[REPLY]
Godt vareudbud, gode produkter! Kan anbefales!
Jeg bestilte 400 såkaldte transfer navnemærker til at stryge på tøj. Det var bemærkelsesværdigt, at man under bestillingen fik mulighed for at vælge halvdelen i sort og halvdelen i hvidt fremfor at skulle lave 2 bestillinger på et evt. for stort antal navnemærker. Super godt. Bestilling og betaling var uden problemer, men jeg syntes, at den meddelte leveringstid på mellem 7 og 14 ARBEJDSdage var potentielt lang, og desværre kom der da også til at gå mere end 3 kalenderuger, inden jeg havde modtaget mærkerne i 2 delleverancer, dvs. 14 og 17 arbejdsdage senere. Jeg modtag en lille del, og på følgesedlen var der noteret, at resten ville følge senere. Det var ikke just kommunikation til topkarakter, men det antal, jeg havde modtaget, dækkede mit behov lige til at starte med.
Der fulgte en enkel og nem forståelig instruktion med, jeg har strøget mærkerne på, og er imponeret og hvor fine de ser ud på tøjet. Siden har de påstrøgne mærker kun været igennem én vask, men de ser ud til at holde helt fint. Det virker noget mere overbevisende end de navnemærker til påstrygning, jeg hidtil har brugt fra andre leverandører.
Efter 2 mdr og adskillige tøjvask af de påstrøgne etiketter må jeg sige, at jeg er imponeret over kvaliteten. De ser lige godt ud som til at starte med. Nu må jeg nærmest snart til at overveje, hvad jeg skal gøre, hvis jeg skal have en etiket af igen, når lillebror skal overtage noget tøj af storebror og skal have sit eget navn i tøjet...
Skulle bruge 75 stk. kontrol armbånd, søgte på nettet og fandt ikke andre end Ikastetiket.dk som ville levere mindre end 500 stk.
Hurtig levering og til en god pris. Det er her vi handler fremover.
Ingen problemer med køb, levering eller kvalitet.
Købte strygemærker og navnelabels da min søn startede i institution - dejlig hjemmeside og nemt at designe hvad man ønsker. Fin levering. Blev anbefalet at bruge siden her og kan også anbefale den til andre.
Købte strygemærker til min datters tøj - de fungerer rigtig godt, er nemme at bruge, og det fungerer godt med at 'designe' sine mærkater online i webshoppen.
Det at finde mærker til at sætte i kreationer, kan være en jungel på internettet, lige som at priserne svinger meget. Men Ikast etiket fremstiller dem, ikke nok med at det er nemt at finde rundt på deres hp, så er det også nemt at finde den type som der ønskes samt selve designet. De er utrolig flotte og priserne deres priser kan alle være med på. Dem vil jeg helt sikkert anvende fremover, super service og kundevenlige