 % alt efter hvem man er, men istedet 14,2 % lige ud...ingen forskel...og jo mere du vil låne jo billigere bliver renten. Det er til at forstå, når man er forbrugeren.
Min daværende kæreste havde taget et lån ved i IKANO for nogle år siden på 10000kr. Da min kæreste ikke kunne låne pengene selv, skrev vi mig på som 2 debitor så vi kunne blive godkendte til lånet da vi havde større indtægt til sammen. Jeg var dog meget nervøs at underskrive mig selv som 2 debitore på et lån som ik var til mig selv. Men jeg blev lovet af ham at han aldrig nogensinde ville kaste lånet på mig i tilfælde vi skulle gå fra hinanden.
Min eks afbetalte med 1000kr i måneden og det gik fint, men efter 7-8mdr gik jeg fra hinanden som uvenner. Han truede med at han ville stoppe med at betale af på lånet, så den ville ryge videre på mig. Jeg så det lidt som tomme trudsler, men blev klogere da jeg ca. 3mdr senere modtog et brev fra en advokat firma som ville slæbe mig i retten hvis jeg ikke betalte det daværende beløb på 13000kr til ikano i løbet af nogle dage.
Jeg ringede straks til ikano og snakkede med en kvinde. Hun kom med et forslag på en afdragning hvor at jeg kunne prøve at snakke med min eks og se om jeg ikke kunne få ham med til at betale halvdelen af de 1000kr, så vi kunne slippe hver med 500kr. Jeg skrev til ham og bad ham inderligt om at deles om lånet, da jeg simpelthen ikke havde 1000kr at afbetale med, men det ville han ik. Så jeg sendte min nye kæreste over at snakke med ham da jeg ikke turde se ham igen efter han nær have slået mig ihjel da vi gik fra hinanden. Det lykkedes min kæreste at overtage ham til det, da han forklarede ham konsekvenserne ved ikke at betale lånet og at jeg heller ik havde i sinde at betale af på lånet hvis han ikke også gjorde.
Dagen efter ringede jeg til ikano og vi lavede den aftale vi begge betalte 500kr af på lånet. De havde også snakket med min eks og han gav go for det.
Et halvt år senere kigger jeg tilfældigt på oversigten af resterende gæld for at se hvor meget den havde rykket sig. Men blev godt chokeret da den var på 11.700kr!!! Det undrede mig meget det beløb, for hvordan kunne det ende på sådan et beløb da vi hele tiden betale 500kr hver? Og hvordan i alverden kunne den kun havde rykket sig med 1300kr på ca et halvt år!?!? Det måtte havde sket en fejl, så jeg ringede straks til dem.
Her spørger jeg hvordan i alverden at gælden kun har rykket sig 1300kr på ca et halvt år? Her siger en ung ikano mand så flabet at gælden havde da rykket sig....ja flot med 1300kr, det kan jeg jo ik lige få til at passe når jeg har regnet ud at mig og min eks tilsammen har betalt 6000kr på det halve år. Så siger han så at det er fordi at gælden er vokset fordi at de har slæbt min eks i retten for ikke at betale af på hans gæld, så hans retsomkostninger er røget oven i gældet. AF HVAD???? og det skal jeg bøde for?? ik nok med jeg nu betaler af på nogle penge jeg aldrig har haft glæde af, men at jeg nu også skal betale min eks kærestes retsomkostninger.. come on :( det skal svinet selv betale ved siden af, det sku da ik mig som ikke kan finde ud af at betale mine regninger på trods jeg næsten ingen penge har. Og hvordan i alverden kan de også tillade at smide sådan en retsomkostningsgebyr i lånet uden at gøre mig opmærksom på det? Vi er jo ligesom 2 om det lån, så derfor skal vi da begge vide hvis der sker nogle ændringer i gælden.
Jeg var helt ude af den for her gik jeg og havde regnet ud at til næste år ville jeg være ude af det lån. Jeg fik fortalt endnu en dårlig nyhed som fik mig slået helt ud.
Min eks har lavet en aftale med IKANO og retten at han kan få lov til at afbetale med sølle 200kr hver anden månede. WHAT? Nu stopper det!!!
Idioten arbejder natarbejde og tjener mindt 15.000kr i måneden og har en mini husleje på 3100kr, og han får lov til at slippe med kun 200kr hver anden måned fordi han ikke har råd til mere..og her skal jeg betale 500kr selvom jeg kun har 4700kr i måneden og samtidig skal betale husleje, mad og købe babyudstyr til den lille der er på vej.
Så jeg fortalte ham IKANO manden at det ville jeg også nøjes med at betale. Da jeg syntes jeg var mere berettiget til det end ham med min lille løn. Så brød helvede løs, IKANO manden begyndte nærmest at råbe og snakke nedladene til mig at det var fandme min skyld og at jeg havde ik ret til at vide en skid hvad der blev lavet mellem dem og min eks, og jeg kunne bare tage og snakke med min eks...og at jeg lige kunne våge på at afbetale med kun 200kr ligesom ham, for så ville vi aldrig nogensinde ryge ud af det her lån og blah blah..det var helt forfærdeligt som han snakkede til mig at jeg brød sammen i gråd (graviditets hormoner)...det var han fuldstændig kold over for...min mobil havde under hele samtalen været på medhør, så alle mine kollegaer og chef hørte vores samtale...de var alle måløse over at en servicemedarbejder kunne være så fej at snakke til deres kunde sådan. Jeg lagde til sidst på da jeg ikke kunne holde til det mere.
Senere samme dag ringede min veninde for mig til IKANO da jeg nødig ville ende med at komme i kontakt med ham jeg snakkede tidligere! Min veninde kom i kontakt med en kvinde fra IKANO af. Her spurgte min veninde om det var muligt om jeg også kunne nøjes med at afbetale 200kr ligesom min eks da det ikke var fair han slap så billigt...og sjovt nok begyndte hende den ellers så flinke dame, at skifte fra flink til at være sur - og der skabte hun sig og snakkede endnu mere nedladene end ham den tidligere jeg snakkede med...da jeg hørte det overtog jeg telefonen fra min veninde og sagde at de ikke ville se en krone fra mig af sådan som de behandlede deres kunder og at de måtte hellere snart indkalde mig i retten...
Min kæreste har desværre været så sød at tilbyde at betale mit lån af da han ikke syntes jeg skulle igennem alt det BØVL og stress med IKANO nu da jeg var gravid.
SYNTES JEG ER BLEVET BEHANDLET SÅ DÅRLIGT AF IKANO...IKKE NOK MED DET, HAR DE GÅET BAG MIN RYG OG LAGT RETSOMKOSTNINGER FOR MIN EKS OVEN I LÅNET...DET ER SVINERI!!! JEG VIL RÅDE FOLK HOLD JER VÆK FRA DEM!
Mads Dørup, Lasse Bilgrau Giversen, Mathias, sofus gs og Jamie Møller fandt anmeldelsen nyttig