[REPLY]
Bestilte og betalte for et køkken, som ankom i 2 omgange, den første del ankom en uge for sent, resten næsten 4 uger efter! Og da var håndværkerne gået hjem. Selve køkkenet er godt nok en rigtig god kvalitet, som er væsentligt over konkurenterne.
I forbindelse med at jeg har købt en ejendom, og mine gentagne besøg i Ikea Aalborg, begyndte tanken om måske at investere i et nyt køkken i Ikea, at tage form så småt.
Hvis det har været en dårlig dag, tæt trafik, og bare generelt dårligt vejr, så er det ligefrem rart at kører en tur i Ikea - noget jeg aldrig havde troet jeg skulle sige om et sted som Ikea.
Men stemningen derude er så god. Kunder som ansatte ser glade ud. Miljøet derude er dejligt, højt til loftet, brede gange, og selvom der til tider er mange mennesker føler man sig ikke klemt som mange andre steder. Og så er det bare herligt med gode store parkeringspladser, for en nordjyde som mig - dejligt overskueligt.
Man møder sjældent en ansat som man ikke føler sætter sig ind i ens behov, og smiler venligt til en. Generelt mere end en okay behandling af en som forbruger når man handler i forretningen synes jeg. Noget man efterhånden glemmer at sætte pris på idag. Det er min erfaring, at ikke alle virksomheder vægter uddannelsen af gode medarbejdere på højde med tanken om at tjene penge. Det første medfører af sig selv det sidste, specielt i nordjylland - vi kan være lidt besværlige og svære at overbevise :)
Anyway, det resulterede så i at jeg selvfølgelig valgte at bruge Ikea, da det blev besluttet at der simpelthen måtte et nyt køkken ind i det nykøbte hus, inden vi gik igang med at renovere det rum.
Tryghed, en god følelse og tiltro til varehuset var væsentlige årsager hertil, og selvfølgelig en del gode erfaringer fra venner og bekendte med Ikea.
Overall gik indkøbet godt, der blev givet virkelig god hjælp med planlægningen af køkkenet, gode råd og fortalt ulemper og fordele ved de forskellige produkter - man fik ikke følelsen af at medarbejderne ligefrem var instrueret i at pådutte kunderne de dyreste produkter. De ansatte havde en rigtig god forståelse for behov og smag, og forfaldte ikke til "salgs-taler" om visse produkter, det var en down to earth rådgivning og vejledning vi oplevede så at sige.
Efterfølgende var der dog en reklamation på køkkenet. Der blev stille og roligt reklameret, og varerne blev byttet - igen en god behandling, succes tænkte jeg.
Dele af ombytningen viste sig desværre at være forkert, så afsted til Ikea igen dagen efter, efter at man via telefon havde fået en god rådgivning om hvad man skulle forholde sig til, og gøre opmærksom på ved reklamationen. Medarbejderen satte endda tingene sammen online, og tjekkede at de rigtige varer befandt sig på hylderne.
Ude i Ikea fik man igen en god modtagelse i reklamationsafdelingen.
Da min afstand til Ikea er meget lang, og jeg som kunde ikke havde nogen skyld i udleveringen af de forkerte varer, var Ikea's reklamationsafdeling endda så forstående, og så kede af episoden at de kvitterede med at udstede kørepenge på et kort, jeg så kunne benytte til at købe lidt ekstra ting til mit nye køkken for, samt madbilletter - Sådan en god kundeservice har jeg ikke hørt om/oplevet længe. Det var en særdeles positiv oplevelse.
Da jeg så fornylig endelig fik tid til at færdiggøre de sidste detaljer i mit nye køkken, opdager jeg at medarbejderen der planlagde køkkenet har glemt at tage højde for at de lister der skulle på bordpladen havde behov for 4 hjørner. Beklageligvis indeholder Ikea's pakker med lister kun 1 hjørne af hver slags. Jeg stod derfor med 3 hjørner, og havde behov for 4.
Denne gang mødte jeg dog desværre ikke forståelse i Ikea's reklamationsafdeling, jeg blev henvist til at jeg kunne købe en ny pakke lister, tage hjørnet og smide resten ud. Hvilket materialle spild tænkte jeg, men medarbejderen var ikke til at hugge eller stikke i.
Denne behandling skuffede mig meget i forhold til mine tidligere, altid positive oplevelser med varehuset.
Jeg satte mig derfor ned og skrev en klage ind til Ikeas afdeling for klager. Jeg begrundede min utilfredshed på en sober og efter min mening på et sagligt og rimeligt grundlag, og trykkede "send".
Jeg har idag, efter kun få dages ventetid, modtaget en email om at Ikea beklager episoden, men at de desværre ikke kører de nævnte hjørner som reservedele, men på trods af dette har de valgt at sende mig et nyt hjørne, idet de har forståelse for min begrundelse for klagen. Specielt hentydningen til materiale spildet.
Jeg sidder nu tilbage og føler at jeg som forbruger, er blevet taget alvorligt som en klagende og utilfreds kunde. Jeg føler at Ikea medarbejderen der har behandlet klagen faktisk har taget sig tid til at læse min lange klage over så lille en ting, som et plastic hjørne nu er :)
Jeg skriver derfor nu denne anmeldelse fordi at jeg synes Ikea har fortjent ros for episoden, men også for at behandle en klage professionelt. En god virksomhed bestræber sig på god kundeservice efter min mening, at flytte sine "generelle regler" til gavn for kunden, blot der er tale om en rimelig klage selvfølgelig.
Jeg er efterfølgende en meget tilfreds Ikea kunde, der bestemt vil komme igen, og føler at min tryghed ved virksomheden er blevet bekræftiget, det var det helt rette sted at købe mit nye køkken :)
Louise R fandt anmeldelsen nyttig
Jeg elsker at handle i Ikea da de har mange fede ting til billige penge men deres hjemmeside syntes jeg desværre ikke ret godt om.. det er de færreste ting af deres sortiment man kan bestille via deres hjemmeside og så er levering alt for dyrt!
Det hedder: "Ikea - design og kvalitet" Jeg er enig med den første del: Design. De har rigtigt nok deres eget design... men det er altså IKKE kvalitet. Hvis det var kvalitet havde det ikke været nødvendigt for mig at tage tilbage til ikea for at bytte defekte dele eller efterbestille manglende dele HVER gang jeg køber noget hos dem. Deres force er at de tilbyder billige og pæne løsninger. Det er dog IKKE kvalitetsløsninger.
Jeg købte eks et vitrineskab i starten af denne uge. Alle dele var der denne gang, men der manglede totalt gevind på et af benene og en af skruerne. Så er det sgu lidt svært at få til at passe.
Design: ja
kvalitet: nej
Jeg elsker at handle i IKEA, og jeg elsker at jeg kan spise og drikke for stort set ingen penge i IKEA, når nu jeg er der i så mange timer.
Men hvad sker der lige ved kassen når jeg har handlet for 10.702kr Hvorfor stopper kassemedarbejderen mig når der står 5.012kr på kassen og beder mig om at betale førend vi kan gå videre????
Hm... forstår intet. Det bliver værre.. Så stoppes jeg igen!?! Denne gang står der 3.929kr på kassen nu skal jeg igen betale førend vi kan køre videre. Jeg er rystet !! Sidte omgang køre så igennem uden stop og jeg skali treide omgang betale 1.761kr men HVORFOR skal jeg betale af tre gange? Hvorfor er det sådanne skæve beløb hvad er logikken i dette? Jeg har INTET kunne finde om dette nogen steder. Ikke på IKEA´s hjemmeside, ikke i deres katalog, ikke i butikkerne hverken i Århus eller Odense, og ingen af dem jeg har talt med pr. ttelefon vidste noget om at dette ville ske hvis man handler for et større beløb. Så ØV med ØV på til IKEA for manglende info om dette.
PS; Godt jeg ikke også købte et køkken til 25.000kr :o)
gode varer samt inspiration og priserne er fantastiske
Må simpelthen bare indrømme - at jeg er Ikea-whore! :-)
Elsker butikken og deres produkter og produkt-mentalitet.
Jo, der er da også nogle irritationsmomenter ved konceptet, men det har også sin helt egen charme!
Jeg kan ikke give andet end 5 stjerner for alle de gode ting jeg har slæbt hjem derfra gennem tiderne.
Og til meget rimelige priser!
Ikea I love you!
Jeg holder meget af at komme i Ikea. Har dog ikke mulighed for at hjemtransportere størrer møbelenheder, så hjemmesiden burde være et fint alternativ. Den er nem og enkel at finde rundt på. Næsten nemmere at få et overblik over udbudet end i de fysiske butikker. Men det bliver så en af de handler der ikke kommer til at finde sted. 1000 kr for at få leveret et to-fløjet klædeskab der koster 2500 kr. for eksempel. Derfor kun tre stjerner til en hjemmeside, der trods alle umiddelbare kvaliteter på sitet tilsyneladende ikke er interesseret i at sælge over nettet.
Oftest er deres produkter rigtig fine, meget billige og moderne! Udemærket service.
jeg elsker ikea. de mister en stjerne da ketchup er begyndt at koste penge i kantinen.
Ikea's priser på deres mad er ekstremt lave, og derfor er der også mange studerende som smutter der over i fritimer, for at få noget billigt men stadig god mad.
Jeg bruger generelt altid Ikea når der skal kigges møbler, de er billige og kan alligevel tåle ret meget.
Thumbs up
Super fine ting de har i ikea. Når man er studerende har man jo ikke så mange penge, og derfor er ikea mit førstevalg, når det gælder møbler. Jeg får et smart hjem og det er tilmed for billige penge. Super duper.
Utroligt lave priser på de fleste af deres varer, og en god kundeservice.
Lækkert man kan få lidt og spise, men i både møbler, småting og mad, må man sige pris og kvalitet følger hinanden.
Desværre til tider fejl og mangler.
Men super lækket at kunne købe og smide ud med tiden, uden det har kostet en det store. Og derved også forny sit hjem oftere :)
Men skal jeg have møbler der holder i længden, finder jeg rigtig kvalitet.
Når man er ung og bor ude de første par år, kommer man efterhånden i Ikea et par gange (eller 10). Synes altid, at det er en positiv og hyggelig oplevelse, og der har aldrig været noget galt med de mange møbler, der efterhånden er blevet slæbt hjem.
Eneste kritik er, at det ikke altid er til at finde en medarbejder, hvis man mangler hjælp i de store varehuse (her tænker jeg helt generelt, ikke bare på en travl lørdag eller søndag).
En skøn forretning og de har alt hvad hjertet begærer ;-)
IKEA er et fantastik site, som studerende og lige flyttet fra reden, er det skønt at kunne gå ind på et ekstremt overskueligt opbygget site, der rummer alle IKEAs mange studievenlige tilbud på udemærkede produkter. Der er gode billeder, og mulighed for ikke bare at læse hvilke farver man kan købe produkterne i, men også at se billeder af samtlige farver.
Desværre har jeg bidt mærke i at farverne på billederne ofte ikke er helt tro til virkeligheden og at nogle af de møbler man forelsker sig i slet ikke er mulige at købe i online butikken, luksusproblem . Men alt i alt er det utroligt godt site der bestemt lever op til møbelgigantens gode ry, her går du ikke forgæves.
Har købt rigitg mange ting her efterhånde, og det er sgu iorden hvad man får i forhold til priserne efter min mening.
IKEAs side er nem, overskuelig og intuitiv mestendels.
Til gengæld er fragtpriserne intet mindre end urimelige og underminerer hele ideen i nethandel, hvorfor deres webshop ikke er meget bevendt. Siden kan bruges som opslagsværk før en tur i et af varehusene, men som webshop er den ubrugelig - alene pga. fragtpriserne.
At IKEA, wanted to buy a picture frame today but the one I wanted was out of stock and last one was on the wall so I asked assistant nearby if I could have the one on the wall and he replied - can't be bothered to get it down as it is too much troube for me to undo the screws as I will have to put another one on the wall so no you can't have it plus it won't scan anyway. I thought he was joking but he was deadly serious. There were 3 of them just standing around messing about so in that time he could easily have taken it down for me. How rude!
Therefore, I went elsewhere because of his attitude and will let me friends know what happened too!
Dejligt der findes steder med god rådgivning - meget tilfreds.
Altid fede ting i ikea - kommer man ikke bare til at købe alt for meget - fordi det er så billigt :)
Jeg bestilte et klædeskab og et skuffedarium på Ikeas hjemmeside for lang tid siden. Ved den første modtagelse af tingene var to af benene til skuffedariummet knækket og der var store ridser og små beskadigelse på skabet. Fragtfirmaet tog self. tingene med tilbage til ikea. Nu startede kampen med ikeas kundeservice, som intet kunne finde ud af.
Anden gang fragtfirmaet kom med tingene, var skuffedariummet fint mens der stadig var store ridser og mærker i skabet. Efter flere timer i røret med kundeservice og diverse højere magter, opgav jeg ikeas kundeservice og beholdte det ridsede skab. Den gang brugte Ikea forskellige fragtfirmaer til levering af møbler, og derfor skal ikea ikke have skylden for leveringen. Men skylden for elendig kundeservice kan de få.
Man får meget for pengene hos Ikea, og kvaliteten er rimelig. Dog er det meget bøvlet, hvis en vare er i restordre. Det er ikke muligt at bestille en vare til afhentning, heller ikke ved forudbetaling eller når varen er udsolgt. Denne "Ikea procedure" giver problemer, hvis varen er en køkkenlåge, der er i restordrer.
Det er en pine at handle i IKEA. Der er svært at komme i kontakt med en ansat, det er svært at finde varerne og det tager en evighed at komme til at betale.
Ok jeg indrømmer at jeg elsker Ikea. Det er billigt og de har så meget at man næsten altid kan finde noget, der falder i ens smag. Det er ikke kun trend møbler.
Dog har jeg en stor anke i forhold til hjemmesiden. Jeg er lige flyttet i hus og mangler derfor nogle møbler til de ekstra rum, jeg nu har. Så måler man vægge op og tænker "det burde stå et skab/en kommode/whatever". Der mangler jeg at kunne søge på møbler med bestemt størrelser eller indenfor bestemte mål - hvis min væg f.eks. kun er 60 cm bred. Eller hvis man leder efter en kommode er er ekstra smal eller lignende, så har man ingen andre muligheder end at kigge dem alle igennem manualt. Trættende! Ikke særligt brugervenligt. Og unødvendigt - det burde kunne løses teknisk - målene står jo nok i systemet alligevel, så det er sikkert blot et spørgsmål om at gøre dem "søg-bare".
Det savner jeg virkeligt på hjemmesiden.
Når man eventuelt skal samle et skab i deres program går serveren ofte ned hvilket gør at man mister sine tidligere indtastede data.
Super butik, ren hygge og inspiration. Dejligt at man kan spise der og det er til et budget som er lille. God mad og rare mennesker.
hjemmesidens oplysninger om åbningstider stemmer ikke - forespørgsel på "netkøb" forbliver ubesvaret
Nu bor jeg kun "et par lange stenkast" fra dem, så de har i årevis været en fast del af de butikker der besøges, når der skal indrettes og installeres møblement mm.
De har varer i en kvalitet der tit er bedre end mange andre leverandører og jeg har derfor ofte valgt deres varer, fordi alternativet var dyrere og af ringere kvalitet end Ikea's vare!
Bevares..! De er til tider lige lovlig "Svenske" nok i deres farver og stil, så hvis man ikke lige mener at "Svensk stil/smag" er så fedt, er det nok ikke lige stedet.
Mener bestemt at forholdet: "Kvalitet/pris" ..falder ud til købers fordel
gode møbler til en billig penge, jeg har købt mange møbler i ikea og er tilfreds
michael
Jamen Gud bevare Ikea - That's all!
Jeg har købt mange møbler i IKEA, da IKEA har pæne møbler til lave priser. Hver gang jeg har besøgt IKEA, er det nemt og overskueligt, at finde de møbler der passer ind i mit hjem..
ikeacheats
IKEA delivery rip-off Advantages: They turn up Disadvantages: Incomplete delivery Be careful when ordering multiple items for delivery. You will be asked to electronically sign for the...
Ally1000
Quick review of ikea.com DO NOT USE IKEA ONLINE!! DELIVERY SERVICE IS APPALLING: 1) they do not give you a delivery date...
shophopper
Disapointed former customer Advantages: Well priced furniture with good selection Disadvantages: Dreadful delivery service On placing my order I was given an estimated delivery date 8 days...
Theukhighstreet.com bruger
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.theukhighstreet.com ikke publicerer anmeldelsestekster
Theukhighstreet.com bruger