We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Iksgruppen anmeldelser

Iksgruppen Logo
Kunderne om Iksgruppen : »bedrager« »Service og troværdighed i top!« »Særdeles fremragende produkt og service.« 5
Middel
6.3 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

bedrager

hold fingerene fra iksgruppen du bliver snyndt og bedraget

Jammerligt

Denne butik havde jeg virkelig set frem til at handle hos... Men hold da K... hvor blev jeg skuffet.

Det bestilte en iPhone 4 i butikken og blev ringet op at hvis jeg betalte via PayPal, så sendte de telefonen med det samme... MEN dette skete bare ikke selvom pengene var trukket på min konto.... Så prøver man at ringe ringe og ringe. skrive mails og diverse ting... INGEN lyd...

7 Dage sendere lukker siden ned, hvor de skriver at der er lukket pga sygdom.

Efter godt 14 dage finder man et mobil nr på nettet hvorpå man træffer en ansat, som så sørger for at man kan komme i kontakt med ejer.!!!

INGEN telefon, men pengene kom dog retur.

KAN IKKE ANBEFALES !

Iksgruppen

Service og troværdighed i top!

Jeg købte en iPhone 4 via IKS Gruppen's webshop.

Ekspeditionen af ordren var hurtig og jeg modtog løbende statusopdateringer ang. min ordres fremskridt.

Efter modtagelse havde jeg problemer med at få min nye telefon ordentligt aktiveret. Dette skyldtes et problem fra min netværksudbyder, men jeg kunne stadig få hjælp af IKS Gruppen med mit problem, selvom de intet havde med problemet at gøre.

IKS Gruppen leverede mig et fejlfrit produkt og tilbød service der strak sig videre end deres reelle forretningsområde.

Iksgruppen

Særdeles fremragende produkt og service.

Jeg har gennem noget tid har vrøvl med min ene bil, og har derfor gået og tænkt på at anskaffe mig en scaner/tester til bilen. Jeg havde ingen erfaring på dette område og viste ikke hvad jeg skulle gå efter. En ven anbefalede en maxiscan fra Autel, så jeg prøvede at søge på nettet efter denne. Det var så her jeg fandt frem til Iks gruppen. Men jeg kunne ikke finde ud af hvilken model jeg skulle vælge da der var flere forskellige, så valgte at ringe til Iks gruppen.

Her fik jeg en god snak med dem, og de anbefalede en vagcom 405 fra Autel som skulle være rigtig god til de formål jeg skulle bruge den til.
Prisen kom til at hedde 970 incl moms og fragt. Dette syntes jeg er kanon af dem at anbefale mig, da de har mange modeler der er dyrere, de tænker ikke kun på at sælge det dyreste for at tjene penge nej de yder en god og fair service der kommer mig som kunde til gode.

Jeg overført penge til dem torsdag og fredag fik jeg min scanner hurtig levering og god service det må jeg sige.

Jeg har nu haft min scanner i brug og den er langt feder/bedre en jeg havde forventet.

Så fra mig 5 stjerner og et stort tak til Iks gruppen.

Super Service

Jeg har købt OBD stik hos IKSgruppen.
Information var bare helt i top, jeg fik svar på alle mine spørgsmål i telefonen og fik at vide jeg bare skulle ringe hvis der var noget. Og varen kom som aftalt.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk