We are hiring!

Besvarelse fra Imerco

[DATE]

[REPLY]

Imerco  Logo
Kunderne om Imerco : »5 Stjerner « »Meget tilfredstillende« »hurtigt og let« 2461
Godt
8.9 af 10

2.461 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Meget tilfredstillende

Jeg bestilte en vare som gave en mandag aften, og modtager fik den onsdag formiddag , fint pakket ind og det hele :-)

Udvalgt anmeldelse om Imerco

5 Stjerner

Har lige(7/12) bestil en julegave bestående af 2 optiske røgalarmer fra Jakob Jensen og har modtaget ordrebekræftelsen, men så er der ej sket mere.

Afventer spændt mht. leveringstiden.

De er nu ankommet og alt er i orden !

• Jan

Enkelt og hurtigt.

Nem og hurtig ekspedition.

Lidt til minussiden.

Havde købt en automatisk parkeringsskive fra Jakob Jensen. I kvitteringsmailen fra Imerco, reklameres der for anden P-skive.
Det er for meget automatik !!!

hurtigt og let

hurtig levering og meget god indpakning

Imerco

Rimeligt let at finde rundt i webshop og ved bestilling opleves hurtig ekspedition og levering

• Jytte

Imercos Webshop virker!

At handle i Imercos Webshop har været uden problemer -
ordren er blevet effektueret hurtigt, og varerne er leveret til døren - kort tid efter bestillingen - det eneste minus må være, at man ikke fik handlet i den nære Imerco!

Jytte Uldall Hansen.

Imerco

Hurtig og god behandling af varerne.

Meget fin og hurtig behandling af min ordre. Det er ikke sidste gang at jeg handler på denne måde.
Varerne er altid pakket så der ikke sker noget ved forsendelsen.
Altid en fin behandling når man ringer.

perfekt

godt med at man får mails så man kan følge med hvor pakken er henne. Vil absolut gøre det igen..

sendte pakken til min veninde Marianne som blev meget glad for gaven. hilsen Lotte

• Kunde

Super god

Super god og hurtig!

• Kunde
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Imerco - Et sikkert valg :)

E-shop der er nem og brugervenlig. Hurtig levering. Dejligt med en status fra Imerco, når pakken er pakket og fremsendt.
Pakken fremkom i løbet af ganske få dage. Handler helt sikker på e-shoppen igen. Kan anbefales.

• Peter

Upåklageligt

God ,nem og hurtig service.

Helt OK

Virker helt reel og professionel

Super god service

Bestilte en vare søndag aften. Mandag kom der besked om, at varen var sendt. Tirsdag morgen, modtog jeg varen med posten :)

Hvad skal man med butikker, når varen kan leveres så hurtigt via nettet

• Dorte
  • Verificeret køber

Alt er sendt og behandlet i bedste stil og orden.

Hurtig og nem hjemmeside hvor jeg købte tingene. HErefter god information via mail og endelig modtog jeg pakken i hel og flot stand og indpakningen var ikke stødt.

kan anbefales

hurtigt og effektivt, og så til en fin pris.

super

Jeg bestilte på imercos hjemmesede og det var perfekt leveret dagen efter.

SUPER

God respons med det samme, super hurtig levering

• Haleh
  • Verificeret køber

super god og hurtig handel

God og hurtig handel

fin butik og ok priser

har alt det man skal bruge til hjemmet til nogen lunde priser

Særdeles hurtig levering

Meget hurtig ekspedition, - ordrebekræftelse, forsendelsesadvis og levering. Og så er der her tale om et firma, der også rent faktisk læser den eventuelle besked, man som kunde kan skrive på bestillingssiden. Fint!

• Marie
  • Verificeret køber

Hurtigere handel end i forretningen.

Der var tilbud på rådvad bestik i 4 stk. æsker. 2 stk. for 500 kr. Jeg havde fået at vide at man så kunne købe 3 for 750 kr. hvilket jo er naturligt - men nej i forretningen kunne det ikke lade sig gøre - det var enten 2 eller 4 og det var systemet, som sagde det!!!! - Prøvede så nettet - der kan man købe en æske om man vil og så endda få den sendt til døren - jeg købte 3 som jeg ønskede mig og fik dem tilsendt - og uden forsendelsesomkostninger, da det var over 500 kr. Rigtig fin service - Prøver nettet før forretningen næste gang - så der er ikke noget at sige til at der mangler "folk/kunder" i forretningen.

• gitte

nemt at handle

nemt og hurtigt

Perfekt

Kan ikke finde på et eneste punkt - fra bestilling til levering - der bare nærmer sig noget negativt. Super!

• Tanja

Super service og levering

Jeg vil klart anbefale Imercos webshop til mine familie, venner og bekendte. Det er nemt at finde rundt på sitet, og levering lige til døren.

• T.M.
  • Verificeret køber

dårligt service ! ingen flexibilitet !!!

jeg køber 2 pakker raavad erica bestik på tilbud i butik Grenaa til 8 personer.
mangler en pakke så at det passer til 12 personer. men må ikke købe den i butik, de sælger kun 2 pakker ad gangen.
ser tilfældigvis på imercos hjemmeside at man der kan købe enkelte pakker. jeg ringer til netbutik og spørger om jeg så ikke kan købe en pakke i butikken så sparer jeg jo fragten, men nej det kan jeg ikke.
jeg skal bestille en pakke over nettet og betale 50 kr. i fragt.
tak for det !

IMERCO - INGEN SERVICE / FLEXIBILITET I KRISETIDER

Besvarelse fra Imerco

Hej Thorsten

Tak for din melding.

Jeg kan kun beklage at du ikke fik den 3 æske med til tilbudsprisen da du nu var i vores butik for at handle.

Det vil vi fremover gøre bedre.

MVH Jens

Stort udvalg

Hurtig levering....

• Dansk

okey

ikke pakket ind selvom det var bestilt

• Hanne

Absolut tilfreds

Hurtig betjening!

• Sara

Fantaboulos!

Der er ikke noget at sætte fingeren på! Må sige, at det var et komplet tilfælde, jeg endte i webshoppen - men hold da fest - hvor det fungerede fint! Tilbuddet gik rent hjem og betalingsmåden var let og overskuelig. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler på nettet med jer...

Maj-Britt A-L fandt anmeldelsen nyttig

Imerco sans for kvalitet*

Super god service & Levering.
&
Tak for de mange gode tilbud->

Lynhurtig levering

Jeg bestilte en Philips kaffemaskine en eftermiddag ved 14-tiden. 3 timer efter fik jeg besked om, at varen var afsendt. Og næste formiddag kl. 11 stod jeg med varen i hånden.
Hurtigere kan det ikke gøres!

Maj-Britt A-L fandt anmeldelsen nyttig

• Mette
  • Verificeret køber

Hurtigt og effektivt firma.....

Personalet var meget hjælpsomt

Det var nemt og hurtigt at bestille på Imercos hjemmeside. Min pakke kom dog for sent frem, da de ikke havde den på lager. Men da jeg bestilte den, stod der ingen steder, at den ikke var på lager. Imidlertid var personalet i webshoppen meget hjælpsomt og arbejdede hurtigt for at bestille varen hjem.

åse langholm

er altid til at hjælp

• Karina

PERFEKT

nemt at bestille, hurtig levering, ingen vrøvl, kan kun anbefales. og gør det helt sikkert selv, igen. :)

• Tina
  • Verificeret køber

Super nem og hurtig levering

Jeg har flere gange købt gaver på Imerco´s hjemmeside og har hver gang fået en super hurtig levering. Har flere gange valgt at få varen leveret indpakket og med til/fra kort. Dejlig nem at få det hele leveret færdig og klar til blive afleveret videre og pænt pakket ind. Vil helt sikkert anbefale andre at bruge samme service.

• Peter
  • Verificeret køber

Har slet ingen "brokker"!

Jeg kan ikke andet end sige, at såvel behandling af min ordre, forsendelsen inkl. leveringstid, varen og prisen var efter ønske!

• Birgit

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering

• Hanne

Hurtig betjening

Kan kun anbefale Imerco.

Perfekt

Jeg bestilte varerne på hjemmesiden, som var nem og overskuelig, dagen efter havde jeg min bestilling med posten, det kan da ikke være bedre.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk