We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Indream anmeldelser

Indream Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Indream før du handler og giv selv din bedømmelse af Indream 2
Middel

Indream

Plænerobot 98-100

Jeg købte den sorte model 98-100 d.23/5 -11 , derefter regn i en uge
får banditten installeret d. 30/5-11 ,fjernbetjeningen virker ikke
herefter kører den til d. 4/6-11, hvor det ene hjul er ved at falde af.
reklamerer over skidtet hos bilka d.6/6-11, de sender den til indream.
bliver ringet op af en teknikker fra indream d. 10/6-11.som spørger om jeg har smidt den ud fra 4. sal (hvis jeg boede på 4. sal har jeg også meget at bruge en plæneklipper til) den er helt knust indvendig og der er græs under maskinen(ja det er da en plæneklipper)
får at vide at det er selvforskyldt og ingen garanti
konklution det koster kr. 5.000,- at klippe græs en gang
får maskinen tilbage , og da der ikke er garanti længere skiller jeg den ad, og opdager at der er brugt ca 10 mm lange skruer til at holde hjulene (er nu skiftet til nogle længere)
fjernbetjeningen var der heller ikke gjort noget ved
det har hjulpet at skifte batteriet
KØB IKKE INDREAM PLÆNEROBOT HOS BILKA
der er ingen service overhovedet ved nogle af de 2 selskaber
der mangler også ekstra knive i kassen som der ellers er reklameret med

Indream

Indkøb af "intelligent" robot "gulvvaske maskine.

Jeg har idag købt en intelligent gulv polerings maskine i Silvan. Produceret af Indream.dk. (eller det er i hvert fald dem som har fået dem hjem fra Kina.)
Uden på kassen stod der:

"Polering af gulv
Våd mobning - Vaskning af gulvet"
Tør mopning"

Jeg har lige købt Indream.dk's gulvvasker/polerer robot gennem silvan, og sjældent har jeg været mere skuffet. Den var sat ned fra 350 til 250,og jeg ved godt jeg ikke kan forvente meget for de penge. Jeg har i forvejen en roomba model 555 som er en drøm af en støvsuger (omend selvfølgelig en anden prisklasse), og selvfølgelig forventede jeg ikke at få noget specielt godt. Men produktet virker jo slet ikke...
Jeg har ikke behov for at polerer gulve, så den del kan jeg ikke udtale mig om, men "tør mobning" som Indream vel mener en form for fejning er jo en joke, da den konstant kører bagud. Den vil altså i praksis kun flytte rundt på skidtet. Men det er jo forventeligt at en tør klud som kører i alle retninger.

Men at kalde det en guldvaske robot er jo en stor fed løgn!
Når den gulvvasker så kan den ikke køre baglæns på nogen former for gulve (har prøvet parket, laminat og klinker), fordi den ikke har kræfter nok til at trække den våde klud bagud, med kun et hjul. Jeg prøvede så at vride kluden så hårdt op som jeg kunne, og selv dér kunne den kun lige akurat trække sig bagud og skifte retning. - Men en såå hårdt opvredet klud gør jo ingen forskel.
I morgen formiddag går jeg tilbage til Silvan og får pengene tilbage.
Hvorfor skriver jeg så denne anmeldelse?? Det gør jeg af den ene grund at jeg synes det er skuffende og ufattelig dårligt at et dansk firma lancerer sådan noget crap.
Kom dog ind i kampen og gør jer selv positivt bemærket med nogle kvalitets produkter frem for skod plastik lort!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk