We are hiring!

Besvarelse fra Imusic

[DATE]

[REPLY]

Imusic Logo
Kunderne om Imusic : »Alt tilfredsstillende« »Nalle and His Crazy Ivans« »SUPER« 2149
Perfekt
9.2 af 10

2.149 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Yderst tilfreds

Har flere gange handlet hos imusic og har hver gang været ovenud tilfreds.
Tit kan man finde musik, som ellers ikke er til at opdrive, så jeg prøver altid imusic først, hvis der er noget særligt jeg søger.

Udvalgt anmeldelse om Imusic

Alt tilfredsstillende

fra bestilling, over betaling, til ordrebekræftelse, afhentning, og undervejs-mail-service. -
Altså ingen overraskelser og ingen problemer med at have bestilta varer i hånden få dage efter bestillingen.

Nalle and His Crazy Ivans

Bestilte ovenstånede CD ret før kl. 10.00 og senest 15 min. senere var den afsendt, og lå i min postkasse næste dag`s formiddag.

Dette kalder jeg SUPER service !

CDèn var pakket rigtig godt ind, og der var derfor ingen beskadelser på.

Hilsen
Preben Knudsen

SUPER

Tak for en hurtig ekspedition.

Første gang..

...men absolut ikke sidste - 100% tilfredshed...

• Klaus
  • Værløse, DK

Det virker bare

Som så mange gange tidligere var det at handle med Imusic en smal sag. Kommunikation er i top, tidsfrister holdes og aldrig har jeg oplevet problemer. Klaus

Aldrig noget bøvl

Som tidligere, når jeg har handlet hos jer; effektiv og omhyggelig levering. Nu har jeg efterhånden noteret mig århusfirmaet Imusic, som dem man skal handle musik hos, hvis man vil være fri for noget som helst bøvl. Tak for denne gang. Hilsen EK, Kalundbog

• Susanne

Super handel..

Købte en firdobbelt vinyl, som jeg modtog dagen efter, pakket forsvarligt ind, så LP'en ikke havde fået nogen skader..overhovedet..
Det jeg er så glad over er... at betjeningen er så dejlig hurtig..og at man har varen den næste dag..Jeg behøvede ikke at tale med nogen..da alt gik glat uden nogen problemer..
Kan kun anbefale andre til at handle hos IMUSIC.. du vil ikke blive skuffet..

tak for handlen--

• bentole
  • odense, DK

Hurtigt og billigt

alt foregik som lovet

Meget tilfreds

Handlen gik som forventet.
Jeg vil helt sikkert vende tilbage igen.

Alt var som lovet...

Handlen gik helt som lovet og beskrevet. Jeg søgte en ellers udgået plade med sort sol, som jeg fandt her.

Jeg kan anbefalde andre at handle her og vil selv vende tilbage.

Beatles no. 1

Jeg kan kun anbefale imusic.

Stort udvalg sikker og hurtig fremsendelse af vare.

• Thim Kenn
  • Køge, DK
  • Verificeret køber

Min nye,Spleen United CD.

Jeg er så tilfreds, alt klappede perfekt.
Cd kom til tiden,som lovet.
super god service, TAK TAK. Thim .

fint

ingen problemer

hurtig og god dervice

hurtig og god service

• Gorek
  • Fredericia, DK

WOGO

Købte en cd hos imusic.dk hurtig ekspedition

exellent service,

har brugt imusic flere gange, og kan derfor anbefale dem til alle andre.
der er hurtig levering.

imusic

har ikke får min cd med amon amarth
vh aksel sinding

Alt forløb som forventet

God pris på et album der er udgået mange andre steder eller stod til dobbelt pris. En lille uges leveringstid da det skulle bestilles hjem. Sendt med post danmark og lagt i min postkasse. Dejlig nemt!

SUPER

super....alt som lovet :)

Imusic

Den ankom hvad føltes som før tid

imusic er blevet min foretrukkende hjemmesider hvad angår skaffelse af musik! De har titler jeg aldrig havde turet håbe påkunne skaffes, og det er til landets rimeligste priser.
Min sidste bestilling kom hurtigere end forventet, og da min forrige havde problematiker med varer som først var i deres besidelse og klar til sending langt efter resten af bestillingen, delte de bare ordren op uden ekstra gebyr!

Imusic

Hurtig levering (hurtigere end lovet) og super vare.
Handler helt sikkert her igen.

Christian Brøns cd

Alt gik bare som det skulle. Cd´en kom som lovet. Nemlig dagen efter

Bedste

Imusic.dk - Er de bedste lige pt. indenfor musik ihvertfald

• Carsten k
  • gredstedbro, DK

Nemt og hurtig levering

Det kan ikke blive hurtigere og lettere

Super betjening... Lynhurtige

Geniale til at hjælpe. Billig musik

Super service..

Det er bare super..

• lars
  • 25 point
  • 5 Anmeldelser

Fin service

Bestilte en cd torsdag som kunne afhentes følgende tirsdag - fin service.

Fint!

Hurtig og effektiv betjening - fint at der var lagt et nyt cd-etui i æsken til erstatning for et, der var revnet..

• Pernille

100 procent tilfreds

Kan kun være 100 procent tilfreds med Imusic. Alt er kørt problemfrit, selv den mail jeg skrev, fik jeg svar på. Ikke sidste gang der er handler der :o) Mvh Pernille

• Elsie
  • Kolding, DK
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

leverer ikke ,men hæver beløbet

Jeg blev lovet min ordre på 3 stk. cd'er senest lørdag hvor jeg skulle bruge dem til en fødselsdagsgave, nu har vi mandag sidst på dagen og jeg har stadig ikke modtaget ordren men min penge er blevet hævet fredag - jeg kan absolut ikke anbefale imusic.dk

Imusic

Dejligt, billigt og hurtigt.

Hver gang jeg har købt ved imusic.dk har jeg afhentet mine ordrer. Der har ikke været noget problem med varen eller servicen, og kan kun anbefale imusic.dk, da de har den bedste oversigt over priser, og specielle tilbud, som man ikke lige finder andre steder.

• Lea
  • sønderborg, DK

super

Imusic havde stort udvalg. Efter bestillingen blev foretaget gik der kun få dage før ordren var kommet. God og stabil indpakning til beskyttelse for cd'erne . Et sted jeg gerne vil handle igen.

Fremragende musikbutik på internettet

Kæmpe udvalg, fine søgemuligheder, hurtig levering, varerne i perfekt stand, og så var der rabatkort til fremtidige køb. Jeg vil helt sikkert bruge imusic.dk igen.

Tjekket forretning

Absolut intet at bemærke ved handlen med iMusic, selv post danmark leverede til tiden:)

fin service

Kunne straks se hvornår cd'en ville blive afsendt,og den kom som lovet.

Upåklageligt

Alt kørte som smurt. Jeg købte min cd, betalte med kort, modtog min cd som lovet - og varen var i den lovede stand.

lige efter bogen

Købte en musik dvd, som kom til den lovede tid.

Super

Havde ledt efter en bestemt Cd med Ib Glindemann mange steder og fandt den endelig hos imusic, klikke, betalte og havde den dagen efter. Super

• Jørgen

Nemt og hurtigt

Modtog min cd 2 dage efter bestilling. En cd som jeg ellers kun havde set til urimelig høj pris på forskellige udenlandske sites, fandt jeg her til normal cd pris :-) Husker helt sikkert at kigge her igen næste gang :-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk