[REPLY]
Fik en rigtig god behandlig da jeg skulle have reservedele til et par 10 år gamle stole.
Vi har købt seks spisebordstole i Oktober 2006. Selvfølgelig har vi behandlet stolene efter Ilva´s „gode råd“, og kunne konstatere, at vi kunne vedligeholde sidefladen af stolene i en flot overflade. De ligner nye stol. Desværre gælder det ikke for syninger. En stol efter den anden begynder nu at „perforere“ ved syningerne, og i løbe af de sidste fem måneder må vi se sandheden i øjne, at stolenes levetid er fordi efter kun lidt mere end fem år. Det synes vi er for kort! Derfor spurgte ILVA om en forklaring. Det er klart, at vi ikke har krav mod ILVA, men vi synes, at vi skal gerne få en fagkundig svar på skaden. ILVA´s kundeservice svared (uden at se på stolene), at vi har et forkert „brugsmønster“ og at vi har slidt stolene op i følge vores stor unormalt slidtage. Man betragter stolen „Dave“ som „... konstrueret til brug i private hjem, og en hver henvendelse omkring eventuelle fejl og mangler blive vurderet i forhold til garanti perioden og brugsbestemmelserne ...“. Hvad er Ilva´s brugsbestemmelser??? Ja, vi sidder på stolene til morgenmad, frokost (i weekenderne) og om aftenen. Vi har købt andre stol i vores liv som kan sagtens holde mere en 20 år uden tilsvarende problemer. ILVA´s eneste løsningsforslag er, at vi kan jo købe nye stol og nu kan vi jo komme kræve garanti, hvis det sker igen indenfor garanti perioden. Men hvorfor skal vi det, når Ilva allerede nu siger at vores „brugsmønster“ er skydlig. Stolene har et flot design, derfor et stjerne.
20.03.2012
Charlotte fra Ilvas kundeservice havde kontaktet os og vi fik en rigtig god snak om vores sag, og hvordan vi oplevede ILVAS forklaring. Charlotte har tilbudt os at kigge nærmer på sagen og vi fandt både en god forklaring, og en løsning som vi synes er meget tilfredstillende. Tre stjerne til ILVAS kundeservice :-)
konge fandt anmeldelsen nyttig
Hej Matthias
Vi er naturligvis ikke ligeglade med at dine stole er i stykker, og jeg er ked af hvis du har fået den opfattelse.
Hvis stolene er fra 2006, er de, som du også selv påpeger, udenfor reklamationsretten og garantiperioden. Jeg kan desværre ikke finde din ordre ud fra oplysningerne i din anmeldelse, men jeg vil meget gerne se på din sag alligevel, hvis du ønsker det. Du kan sende dit telefon eller ordrenummer til kundeservice@ilva.dk att.: CHGL, så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt.
På forhånd tak og hav en god dag.
Kundeservice ILVA
Ilva i Kolding har den 23.04. modtaget penge for to sovesofaer - levering skulle være uge 19. I uge 19 bliver vi endelig ringet op og fik af vide at nu var begge på lager og vi blev enige om levering idag - lørdag den 19. maj. Vi fik smidt de gamle senge ud og så ventede vi. Men kl 12 ville jeg lige ringe og høre hvor lang tid de kørte varer ud om lørdagen. Sød pige svarede indtil kl 18, men prøv lige at giv mig ordrenr. - Nå sagde hun - ser ikke ud som om hele ordren er klar, men jeg får lige sælger til at ringe retur til dig. Da der var gået 1,5 time prøvede jeg at ringe til Ilva - men kunne ikke få kontakt. Så prøvede jeg på sælgerens nr og endelig tog han den. Ja jo jeg var lige ved at ringe til dig, men det er kun den ene sofa der er på lager så de kom ikke. Så talte jeg med meget store bogstaver. Hvorfor de ikke havde ringet inden vi smed de gamle senge ud osv. Ja det kunne han ikke svare på - men så annullerede jeg ordren på stedet og hentede mine penge. Det kan bare ikke passe at nu står vi med to unger der ikke har en seng at sove i. DÅRLIG Service. Der handler vi ALDRIG mere. Og jeg vil råde andre til at lade være.
Hej Ingelise
Jeg beklager, at det gik galt med leveringen af dine sovesofaer og at du havde svært ved at komme i kontakt med den pågældende butik og sælger på leveringdagen. Det er naturligvis ikke i orden, og bestemt ikke sådan vi ønsker at behandle vore kunder.
Jeg er ked af, at du valgte at lukke din ordre og få dine penge tilbage, men hvis du har yderligere spørgsmål eller betragtninger i sagen hører jeg meget gerne fra dig på mail kundeservice@ilva.dk att.: CHGL.
Kundeservice ILVA
Vi vælger så at tage til Ilva Ishøj, for at købe nye have møbler i går.
Selve salget var der god service, men hun oplyser, at der kun er et hjørnesofa sæt tilbage, hvor vi reservere hele ordren, et hjørnesofa sæt, pavillon, ekstra stol og et bord. Vi betaler for det og jeg bestiller transport fra deres centrallager.
Da vi så skal have udleveret få vi at vide at der ikke er nogen hjørnesofa, hvilket undre os, da det er lige blevet informeret os at der er. Hun kontakter en kollega og bliver ved med at sige i samtalen"det er ikke noget jeg kan tage stilling til, min chef er her ikke", som få mig til at tænke at der er et sæt, men hun vil ikke udlevere det.
Vi får så bragt pavillonen og stolen hjem, spild at penge til transport.
Jeg begynder så at samle pavillonen og opdager efter jeg næsten er færdig, at taget samt siderne mangler, hvorefter jeg kontakter kundeservice, som siger, at jeg bare kan hente det, som jeg mangler på deres lager. Jeg kører fra Kastrup til Ishøj(25 km) for at hente det, men får at vide på lageret, at de ikke kan udlevere det manglende, men kun ombytte???
Jeg forklare, at jeg ikke kan have det i bilen, da pakken er over 2,5 meter lang, og jeg er næsten færdig med at samle det og spørger om det virkelig kan være rigtig, at jeg skal kører hjem igen, demontere pavillonen og få en 3 x 34 til at kører det ned til dem for at ombytte det og kører hjem til mig med et ny pavillon, hvor han svar ja, de ombytter kun det hele. Det er så her, at jeg bliver temmelig vred, og forklare at det er sgu for dårligt, hvorefter en kvindelig kollega overtager og sørger for at jeg kan få udleveret det manglende.
Men lige inden jeg får det udleveret, bliver jeg spurgt om jeg nu er sikker på at det manglede???? Nu er man sgu også mistænkt for tyveri!!!
Jeg ved ikke om 2 stjerner er for meget, men vi fik da god service under salget.
Hej Johnny
Jeg beklager, den uheldige oplevelse du har haft ved dit køb og efterfølgende reklamation.
Jeg er ked af, at I blev lovet en hjørnesofa, som så alligevel ikke var på lager. Jeg ved desværre ikke, hvad der er gået galt, men jeg kan garantere, at det ikke har været fordi vi ikke ville udlevere den til jer.
Med hensyn til behandlingen af din reklamation, så skal medarbejderne på lageret selvfølgelig ikke stille spørgsmålstegn ved denne, når du havde lavet en aftale med vores kundeservice og jeg beklager, hvis du har fået det indtryk, at du blev mistænkt for tyveri, jeg er sikker på at det ikke var deres mening.
Jeg kan desværre ikke finde din ordre ud fra oplysningerne i din anmeldelse, men hvis du sender dit telefon- eller ordrenummer til kundeservice@ilva.dk att.: CHGL, vil jeg meget gerne undersøge, hvad der er gået galt ved behandlingen af jeres reklamation og hvorfor hjørnesofaen ikke var på lager.
Kundeservice ILVA
Hos Ilva sætter de høje krav til kvalitet. De yder derfor fem (5) års garanti på alle produkter købt efter 1. april 2010.
Jeg har købt et bord som begynder at "gå op" i laminatet, hvor bordet samles på midten. Jeg tog et billede af "skaden" og sendte det Ilvas kundeservice. De var meget hurtige til at svare tilbage, men konkluderede desværre, at skaden var "forårsaget af udefrakommende påvirkning".
Da jeg orienterede Ilva om, at jeg ikke var tilfreds med denne afgørelse og spurgte dem, hvilke muligheder jeg havde for at klage, svarede de, at jeg skulle klage til Forbrugerklagenævnet.
På Forbrugerklagenævnets hjemmeside står der blandt andet, at man som regel ikke kan bruge sin vare, imens klagen behandles, blandt andet fordi fejlen kan forværres.
Jeg er slet ikke i tvivl om, at Ilvas kundeservice følger de retningslinier, som de har fået udstukket og jeg er enig med Forbrugerklagenævnet i, at skaden kan yderligere forværres ved brug og at dette ikke er hensigtsmæssigt, men så må jeg bare konstatere, at det er for nemt for Ilva at love 5 års garanti på deres varer, hvis deres klager ender hos Forbrugerklagenævnet og man så er i deres hænder og ikke kan bruge sin vare imens.
Som følge af denne anmeldelse er jeg blevet kontaktet af Charlotte fra Ilvas kundeservice. Vi havde en god samtale om min anmeldelse og Ilva har tilbudt at bytte mit spisebord pr. kulance. Tak for det og for god service fra Charlotte fra Ilvas kundeservice.
Hej Louise
Det er korrekt, at vi i ILVA yder 5 års garanti på alle vore produkter.
Garantien dækker fejl og/eller mangler, der opstår på et produkt som følge af en produktionsfejl. Garantien dækker lige meget om fejlen/manglen allerede er på produktet ved leveringen eller om den opstår indenfor 5 år. Garantien dækker ikke skader som er selvforskyldte, f.eks. pletter, ridser eller hakker. Den dækker heller ikke slitage på varen eller anden brugspåvirkning, lige som manglende eller forkert vedligeholdelse eller uhensigtsmæssig montering/opsætning heller ikke er dækket.
Hvis du er blevet henvist til Forbrugerklagenævnet, er det, som du selv skriver, fordi vores kundeservice har vurderet at skaden på dit bord er selvforskyldt, og derfor ikke er dækket af vores garanti. At Forbrugerklagenævnet beder dig om ikke at benytte din vare, indtil din klage er behandlet, har hverken noget med vores garanti eller længden af denne at gøre.
Hvis vi havde vurderet fejlen på dit bord som en produktionsfejl, havde vi selvfølgelig behandlet din reklamation med det samme.
Vi behandler dog ofte reklamationer pr. kulance, det vil sige som en service, selvom kunden reelt set ikke er berettiget til hjælp. Jeg kan desværre ikke vurdere din sag alene ud fra din anmeldelse, men hvis du sender dit telefon- eller ordrenummer og meget gerne billederne af dit bord til kundeservice@ilva.dk att.: CHGL, så vil jeg undersøge om vi har mulighed for at hjælpe dig.
På forhånd tak og god dag.
Kundeservice ILVA
Da jeg var i København i weekenden, kørte jeg forbi ILVA Ishøj for at købe ting til min venindes nye lejlighed.
Jeg blev virkelig positivt overrasket. Mega flot butik og rigtig god og kompetent rådgivning af sælgeren i sengeafdelingen. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer forbi butikken.
Efter en noget uheldig oplevelse hos Ilva - hvor vi i første omgang ventede over to måneder på at få leveret to Arkansas-borde og efterfølgende blev afvist, da vi ville returnere dem, har vi udreddet problemerne med deres kundeservice. Vi er utrolig glade for, at Ilva tager deres kunder seriøst, og at de godt vil se individuelt på konkrete sager.
Derfor kan vi kun opfordre andre kunder til at handle i Ilva, som udover et bredt og godt sortiment også har hjælpsom og respektfuld service.
Hej Thomas
Jeg beklager det uheldige forløb, der har været i forbindelse med jeres køb hos os.
I skal selvfølgelig kontaktes af din sælger og informeres om forsinkelsen på din vare, og jeg beklager at det ikke er sket i jeres tilfælde.
Arkansas bordene fås både som lagervarer (varer som er en fast del af vores sortiment og som regelmæssigt går på lager) - dette gælder bordene i grå, hvid og sort - og bestillingsvarer (varer som kun produceres ved forudbestilling) - dette gælder bordene i alle andre farver.
Bestillingsvarer kan sagtens være vist i vores udstilling, specielt mindre varer som disse.
Hvis I har bestilt et af bordene i andet end grå, hvid eller sort, er det en bestillingsvare. Dette burde være angivet på jeres ordre, men I skal selvfølgelig også oplyses om dette, når I opretter ordren. Der er nemlig ingen returret på bestillingsvarer.
Angående vores returret, så er den ubegrænset, så længe varen er i ubrudt, original emballage. Vi er selvfølge klare over, at man kan være nødt til at åbne en kasse for at se en vare, og derfor tager vi da typisk også varer retur, selvom kassen har været åbnet, så længe vi med god samvittighed kan sælge den til en anden kunde.
På grund af det uheldige forløb og fordi I er blevet fejlinformeret ved oprettelse af ordren, vil jeg selvfølgelig tilbyde jer at returnere bordene og få jeres penge retur. Hvis du har mulighed for at sende dit telefon- eller ordrenummer til kundeservice@ilva.dk att.: CHGL vil jeg se på det hurtigst muligt og kontakte dig.
Kundeservice ILVA
Der er mange rigtig gode møbler og varer i alle prisklasser, samt en masse fed inspiration at finde i ILVA. Jeg har allerede gjort flere af mine bedste møbelkøb i Odenses nye ILVA, og kan kun sende mine bedste anbefalinger herfra. Info og hjælp fra personale har også været helt i top hver gang.
Skønt at handle et sted hvor varerne er i orden og sælgerne udviser empati og ægte interesse for dine behov - tak Ilva
Hermed vores oplevelse med Ilva, Ishøj.
Køber i uge 8 en sofa til levering i uge 13. Service i forbindelse med salget er til 4 stjerner.
I uge 14 har vi endnu ikke modtaget hverken sofa eller information fra Ilva. Ringer dem selv op og får nu at vide at vi modtager sofaen i uge 17. Nu er vi på 3 stjerner.
I begyndelsen af uge 17 er vi stadig ikke informeret om det eksakte leveringstidspunkt, så vi ringer Ilva op. De underskylder meget og forklare at sælgeren af sofaen havde været skyld i mange skuffede kunder, så han var blevet fyret. Men de lover levering i slutningen af uge 17. Nu er vi på 2 stjerner.
Dagen efter bliver vi ringet op af sælgeren der er blevet fyret, han er dog ikke klar over at han er blevet fyret. Han beklager meget og lover levering i uge 17. Kan dog på trods af at der kun er 2 hverdage tilbage, ikke oplyse os om et leveringstidspunkt. Nu er vi på 1 stjerne.
Nu er det lørdag i uge 17 og vi har ikke modtaget sofaen. Nu er vi på 0 stjerner.
Ikke imponerende Ilva!
Hej Hans
Jeg beklager den lange forsinkelse på din sofa og den manglende opfølgning fra vores side. Desværre bliver leveringen af varer fra vores leverandører af og til forsinket, og vi forsøger naturligvis altid at kontakte vore kunder og informere om dette. Jeg er ked af, at du gentagende gange ikke er blevet informeret omkring forsinkelsen af din vare, det er selvfølgelig ikke i orden.
Jeg vil jeg meget gerne følge op på din ordre, så hvis du har mulighed for at sende dit telefon- eller ordrenummer til kundeservice@ilva.dk att.: CHGL vil jeg se på det hurtigst muligt og kontakte dig.
På forhånd tak.
Kundeservice ILVA
Ilva har et godt udvalg i møbler og en masse lækker brugskunst.
Produkterne er generalt gode og betjeningen er kompetent og venlig. Jeg har dog ofte oplevet at produkterne ikke er på lager og tager ugevis at hjemtage, det er sket flere gange og det synes jeg er lidt tyndt, derfor 4 stjerner.
Jeg bestilte 2 ovale filtkurve fredag den 9. marts. Om mandagen ringer Ilva kundeservice og oplyser, at de har solgt så mange kurve i weekenden, at de nu er udsolgt og først forventes på lager i slutningen af ugen. Der går dog næsten 2 uger, før jeg modtager pakken, og så viser det sig at være firkantede kurve. Jeg ringer og reklamerer, hvor jeg taler med en ikke særlig forstående pige. Hun fortæller mig, at de ovale kurve igen er i restordre fra deres leverandør, men at de sender dem, såsnart de er på lager. Med leveringen vil følge returlabel. Siden hører jeg INTET fra Ilva. Den 18. april får jeg mail, hvor de beder mig udfylde spørgeskema og bedømme min ordre! Jeg har stadig ikke fået mine varer. Ringer til kundeservice 20. april og får af en sød og meget beklagende pige af vide, at kurvene er på vej. Jeg modtog dem i dag 23. april - dvs. 45 eller 1,5 måned efter min ordre blev placeret. Jeg har intet hørt fra Ilva undervejs, og jeg har ikke modtaget nogen kompensation, på trods af ekstrem ventetid og besværet med at pakke og sende forkerte varer retur. Jeg betalte endda kr. 66 i fragt! Elendig kundeservice, og Ilva er slet ikke klar til at agere som webshop - de skulle skamme sig! Burde få NUL STJERNER!
Hej Malene
Jeg beklager forløbet ved dit køb på vores webshop, som bestemt ikke lever op til vore standarder.
Du skal naturligvis ikke betale for fragt efter den omgang du har været igennem, og jeg vil også meget gerne undersøge om vi kan tilbyde dig yderligere kompensation.
Hvis du har mulighed for at sende dit telefon- eller ordrenummer til kundeservice@ilva.dk att.: CHGL, så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt med henblik på refusion af dine fragtomkostninger og evt. yderligere kompensation.
Kundeservice ILVA
en side som jeg henter inspiration til boligen i.
God udvalg dog lidt dyre priser i forhold til prisen men ellers er jeg tilfreds med de ting vi har købt.
I uge 3 var jeg i ILVA Ishøj og fandt et spisebord med stole. Desværre kunne jeg kun få 2 af de fire stole med det samme, da der ikke var flere på lager. De to sidste ville komme i uge 7. Det var OK - jeg kunne godt leve med 2 stole i en måneds tid.
Ved afhentning i Greve, kunne jeg dog kun få én stol udleveret, og måtte vente til uge 7 med tre stole nu.
I uge 8 ringer jeg til ILVA og spørger til mine stole, hvor jeg får beskeden, at de først komme hjem i uge 11.
I uge 11 ringer jeg og får beskeden, at de først komme hjem omkring uge 20.
Hvorfor ringer ILVA ikke til mig og oplyser det, når de ved det? Hvorfor skal jeg vente forgæves, og selv ringe for at få den information?
Heldigvis var der ikke noget problem med at får pengene tilbage for den ene stol, jeg havde hentet - derfor to stjerner og ikke kun én.
For at undgå at skulle handle med ILVA igen senere, købte jeg med det samme to udtræksplader til mit bord - som jeg måtte vente 45 miutter på at få udleveret i Greve.
Farvel ILVA.
Hej Klaus
Jeg beklager den lange forsinkelse på dine stole. Leveringen af varer fra vores leverandører bliver desværre nogen gange forsinket, og vi forsøger naturligvis altid at kontakte vore kunder og informere om dette. Jeg beklager, at dette ikke er sket i dit tilfælde.
Behandlingen af dit køb lever bestemt ikke op til vore standarder, og jeg ville sætte stor pris på, hvis du har mulighed for at sende dit telefon- eller ordrenummer til kundeservice@ilva.dk att.: CHGL, så jeg kan følge op på din sag.
Kundeservice ILVA
Vi fik d.13.2 leveret en hjørnesofa, den kan ikke samles, da delene hvorpå man sætter sofaerne sammen er sat forkert på og der er for lang afstand ml. de enkelte hænglser. Vi ringer til butikken, hvor en herre nævner at vi sagtens kan flytte hænglserne selv ved at bore nye huller eller bøje metallet så det passer, hvis det lykkedes vil de give os en mindre kompensation, flytningen kan ikke lade sig gøre, da der sidder gevind inden i træet som vi ikke kan flytte. De tilbyder os en omleverering, der er "bare" lige 1½ måneds leveringstid og de siger at de først vil afhente vores defekte sofa ved levering af den nye på trods af at den fylder og er ubrugelig, tænker lige over dette og beder dem om at finde alternativer til sofaen som kan leveres tidligere. Alternativet de kommer med er en mindre sofa, med færre siddepladser og chaiselounge til samme pris, det er overhovedet ikke noget tilsvarende. Vi tænker over det og kommer frem til at vi vil ophæve købet medmindre de kommer og afhenter vores defekte sofa hurtigst muligt og vi kan få et nedslag. Kundeservice afviser blankt at vi kan ophæve købet, men nu er de villige til at afhente sofaen, de er dog ikke villige til at give et nedslag selvom de ikke kan omlevere inden for rimelig tid. Det er ved at være en ret kedelig oplevelse at have handlet med denne butik, da vi ender med at stå uden sofa til uge 17 og de ikke rigtigt kan tilbyde os et tilsvarende alternativ selv, og vi ikke kan finde en sofa i en anden butik da de ikke giver os mulighed for at ophæve købet.
Vi havde nogle problemer med ILVA i Århus, hvor servicen ikke levede op til forventningerne, efter en henvendelse til deres kunde service og en fornuftig snak, blev problemet løst til vores fulde tilfredshed.
Benjamin Brochdorff Konge fandt anmeldelsen nyttig
Fik et godt bord ude i Ilva, men måtte vente 100 år på at blive betjent. Og da vi endelig fik en mand, var det en hjælpløs teenager der ikkevidste noget som helst. Suk - men bordet er vi trods alt glade for.
Hej Tina
Vi tager naturligvis alle henvendelser fra vore kunder til efterretning og er sætter derfor pris på din anmeldelse.
Det glæder mig at høre, at I er glade for jeres bord, men jeg beklager, hvis der var lang ventetid på at blive betjent og hvis ekspedienten ikke ydede jer en ordentlig service i købssituationen. Det er selvfølgelig ikke i orden.
Hvis du har mulighed for at sende dit telefon- eller ordrenummer til kundeservice@ilva.dk att.: CHGL, så vil jeg gøre den pågældende forretning opmærksom på din oplevelse.
Kundeservice ILVA
Har handlet en enkelt gang i ilvas webshop, hvilket var en rigtig god oplevelse ;)
Vi har for lige under 2 år siden købt to sofaborde hos Ilva i lyngby, som vi indtil nu har været rigtigt glade for.
Bordene er mørkbejset træ, og skal derfor kun tørres af med en hårdt opvredet klud.
Nu her 2 år efter er vores spise borde begyndt at "boble" op i samlingerne, på træet på overfladen.
Dette er vi selvfølgelig helt vildt kede af, fordi vi har været så glade for vores borde.
Herefter kom vi i tanke om at Ilva jo reklamere med 5 års garanti, og vi reklamerede derfor, over fejlen til deres kundeservice i lyngby hvor vi havde købt bordene.
Vi tog nogle billeder af bordene og sendte dem med en mail til kundeservice. Et par timer efter kom der et telefonisk svar, hvor en såkaldt "synsk" kundeservice medarbejder, kunne konstatere at vi ikke havde tørret bordene af med en hårdt opvredet klud, men at vi måtte have brugt alt for meget vand på bordene, og at det derfor ikke kunne være en produktionsfejl, for sådanne opstod jo altid kort tid efter man havde købt produktet.
Mit svar var jo så, at vi selvfølgelig havde brugt en hårdt opvredet klud, og hvorfor de så reklamerede med 5 års garanti, når produktionsfejl altid opstod kort tid efter? Så skal de jo reklamere med 1 måneds garanti..
Til det svarede hun at det også kunne opstå af at man havde spildt et glas mælk eller vand, og ladet det suge ind i træet.
Hun havde tilsyneladende ikke noget svar på hvorfor de så reklamerer med 5 års garanti.
I bund og grund blev vores reklamation afvist fordi det var en fugtskade, og ikke en produktionsfejl.
Helt ærligt, hvad er det så lige for et produkt man kan returnere efter 5 år, hvis Ilva blot kan sige, det er din egen skyld.
Det er sgu' for nemt.
Vores sofa'er er også købt i ilva, håber virkelig ikke jeg kommer ud for det samme som mange af jer andre her på trustpilot.
ØVØVØV, vi handler ikke hos Ilva mere...
D. 05/03-12
Efter vores opslag herinde på trustpilot, blev jeg kontaktet af Charlotte fra Ilva's kundeservice, som beklagede sagens forløb, men var som udgangspunkt enig med hendes kollega som sagde at det var en fugtskade på vores borde. Til trods for det, fandt vi en løsning, og vi får lov at vælge nogle nye borde, eller et andet produkt til samme værdi af vores borde.
Derfor har vi givet Ilva én ekstra stjerne, for at løse sagen. Er dog stadig grundlæggende utilfreds med deres håndtering af sagen i første omgang. Havde vi ikke lavet et opslag på trustpilot, og indsendt en klage til forbrugerstyrelsen er jeg ikke sikker på at vi havde fået nogen refundering.
konge fandt anmeldelsen nyttig
Hej Mie
Jeg beklager, at du ikke føler, at behandlingen af din reklamation har været optimal.
Vores garanti dækker, hvis der indenfor 5 år fra leveringsdatoen opstår fejl eller mangler på et produkt som følge af en produktionsfejl på den pågældende vare. Garantien dækker ikke alm. slitage (f.eks. ridser el. skrammer, pletter og lignende) eller anden brugspåvirkning, manglende eller forkert vedligeholdelse eller uhensigtsmæssig montering/opsætning er heller ikke dækket. Dette dækker den købelovsbestemte reklamationsret heller ikke.
At en produktionsfejl altid vil komme til udtryk indenfor kort tid efter levering er ikke sandt og det beklager jeg naturligvis, hvis du er blevet oplyst.
Når det så er sagt, så behandler vi ofte reklamationer pr. kulance, det vil sige som en service, selvom kunden reelt set ikke er berettiget til hjælp. Jeg har desværre ikke mulighed for at vurdere din sag alene ud fra din anmeldelse, men hvis du sender dit telefon- eller ordrenummer til kundeservice@ilva.dk att.: CHGL, vil jeg undersøge om vi har mulighed for at hjælpe dig.
Håber at høre fra dig
Kundeservice ILVA
Jeg har købt både spisebord, spisestole, sofa og flere småting i Ilva. Synes det er en dejlig buti at komme i. Personalet har altid været hjælsomt og jeg er rigtig tilfreds med de ting jeg har købt - også i forhold til prisen :)
ILVA er helt klart min første tanke når jeg tænker møbler og tilbehør!
De har et godt udvalg, der er let at finde rundt i. Ja ILVA er faktisk bare et fantastisk sted at handle, det kan stærkt anbefales!
Godt tilfreds. Lidt dyre. God service ellers.
Vi er glade for ILVA. Møblerne og brugstingene er af god kvalitet og der er et stort udvalg.
DOG er vi lidt "irriteret" over, at man SKAL hele vejen uden om ALLE møblerne og op og ned fra etager, når man besøger forretningen i Ishøj - selvom man måske bare skal ind i brugskunstafdelingen og ha' 4 glas.
Det er superbesværligt, især hvis man er afsted med små børn osv.
Vi forstår ikke, at de ikke lukker op (når de har muligheden), så man kan gå den vej igennem (det er selvfølgelig for at lokke med gode tilbud på vejen igennem forretningen) - men man burde alligevel have valget.
Forsendelsen kan godt være en smule dyr fra webshoppen, men der er ofte gode tilbud, og vi er glade for produkterne og møblerne, så det ta'r vi gerne med.
Jeg har handlet i ILVAs webshop et par gange, og har hver gang været meget tilfreds.
Varerne er omhyggeligt indpakkede og ankommer hurtigt - selv midt i juletiden.
Også en ok lavprisbutik på møbelvarer til et alternativ.
Torben Andersen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg måtte ringe og rykke for min levering, men så gik det også hurtigt og selve leveringen var super.
Har også købt en udstillingsvare, som Ilva sørgede for blev godt pakket ind og sendt med 3x34 - en meget fin levering.
Købte for en uges tid siden bl.a. nogle glas i Ilva Ishøj. Da jeg ville vaske glassene før brug, smadrede først et champagne glas, da det strejfede et andet glas. Dernæst knækkede stilken på to cocktail glas, ved at jeg tørrede dem af, selvom jeg behandlede dem virkelig pænt!
Jeg kørte derud igen idag, for at få pengene retur. Men fik desværre ikke andet end en meget bitter smag i munden! Jeg snakkede først med en ganske venlig ung pige, men eftersom hun ikke kunne hjælpe mig, og vi fik hold i chefen, fik piben en ganske anden tone!
Jeg fik at vide "at der ihvertfald aldrig havde været problemer med nogle af de glas før, og hun jo ikke kunne vide, hvordan jeg behandlede dem". Jeg prøvede at argumentere, men lige lidt hjalp det!
De resterende intakte glas ville de heller ikke tage retur, da jeg, selvfølgelig, under opvasken, havde fjernet mærkatet på dem... Og det altsammen til trods for jeg stod med en bon på 7.000 kr, og havde købt glas for under 300!
Jeg følte mig mere eller mindre anklaget for selv at have ødelagt mine indkøb!
Utrolig elendig service!
Hej Rune
Jeg beklager, at du har haft en uheldig oplevelse i vores bolighus i Ishøj.
Jeg vil utrolig gerne høre nærmere om din oplevelse, så hvis du har mulighed for at sende mig en mail med dit telefonnummer og evt. bonoplysninger (dato, bon- og kassenummer), så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt.
Hav en god dag.
Kundeservice ILVA
De har mange gode ting, hvis man er til køb billigt og måske skift ud tit, så er det perfekt, de har osse gode ting som holder godt
Bestilte en masse vinglas. Alle var forsvarligt pakket ind og kassen ekstra stor for at der kunne være plads til beskyttelse om hver enkelt kasse med glas. Pakken kom derudover 2 dage efter bestilling, som var fortaget kl. 22 om aftenen. Vil helt sikkert handle her igen.
Jeg har købt en nye sofa i Ilvas webshop, men efter blot 10 dage gik den i stykker ved helt almindelig brug, og jeg skal så vente 10 dage på at få den repareret. De burde egentlig bare have leveret en ny med det samme, og taget den anden retur er min opfattelse.
Hej Carsten
Jeg beklager, at du har oplevet problemer med din sofa.
Vi behandler naturligvis alle vore reklamationer så hurtigt som muligt, enten ved ombytning eller udbedring af skaden/defekten på varen. Hvis vi har valg at udbedre skaden på din sofa fremfor at ombytte, er det muligvis fordi at varen ikke har været på lager og en ombytning af varen ville tage længere tid end udbedringen. Det er også værd at tage med i sine overvejelser, at en ombytning heller ikke er helt uden gene (udpakning/samling af ny vare o. lign.) og derfor er en montør til udbedring ofte en mere hensigtsmæssig løsning end ombytning. Vi vurderer dette fra sag til sag.
Jeg har desværre ingen oplysninger om din sag, men vil naturligvis gerne se på den, hvis du ønsker dette. Du kan sende telefon- eller ordrenummer til kundeservice@ilva.dk att.: CHGL.
Hav en god dag.
Kundeservice ILVA
Hvor er det en skam at jeg ikke læste anmeldelserne af ILVA før jeg handlede der.
Behøver man skrive andet end ... Kundeservice?
Hej Line
Jeg beklager, hvis du har haft en uheldig oplevelse i et af vore møbelhuse eller på vores webshop.
Jeg vil meget gerne have yderligere oplysninger om dit køb og vil derfor bede dig sende mig dit telefon- eller ordrenummer på kundeservice@ilva.dk att.: CHGL, så vil jeg se på sagen hurtigst muligt.
På forhånd tak.
Kundeservice ILVA
Jeg har købet et spisebord hos Ilva.
Som er jeg rigtig glad for .
Har købt 2 skoskabe, begge er lige til at samle efter vejledningen, og materialerne er rigtig gode. Huller og skruer der bruges passer bare, og knækker ikke, som jeg har oplevet med andre skabe.
Det var dejligt at de ville skaffe det sidste skoskab fra Ishøj til Lyngby, og det lå faktisk klart til afhentning på dagen som lovet. Det var flot, flexibelt og god kundeoplevelse. Kunne godt have dem mistænkt for ikke at have nået det, men det gjorde de altså. Det er værdsat i en travl hverdag!
Vi har altid været glade for at handle hos Ilva. Generelt får man god rådgivning, og de er fleksible med levering.
Har købt fra Ilva.dk og varerne kom nogle dage efter de skulle men alt i alt en god handel dog kunne kvaliteten godt have været lidt bedre.